- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.441
Merhaba bende çarşamba gidecegim insAllah hayırlı şekilde duyarız kalp atımlarınıgünaydın herkese <3 ben cumartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidicem çok merak ediyorum ve heyecanlıyım, zaman geçmiyor resmen. normal bizim kalbimiz gibi mi daha mı zayıf, nasıl bişey olucak,baya garip bi his ya içimde insan var diye bağırasım falan geliyo sjadjasjd
beni anlayabiliyosunuz de mi
ben aşırı sabırsız biriyim ya aile ve yakın arkadaşlara söyledim daha ötesine henüz söylemedim ama içimde büyüyor söylemek istiyorum zor tutuyorum kendimiSiz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
İnsan hem sakınıyor hem de ilan etmek istiyor herkese hem zayıf kalayım istiyor hem de göbüşüm ne zaman büyücek diye düşünüyo hamile kafası çok zorben aşırı sabırsız biriyim ya aile ve yakın arkadaşlara söyledim daha ötesine henüz söylemedim ama içimde büyüyor söylemek istiyorum zor tutuyorum kendimi
Canım Ultrasonda 5+5 görünüyor son adete göre 6.haftamdayım daha duyulmadı yeni oluşmaya başlamış şuan görünüyor sadece dedi doktorGeçmiş olsun çok şükür sorun çıkmamış. Kalp atımı kac günlüktünuz duydunuz?
günaydın. sizinle tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış :) ben de cuma günü gideceğim bakalım. Vakit geçmek bilmiyor tabiki. sizi çok iyi anlıyorum :)günaydın herkese <3 ben cumartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidicem çok merak ediyorum ve heyecanlıyım, zaman geçmiyor resmen. normal bizim kalbimiz gibi mi daha mı zayıf, nasıl bişey olucak,baya garip bi his ya içimde insan var diye bağırasım falan geliyo sjadjasjd
Biz de daha hiç kimseye söylemedik önce bi kalp atışını duymayı bekliyoruz. Son 4 gündür bulantı başlamıştı bugün iyice arttı. Sizlerde durumlar nasıl??Siz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
Doktorum bana da cuma demişti de ben de işten izin alıp durmamak için cumartesiye aldım randevuyugünaydın. sizinle tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış :) ben de cuma günü gideceğim bakalım. Vakit geçmek bilmiyor tabiki. sizi çok iyi anlıyorum :)
Bir sürü kişi öğrendi :)Siz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
12. Haftada kan alıyorlar ücretsiz oluyor devlette sigortalı isenizNasıl bir test ücreti var mı ? Hangi haftada gideyim
benim ilk randevum olacak. sokağa çıkma yasağından dolayı açık olur mu bilemedim cumaya aldım. güzel haberler alırız inşallah biz ve bekleyen herkesDoktorum bana da cuma demişti de ben de işten izin alıp durmamak için cumartesiye aldım randevuyu
Evet prospektüsünde yazmiyor ama doktorum o şekilde kullanmamı önerdi.Banada fitil olarak kullan dedi ben ağızdan aldım ama cok yan etkisini yaşadım. Agzim cok tatsiz oldu. Simdi fitil olarak kullanıyorum ama birsey soracağım ben prospektusunde sadece ağızdan alınır diye okudum sanki nerede yazıyor fitil olarak da kullanılabileceği. Hatta niye yazmiyor dye tereddüt ettim
çok şükür canım ❤ gecmis olsunŞimdi çıktım doktordan iğne ve hap verdi kalp atımıda görülmeye başlanmış iyi dedi ve rapor verdi 3 gün şükürler olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz perşembe tekrar geleceğim
Ben anneme ve ablamlara soyledim.Bende söylemek istiyorum ama daha erken gibi de geliyorSiz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
sizin olaylar zincirleme gelişmiş :):)Bir sürü kişi öğrendi :)
Öncelikle yumurtlama testini birlikte takip ettiğimiz arkadas öğrendi. Çünkü olmadık zamanda ovulasyon testi yaptım ona gösterdim, o da bu ovulasyoın olamaz, çift çizgi çok belirgin , kesin hamilesin demişti böylece ovulasyon testi ile gebelik öğrenmiş oldumSonra evde annem ve eşim öğrendi, sonra iki arkadaşım. Ve sonra annem sayesinde diğer aile bireyleri.
Benim 2 hafta geriden geliyordu ultrasona göre şimdi düzeldiCanım Ultrasonda 5+5 görünüyor son adete göre 6.haftamdayım daha duyulmadı yeni oluşmaya başlamış şuan görünüyor sadece dedi doktor
Bizim herkes biliyor artık 2 buçuk aylık olcaz kalp atışından bı hafta sonra falan söylemiştikSiz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
Merabalar ben daha bugün duydum kalp atışını eşim o kadar şaşırdı ki beklemiyordu sanırım ilk senin kalbin sandım diyogünaydın herkese <3 ben cumartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidicem çok merak ediyorum ve heyecanlıyım, zaman geçmiyor resmen. normal bizim kalbimiz gibi mi daha mı zayıf, nasıl bişey olucak,baya garip bi his ya içimde insan var diye bağırasım falan geliyo sjadjasjd
Merhaba bu konularda uzman biri olarak şunu diyebilirim ultrasonda radyasyon yok. Zararı yok fakat sonuçta yüksek frekanslı bir dalga gönderilip o dalganın cihaza tekrar dönmesiyle görüntü elde edildiğinden sık sık girilmesi tavsiye edilmez kanıtlanmış birşey olmadığı için sıktan kastımda her gün girilmesi gibi. Bu nedenle korkmayınArkadaslar gecen hafta kontrole gitmiştim ultrasonla bakıldı vs
Sürekli ultrason la bakilmak iyi değilmiş diye duydum radyasyondan dolayı sanırım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi yarın gitmeyi düşünüyorum tekrardan siz ne zaman gittiniz ve ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Bende aynı şekilde 6.haftada başladılar yeni yeni sabahları özellikle yemeklerden önce koku hassasiyetinden kaynaklı sanırım, oluyor bulantım.Biz de daha hiç kimseye söylemedik önce bi kalp atışını duymayı bekliyoruz. Son 4 gündür bulantı başlamıştı bugün iyice arttı. Sizlerde durumlar nasıl??
Benimde öyle bir haftadır daha iyiyim kehribar kolye takıyorum etkisi mi acaba bilmiyorumArkadaslar 9.haftamdayim sanki bulantilarim hafifledi gibi insallah nazar degdirmem kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?