- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.521
Hani ekşi mayhoş tuzlu yersem idare ediyor bende de geçmedi komple maalesefKızlar ağızdaki metalık tat bi turlu geçmıyor. Şeker atıyorun apzıma, sakız ama onlar da mıdemı bulandırıyor artık. Sizin var mı bi yönteminiz.
Ben zaman kazanmak İçin testleri yaptırıp doktora gitmiştim. doktorun istediği başka testle oluyorsa onu da istiyor zaten ki ..hamilelikte zorunlu testler var zaten klasik, herkesten istenen. zaman kaybetmeyin diye öneride bulunmuştum. İsterseniz doktoru beklersiniz tabi ki.Ama doktorunda kendisinin yaptırması lazım bence
Aile hekiminden Henüz yaptırmadım çünkü karantinadayım
Teşekkür ederim bu bahsettiğiniz yerler maalesef uzak kalıyoMurat muhçu- kadıköyde kendi muayenehanesi var, arkadaşımın doktoru riskli gebelik uzmanıymış aynı zamanda
timuçin timuroğlu medicana kadıköy - fakat aşırı kalabalık oluyor çok bekliyorsunuz ben ondan tercih etmedim, yoksa doktor iyidir.
Avrupa yakası düşünürseniz acıbadem fulyada ercan baştu benim doktorum çok iyidir.
Ben ilk öğrendiğim hafta yeşil gözlü sarı saçlı bi kız bebek görmüştüm rüyamda, ama pek anlam yüklemedim.. kız istiyorum çünkü :) muhtemelen bilinçaltı ..Rüyanızda bebeğin cinsiyetini gören var mı ? Ben oğlan oğlan diye bağırıyordum rüyamda
Lütfen biri bana mide bulantıları 3 ay dolduğunda bitecek desin bu konuda zor durumda olanlardan biriyim sanırımArkadaşlar mide bulantıları hafifleyen var mı acaba?
Kahve çay aslında hiç içilmese daha iyi ama eğer çok istiyosa canınız günlük bikereye mahsus içebilirsiniz diyo bazı doktorlarMaden suyu gunde 1 ıcebılırsn dedi. Kahveyı hıc ıcme dedi.
Süper bizde tam ondan randevu almıştık az önceBen Maltepe Medical Park a gittim. Ahter Bey .Doç Dr diye tercih ettim. İlk kez gittim . Şimdilik memnunum. Herşeyi sorabildim , güleryüzlü . Fikir olsun araştırırsan
Ben ikili test yaptırdımMerhaba bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi gidiyor 9+4 çıktı adetle aradaki farkı kapatmış görünüyor miniğimÇok ama çok mutluyum Üç hafta sonra ikili test varmış.Ben belki nifty yaptırırım eğer nifty yaptıracaksam haftaya kan vermem lazımmış.Nifty ya da başka genetik test yaptıracak olan var mı? Hangisi daha iyi acaba, ya da gerek var mı
hiç korkma içini ferah tut cok fazla ayağa kalkmamaya çalış bır oncekı gebelıgımde her vc de kKanaması olan arkadaşlar ilaç kullanmaya başlayınca hemen kesildi mi yoksa bi kaç gün devam ettimi tuvalete gitmeye korkuyorum yine geliyor hiç iyi hissetmiyorum açıkçası sonunu
ilk kızımda 4.5 ay kustum ve bı anda bıttı ınanamadım acılde serum yıyodum haftada bır o kadar vahımdı durumum sadece muz yemeye calıs ben zofran dıye bır ılacla ayakta duruordum o olmadan gunum gecmıyordu sakın yemek yemıorum dıe uzme kendını muz ye yeterLütfen biri bana mide bulantıları 3 ay dolduğunda bitecek desin bu konuda zor durumda olanlardan biriyim sanırım
O kadar kötü besleniyorum ki bebeğe yazık
Hiçbir yediğimden tat almıyorum
Kokular ağır geliyor mutfağa girmiyorum
Hiç kusmuyorum ama 7/24 bulantım var
Prilam verdi doktor pek yararı olmadı
