- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.561
Bulantı özellikle sabahları ağır oluyor kusma yok ama sanki olsa daha rahatlatacak gibiBen ekim annesiyim ama ekim sonu diye bu gruba giriyorum11 haftalık benim
Sizin bulantınız çok oluyor mu
Bende aynı ilk gebelikte kusuyordum surekli aylar sürdü bunda kustum kusacam kusamiyrm sinir oluyrm ogurtu geliyor halsizlik çok fazlaBulantı özellikle sabahları ağır oluyor kusma yok ama sanki olsa daha rahatlatacak gibiGün içerisinde de sık sık yokluyor
bende 7+1 im. bulantim oluyor ama kusamiyorum bir turlu. gun icinde de bu sekilde devam ediyor. fazlaca uykuya duskunluk var. hemen hemen her yerde uyumak istiyorum. gececek ama bunlarda. sukurler olsun bugunlerimizeBende 7+5 im bulantı koku hassasiyeti var acikiyorum midem kaziniyor ama yiyemiyrm tıkanıyorum lezzet almiyrm
Muayenehaneye gidiyorum benBende 2013 mayıs annesiyimbaya ara vermişiz seninle ben ben herseyi unutmuşum sanki ilk heyecan gibi
Ben eldiven kullanıp yapiyorum yada az döküyorum ,bu aralar kanamamdan dolayi büyük temizlik yapamadım
Bana doktorum 2 tane türk kahvesine izin verdi.Ben bir taneye rağzıydım ,bir tane iciyorum hergün ve maden suyuda
Maşallah canımSenin hastane neresiydi ? Firmaların isimleri ne ? Fiyatlar ortalama ne kadar ?
Ilk cocuklari sezeryan olan benim gibi bir çok anne kasıma kalmayacak zaten ,inşallah hayırlısıyla ekim annesi olucaz❤
Intergen yazıyor broşürün üstünde onunki sanırım tüp bebek merkezimde sordum fiyat.Peki Hangi firmanın bu fiyat?
Aynen canım inşallah geçer. Daha dün gece 12 de uyudum sabah 2 saat uyandım sonra tekrar uyudum sanki hiç uyumuyormuşum gibiBunu okurken acaba ben mi yazdım dedim
Ben de çok uyuyorum gece uyuyorum sabah geç uyanıp bir iki saat sonra küt diye tekrar uyuyorum
Çok normalmiş bu durum vücut önümüzdeki 9 aya enerji topluyomuş
Bulantı benim de rahatsız edici devam ediyo
14. Haftada geçecek inşallah öyle odaklandım
Geçer umarım hepimizin
Sürekli dişlerimi fırçalıyorum iyi geliyor bana sende de işe yarayabilirKızlar ağızdaki metalık tat bi turlu geçmıyor. Şeker atıyorun apzıma, sakız ama onlar da mıdemı bulandırıyor artık. Sizin var mı bi yönteminiz.
İnşallah canım aminMuayenehaneye gidiyorum bennifty test için firma olarak genoks’u duydum iyi diye, daha araştıracağım, orası 2900tl sanırım.Araştırdıkça paylaşalım Bu arada benim ilk çocuk olacak inşallah ama riskli gebelik olduğu için büyük ihtimal Kasımı beklemeyiz Ekim sonu alırız inşallah kucağımıza diyor doktorum Sağlıkla alalım kucağımıza da gerisi önemli değil
Bana eurofıns i önerdi doktor. Panorama diye bir firma da verdi ama ilki daha kapsamlı dedi . Bilemiyorum bu firmalar arasında ne fark varMuayenehaneye gidiyorum bennifty test için firma olarak genoks’u duydum iyi diye, daha araştıracağım, orası 2900tl sanırım.Araştırdıkça paylaşalım Bu arada benim ilk çocuk olacak inşallah ama riskli gebelik olduğu için büyük ihtimal Kasımı beklemeyiz Ekim sonu alırız inşallah kucağımıza diyor doktorum Sağlıkla alalım kucağımıza da gerisi önemli değil
Bir kaç arkadaş daha vardı Nifty yaptıracak.Kızlar ben bugün perinatologumla görüştüm,başka bir ilde olduğu için 12. Ve 21. Haftalarda görmek istedi beni nasipse ay sonuna gidicem.Buradaki doktorum ben Nifty isteyince yaptırabilirsin 10. Haftada demişti ,perinatologumda önce 12 de detaylı bi bakalım ense kalınlığı vs. gerek görürsek burdan yollarız neticede maliyetli bir test ve erken haftalarda yanlış çıkma olasılığı doğabiliyor dedi.Sizinlede paylaşmak istedim daha önceden nifty hakkında konuştuğumuz arkadaşlar olduğu için ..Karar sizlerin tabikideAnneden kan alınıp bebeğin Dna’sına bakılıyormuş60-70 civarı genetik hastalık taranıyormuş
Evet ben de kussam rahatlarımBulantı özellikle sabahları ağır oluyor kusma yok ama sanki olsa daha rahatlatacak gibiGün içerisinde de sık sık yokluyor
2 gebelik geçirdim 2 si de o sekilde oldu canim insAllah simdi de ayni sekilde yaşarız:) ağzınızdan bal damlıyo umarım 12 de azalıyodur
Uzun süre aç kalma be ara öğün mutlaka yapın açlık daha çok bulantı yapar ara öğün meyve süt kuruyemiş hurma yiyorum ben sizde kendinizi zorlayın ve düşünmeyinKızlar aşırı bulantım oluyor kusma henüz bir kere yaşadım ama bulantı yarım saatte bir beni yatak döşek yatıyor. Bulantı için öneriniz nedir, neler yapıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?