2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaslar dün devlet hastanesine gittim
Kesenin içini görebildim 2 kez ultrasonda siyahtı
Ama dün beyaz küçük birsey var
Gene kan falan aldılar 4 tüp
Kendi gittigim doktorumda istemişti genel tahliller bakıyorlar
Sağlık ocağına kendimiz mi gitmeliyiz yada oradan mı arıyorlar nasıl ilerleyecek bu süreç

Peki o zaman standart dudak kremıde ıyı gelır mı kokusuna nasıl dayanırım bilmiyorum ama
Normal bildiğin kırmızı ruj süreriz biz, yumuşatır gerginliği.
Şöyle bir şey de var ama acır bıraz. Tahta kaşığı ocakta ısıtıyoruz dudağa değdiriyorsun buna korkutma denir ama bilen biri yapmalı, hamileyiz şimdi boşu boşuna canın yanmasın

ayyyy şakamı tuvaletime zor gdiyom izin verseler oldugu yere yapıcam yurumeye mecalim yok ne dansı kzz
Ahahahaha ay çok güldürdün beni Ya geçen hafta ben de senin gibiydim ama bu hafta bilmiyorum dinlediğim müzikten midir nedir?
Tuvalet deyince bu gece ilk defa tuvalete kalktım sanırım artık baskı yapıyor rahim

Canım benim de kusmam yok yok dedim dokuzuncu haftada başladı Çağırmaaaa derim, gerek yok

Canım kendin gidiyorsun sonra arıyorlar. Benim öyle oldu yani

gece bende uyanıyorum aynen bebek baskı yapıyor idrar torbasına artk sık gidiyosun oyuzden

Merhaba ,arkadaşlar ben 9+2 hamileyim doktorumdan aslında memnunum ama hem uzak hemde fiyat olarak çok yüksek muayenesinde yüksek ama doğumunda yüksek oyuzden doktor arayışı içindeyim normal doğumu destekleyen bir doktor istiyorum tabi eğer skntili olucamda sezeryan olsun ama bazıları en ufak şeyde hemen sezeryan yaptırıyor oyuzden her doktora malesef güvenemiyorum.bu arada ben İstanbul gazıosamanpasaya yakınım otaraflarfa bildiğiniz güler yüzlü tecrübeli bir doktor varmı acaba ?

gaziosmanpsşa yeni yuzyıl unıv burak özköse hem normal dogumcu hem cook guleryuzlu muayenesı 200₺

Kızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Hiç öyle birşey yok, benim kendi doktorum da bunun doğru olmadığını söyledi. İnternetteki kadın doğum uzmanları da reddediyor. Youtube da neredeyse her konuda doğru bilgi var kadın doğum uzmanlarınca çekilen.
Siz içinizi rahat tutun, bana da çevremden aynısı denmişti hatta çok korkmuştum benim de bulantım olmadığından.

Herhangi bir risk yok bende ve bebekte ama iki tane ayrı doktora gittim ikisi de tedbir amaçlı 10 hafta yasak dedi
mesajınızı görünce içim rahatladı resmen vicdan azabı olmuştu çok şükür tehlike risk yok ama benim gittiğim doktor da herhangi bir yasak getirmemişti tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…