- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.541
Ben normalde günde 6-7 Fincan filtre kahve içerdim. Doktor günde 1 filtre kahve ya da Türk kahvesine izin verdi. bi sonraki randevuda anca 2 ye indirebildim filtre kahveyi dedim, doktor güldü 2yi geçme sakın dedi. Benim gibi olmak zorunda değilsiniz ama tamamen yasaklanmasına gerek yok.arada
Kahve ve limon geciriyo agizdaki pis tatdi az da olsa ferahlatiyo tuzlu seylerde ama ozellikle filitre kahve ve limon tavsiye ederimKızlar ağızdaki metalık tat bi turlu geçmıyor. Şeker atıyorun apzıma, sakız ama onlar da mıdemı bulandırıyor artık. Sizin var mı bi yönteminiz.
Canım uyku hali normal benim de oluyor kusma ya gelince o belli olmuyor benim 5 6 7 . Haftalar çok yoğundu sabahları cikariyodum afedersin şimdi 8+5 deyim bulanıyor ama eskisi kadar değil arada çıkartıyorum. Yani bu yaşadıklarının hepsi normal. Ben akşam ezanından sonra uyuyakaldigimi biliyorum diğer gün sabah a kadar gözler kapanıyorKızlar ben 8 haftalık hamileyim aşırı uykum geliyo gün boyu gece ne zaman yatsam anında uyuyorum hep böyle değil ama haftada 2-3 gün böyle oluyor sizdede böyle oldumu birde bulantılar 3. Ayda geçermi nolur geçer deyin hiç kusmadım ama bulantı bazen yoğun oluyo biraz da boş kaldığım zaman psikolojik olarak bulanıyo acaba kusarmıyım diyorum moral verin bana
Anneden kan alınıp bebeğin Dna’sına bakılıyormuşBen ikili test yaptırdım
Nifty nedir ilk defa duyuyorum
Ne güzel benimde adetle 2 gün fark var benimkide kapatır umarımBiz hareket görmedik,ama kol ve bacak tomurcuklarını gördük çok minikhaftaya hareket görülür diye biliyordum o minik bacaklar bile beni benden aldı
adete göre 5, yumurtlama günüme göre 4 gündü canım, geçen hafta bir günü kapatmıştı, birkaç gün daha kapatmış
:) ağzınızdan bal damlıyo umarım 12 de azalıyodur9 ay sürmez canım 12 gibi azaliyor 14 gibi geçiyor
Tabiki ne demek.Ben de cumartesi ilk kez gittim . Burada bir kişi daha gidiyordu .Ben 8 hafta diye düşünmüştüm 9 haftalık dedi doktor.Sizin?Süper bizde tam ondan randevu almıştık az önce
Çok sevindim
Teşekkür ederim
Arada sorularım olabilir size
Sizin kaç haftalıktı?
Ben de yaptıracağım. Fiyat almadım. Fiyat alırsak paylaşalım benceMerhaba bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi gidiyor 9+4 çıktı adetle aradaki farkı kapatmış görünüyor miniğimÇok ama çok mutluyum Üç hafta sonra ikili test varmış.Ben belki nifty yaptırırım eğer nifty yaptıracaksam haftaya kan vermem lazımmış.Nifty ya da başka genetik test yaptıracak olan var mı? Hangisi daha iyi acaba, ya da gerek var mı
Lütfen biri bana mide bulantıları 3 ay dolduğunda bitecek desin bu konuda zor durumda olanlardan biriyim sanırım
O kadar kötü besleniyorum ki bebeğe yazık
Hiçbir yediğimden tat almıyorum
Kokular ağır geliyor mutfağa girmiyorum
Hiç kusmuyorum ama 7/24 bulantım var
Prilam verdi doktor pek yararı olmadı
Genellikle 3. Ayda geçiyor ilk hamileliğimde 6.haftadan 17. Haftaya kadar sürmüştü şimdi de 6da başladı bu hafta baya azaldı bı kaç gündür yok gibi.. uyku halsizlik çok normal oturduğumuz yerde vücudumuz dağa çıkan birinden çok daha fazla çalışıyormuş bu dönemlerde içerde bir insan yetişiyorKızlar ben 8 haftalık hamileyim aşırı uykum geliyo gün boyu gece ne zaman yatsam anında uyuyorum hep böyle değil ama haftada 2-3 gün böyle oluyor sizdede böyle oldumu birde bulantılar 3. Ayda geçermi nolur geçer deyin hiç kusmadım ama bulantı bazen yoğun oluyo biraz da boş kaldığım zaman psikolojik olarak bulanıyo acaba kusarmıyım diyorum moral verin bana
Ben ekim annesiyim ama ekim sonu diye bu gruba giriyorumTabiki ne demek.Ben de cumartesi ilk kez gittim . Burada bir kişi daha gidiyordu .Ben 8 hafta diye düşünmüştüm 9 haftalık dedi doktor.Sizin?
