- 15 Aralık 2020
- 55
- 50
- 18
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.461
etkisi varsa hepimiz edinelim birer taneBenimde öyle bir haftadır daha iyiyim kehribar kolye takıyorum etkisi mi acaba bilmiyorum
Annem almış bulantıya iyi geliyor diye ama cidden daha iyiyim 9+5 olduk bugün haftanın ilerlemesinden mi yoksa psikolojikmi bilmiyorumetkisi varsa hepimiz edinelim birer tane
Benımde sabah ıyı geldı diş cıkaran bebeklere ıyı gelıyır dıyorlar acaba bizede iyi gelır mı diyeBenimde öyle bir haftadır daha iyiyim kehribar kolye takıyorum etkisi mi acaba bilmiyorum
Anladim canim beni de carsamba günü çağırdı 6+4 olacak duyarız dedim ama insAllahCanım Ultrasonda 5+5 görünüyor son adete göre 6.haftamdayım daha duyulmadı yeni oluşmaya başlamış şuan görünüyor sadece dedi doktor
Ben daha yeni başlıyorum toparlarız inşallahAnnem almış bulantıya iyi geliyor diye ama cidden daha iyiyim 9+5 olduk bugün haftanın ilerlemesinden mi yoksa psikolojikmi bilmiyorum
İnsan kalp atışını duyunca rahatlıyordur tabi darısı başımaBizim herkes biliyor artık 2 buçuk aylık olcaz kalp atışından bı hafta sonra falan söylemiştik
9 ay sürmez canım 12 gibi azaliyor 14 gibi geçiyorBen daha yeni başlıyorum toparlarız inşallahDaha şimdiden yumurtadan soğudum 9 ay nasıl geçecek
Yok bulantılar için değil haşlanmış yumurta yemek lazım diyorlar ya onun için söyledim bulantı zamanı biraz tiksindim 9 ay nasıl geçecek9 ay sürmez canım 12 gibi azaliyor 14 gibi geçiyor
Kendini hiç zorlama canım tiksindiysen bırak yeme. Ben kızıma hamıleyken bir gece rüyamda yumurta gördum ve tiksindim öyleki resmını gorsem ölüyordum. Doktorum hiç zorlama yeme tekrar canın ister dedi. Gercektende bulantılar gectıkten sonra yine rüya gördüm yumurta yıyordum bı uyandım hemen yumurta pısırmıstım kendime yani gercektende bir süre sonra tiksinme gecıyorYok bulantılar için değil haşlanmış yumurta yemek lazım diyorlar ya onun için söyledim bulantı zamanı biraz tiksindim 9 ay nasıl geçecek
Kuzum bende yiyemiyorum beyazını igrenç kokuyo ama sarısını yiyorum ki zaten 3 ay boyunca kasma kendini o bebek senden besleniyorYok bulantılar için değil haşlanmış yumurta yemek lazım diyorlar ya onun için söyledim bulantı zamanı biraz tiksindim 9 ay nasıl geçecek
Daha doktora bile gitmeden kulaktan dolma şimdilik süt yoğurt peynir yumurta aman çay kahve içme şimdilik bu kadar sağlıklı yemekle kafayı bozdumKuzum bende yiyemiyorum beyazını igrenç kokuyo ama sarısını yiyorum ki zaten 3 ay boyunca kasma kendini o bebek senden besleniyor
Sen yiyebildigini ye
Haklısın daha başından bu kadar zorlamamak lazım aslında daha minicik ama şifa olsun istiyo insanKendini hiç zorlama canım tiksindiysen bırak yeme. Ben kızıma hamıleyken bir gece rüyamda yumurta gördum ve tiksindim öyleki resmını gorsem ölüyordum. Doktorum hiç zorlama yeme tekrar canın ister dedi. Gercektende bulantılar gectıkten sonra yine rüya gördüm yumurta yıyordum bı uyandım hemen yumurta pısırmıstım kendime yani gercektende bir süre sonra tiksinme gecıyorama mesela normaldede cevizi sade yemeyı sevmezdım hamıleyken kendımı zorlamıstım tiksinerek yemeye devam ettım bir süre yemme lazım diye dusunerek ve oyle bir tıksınmısımki dogumdan sonra 4 yıl sonra falan cevizi sade olarak yiyebıldım. Yani bu dönemde tiksindigin şeyi bırak yeme iyice soguma o besinden tekrar canın isteyecek bır kac aya
Kimyasal zararlı mümkün olduğu kadar kullanmamaya kullansan bile eldiven ve maske kullanarak kullanmaya çalışılmalıarkadaslar merhaba. irsey soracagım.temizlik malzemeleri kullanmak tehlikeli dıyorlar.domestos,vb.trmizliği nasıl yapıyorsunuz
Sağlık ocağında tüm kan tahlillerini yaptı aile hekimim, kadın doğum dr de hepsi yapılmış başka bişey istemeye gerek yok demişti.Kızlar sizde kan sayımını felan yapıldı mı geçirilen hastalıklar felan tahlil
Böyle pıtpıtpıtpıt bizimkinden daha hızlı atan bir ses duyuluyor ultrasondagünaydın herkese <3 ben cumartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidicem çok merak ediyorum ve heyecanlıyım, zaman geçmiyor resmen. normal bizim kalbimiz gibi mi daha mı zayıf, nasıl bişey olucak,baya garip bi his ya içimde insan var diye bağırasım falan geliyo sjadjasjd
beni anlayabiliyosunuz de mi
Off her gün bir yumurta yiyin diyorlar ama ben kokusuna bile tahammül edemiyorum neyqpıcazBen daha yeni başlıyorum toparlarız inşallahDaha şimdiden yumurtadan soğudum 9 ay nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?