- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.481
Aynen canım inşallah bekleyen herkese nasip olsun sağlıkla ilerlesinİnsan kalp atışını duyunca rahatlıyordur tabi darısı başıma
Bulantılar geçince yersin büyük ihtimal bende aşırı tiksinmistim ilk hamileligimde balıktan falanda 4 ay sonra her şey normale dönünce hepsinden yiyebildimYok bulantılar için değil haşlanmış yumurta yemek lazım diyorlar ya onun için söyledim bulantı zamanı biraz tiksindim 9 ay nasıl geçecek
Bitkisel ürünler kullanıyordum ben zaten bu dönemde de en iyisiarkadaslar merhaba. irsey soracagım.temizlik malzemeleri kullanmak tehlikeli dıyorlar.domestos,vb.trmizliği nasıl yapıyorsunuz
Ben kızıma hamileyken hiç yiyemedim yumurta 9 ay hemdeBen daha yeni başlıyorum toparlarız inşallahDaha şimdiden yumurtadan soğudum 9 ay nasıl geçecek
Aklıma geldı yazacaktımBenımde sabah ıyı geldı diş cıkaran bebeklere ıyı gelıyır dıyorlar acaba bizede iyi gelır mı diye
Benim büyüdü sanki. Ya da çok yiyorum ondanKızlar karnı büyüyen var mı
Ya benim daha 1. Aydan çıktı test bile oldum silikti göbeğim çok şişti ve rahatsızlık veriyo bide çok zayıfım 50den yukarı çıkmadım hiç boyumda 1.70 geçen tartıldık sağlık ocağında 54 ilk defa şaşırdımKızlar karnı büyüyen var mı
ailemiz ve çok yakın arkadaşıma söyledik ama onun dışında kimseye söylemedik sanırım 12. haftalarda filan artık official olur. Zaten pandemi dolayısıyla pek kimseyle de görüşemiyoruz göbek çıksa da görecek kişi azSiz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
Murat muhçu- kadıköyde kendi muayenehanesi var, arkadaşımın doktoru riskli gebelik uzmanıymış aynı zamandaMerhabalar herkese
Çok doktor hastane arastırdım ama hala net bi sonuca ulaşamadım
Kadın doğum doktor önerisi başlıkları da yeterli gelmedi
Anadolu yakası
Pendik tuzla kartal maltepe civarı özel önereceğiniz özel hastane ve doktor var mı
Artık bulmamız gerekiyo :)
Hamileliğimi öğrenir öğrenmez daha 4 haftalıktı aile hekiminden yaptırıp sonuçlarıyla doktora ilk randevuya gittim. Yaptırmadıysanız biran önce yaptırın benceKızlar sizde kan sayımını felan yapıldı mı geçirilen hastalıklar felan tahlil
Ben normalde günde 6-7 Fincan filtre kahve içerdim. Doktor günde 1 filtre kahve ya da Türk kahvesine izin verdi. bi sonraki randevuda anca 2 ye indirebildim filtre kahveyi dedim, doktor güldü 2yi geçme sakın dedi. Benim gibi olmak zorunda değilsiniz ama tamamen yasaklanmasına gerek yok.arada içebilirsiniz.Arkadaşlar doktorlarınız maden suyu ve kahve ile ilgili ne dedi size?
Benim ilk gebelikteki gunde 2 maden suyu iç, haftada 2 3 türk kahvesi olabilir demişti. Şimdiki doktor maden suyu kabız yapar, arada bir içebilirsin , kahve komple yasak dedi. Öncekinin yaklaşımı daha makuldu bence. sizde durum nedir?
Göbek konuşulmuş, benim de 6+5 şu an ve hafif belirdi. Sanırım 2. gebelik oldugundan karın kaslarım gevsedigi için bu kadar erken belli oluyor.
Ama doktorunda kendisinin yaptırması lazım benceHamileliğimi öğrenir öğrenmez daha 4 haftalıktı aile hekiminden yaptırıp sonuçlarıyla doktora ilk randevuya gittim. Yaptırmadıysanız biran önce yaptırın bence
Ben Maltepe Medical Park a gittim. Ahter Bey .Doç Dr diye tercih ettim. İlk kez gittim . Şimdilik memnunum. Herşeyi sorabildim , güleryüzlü . Fikir olsun araştırırsanMerhabalar herkese
Çok doktor hastane arastırdım ama hala net bi sonuca ulaşamadım
Kadın doğum doktor önerisi başlıkları da yeterli gelmedi
Anadolu yakası
Pendik tuzla kartal maltepe civarı özel önereceğiniz özel hastane ve doktor var mı
Artık bulmamız gerekiyo :)
Maden suyu gunde 1 ıcebılırsn dedi. Kahveyı hıc ıcme dedi.Arkadaşlar doktorlarınız maden suyu ve kahve ile ilgili ne dedi size?
Benim ilk gebelikteki gunde 2 maden suyu iç, haftada 2 3 türk kahvesi olabilir demişti. Şimdiki doktor maden suyu kabız yapar, arada bir içebilirsin , kahve komple yasak dedi. Öncekinin yaklaşımı daha makuldu bence. sizde durum nedir?
Göbek konuşulmuş, benim de 6+5 şu an ve hafif belirdi. Sanırım 2. gebelik oldugundan karın kaslarım gevsedigi için bu kadar erken belli oluyor.
Doktor bana salıya rndevu verdı kalp atisi ıcın. Sımdı korktum bır cok kısı 6ncı haftadan sonra kalp sesı duymaya gıdıyorBnm dr bugün kalbini dinletmedi 10. Haftaöncesi kalpte minik delikçikler yapabiliyormuş annede kAnama belirtisi yapabiliyormuş böyle bi çalışma var tam bi netlik kazanmadı ama ben nolur nolmaz dinletmek istemiyorum dedi yaklaştırdı kalbe çok hareketli top şeklinde gösterdi çok güzeldi maşallah
Korkmayın. Igne atıldım benn 3 4 saat sonra kesıldı ve bır daha leke gelmedı ama doktor bugun yarın azar azar devam edebilir endıse etme demıstı. Yanı ılac aldıysa ıgne attırdıysna korkma. Ve hep sunu düşün demedı kolay bılıyorum ben leke geldıgı zaman perısan oldum aglamaktan. Saglılıklı cenin top patlasa uçsam kaçsam düşsen tutunuyor ama saglıksızsa bebek malesef ne yapsak da onu orada tutamıyormusuz. O yuzden Allaha bırak lekelerden korkmaKanaması olan arkadaşlar ilaç kullanmaya başlayınca hemen kesildi mi yoksa bi kaç gün devam ettimi tuvalete gitmeye korkuyorum yine geliyor hiç iyi hissetmiyorum açıkçası sonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?