2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende 7+5 im bulantı koku hassasiyeti var acikiyorum midem kaziniyor ama yiyemiyrm tıkanıyorum lezzet almiyrm
bende 7+1 im. bulantim oluyor ama kusamiyorum bir turlu. gun icinde de bu sekilde devam ediyor. fazlaca uykuya duskunluk var. hemen hemen her yerde uyumak istiyorum. gececek ama bunlarda. sukurler olsun bugunlerimize

Muayenehaneye gidiyorum ben nifty test için firma olarak genoks’u duydum iyi diye, daha araştıracağım, orası 2900tl sanırım.Araştırdıkça paylaşalım Bu arada benim ilk çocuk olacak inşallah ama riskli gebelik olduğu için büyük ihtimal Kasımı beklemeyiz Ekim sonu alırız inşallah kucağımıza diyor doktorum Sağlıkla alalım kucağımıza da gerisi önemli değil

Aynen canım inşallah geçer. Daha dün gece 12 de uyudum sabah 2 saat uyandım sonra tekrar uyudum sanki hiç uyumuyormuşum gibi

Kızlar ağızdaki metalık tat bi turlu geçmıyor. Şeker atıyorun apzıma, sakız ama onlar da mıdemı bulandırıyor artık. Sizin var mı bi yönteminiz.
Sürekli dişlerimi fırçalıyorum iyi geliyor bana sende de işe yarayabilir

İnşallah canım amin Bilgi aldıkça paylaşırız test firmaları ve fiyatlarını

Bana eurofıns i önerdi doktor. Panorama diye bir firma da verdi ama ilki daha kapsamlı dedi . Bilemiyorum bu firmalar arasında ne fark var

Anneden kan alınıp bebeğin Dna’sına bakılıyormuş 60-70 civarı genetik hastalık taranıyormuş
Bir kaç arkadaş daha vardı Nifty yaptıracak.Kızlar ben bugün perinatologumla görüştüm,başka bir ilde olduğu için 12. Ve 21. Haftalarda görmek istedi beni nasipse ay sonuna gidicem.Buradaki doktorum ben Nifty isteyince yaptırabilirsin 10. Haftada demişti ,perinatologumda önce 12 de detaylı bi bakalım ense kalınlığı vs. gerek görürsek burdan yollarız neticede maliyetli bir test ve erken haftalarda yanlış çıkma olasılığı doğabiliyor dedi.Sizinlede paylaşmak istedim daha önceden nifty hakkında konuştuğumuz arkadaşlar olduğu için ..Karar sizlerin tabikide

Son düzenleme:
Kızlar aşırı bulantım oluyor kusma henüz bir kere yaşadım ama bulantı yarım saatte bir beni yatak döşek yatıyor. Bulantı için öneriniz nedir, neler yapıyorsunuz??

Benim de bulantılar başladı. Bazen de Tv'de gördüğüm yemekler bile midemi kaldırıyor.

Kızlar aşırı bulantım oluyor kusma henüz bir kere yaşadım ama bulantı yarım saatte bir beni yatak döşek yatıyor. Bulantı için öneriniz nedir, neler yapıyorsunuz??
Uzun süre aç kalma be ara öğün mutlaka yapın açlık daha çok bulantı yapar ara öğün meyve süt kuruyemiş hurma yiyorum ben sizde kendinizi zorlayın ve düşünmeyin

Kusmak sizi rahatlatmaz kızlar çok aç kalmayın ara öğün yapın vitaminli şeyler tüketin süt kuru yemiş meyve hurma her gün birini seçin

Benim bulantım araba tutmuş gibi kahvaltı sonrası yatana kadar devam ediyor gün için uyuyorum uyandığım an başlıyor ama hep ara öğün yapıyorum aç kalmıyorum bu gün bi kötü oldum ekmek arası peynir yedim hemen yoğunlaşmadı salmayın kendinizi

Sürekli ağzıma bir şey atıyorum aslında ben de. Leblebe kuru üzün ceviz tuzlu kraker başucumda duruyor. Üç öğün yemek iki öğün meyve aralarda mutlaka kuruyemiş tüketiyorum.yemek yediğimde bastırıyordu ilk zamanlar bulantıyı ama artık yemek yesem de yemesem de sürekli sürekli bulanıyor. Güçlü kalıp güzel geçiyor sıkıntı yok diyorum kendime ama biraz kusmak kötü hssettirdi bugun gerçekten kusmak rahatlatmıyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…