2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Cok geçmiş olsun acilden ziyade kadın doğuma görürdünüz mu? Yanlis anlamayın ayni şeyi iki sene önce yasadim o yuzden

Bide canımın her sabah domates maydanoz ve peynir çektiğini söyledim maydanoz yasakmı diye,, hayır asla değil ye bi Demet yeme tabi herşeyin fazlası zarar dedi.. sadece çok iyi yıka sirkeli suda beklet dedi bide ananası sordum ye vitamin dedi

Şükür gözünaydın canım

Canım çok geçmiş olsun biliyorum ne söylesem anlamsız gelecek her işte bir hayır vardır Allah’a emanet ol 3. Gebeliğin sanırım diğer evlatlarına uzun ömürler diliyorum

Herseyde var bir hayır arkadaşım. Belli ki yasasa sağlıksız olacakti üzülmemek elde degil biliyorum. ALLAH evladin varsa onlara ve size sağlıklı ömür versin inşallah. İstiyorsanız da tez zamanda sağlıklısini nasip etsin

Başlarda geride miydi acaba ? Çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla büyüsün inşallah

Ilk doğumların normal mi olmuştu canım ?
benimde goguslerm ilk baslarda daha cok agrıyordu şimdi 8 haftalıgız eskisi gibi agrımıyor bende korkuyorum bi sorunmu var acaba diye
Bende hiç bir belirti kalmadı
Herhangi bir risk yok bende ve bebekte ama iki tane ayrı doktora gittim ikisi de tedbir amaçlı 10 hafta yasak dedi
Benim ilk gebeligimde kanamam olmamasına ragmen yine 12 hafta yasaktı, doktorumuza güveniyorsak o ne derse o benim için
Yaa sorma. Bir de köpeğimin de bebeği oldu. Eskiden ilgilenirdim şimdi hepsi eşime kaldı. Yavru köpeğin kokusu bile rahatsız ediyor
Ya profilindekinin mi bebisi oldu en sevdigim köpek cinsi ama adını bilmiyorum
Gecmis olsun canım umarım agrimaz
Maşallah canım önden önden gidiyor hareket mi ne güzel ,videoya aldın mı

Canım ne güzel yaa çok duygulandım harika bir duygu olsa gerek darısı başımıza

Ya profilindekinin mi bebisi oldu en sevdigim köpek cinsi ama adını bilmiyorum
Evet canım o köpek cinsi. Toy poodle diye geçiyor Bizim kızın resimlerini attım bak

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-15-08-55-32-54.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20201220_171119_711.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 50
Öyle de mi oluyo kız nasıl adetine göre daha büyük oluyo
Ne güzelmiş

Canım çok sevindim. Darısı hepimize olsun inşallah

İkisi de sezeryan canım

Yaaa çok sevindim canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…