2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhabalar herkese
Çok doktor hastane arastırdım ama hala net bi sonuca ulaşamadım
Kadın doğum doktor önerisi başlıkları da yeterli gelmedi
Anadolu yakası
Pendik tuzla kartal maltepe civarı özel önereceğiniz özel hastane ve doktor var mı
Artık bulmamız gerekiyo :)

Yok bulantılar için değil haşlanmış yumurta yemek lazım diyorlar ya onun için söyledim bulantı zamanı biraz tiksindim 9 ay nasıl geçecek
Kendini hiç zorlama canım tiksindiysen bırak yeme. Ben kızıma hamıleyken bir gece rüyamda yumurta gördum ve tiksindim öyleki resmını gorsem ölüyordum. Doktorum hiç zorlama yeme tekrar canın ister dedi. Gercektende bulantılar gectıkten sonra yine rüya gördüm yumurta yıyordum bı uyandım hemen yumurta pısırmıstım kendime yani gercektende bir süre sonra tiksinme gecıyor ama mesela normaldede cevizi sade yemeyı sevmezdım hamıleyken kendımı zorlamıstım tiksinerek yemeye devam ettım bir süre yemme lazım diye dusunerek ve oyle bir tıksınmısımki dogumdan sonra 4 yıl sonra falan cevizi sade olarak yiyebıldım. Yani bu dönemde tiksindigin şeyi bırak yeme iyice soguma o besinden tekrar canın isteyecek bır kac aya

Yok bulantılar için değil haşlanmış yumurta yemek lazım diyorlar ya onun için söyledim bulantı zamanı biraz tiksindim 9 ay nasıl geçecek
Kuzum bende yiyemiyorum beyazını igrenç kokuyo ama sarısını yiyorum ki zaten 3 ay boyunca kasma kendini o bebek senden besleniyor
Sen yiyebildigini ye

Haklısın daha başından bu kadar zorlamamak lazım aslında daha minicik ama şifa olsun istiyo insan

Böyle pıtpıtpıtpıt bizimkinden daha hızlı atan bir ses duyuluyor ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…