- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.701
GuzelmısYa bu hafta bana böyle bir yerinde duramama hissi geldi, yemek yapamıyorum hala temizlik de sınırlı ama kalk oyna desen ohooo ahahahs
Normal bildiğin kırmızı ruj süreriz biz, yumuşatır gerginliği.Peki o zaman standart dudak kremıde ıyı gelır mı kokusuna nasıl dayanırım bilmiyorum ama
Bende öyle halsizlik hiçbir şey yapamamaTam tersi yatıyorum kalkacak halim yok
O zaman başka test yok 12. haftaya kadar benim bildiğim kadarıylaVerdim değerlerim yükseldi kalbini baktırdı b 12 düşük çıktı 14 ü kontrolüm var folik asit vitaminler içeren ilaç verdi hepsi içinde
ayyyy şakamı tuvaletime zor gdiyom izin verseler oldugu yere yapıcamYa size de hiç böyle dans etme isteği yerinde duramama falan gibi bir his geliyor muu
Ahahahaha ay çok güldürdün beniayyyy şakamı tuvaletime zor gdiyom izin verseler oldugu yere yapıcamyurumeye mecalim yok ne dansı kzz
Canım benim de kusmam yok yok dedim dokuzuncu haftada başladıGünaydın kızlar, 7+1’im bende ne bulantı ne kusma yok, progestan alıyorum günde 3 o olmasa sanki kasık sertliğim de olmayacak gibi. Göğüsler de de pek bir şey yok. Geçen hafta kalbini duyduk, şimdi bir şey mi oldu diye korkuyorum ya iyi midir düşünmeden edemiyorum. Ne zormuş, böyle olan var mı?
Canım kendin gidiyorsun sonra arıyorlar. Benim öyle oldu yaniArkadaslar dün devlet hastanesine gittim
Kesenin içini görebildim2 kez ultrasonda siyahtı
Ama dün beyaz küçük birsey var
Gene kan falan aldılar 4 tüp
Kendi gittigim doktorumda istemişti genel tahliller bakıyorlar
Sağlık ocağına kendimiz mi gitmeliyiz yada oradan mı arıyorlar nasıl ilerleyecek bu süreç
Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 2 kere gidip kan vermiştim oysaCanım kendin gidiyorsun sonra arıyorlar. Benim öyle oldu yani
gece bende uyanıyorum aynen bebek baskı yapıyor idrar torbasına artk sık gidiyosun oyuzdenAhahahaha ay çok güldürdün beniYa geçen hafta ben de senin gibiydim ama bu hafta bilmiyorum dinlediğim müzikten midir nedir?
Tuvalet deyince bu gece ilk defa tuvalete kalktım sanırım artık baskı yapıyor rahim
Aaa fenaymışCanım benim de kusmam yok yok dedim dokuzuncu haftada başladıÇağırmaaaa derim, gerek yok
gaziosmanpsşa yeni yuzyıl unıv burak özköse hem normal dogumcu hem cook guleryuzlu muayenesı 200₺Merhaba ,arkadaşlar ben 9+2 hamileyim doktorumdan aslında memnunum ama hem uzak hemde fiyat olarak çok yüksek muayenesinde yüksek ama doğumunda yüksek oyuzden doktor arayışı içindeyim normal doğumu destekleyen bir doktor istiyorum tabi eğer skntili olucamda sezeryan olsun ama bazıları en ufak şeyde hemen sezeryan yaptırıyor oyuzden her doktora malesef güvenemiyorum.bu arada ben İstanbul gazıosamanpasaya yakınım otaraflarfa bildiğiniz güler yüzlü tecrübeli bir doktor varmı acaba ?
Çok teşekkür ederim yanlız eşimde bende erkek doktor istemiyoruz çok kasarim gibi geliyor kendimigaziosmanpsşa yeni yuzyıl unıv burak özköse hem normal dogumcu hem cook guleryuzlu muayenesı 200₺
Hiç öyle birşey yok, benim kendi doktorum da bunun doğru olmadığını söyledi. İnternetteki kadın doğum uzmanları da reddediyor. Youtube da neredeyse her konuda doğru bilgi var kadın doğum uzmanlarınca çekilen.Kızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
aynı hastanede emine dilşad hanım var oda cok iyi bi doktorÇok teşekkür ederim yanlız eşimde bende erkek doktor istemiyoruz çok kasarim gibi geliyor kendimi
mesajınızı görünce içim rahatladı resmen vicdan azabı olmuştu çok şükür tehlike risk yok ama benim gittiğim doktor da herhangi bir yasak getirmemişti tedbirli olmakta fayda varHerhangi bir risk yok bende ve bebekte ama iki tane ayrı doktora gittim ikisi de tedbir amaçlı 10 hafta yasak dedi
kuzenim 12. haftada kahverengi akıntısı hala var ama gittiği doktorlar olabilir demişÇok az leke geliyor hala kahve korkuyorum geldikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?