- 6 Şubat 2021
- 263
- 372
- 53
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.781
KarındannUsg niz karındanmı vajinalmi
Kızlar bu sağda solda olma olayı cinsiyeti etkiliyor mu ki? Bir de nub ve ramzi teorileri nedir? Nasıl hesaplanır?
Kesenin içinde sağdaysa kız ozaman teori öyle diyor benımde sağdaKarındann
Çok teşekkür ederim açıklama için canım. Var ol.burda edindiğim bilgilere dayanaraktan nub 11. 12. 13. Haftalarda bakılıyor nub çizgisi dikse erkek paralel ise kız ramzide karından usg de bebiş kesenin içinde sağdaysa kız solodaysa erkek vajinalde tam tersi
Nasıl peki senin kesenin ne tarafındaÇok teşekkür ederim açıklama için canım. Var ol.
Yaaa inanmıyorum, ben şuan şoktayım her şey erkek diyor gibi araştırmıştım demek bi hata mı oldu. Bana evde bıçak makas deneyi yaptık kız çıktı o bir tek kız çıkınca ben kesin erkek yaa falan diyodum kendi kendime his olarak da bana benzeyen bir kızım olacakmış gibi hissediyorum kafalar karışık yaaaKesenin içinde sağdaysa kız ozaman teori öyle diyor benımde sağdaama çin erkek diyor çok heyecanlı
Canım hepsi eğlence en iyisi doktorunun söylediği olacaktır hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsunYaaa inanmıyorum, ben şuan şoktayım her şey erkek diyor gibi araştırmıştım demek bi hata mı oldu. Bana evde bıçak makas deneyi yaptık kız çıktı o bir tek kız çıkınca ben kesin erkek yaa falan diyodum kendi kendime his olarak da bana benzeyen bir kızım olacakmış gibi hissediyorum kafalar karışık yaaahormanlardan mı bu da
Ay çok komik benimki tam ortadaNasıl peki senin kesenin ne tarafında
Sekiz haftalık görüntüye baktımHadi yakaç haftalık usg
Benım usg fotosunda poposu dönük öyle denk gelebilir sizedeBenim de bütün testler ve ramzi teorisi kız dedi bakalım pazartesi de 11.haftada olucam nub teorisi ne diyecek
sonradan ortaya geçiyorlarSekiz haftalık görüntüye baktım
Nasip artık. Sağlıkla gelsinler de bakalım.sonradan ortaya geçiyorlar6. 7. Daha belli oluyor
bende sonradan öğrendim recetesini tesadufen okudum ama ben hocaya danıştım sağlık için günahı olmaz dedi bi evladın yasaması icin kullanıyoruz sonuctaMerhaba kızlar birşey soracağım kan sulandırıcı iğne kullanan aradaşlar içeriği ilacın domuz bağırsak mukozasından üretiliomus muadillerinede baktık hepsinin aynı sizler ne kullanıosunuz bizim içimiz rahatsız oldu
Evet canım hiç birinin doğruluğu yokNasip artık. Sağlıkla gelsinler de bakalım.
Bizde hocaları dinledik muadilkerini sorduk hep aynı ama keşke farklı bi alternatif olsaydubende sonradan öğrendim recetesini tesadufen okudum ama ben hocaya danıştım sağlık için günahı olmaz dedi bi evladın yasaması icin kullanıyoruz sonucta
malesef muadilleride aynı ya kullanıcaksın ya bile bile kullanmıcaksın senin seçimine kalmış bsey ama benm kaybım oldugu icin ikinci bi kaybı yaşamak istemiyorum tabiki kullanmayı tercih ediyorunBizde hocaları dinledik muadilkerini sorduk hep aynı ama keşke farklı bi alternatif olsaydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?