- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.501
İğne yaptırdım öğlen sonrada fitil attım.adet sancıları gibi kasık ve bel ağrılarım geçmişti geri geldiler onlar gelince lekede geldi .Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Düşünmeden duramıyorum .Korkmayın. Igne atıldım benn 3 4 saat sonra kesıldı ve bır daha leke gelmedı ama doktor bugun yarın azar azar devam edebilir endıse etme demıstı. Yanı ılac aldıysa ıgne attırdıysna korkma. Ve hep sunu düşün demedı kolay bılıyorum ben leke geldıgı zaman perısan oldum aglamaktan. Saglılıklı cenin top patlasa uçsam kaçsam düşsen tutunuyor ama saglıksızsa bebek malesef ne yapsak da onu orada tutamıyormusuz. O yuzden Allaha bırak lekelerden korkma
Anladim canim belki hamilelik ilerleyince yiyebilirsinYok bulantılar için değil haşlanmış yumurta yemek lazım diyorlar ya onun için söyledim bulantı zamanı biraz tiksindim 9 ay nasıl geçecek
Maşallah ne güzel miniş hareket ediyormuydu. Kızımda bu haftada gittiğimizde takla atıyordu sürekli inanılmaz mutlu olmuştum bu bebişte üç hafta sonra gidicem :)Merhaba bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi gidiyor 9+4 çıktı adetle aradaki farkı kapatmış görünüyor miniğimÇok ama çok mutluyum Üç hafta sonra ikili test varmış.Ben belki nifty yaptırırım eğer nifty yaptıracaksam haftaya kan vermem lazımmış.Nifty ya da başka genetik test yaptıracak olan var mı? Hangisi daha iyi acaba, ya da gerek var mı
Arada benimde oluyor nedenini ben anlayamadım yoruluyorum ondan dedimArkadaşlar 8+5 haftaligiz. Bacak ağrım başladı neden olabilir baya ağrıyor
Siz kaç haftalıksiniz canimArada benimde oluyor nedenini ben anlayamadım yoruluyorum ondan dedim
Siz kaç haftalıArada benimde oluyor nedenini ben anlayamadım yoruluyorum ondan dedim
Benim bu hafta arttı bende anlamadım. Yorulacak fazla iş yapmiyorum da kilo artışim da yok çok fazlaSiz kaç haftalıksiniz canim
Ne kadar fark vardı canım adetle arasındaMerhaba bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi gidiyor 9+4 çıktı adetle aradaki farkı kapatmış görünüyor miniğimÇok ama çok mutluyum Üç hafta sonra ikili test varmış.Ben belki nifty yaptırırım eğer nifty yaptıracaksam haftaya kan vermem lazımmış.Nifty ya da başka genetik test yaptıracak olan var mı? Hangisi daha iyi acaba, ya da gerek var mı
Teşekkür ederim, bana da öyle geliyorBen normalde günde 6-7 Fincan filtre kahve içerdim. Doktor günde 1 filtre kahve ya da Türk kahvesine izin verdi. bi sonraki randevuda anca 2 ye indirebildim filtre kahveyi dedim, doktor güldü 2yi geçme sakın dedi. Benim gibi olmak zorunda değilsiniz ama tamamen yasaklanmasına gerek yok.arada içebilirsiniz.
Çok erken olmasına rağmen benim de başladı. Muhtemelen kalsiyum magnezyum eksikliği.. Sade maden suyu iyi gelir muhtemelenArkadaşlar 8+5 haftaligiz. Bacak ağrım başladı neden olabilir baya ağrıyor
Eşim kız olucak diyo ben erkekKızlarrrr cinsiyetini ne hissediyosunuz içinizde bi his var mı
Ben de sıgara kullanıyordum ama gerçekten zor oluyor mıde bulantısı belkı belkı ıcmedım ondan bilemıyorum ıcmıyorum ogrendım bı hafta ıcınde bıraktım. Sıgara ıçmeyi tercih etmıyorum deyin kendınıze muhakkak ısteyeceksınız ama bunun sonu yok ve zararlı. İçmemem gerekıo demek yerine içmeyi tercih etmıyorum deyin kendı kendınıze belkı daha kolay olurAh ah bende de aynı sorun var
içmemem gerektiğini bebeğe ne kadar zararlı olduğunu bilsem de dayanamıyorum .
Dile kolay 12 yıldır günde 8-10 tane içiyordum , gebeliğim çok planlı olmadı olsa belki azaltmaya başlardım alışırdım ama fırsatım olmadı
vicdan azabından delirsem de günde bir tane içiyorum Allah affetsin çok zor bir durum .
eskiden hamile yada emziren birini sigara içerken gördüğümde çok kızardım ben hamile olsam kesinlikle içmem derdim ama başa gelmeden anlamıyor insan .
sizler de bu durumda olanlar için dua edin de kurtulalım bu illetten . Şimdi kendimi zorluyorum. İnşallah başarılı olurum .
hem kendim için hem bu illetin içindekiler için tek dileğim bir an önce kurtulmamız
Ayy bende bu soruyu sorcaktim ben oğlan hissediyorum ama arkadaşlarım annem kız diyoKızlarrrr cinsiyetini ne hissediyosunuz içinizde bi his var mı
Maden suyu tüketiyorum sadesini yetmiyor galiba ek takviye almak lazım. Bebek vücudumuzdaki vitaminlerle beslendiği için depolarimiz azalıyor mu acabaÇok erken olmasına rağmen benim de başladı. Muhtemelen kalsiyum magnezyum eksikliği.. Sade maden suyu iyi gelir muhtemelen
Gözün Aydın canım ben ilk ikisinde hiç dinlemedim maalesefKizlar şimdi çıktım doktordan çok şükür kese de bebek de sağlıklı kalp atışını gösterdi ama ses açmadı bu haftalarda sakıncalı dedi sat a göre uyumlu haftamız da günümüz de @ygmygm kalp atışı 7+5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?