2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet canım o köpek cinsi. Toy poodle diye geçiyor Bizim kızın resimlerini attım bak
Ya yerim benim kızım çok istiyor deli oluyor gördükce bende seviyorum ama evde nasıl bakımı ? Tuvalet ciş olayı falan bildigim kadariyla pahalı di mi bu köpecikler satıcak mısınız yavruyu

Ya yerim benim kızım çok istiyor deli oluyor gördükce bende seviyorum ama evde nasıl bakımı ? Tuvalet ciş olayı falan bildigim kadariyla pahalı di mi bu köpecikler satıcak mısınız yavruyu
Çok pardon canım ama hayvan satmak yasal değil, hiç hoş da değil. Kızın için barınaktan veya sokaktan sahiplensen çok daha güzel olmaz mı? Ne güzel canlar var oralarda hem yuvaları olur.

tugcemma canım umarım satmıyorsunuzdur

Canım almayı düşündügümden degil meraktan sormuştum o kadar cok site varki satış yapan,bunlar özel cins köpekler kediler valla çok yüksek piyasası

Bizim iki yavru oldu canım. Birisi bizde kalacak diğerini erkek köpek tarafı alacak. Açıkçası günde üç kez çıkartıyoruz. (Şimdi doğum yaptığı için o da çıkamıyor ama ) Sabah işe gitmeden beş dk çıkarıyorum, işten gelince yirmi dk gece yatmadan beş dk eşim çıkarıyor :)

Ayy almadım valla hiç aklıma gelmedi
Canım ne güzel yaa çok duygulandım harika bir duygu olsa gerek darısı başımıza
evet canım tez zamanda sizde inşallah
Evet canım o köpek cinsi. Toy poodle diye geçiyor Bizim kızın resimlerini attım bak
ben bunu yer bitiririrmmmmmm
Öyle de mi oluyo kız nasıl adetine göre daha büyük oluyo
Ne güzelmiş
bazen oluyormuş öylee sonraki haftalarda eşitleniyormuş
Canım çok sevindim. Darısı hepimize olsun inşallah
inş canımmm tüm kalbimle
Yaaa çok sevindim canım maşallah
Aminnnnnn hepimizin yüzü gülsün

Çok üzgünüm Allahım hakkımızda hayırlısını versin en doğru zamanda sağlıklı evlat versin inş

merhaba . 35 yaş 17.11.2021 tahm. doğum 2. bebek 6+5 kalp atışı
Merhaba ben 24 yaşındayım, 5+4 kese gördük 6+6da kalp atışı duyduk. Beklenen tarih 24.11.2021

Kızlar doktoruma göre şuan 7+3teyim ama son adet tarihime telefondaki uygulamay göre 6+5teyim bu olayı kavrayamadım ne düşünüyorsunuz??

Kızlar bebekleriniz ne tarafta? Ne tarafta hissediyorsunuz? 9+0 iz cinsiyeti çok merak ediyorum ben solda hissediyorum çok nadir
Bana rahimde tam ortada dedi gerçekten tam ortada hissediyorum. Kesenin içinde ise sağda gözüküyor.
yani nub ve ramzi teorileriyle çin takvimiyle beraber benim bebiş erkek gözüküyor sağlıkla gelsin hepsiiii

Bana rahimde tam ortada dedi gerçekten tam ortada hissediyorum. Kesenin içinde ise sağda gözüküyor.
yani nub ve ramzi teorileriyle çin takvimiyle beraber benim bebiş erkek gözüküyor sağlıkla gelsin hepsiiii
Usg niz karındanmı vajinalmi

Emzirmek epey kilo verdiriyor size tavsiyem mümkün olduğunca emzirin

Kızlar bu sağda solda olma olayı cinsiyeti etkiliyor mu ki? Bir de nub ve ramzi teorileri nedir? Nasıl hesaplanır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…