- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.581
Aynı benBenim normalde bulantım yok ama çabuk acıkıyorum ve acıkınca bulantı başlıyor az ve sık yemek lazım sanırım.
Bende bişey yiyemiyorum ilk hamileliğimde gece yatarken muzlu süt yapıp içiyordum büyük bir bardak bebeğin gelişimi için. 4 kilo vermiştim bende çok kötüydü3 kilo verdim.Hicbisey yiyemiyorum.Esim jöle yaptı ondan yedim soğuk soğuk iyi geldi.Sabah iki kaşık çorba içtim bı saati bulmadı çıkardım.Korkunc bişey bu bulantı.
sizi yerde ararken burda buldumm
bana diofol yazdi hekim persembe aldim ancak uzerinde sari lekeler var hatta esime dedim bu neden boyle bozuk mu
5gundur iciyorum ama mide bulantisi feci
bugun guvendigim 3 eczaneye sordum 3üde normal olmadigini soyledi oksitlenme vat dediler yani nemde kalmis
nebegime bisey olduysa diye cok korkuyorum sizin tabletiniz nasil uzeri bembeyaz mi rica etsem foto eklermisinj
Maşallah ne güzel.bende bugun kızımla gittim dr a.zma bnmki biraz küçük o yuzden korktu hemşirenin kucağına gidip ordan izledi sonra dr usg ile bakarken bak burda ne var sen abla mı olacak dedi bebi bebi diye ekrani gösteriyor cici yapıyorBu testlerın hıc bir garantısı yok sadece olasılıgı söyluyor. Hadi diyelim amniyosentez de yaptırın sonuc kesınlestı bebegını aldıracakmısın? Eger cevabın hayırsa bu teste gerek yok. Bir cok yaptıran kişi bilmeden zprunlu gıbı dusunup yaptırıyor sanırım,inşallah yavrularımız saglıkla dogar. Ben kızımdada sadece detaylı ultrasona gırmıstım. Kesın önerırım onu eger ona gırmeseydım bebegımı besleyen bir damarın tıkalı oldugu bılemeyecek belkıde bebegımı kaybedecektım Allah korusun.
Kızım cok isteklıydı ve test yaptıgım aksam esıme ve kızıma aynı anda soyledim testın basında hep beraber beklesık pozitif olunca kkzımın ısrarıyka kan testıne kostuk :) bastan beri söyledıgım ıcın hıc pişman degılım. Fakat oncesınde anlatmıstım testte hamıle oldugum cıksa bıle hangi sürecte kesın kardesının karnımda olduguna emın olacıgımızı falan :) dün mesela esım gelemedi kızımla ıkımız gıttık kalp atısı duymaya cok guzel bu sürece dahil olması
Gece prilam içiyorum iki adet o gündüzde etki ediyor gündüz için rennie duo şurup verdi ama pek kullanmıyorum arada bir içiyorum naneli bir tadı var.Kızlar aşırı bulantım oluyor kusma henüz bir kere yaşadım ama bulantı yarım saatte bir beni yatak döşek yatıyor. Bulantı için öneriniz nedir, neler yapıyorsunuz??
İnşallah canımcok gecmis olsun. korkma hic hemen hemen hepimiz kullaniyoruz o haplari. bisey olmayacak insallah
Benimde insülin direncim var hamilelikten 2 hafta falan önce ilacı bırakmıştım şimdide hiç baktırmadım.belkide ondan sık acıkıyorum bilemedimAynı benBazen diyorum keşke azıcık da olsa bulantım olsa da bu kadar yemesem. Şimdiden kilo alacağım diye moralim çok bozuluyor. Geçen hafta çok iyiydim hiç açlık krizim olmadı, bu hafta da sürekli yemek istiyorum ve çok çabuk acıkıyorum. Hal böyle olunca endişeliyim zaten yüksek kilo, hipertansiyon, tip2 diyabet derken riskli gruptayım. Allah yardımcımız olsun.
Nifty testi ben de düşünmeye başladım. Normalde ikili testi hiç düşünmüyor ve istemiyordum çünkü ne olursa olsun evlat bahşedildiyse kanlı canlı bir varlığı sıkıntı çıktı diye alcıracak değilim her türlü kabulüm. Ama çevremden çok duyuyorum bin kişiye sorun var denmiş çocuklar sağlıklı doğmuş. Hamilelik anneye zehir olduğuyla kalmış. Fakat eşim de bir problem varsa psikolojik olarak kendimizi hazırlamalıyız diyor. Ne yapacağımı şaşırdım çok kararsızım.
10. Hafta bitmek üzereSiz kaç haftalıksiniz canim
Murat muhçuMurat muhçu- kadıköyde kendi muayenehanesi var, arkadaşımın doktoru riskli gebelik uzmanıymış aynı zamanda
timuçin timuroğlu medicana kadıköy - fakat aşırı kalabalık oluyor çok bekliyorsunuz ben ondan tercih etmedim, yoksa doktor iyidir.
Avrupa yakası düşünürseniz acıbadem fulyada ercan baştu benim doktorum çok iyidir.
