2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Kızlar ağızdaki metalık tat bi turlu geçmıyor. Şeker atıyorun apzıma, sakız ama onlar da mıdemı bulandırıyor artık. Sizin var mı bi yönteminiz.
Kahve ve limon geciriyo agizdaki pis tatdi az da olsa ferahlatiyo tuzlu seylerde ama ozellikle filitre kahve ve limon tavsiye ederim

Canım uyku hali normal benim de oluyor kusma ya gelince o belli olmuyor benim 5 6 7 . Haftalar çok yoğundu sabahları cikariyodum afedersin şimdi 8+5 deyim bulanıyor ama eskisi kadar değil arada çıkartıyorum. Yani bu yaşadıklarının hepsi normal. Ben akşam ezanından sonra uyuyakaldigimi biliyorum diğer gün sabah a kadar gözler kapanıyor

Ne güzel benimde adetle 2 gün fark var benimkide kapatır umarım

Süper bizde tam ondan randevu almıştık az önce
Çok sevindim
Teşekkür ederim
Arada sorularım olabilir size
Sizin kaç haftalıktı?
Tabiki ne demek.Ben de cumartesi ilk kez gittim . Burada bir kişi daha gidiyordu .Ben 8 hafta diye düşünmüştüm 9 haftalık dedi doktor.Sizin?

Ben de yaptıracağım. Fiyat almadım. Fiyat alırsak paylaşalım bence

Genellikle 3. Ayda geçiyor ilk hamileliğimde 6.haftadan 17. Haftaya kadar sürmüştü şimdi de 6da başladı bu hafta baya azaldı bı kaç gündür yok gibi.. uyku halsizlik çok normal oturduğumuz yerde vücudumuz dağa çıkan birinden çok daha fazla çalışıyormuş bu dönemlerde içerde bir insan yetişiyor vücut kendini ona göre değiştiriyor birtakım işler yani

Maltepe Medical Park Ahter beye gidiyorum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Memnunum

Herkese merhabalar, bende yeni katıldım araniza 2012 de mayıs annesi idim şimdi kasım annesi
Bende 2013 mayıs annesiyim baya ara vermişiz seninle ben ben herseyi unutmuşum sanki ilk heyecan gibi
arkadaslar merhaba. irsey soracagım.temizlik malzemeleri kullanmak tehlikeli dıyorlar.domestos,vb.trmizliği nasıl yapıyorsunuz
Ben eldiven kullanıp yapiyorum yada az döküyorum ,bu aralar kanamamdan dolayi büyük temizlik yapamadım
Daha doktora bile gitmeden kulaktan dolma şimdilik süt yoğurt peynir yumurta aman çay kahve içme şimdilik bu kadar sağlıklı yemekle kafayı bozdum
Bana doktorum 2 tane türk kahvesine izin verdi.Ben bir taneye rağzıydım ,bir tane iciyorum hergün ve maden suyuda
Maşallah canım Senin hastane neresiydi ? Firmaların isimleri ne ? Fiyatlar ortalama ne kadar ?
Ben ekim annesiyim ama ekim sonu diye bu gruba giriyorum 11 haftalık benim
Sizin bulantınız çok oluyor mu
Ilk cocuklari sezeryan olan benim gibi bir çok anne kasıma kalmayacak zaten ,inşallah hayırlısıyla ekim annesi olucaz

Şimdi çıktım doktordan iğne ve hap verdi kalp atımıda görülmeye başlanmış iyi dedi ve rapor verdi 3 gün şükürler olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz perşembe tekrar geleceğim
cok gecmis olsun. korkma hic hemen hemen hepimiz kullaniyoruz o haplari. bisey olmayacak insallah

Bunu okurken acaba ben mi yazdım dedim
Ben de çok uyuyorum gece uyuyorum sabah geç uyanıp bir iki saat sonra küt diye tekrar uyuyorum
Çok normalmiş bu durum vücut önümüzdeki 9 aya enerji topluyomuş
Bulantı benim de rahatsız edici devam ediyo
14. Haftada geçecek inşallah öyle odaklandım
Geçer umarım hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…