2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba bende çarşamba gidecegim insAllah hayırlı şekilde duyarız kalp atımlarını

Siz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
ben aşırı sabırsız biriyim ya aile ve yakın arkadaşlara söyledim daha ötesine henüz söylemedim ama içimde büyüyor söylemek istiyorum zor tutuyorum kendimi

ben aşırı sabırsız biriyim ya aile ve yakın arkadaşlara söyledim daha ötesine henüz söylemedim ama içimde büyüyor söylemek istiyorum zor tutuyorum kendimi
İnsan hem sakınıyor hem de ilan etmek istiyor herkese hem zayıf kalayım istiyor hem de göbüşüm ne zaman büyücek diye düşünüyo hamile kafası çok zor

günaydın. sizinle tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış :) ben de cuma günü gideceğim bakalım. Vakit geçmek bilmiyor tabiki. sizi çok iyi anlıyorum :)

Siz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
Biz de daha hiç kimseye söylemedik önce bi kalp atışını duymayı bekliyoruz. Son 4 gündür bulantı başlamıştı bugün iyice arttı. Sizlerde durumlar nasıl??

Bir sürü kişi öğrendi :)
Öncelikle yumurtlama testini birlikte takip ettiğimiz arkadas öğrendi. Çünkü olmadık zamanda ovulasyon testi yaptım ona gösterdim, o da bu ovulasyoın olamaz, çift çizgi çok belirgin , kesin hamilesin demişti böylece ovulasyon testi ile gebelik öğrenmiş oldum Sonra evde annem ve eşim öğrendi, sonra iki arkadaşım. Ve sonra annem sayesinde diğer aile bireyleri.

Evet prospektüsünde yazmiyor ama doktorum o şekilde kullanmamı önerdi.
Şimdi çıktım doktordan iğne ve hap verdi kalp atımıda görülmeye başlanmış iyi dedi ve rapor verdi 3 gün şükürler olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz perşembe tekrar geleceğim
çok şükür canım ❤ gecmis olsun
Ben anneme ve ablamlara soyledim.Bende söylemek istiyorum ama daha erken gibi de geliyor Daha kızıma bile söylemedik

sizin olaylar zincirleme gelişmiş :):)

Bizim herkes biliyor artık 2 buçuk aylık olcaz kalp atışından bı hafta sonra falan söylemiştik

Merabalar ben daha bugün duydum kalp atışını eşim o kadar şaşırdı ki beklemiyordu sanırım ilk senin kalbin sandım diyo 125 kere atıyormuş şimdi iyi dedi doktorum merak etmeyin geçtikçe herşey daha güzel oluyo

Merhaba bu konularda uzman biri olarak şunu diyebilirim ultrasonda radyasyon yok. Zararı yok fakat sonuçta yüksek frekanslı bir dalga gönderilip o dalganın cihaza tekrar dönmesiyle görüntü elde edildiğinden sık sık girilmesi tavsiye edilmez kanıtlanmış birşey olmadığı için sıktan kastımda her gün girilmesi gibi. Bu nedenle korkmayın

Biz de daha hiç kimseye söylemedik önce bi kalp atışını duymayı bekliyoruz. Son 4 gündür bulantı başlamıştı bugün iyice arttı. Sizlerde durumlar nasıl??
Bende aynı şekilde 6.haftada başladılar yeni yeni sabahları özellikle yemeklerden önce koku hassasiyetinden kaynaklı sanırım, oluyor bulantım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…