2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bu sağda solda olma olayı cinsiyeti etkiliyor mu ki? Bir de nub ve ramzi teorileri nedir? Nasıl hesaplanır?
burda edindiğim bilgilere dayanaraktan nub 11. 12. 13. Haftalarda bakılıyor nub çizgisi dikse erkek paralel ise kız ramzide karından usg de bebiş kesenin içinde sağdaysa kız solodaysa erkek vajinalde tam tersi

Kesenin içinde sağdaysa kız ozaman teori öyle diyor benımde sağda ama çin erkek diyor çok heyecanlı
Yaaa inanmıyorum, ben şuan şoktayım her şey erkek diyor gibi araştırmıştım demek bi hata mı oldu. Bana evde bıçak makas deneyi yaptık kız çıktı o bir tek kız çıkınca ben kesin erkek yaa falan diyodum kendi kendime his olarak da bana benzeyen bir kızım olacakmış gibi hissediyorum kafalar karışık yaaa hormanlardan mı bu da

Canım hepsi eğlence en iyisi doktorunun söylediği olacaktır hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun

Merhaba kızlar birşey soracağım kan sulandırıcı iğne kullanan aradaşlar içeriği ilacın domuz bağırsak mukozasından üretiliomus muadillerinede baktık hepsinin aynı sizler ne kullanıosunuz bizim içimiz rahatsız oldu

bende sonradan öğrendim recetesini tesadufen okudum ama ben hocaya danıştım sağlık için günahı olmaz dedi bi evladın yasaması icin kullanıyoruz sonucta

bende sonradan öğrendim recetesini tesadufen okudum ama ben hocaya danıştım sağlık için günahı olmaz dedi bi evladın yasaması icin kullanıyoruz sonucta
Bizde hocaları dinledik muadilkerini sorduk hep aynı ama keşke farklı bi alternatif olsaydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…