2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İğne yaptırdım öğlen sonrada fitil attım.adet sancıları gibi kasık ve bel ağrılarım geçmişti geri geldiler onlar gelince lekede geldi .Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Düşünmeden duramıyorum .

Merhaba bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi gidiyor 9+4 çıktı adetle aradaki farkı kapatmış görünüyor miniğim Çok ama çok mutluyum Üç hafta sonra ikili test varmış.Ben belki nifty yaptırırım eğer nifty yaptıracaksam haftaya kan vermem lazımmış.Nifty ya da başka genetik test yaptıracak olan var mı? Hangisi daha iyi acaba, ya da gerek var mı

Maşallah ne güzel miniş hareket ediyormuydu. Kızımda bu haftada gittiğimizde takla atıyordu sürekli inanılmaz mutlu olmuştum bu bebişte üç hafta sonra gidicem :)

Ne kadar fark vardı canım adetle arasında

Teşekkür ederim, bana da öyle geliyor

Kızlarrrr cinsiyetini ne hissediyosunuz içinizde bi his var mı
Eşim kız olucak diyo ben erkek ikiye bölündük Allahtan birimiz sevincez gerçi diğerininde üzüleceğini sanmıyorum sağlıklı olsunda diye de ekliyorum sonuna

Ben de sıgara kullanıyordum ama gerçekten zor oluyor mıde bulantısı belkı belkı ıcmedım ondan bilemıyorum ıcmıyorum ogrendım bı hafta ıcınde bıraktım. Sıgara ıçmeyi tercih etmıyorum deyin kendınıze muhakkak ısteyeceksınız ama bunun sonu yok ve zararlı. İçmemem gerekıo demek yerine içmeyi tercih etmıyorum deyin kendı kendınıze belkı daha kolay olur

Gözün Aydın canım ben ilk ikisinde hiç dinlemedim maalesef bunda sadece iki tık tık bitti sakıncalı dedi rahatsız ediyoruz dedi oda özel doktor olunca dinledik maşallah rabbim tamamına erdirsin cümlemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…