2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
ben sağlık ocağına gittim kalp atışı duyulunca gelin kayıt açıcaz yoksa bizi zor duruma düşürüyor dediler hatta numaramı aldılar birkaç günde bir arayıp soruyorlar

Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 2 kere gidip kan vermiştim oysa
Şöyle ki benim kanda hamile olduğum belli olunca sağlık ocağı beni arayıp kalp atışını duyunca bu numaradan haber veriniz sisteme girelim dediler. Sonra ben de haber verdim, bilgi vermek ve testler için çağırdılar.

İlk 10 hafta ve son 1 ay ilişki yasak mutlaka doktoruna söyle durumu
Valla bende 8 haftalık hamileyim doktorum korunarak ilişki yaşayabilirsiniz dedi ama eşimle biz riske atmak istemedik benimde önceden düşüğüm var onda hamile olduğumu bilmiyordum ilişkden sonra kanamam oldu

Vallaa benim doktorumda bi düşük riskinde yasaklıyoruz
Şuan bi risk yok dedi mesela
Bence stres yapmayın rahim büyümeye başladığı için de kanama olabiliyor

Ben 50 kilo ile hamile kaldım ve şuan 48 oldum zayıfladım hiç bişe de yiyemiyorum midem almıyo az az yiyebiliyorm
Bide yoğurt , yoğurt olmazsa ölürüm galiba

merhaba . 35 yaş 17.11.2021 tahm. doğum 2. bebek 6+5 kalp atışı

Vallaa benim doktorumda bi düşük riskinde yasaklıyoruz
Şuan bi risk yok dedi mesela
Bence stres yapmayın rahim büyümeye başladığı için de kanama olabiliyor
İnşallah ya yat sürekli demiyorum biraz dikkat etsen yeter dedi valla ilk 3 ayı atlatınca Gazi ünvanı verilmeli bize

Bana da göremiyorum dedi ama ilaç başladık aldım yatıyorum şimdi kalp atışını da duydum bugün ama inşallah bi şey olmaz hala geliyor kahverengi akıntı
kalp atışı da duyulmuş maşallah bebek de sen de sağlıksınız kötüyü çağırma inşallah bir şey olmaz korkma

Ben 50 kilo ile hamile kaldım ve şuan 48 oldum zayıfladım hiç bişe de yiyemiyorum midem almıyo az az yiyebiliyorm
Bide yoğurt , yoğurt olmazsa ölürüm galiba

bende açken iştahsızlık, yemek yediğimde şişkinlik oluyor yoğurda yulaf ezmesi atıyorum müthiş kurtarıcı

kızlar şimdi geldim Dr dan çok şükür bir problem yok pazar günü kahverengi lekelenmemin çok olduğunu söyledim şuanda bir kanama alanı görünmüyor dedi gene pruloton depot yazdı zaten vuruluyordum 3 güne bir ilaçlarıma devam çok şükür yavrum iyi kalbini dinletti bir kez daha şükür ettim

Tamamdır canım ruju deneyım digerini dedigin gibi elime yzuume bulastırırım :)

Bende öyle halsizlik hiçbir şey yapamama
Kahvalti yapıyorum doydum diye kalkıyorum sanki hicbirsey yememisim gibi bi his sürekli uyuma isteği şişecez artik
Malesef ya

kanama yaşayan arkadaşlar bu sabah 5 te benimde koyu kırmızı kanamam oldu hemen acile gittik bebek düşmemiş canlı dedi düşebilirde dedi progestan verdi kanamam kahve rengine döndü ağrımda yok sizler ne durumdasınız eski mesajları okuyamadım

Disciye gittim kizlar malesef çürümüş ama zaten su an çekim yapamayacagini lokal uygulamayi 3 aydan sonra yaptıklarını söyledi. Kopan parçaya sprey sıkıp cekti tabi uyusmadi ama anlık birsey acıdı. Bakalim ins agrim olmaz doğum sonrasına erteleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…