Ya masallah kucuk abla kac yasında :)Merhabalar,bende diofol kullanıyorum ama bembeyaz bir ilaç aldığinız yerle görüşün bence.
Maşallah ne güzel.bende bugun kızımla gittim dr a.zma bnmki biraz küçük o yuzden korktu hemşirenin kucağına gidip ordan izledi sonra dr usg ile bakarken bak burda ne var sen abla mı olacak dedi bebi bebi diye ekrani gösteriyor cici yapıyor
Bu arada 5+6çok şükür kalp sesini duyduk minnağın.ben önümüzdeki hafta yurtdışına gitcem,bakalım nasıl olacak
Pandemi bi yandan çocuk bi yandan hamilelik bi yandan
EvetKızlar bu hafta hesaplaması benim kafamı karıştırıyor
Şimdi 7+3 deyim ben
O zaman 8 haftanın içinde mi olmuş oluyorum
Benim ki de öyle bulantım yok ama acıkıyorsam bulanıyor kesinlikle ufak ufak ağzıma bişeyler atıyorum umarım kilo almamBenim normalde bulantım yok ama çabuk acıkıyorum ve acıkınca bulantı başlıyor az ve sık yemek lazım sanırım.
İnşallahBende içiyordum ilk öğrendiğimde zorladı biraz sakız çiğnedim sürekli.. arada bi iki tane içtim en hafif ve incelerden almıştım sonra bi başladı bulantılar sigarayı görmek dahi istemiyorum yakında tiksinirsiniz umarım
aynı bende öyleyim kahvaltıda sorun yok ama aksam yemekten snra midem kaynıyo resmen kotu oluyorum cok mutfaga giremez oldum dolabın kapısı acılınca bile midem bulanıyor sade sodaya limon sıkıp içiyorum o biraz bastırıyor sanada tavsiye edermBende 7+5 im bulantı koku hassasiyeti var acikiyorum midem kaziniyor ama yiyemiyrm tıkanıyorum lezzet almiyrm
Canım çok normal ben 7+2 de duydum üzülme sakınİnşallah bişey yoktur canım tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum daha kalp atışını bile duyamadım
Çok güzel bir haber buArkadaslar 9.haftamdayim sanki bulantilarim hafifledi gibi insallah nazar degdirmem kendime
Çok şükür bişey yokmuş.bol bol dinlen ve asla stres yapma iki kızımda da kanamam oldu çok şükür sağlıkla kucağıma aldım üzme tatlı canını ileride bunlar animsayinca yüzünde tebessüm ettirecek birer anı olarak kalacakŞimdi çıktım doktordan iğne ve hap verdi kalp atımıda görülmeye başlanmış iyi dedi ve rapor verdi 3 gün şükürler olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz perşembe tekrar geleceğim
Ben de aileye söyledim geri kalanlar da aileden duydu zaten. Arkadaşlarıma yeni söyledimSiz yakınlarınıza söylediniz mi müjdeyi? Ben doktora gitmeyi beklediğim için daha anne babalardan başkasına söyleyemedik hiç, doktor günü de gelmek bilmiyor
Keşke olsa hiç bişey ise yaramıyor ne yazık ki. Geçmesini dört gözle bekliyorumKızlar ağızdaki metalık tat bi turlu geçmıyor. Şeker atıyorun apzıma, sakız ama onlar da mıdemı bulandırıyor artık. Sizin var mı bi yönteminiz.
Evet 8 haftalık oluyorsunKızlar bu hafta hesaplaması benim kafamı karıştırıyor
Şimdi 7+3 deyim ben
canım bişey sorucam sana 8 haftalıgız ilk baslarda gogus agrım daha sıddetli olurdu smdi arada geciyor arada agrıyor ama cok siddetli degil son muayeneden sonra oldu bu 31 Mart Çarşamba günü muayene olmstum ne blim gögüs agrım gecince korkuyorum ben yolunda gitmeyen bseymi var acaba diyormCanım çok normal ben 7+2 de duydum üzülme sakın
Çok güzel bir haber buçok umutlandim ben de 10. Haftaya girdim sanki bir tık azaldı ama ağızda kalan o tat var ya o da gitse keşke
Çok şükür bişey yokmuş.bol bol dinlen ve asla stres yapma iki kızımda da kanamam oldu çok şükür sağlıkla kucağıma aldım üzme tatlı canını ileride bunlar animsayinca yüzünde tebessüm ettirecek birer anı olarak kalacak
Ben de aileye söyledim geri kalanlar da aileden duydu zaten. Arkadaşlarıma yeni söyledim
Keşke olsa hiç bişey ise yaramıyor ne yazık ki. Geçmesini dört gözle bekliyorum
Evet 8 haftalık oluyorsun
Evet canımKızlar bu hafta hesaplaması benim kafamı karıştırıyor
Şimdi 7+3 deyim ben
İnşallah canım inşallah ❤Çok şükür bişey yokmuş.bol bol dinlen ve asla stres yapma iki kızımda da kanamam oldu çok şükür sağlıkla kucağıma aldım üzme tatlı canını ileride bunlar animsayinca yüzünde tebessüm ettirecek birer anı olarak kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?