2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ama doktorunda kendisinin yaptırması lazım bence
Aile hekiminden Henüz yaptırmadım çünkü karantinadayım
Ben zaman kazanmak İçin testleri yaptırıp doktora gitmiştim. doktorun istediği başka testle oluyorsa onu da istiyor zaten ki ..hamilelikte zorunlu testler var zaten klasik, herkesten istenen. zaman kaybetmeyin diye öneride bulunmuştum. İsterseniz doktoru beklersiniz tabi ki.

Teşekkür ederim bu bahsettiğiniz yerler maalesef uzak kalıyo
medical park maltepe doç dr ahter tanay tayyar düşündük şimdi ama onunla ilgili burada bir yorum bulamadım
İnternetteki yorumları iyi

Arkadaşlar mide bulantıları hafifleyen var mı acaba?
Lütfen biri bana mide bulantıları 3 ay dolduğunda bitecek desin bu konuda zor durumda olanlardan biriyim sanırım
O kadar kötü besleniyorum ki bebeğe yazık
Hiçbir yediğimden tat almıyorum
Kokular ağır geliyor mutfağa girmiyorum
Hiç kusmuyorum ama 7/24 bulantım var
Prilam verdi doktor pek yararı olmadı

Maden suyu gunde 1 ıcebılırsn dedi. Kahveyı hıc ıcme dedi.
Kahve çay aslında hiç içilmese daha iyi ama eğer çok istiyosa canınız günlük bikereye mahsus içebilirsiniz diyo bazı doktorlar
Makul olana değil de sağlıklı olana yönelsek daha iyi ama tabi hamilelik her şey yasaklanınca sıkıntı o dengeyi siz kurun ben avantajlıyım canım hiç istemiyor günde sürekli çay kahve tüketen ben şimdi midem almıyo

Ben Maltepe Medical Park a gittim. Ahter Bey .Doç Dr diye tercih ettim. İlk kez gittim . Şimdilik memnunum. Herşeyi sorabildim , güleryüzlü . Fikir olsun araştırırsan
Süper bizde tam ondan randevu almıştık az önce
Çok sevindim
Teşekkür ederim
Arada sorularım olabilir size
Sizin kaç haftalıktı?

Ben ikili test yaptırdım
Nifty nedir ilk defa duyuyorum

Kanaması olan arkadaşlar ilaç kullanmaya başlayınca hemen kesildi mi yoksa bi kaç gün devam ettimi tuvalete gitmeye korkuyorum yine geliyor hiç iyi hissetmiyorum açıkçası sonunu
hiç korkma içini ferah tut cok fazla ayağa kalkmamaya çalış bır oncekı gebelıgımde her vc de k
ilk kızımda 4.5 ay kustum ve bı anda bıttı ınanamadım acılde serum yıyodum haftada bır o kadar vahımdı durumum sadece muz yemeye calıs ben zofran dıye bır ılacla ayakta duruordum o olmadan gunum gecmıyordu sakın yemek yemıorum dıe uzme kendını muz ye yeter

Ben de öğrendikten sonra hemen bıraktım ama çok zorlandım
İçmek için hep kendimi kandırdım
İzin veren doktorları araştırdım
Kullanıp bişey olmayan annelerin söylediklerini okudum dinledim
Ama ne zaman mide bulantılarım başladı hem sigara hem çok sevdiğim çay kahve bunlar bir anda benim için anlamlarını yitirdi o kadar bulantılarımla meşguldum ki nerdeyse bir ay olmuş bulantılarım başlayalı ve benim artık sigara aklıma gelmiyor
Yanımda içildiğinde kokusundan hoşlanmıyorum

Maşallah ne güzel miniş hareket ediyormuydu. Kızımda bu haftada gittiğimizde takla atıyordu sürekli inanılmaz mutlu olmuştum bu bebişte üç hafta sonra gidicem :)
Biz hareket görmedik,ama kol ve bacak tomurcuklarını gördük çok minik haftaya hareket görülür diye biliyordum o minik bacaklar bile beni benden aldı
Ne kadar fark vardı canım adetle arasında
adete göre 5, yumurtlama günüme göre 4 gündü canım, geçen hafta bir günü kapatmıştı, birkaç gün daha kapatmış

Çok teşekkür ederim

Kızlar ben 8 haftalık hamileyim aşırı uykum geliyo gün boyu gece ne zaman yatsam anında uyuyorum hep böyle değil ama haftada 2-3 gün böyle oluyor sizdede böyle oldumu birde bulantılar 3. Ayda geçermi nolur geçer deyin hiç kusmadım ama bulantı bazen yoğun oluyo biraz da boş kaldığım zaman psikolojik olarak bulanıyo acaba kusarmıyım diyorum moral verin bana

Bu herkesin bünyesine göre değişiyor bence bünyesi zayıf olanın çok bulanıyor benim ilk hamileliğimde ağlıyordum mesela bunda otobüs tutmuş gibi bir his bile yetiyor bana çok zor zamanla geçeçek ama vitaminli şeyler yemeğe özen göster canım

Ben Cuma günü doktoruma çok uyuyorum çok yorgunum hep dedim,aaaa neden acaba dedi güldü Çok normal bol bol uyu zaten dedi
Mide bulantılarına gelince genelde 3 aydan sonra bitiyor ,ama eski çalıştığım okulda 9 ay boyunca süren ve sürekli hastanelik olan bir arkadaşım vardı Ama iyi düşünelim iyi olsun ,ben mutfağımı unuttum resmen eşim yokken kapısı hep kapalı,dün su almak için uzun bir aradan sonra girdim bi değişik geldi

Evet haklısınız tabi ama o zaman benim aklıma gelmedi özelde kan vermiştim
Sonra 6 hastalıkken keseyi görmüştüm
İşte tekrar gidecektim
Karantinaya girince kaldı inşallah bitince gidicem

Ben çayı hic sormadım acıkcası kahvaltıda ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…