2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Şuan çok şaşırdım ve üzüldüm oğlumda 9 ay kullanmıştım şimdi yine kullanıyorum hiç bilmiyordum prospektusunde de yazıyormuş hiç bakmamıştım

Baya zahmetliymiş canım bakımı emma ya sevgiler

burda edindiğim bilgilere dayanaraktan nub 11. 12. 13. Haftalarda bakılıyor nub çizgisi dikse erkek paralel ise kız ramzide karından usg de bebiş kesenin içinde sağdaysa kız solodaysa erkek vajinalde tam tersi
Kızımın usgsine baktım merak ettim karından soldaymis bakalım burda kaç kişide tutacak ramzi teorisi

Hamişler merhaba ben bugün dr a gittim ,7 hafta 5 günlük dedi dr , kalp atışını da duyduk bi önceki gebelik kaybım 15 haftalık olduğu için dr 12. Haftada servikal uzunluğa bakacakmış yeterli değilse serklaj yapicam ama şimdilik herşey yolunda dedi. Yaptıran varmı yada belirtileri varmı servikal yetmezliğin.. açıkcası korktum daha önce duymamıştım. Umarım güzel ilerler, bebek te kese de kalp atısıda güzel görünüyor dedi sorun yokmuş inş da olmaz. Tüm gebeler sağlıcakla kucağına alsın vaktinde inşallah..

Geçmiş olsun canım arkadaşım yaptırmıştı mecburen sorun yaşamadı ve evde hep yattı annesi baktı eşi baktı sağlıcakla kucağına aldı 15. Hafta düşük mü oldu canım

burda edindiğim bilgilere dayanaraktan nub 11. 12. 13. Haftalarda bakılıyor nub çizgisi dikse erkek paralel ise kız ramzide karından usg de bebiş kesenin içinde sağdaysa kız solodaysa erkek vajinalde tam tersi
Aa ilk defa duydum benim de karından sağda kız mı yani

kizlar vitaminlere kacinci hafta basliyoruz bilen var mi? Bana doktor vitaminlerle ilgili hic bisey soylemedi. test bile yapmadik degerlerime bakilmadi. sadece folik asit kullan dedi bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…