2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gece idrara sıkışma oluyor sürekli tuvalete kalkıyorum bir baktım kahverengi lekelenme başlamış 2 gün önce kontrolüm vardı bir sorun yoktu çok dikkat ediyorum şimdi niye böyle oldu çok huzursuz oldum Kan sulandırıcı da kullanıyorum.Sabah doktorumu arayacağım

Progestan kullanıyordun degil mi canım ? Olağan bir lekelenmedir ,endişelenme lütfen Böyle böyle atlatıcaz inşallah bu günleri

kizlar vitaminlere kacinci hafta basliyoruz bilen var mi? Bana doktor vitaminlerle ilgili hic bisey soylemedi. test bile yapmadik degerlerime bakilmadi. sadece folik asit kullan dedi bu kadar
Ben sadece folk asit kullanıyorum. Saglik ocagi 16.haftada vitaminlere başlıyoruz dedi
Arayın tabi ama kahverengi lekeye korkmayın diyorlar. Gene de endişelenmeye imkansız. Iyi haberlere insallah

Progestan kullanıyordun degil mi canım ? Olağan bir lekelenmedir ,endişelenme lütfen Böyle böyle atlatıcaz inşallah bu günleri
Amin inşallah sağ salim atlatalım başka şey istemiyorum Progestan kullanıyorum, kontrole gideceğim bakalım inşallah bebeğim iyidir
Ben sadece folk asit kullanıyorum. Saglik ocagi 16.haftada vitaminlere başlıyoruz dedi

Arayın tabi ama kahverengi lekeye korkmayın diyorlar. Gene de endişelenmeye imkansız. Iyi haberlere insallah
geçmişteki kötü tecrübeler çok huzursuz ediyor ister istemez inşallah güzel haberlerle gelirim

Arkadaşlar rüyamda elime altın yüzük taktım 4 5 tane ışıl ışıl di. Altın yüzük hangi cinsiyet anlamına geliyordu

Evet şimdi ne tarafta
Şimdi sağ tarafta en başından beri bugün kontrolüm var bakalım yer değiştirmiş mi
Canım endişelenme kötü bişey yoktur inşallah kahverengi lekelenme normal oluyor ama yine de doktorunu ara bilgilendir. İçini ferah tut

Şuan çok şaşırdım ve üzüldüm oğlumda 9 ay kullanmıştım şimdi yine kullanıyorum hiç bilmiyordum prospektusunde de yazıyormuş hiç bakmamıştım
benım eşim ilk ıgneyı olmadan fark ettı fakat doktor kullancaksınız dedı eczanelere butun muadıllerıne baktık hepsınde ıcerık aynı ıcım huzursuz hap ıcılmıyor mu ıgne yerıne herkes ıgne mı kullanıyor acaba

Ben hem iğne hem hap kullanıyorum yani Dr ne derse o

Hap bilmiyorum kullanmasakta içimiz rahat etmez.baska çare yok sanırım. Enox da öyle bir yazı var mı göremedim bn internetten baktım

Hap bilmiyorum kullanmasakta içimiz rahat etmez.baska çare yok sanırım. Enox da öyle bir yazı var mı göremedim bn internetten baktım
enox kullanıodum zaten dun bıttı oksopar aldım ondada var bu ılacın ıcerık maddesı ondan uretılıomus canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…