Maltepe Medical Park Ahter beye gidiyorum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. MemnunumMerhabalar herkese
Çok doktor hastane arastırdım ama hala net bi sonuca ulaşamadım
Kadın doğum doktor önerisi başlıkları da yeterli gelmedi
Anadolu yakası
Pendik tuzla kartal maltepe civarı özel önereceğiniz özel hastane ve doktor var mı
Artık bulmamız gerekiyo :)
O benim sanırımTabiki ne demek.Ben de cumartesi ilk kez gittim . Burada bir kişi daha gidiyordu .Ben 8 hafta diye düşünmüştüm 9 haftalık dedi doktor.Sizin?
Ben fiyat aldım temel panel 2700 geniş panel 3000tlBen de yaptıracağım. Fiyat almadım. Fiyat alırsak paylaşalım bence
Benim de ekimin son günü bende buraya giriyorum ekime de bakıyorumBen ekim annesiyim ama ekim sonu diye bu gruba giriyorum11 haftalık benim
Sizin bulantınız çok oluyor mu
Bende 2013 mayıs annesiyimHerkese merhabalar, bende yeni katıldım araniza 2012 de mayıs annesi idim şimdi kasım annesi
Ben eldiven kullanıp yapiyorum yada az döküyorum ,bu aralar kanamamdan dolayi büyük temizlik yapamadımarkadaslar merhaba. irsey soracagım.temizlik malzemeleri kullanmak tehlikeli dıyorlar.domestos,vb.trmizliği nasıl yapıyorsunuz
Daha doktora bile gitmeden kulaktan dolma şimdilik süt yoğurt peynir yumurta aman çay kahve içme şimdilik bu kadar sağlıklı yemekle kafayı bozdum
Bana doktorum 2 tane türk kahvesine izin verdi.Ben bir taneye rağzıydım ,bir tane iciyorum hergün ve maden suyudaArkadaşlar doktorlarınız maden suyu ve kahve ile ilgili ne dedi size?
Benim ilk gebelikteki gunde 2 maden suyu iç, haftada 2 3 türk kahvesi olabilir demişti. Şimdiki doktor maden suyu kabız yapar, arada bir içebilirsin , kahve komple yasak dedi. Öncekinin yaklaşımı daha makuldu bence. sizde durum nedir?
Maşallah canımMerhaba bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi gidiyor 9+4 çıktı adetle aradaki farkı kapatmış görünüyor miniğimÇok ama çok mutluyum Üç hafta sonra ikili test varmış.Ben belki nifty yaptırırım eğer nifty yaptıracaksam haftaya kan vermem lazımmış.Nifty ya da başka genetik test yaptıracak olan var mı? Hangisi daha iyi acaba, ya da gerek var mı
Ilk cocuklari sezeryan olan benim gibi bir çok anne kasıma kalmayacak zaten ,inşallah hayırlısıyla ekim annesi olucazBen ekim annesiyim ama ekim sonu diye bu gruba giriyorum11 haftalık benim
Sizin bulantınız çok oluyor mu
cok gecmis olsun. korkma hic hemen hemen hepimiz kullaniyoruz o haplari. bisey olmayacak insallahŞimdi çıktım doktordan iğne ve hap verdi kalp atımıda görülmeye başlanmış iyi dedi ve rapor verdi 3 gün şükürler olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz perşembe tekrar geleceğim
Bunu okurken acaba ben mi yazdım dedimKızlar ben 8 haftalık hamileyim aşırı uykum geliyo gün boyu gece ne zaman yatsam anında uyuyorum hep böyle değil ama haftada 2-3 gün böyle oluyor sizdede böyle oldumu birde bulantılar 3. Ayda geçermi nolur geçer deyin hiç kusmadım ama bulantı bazen yoğun oluyo biraz da boş kaldığım zaman psikolojik olarak bulanıyo acaba kusarmıyım diyorum moral verin bana
Peki Hangi firmanın bu fiyat?Ben fiyat aldım temel panel 2700 geniş panel 3000tl
EvetO benim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?