Ben de öğrendikten sonra hemen bıraktım ama çok zorlandımBen de sıgara kullanıyordum ama gerçekten zor oluyor mıde bulantısı belkı belkı ıcmedım ondan bilemıyorum ıcmıyorum ogrendım bı hafta ıcınde bıraktım. Sıgara ıçmeyi tercih etmıyorum deyin kendınıze muhakkak ısteyeceksınız ama bunun sonu yok ve zararlı. İçmemem gerekıo demek yerine içmeyi tercih etmıyorum deyin kendı kendınıze belkı daha kolay olur
Biz hareket görmedik,ama kol ve bacak tomurcuklarını gördük çok minikMaşallah ne güzel miniş hareket ediyormuydu. Kızımda bu haftada gittiğimizde takla atıyordu sürekli inanılmaz mutlu olmuştum bu bebişte üç hafta sonra gidicem :)
adete göre 5, yumurtlama günüme göre 4 gündü canım, geçen hafta bir günü kapatmıştı, birkaç gün daha kapatmışNe kadar fark vardı canım adetle arasında
Çok teşekkür ederimhiç korkma içini ferah tut cok fazla ayağa kalkmamaya çalış bır oncekı gebelıgımde her vc de k
ilk kızımda 4.5 ay kustum ve bı anda bıttı ınanamadım acılde serum yıyodum haftada bır o kadar vahımdı durumum sadece muz yemeye calıs ben zofran dıye bır ılacla ayakta duruordum o olmadan gunum gecmıyordu sakın yemek yemıorum dıe uzme kendını muz ye yeter
Bu soruya cevap veren olursa ben de sevinirim ama bana muz öneren oldu denicemKızlar ağızdaki metalık tat bi turlu geçmıyor. Şeker atıyorun apzıma, sakız ama onlar da mıdemı bulandırıyor artık. Sizin var mı bi yönteminiz.
Kahverengi leke mi canımKanaması olan arkadaşlar ilaç kullanmaya başlayınca hemen kesildi mi yoksa bi kaç gün devam ettimi tuvalete gitmeye korkuyorum yine geliyor hiç iyi hissetmiyorum açıkçası sonunu
Bu herkesin bünyesine göre değişiyor bence bünyesi zayıf olanın çok bulanıyor benim ilk hamileliğimde ağlıyordum mesela bunda otobüs tutmuş gibi bir his bile yetiyor bana çok zor zamanla geçeçek ama vitaminli şeyler yemeğe özen göster canımLütfen biri bana mide bulantıları 3 ay dolduğunda bitecek desin bu konuda zor durumda olanlardan biriyim sanırım
O kadar kötü besleniyorum ki bebeğe yazık
Hiçbir yediğimden tat almıyorum
Kokular ağır geliyor mutfağa girmiyorum
Hiç kusmuyorum ama 7/24 bulantım var
Prilam verdi doktor pek yararı olmadı
Evet canımKahverengi leke mi canım
Ben Cuma günü doktoruma çok uyuyorum çok yorgunum hep dedim,aaaa neden acaba dedi güldüKızlar ben 8 haftalık hamileyim aşırı uykum geliyo gün boyu gece ne zaman yatsam anında uyuyorum hep böyle değil ama haftada 2-3 gün böyle oluyor sizdede böyle oldumu birde bulantılar 3. Ayda geçermi nolur geçer deyin hiç kusmadım ama bulantı bazen yoğun oluyo biraz da boş kaldığım zaman psikolojik olarak bulanıyo acaba kusarmıyım diyorum moral verin bana
Evet haklısınız tabi ama o zaman benim aklıma gelmedi özelde kan vermiştimBen zaman kazanmak İçin testleri yaptırıp doktora gitmiştim. doktorun istediği başka testle oluyorsa onu da istiyor zaten ki ..hamilelikte zorunlu testler var zaten klasik, herkesten istenen. zaman kaybetmeyin diye öneride bulunmuştum. İsterseniz doktoru beklersiniz tabi ki.
Ben çayı hic sormadım acıkcası kahvaltıda ıcıyorumKahve çay aslında hiç içilmese daha iyi ama eğer çok istiyosa canınız günlük bikereye mahsus içebilirsiniz diyo bazı doktorlar
Makul olana değil de sağlıklı olana yönelsek daha iyi ama tabi hamilelik her şey yasaklanınca sıkıntı o dengeyi siz kurun ben avantajlıyım canım hiç istemiyor günde sürekli çay kahve tüketen ben şimdi midem almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?