2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Banada fitil olarak kullan dedi ben ağızdan aldım ama cok yan etkisini yaşadım. Agzim cok tatsiz oldu. Simdi fitil olarak kullanıyorum ama birsey soracağım ben prospektusunde sadece ağızdan alınır diye okudum sanki nerede yazıyor fitil olarak da kullanılabileceği. Hatta niye yazmiyor dye tereddüt ettim

benimki büyüdü ama gebelikten degil pis bogazliligimdan malesef
Benim de öyle ya bebek fasulye kadar göbek karpuz kadar diye dalga geçiyorum kendimle:)

İnşallah bişey yoktur canım tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum daha kalp atışını bile duyamadım
Olmaz birşey canım bizden de geliyor kese dışında kanama alanı oluyor bebek yerleştiği zamanlar dışarı da eski kanama olduğu için kahverengi geliyor korkma Allah’ın ıznıyle olmaz birşey

Ve işte geldim canım beni de ekler misin
Yaşım 25
İlk çocuk inşallah
Keseyi 4+6 da
Kalp atışını 6+6 da duydum
Tahmini doğum tarihi 24 Kasım

evet alerji lise zamanımdan beri var bu dönemlerde paçavraya çevirir tabi ilaç kullanınca rahatlıyor insan ama suan kullanılmadığı için çok zor geçti. Alllah'ım şifa versin inşallah

Bende içiyordum ilk öğrendiğimde zorladı biraz sakız çiğnedim sürekli.. arada bi iki tane içtim en hafif ve incelerden almıştım sonra bi başladı bulantılar sigarayı görmek dahi istemiyorum yakında tiksinirsiniz umarım

Hapşırırken bacaklarımı yukarı karnıma doğru çekiyorum kasılma olmuyor

evet bol meyve yedim teşekkürler canım sana da geçmiş olsun.

evet alerji lise zamanımdan beri var bu dönemlerde paçavraya çevirir tabi ilaç kullanınca rahatlıyor insan ama suan kullanılmadığı için çok zor geçti. Alllah'ım şifa versin inşallah
Teşekkürler amin inşallah bu dönemde her hastalık zor bizim için çok şükür daha iyiyim sanki havalar ısınınca iyi oluyorum

günaydın herkese <3 ben cumartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidicem çok merak ediyorum ve heyecanlıyım, zaman geçmiyor resmen. normal bizim kalbimiz gibi mi daha mı zayıf, nasıl bişey olucak,baya garip bi his ya içimde insan var diye bağırasım falan geliyo sjadjasjd
beni anlayabiliyosunuz de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…