- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.741
Cok geçmiş olsun acilden ziyade kadın doğuma görürdünüz mu? Yanlis anlamayın ayni şeyi iki sene önce yasadim o yuzdenkanama yaşayan arkadaşlar bu sabah 5 te benimde koyu kırmızı kanamam oldu hemen acile gittik bebek düşmemiş canlı dedi düşebilirde dedi progestan verdi kanamam kahve rengine döndü ağrımda yok sizler ne durumdasınız eski mesajları okuyamadım
Ayy maşallahMerhaba kızlar doktora gittim herşey yolunda çok şükür reglime göre 9+5 im ama usg de 10+3 çıktı bebeğimmmhareket ediyordu ayakları çok duygulandım haftaya perşembe ikili teste çağırdı doktor hepimize güzel hamilelik diliyorum
Şükür gözünaydın canımkızlar şimdi geldim Dr dan çok şükür bir problem yok pazar günü kahverengi lekelenmemin çok olduğunu söyledim şuanda bir kanama alanı görünmüyor dedi gene pruloton depot yazdı zaten vuruluyordum 3 güne bir ilaçlarıma devam çok şükür yavrum iyi kalbini dinletti bir kez daha şükür ettim
Acilden nöbetçi doğum doktoruna yönlendirdiler o muayene etti canımCok geçmiş olsun acilden ziyade kadın doğuma görürdünüz mu? Yanlis anlamayın ayni şeyi iki sene önce yasadim o yuzden
Canım çok geçmiş olsun biliyorum ne söylesem anlamsız gelecek her işte bir hayır vardır Allah’a emanet ol 3. Gebeliğin sanırım diğer evlatlarına uzun ömürler diliyorumBugün kalp atışlarını duymak için gittik ama maalesef duyamadık. Kesede anormallik var bebeğin gelişimş durmuş. Haftaya kadar bekleyip gebeliği sonlandıralım dedi doktorumuz.. Çok üzgünüm.. Sizlere sağlıklı gebelik diliyorum. Hoşçakalın...
O zaman cok iyi. Beni de acilde kadın doğumdan gelenler muayene etmişti ama gece olduğu için asistanlardi malesef. O yüzden güvenmemek lazım diye yazayım dedim. Hayirli haberler alırsınız insallahAcilden nöbetçi doğum doktoruna yönlendirdiler o muayene etti canım
Herseyde var bir hayır arkadaşım. Belli ki yasasa sağlıksız olacakti üzülmemek elde degil biliyorum. ALLAH evladin varsa onlara ve size sağlıklı ömür versin inşallah. İstiyorsanız da tez zamanda sağlıklısini nasip etsinBugün kalp atışlarını duymak için gittik ama maalesef duyamadık. Kesede anormallik var bebeğin gelişimş durmuş. Haftaya kadar bekleyip gebeliği sonlandıralım dedi doktorumuz.. Çok üzgünüm.. Sizlere sağlıklı gebelik diliyorum. Hoşçakalın...
İnşallah canımO zaman cok iyi. Beni de acilde kadın doğumdan gelenler muayene etmişti ama gece olduğu için asistanlardi malesef. O yüzden güvenmemek lazım diye yazayım dedim. Hayirli haberler alırsınız insallah
Başlarda geride miydi acaba ? Çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba kızlar doktora gittim herşey yolunda çok şükür reglime göre 9+5 im ama usg de 10+3 çıktı bebeğimmmhareket ediyordu ayakları çok duygulandım haftaya perşembe ikili teste çağırdı doktor hepimize güzel hamilelik diliyorum
Sağol camım hepimizinki inş evet 1 hafta geridenBaşlarda geride miydi acaba ? Çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla büyüsün inşallah
Ilk doğumların normal mi olmuştu canım ?Bir kaç düşünce var sanırım canım doktorum da zararı olmadığını söyledi fazlasının kilo yapacağını söyledi sadece. Yine de dikkat ederim zaten 3 tane falan yiyorum günde yersem. Ama doğuma yakın bayaa yiyorum
Bende hiç bir belirti kalmadıbenimde goguslerm ilk baslarda daha cok agrıyordu şimdi 8 haftalıgız eskisi gibi agrımıyor bende korkuyorum bi sorunmu var acaba diye
Benim ilk gebeligimde kanamam olmamasına ragmen yine 12 hafta yasaktı, doktorumuza güveniyorsak o ne derse o benim içinHerhangi bir risk yok bende ve bebekte ama iki tane ayrı doktora gittim ikisi de tedbir amaçlı 10 hafta yasak dedi
Ya profilindekinin mi bebisi oldu en sevdigim köpek cinsiYaa sorma. Bir de köpeğimin de bebeği oldu. Eskiden ilgilenirdim şimdi hepsi eşime kaldı. Yavru köpeğin kokusu bile rahatsız ediyor
Gecmis olsun canım umarım agrimazDisciye gittim kizlar malesef çürümüş ama zaten su an çekim yapamayacagini lokal uygulamayi 3 aydan sonra yaptıklarını söyledi. Kopan parçaya sprey sıkıp cekti tabi uyusmadi ama anlık birsey acıdı. Bakalim ins agrim olmaz doğum sonrasına erteleyebilirim
Maşallah canım önden önden gidiyorMerhaba kızlar doktora gittim herşey yolunda çok şükür reglime göre 9+5 im ama usg de 10+3 çıktı bebeğimmmhareket ediyordu ayakları çok duygulandım haftaya perşembe ikili teste çağırdı doktor hepimize güzel hamilelik diliyorum
Canım ne güzel yaa çok duygulandım harika bir duygu olsa gerekMerhaba kızlar doktora gittim herşey yolunda çok şükür reglime göre 9+5 im ama usg de 10+3 çıktı bebeğimmmhareket ediyordu ayakları çok duygulandım haftaya perşembe ikili teste çağırdı doktor hepimize güzel hamilelik diliyorum
Evet canım o köpek cinsi. Toy poodle diye geçiyorYa profilindekinin mi bebisi oldu en sevdigim köpek cinsiama adını bilmiyorum
Öyle de mi oluyo kız nasıl adetine göre daha büyük oluyoMerhaba kızlar doktora gittim herşey yolunda çok şükür reglime göre 9+5 im ama usg de 10+3 çıktı bebeğimmmhareket ediyordu ayakları çok duygulandım haftaya perşembe ikili teste çağırdı doktor hepimize güzel hamilelik diliyorum
Canım çok sevindim. Darısı hepimize olsun inşallahMerhaba kızlar doktora gittim herşey yolunda çok şükür reglime göre 9+5 im ama usg de 10+3 çıktı bebeğimmmhareket ediyordu ayakları çok duygulandım haftaya perşembe ikili teste çağırdı doktor hepimize güzel hamilelik diliyorum
İkisi de sezeryan canımIlk doğumların normal mi olmuştu canım ?
Bende hiç bir belirti kalmadı
Benim ilk gebeligimde kanamam olmamasına ragmen yine 12 hafta yasaktı, doktorumuza güveniyorsak o ne derse o benim için
Ya profilindekinin mi bebisi oldu en sevdigim köpek cinsiama adını bilmiyorum
Gecmis olsun canım umarım agrimaz
Maşallah canım önden önden gidiyorhareket mi ne güzel ,videoya aldın mı
Yaaa çok sevindim canım maşallahMerhaba kızlar doktora gittim herşey yolunda çok şükür reglime göre 9+5 im ama usg de 10+3 çıktı bebeğimmmhareket ediyordu ayakları çok duygulandım haftaya perşembe ikili teste çağırdı doktor hepimize güzel hamilelik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?