- 26 Kasım 2020
- 500
- 645
- 53
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.841
Benimki de 400lük folidoce kullanıyorum doktorum iyi bi marka devam et dedi. Folik asit değerim de testte çok güzel geldibir de benim kullandigim folikasit 400 luk kimisinin 600 luk oluyormus sizinki kac acaba
Progestan kullanıyordun degil mi canım ? Olağan bir lekelenmedir ,endişelenme lütfenGece idrara sıkışma oluyor sürekli tuvalete kalkıyorum bir baktım kahverengi lekelenme başlamış2 gün önce kontrolüm vardı bir sorun yoktu çok dikkat ediyorum şimdi niye böyle oldu çok huzursuz oldum Kan sulandırıcı da kullanıyorum.Sabah doktorumu arayacağım
Ben sadece folk asit kullanıyorum. Saglik ocagi 16.haftada vitaminlere başlıyoruz dedikizlar vitaminlere kacinci hafta basliyoruz bilen var mi? Bana doktor vitaminlerle ilgili hic bisey soylemedi. test bile yapmadik degerlerime bakilmadi. sadece folik asit kullan dedi bu kadar
Arayın tabi ama kahverengi lekeye korkmayın diyorlar. Gene de endişelenmeye imkansız. Iyi haberlere insallahGece idrara sıkışma oluyor sürekli tuvalete kalkıyorum bir baktım kahverengi lekelenme başlamış2 gün önce kontrolüm vardı bir sorun yoktu çok dikkat ediyorum şimdi niye böyle oldu çok huzursuz oldum Kan sulandırıcı da kullanıyorum.Sabah doktorumu arayacağım
Amin inşallah sağ salim atlatalım başka şey istemiyorumProgestan kullanıyordun degil mi canım ? Olağan bir lekelenmedir ,endişelenme lütfenBöyle böyle atlatıcaz inşallah bu günleri
geçmişteki kötü tecrübeler çok huzursuz ediyor ister istemezBen sadece folk asit kullanıyorum. Saglik ocagi 16.haftada vitaminlere başlıyoruz dedi
Arayın tabi ama kahverengi lekeye korkmayın diyorlar. Gene de endişelenmeye imkansız. Iyi haberlere insallah
Kız diye biliyorum amaArkadaşlar rüyamda elime altın yüzük taktım 4 5 tane ışıl ışıl di. Altın yüzük hangi cinsiyet anlamına geliyordu
Ben kız diyorm babası da erkek bilmiyorum artk ne olacakKız diye biliyorum ama
Şimdi sağ tarafta en başından beri bugün kontrolüm var bakalım yer değiştirmiş miEvet şimdi ne tarafta
Canım endişelenme kötü bişey yoktur inşallah kahverengi lekelenme normal oluyor ama yine de doktorunu ara bilgilendir. İçini ferah tutGece idrara sıkışma oluyor sürekli tuvalete kalkıyorum bir baktım kahverengi lekelenme başlamış2 gün önce kontrolüm vardı bir sorun yoktu çok dikkat ediyorum şimdi niye böyle oldu çok huzursuz oldum Kan sulandırıcı da kullanıyorum.Sabah doktorumu arayacağım
benım eşim ilk ıgneyı olmadan fark ettı fakat doktor kullancaksınız dedı eczanelere butun muadıllerıne baktık hepsınde ıcerık aynı ıcım huzursuz hap ıcılmıyor mu ıgne yerıne herkes ıgne mı kullanıyor acabaŞuan çok şaşırdım ve üzüldüm oğlumda 9 ay kullanmıştım şimdi yine kullanıyorum hiç bilmiyordum prospektusunde de yazıyormuş hiç bakmamıştım
Ben hem iğne hem hap kullanıyorum yani Dr ne derse obenım eşim ilk ıgneyı olmadan fark ettı fakat doktor kullancaksınız dedı eczanelere butun muadıllerıne baktık hepsınde ıcerık aynı ıcım huzursuz hap ıcılmıyor mu ıgne yerıne herkes ıgne mı kullanıyor acaba
aspirini kesti doktorum artık iğneyle devam dedı yola hayırlısı olsun artık yapcak bısı yokBen hem iğne hem hap kullanıyorum yani Dr ne derse o
Hap bilmiyorum kullanmasakta içimiz rahat etmez.baska çare yok sanırım. Enox da öyle bir yazı var mı göremedim bn internetten baktımbenım eşim ilk ıgneyı olmadan fark ettı fakat doktor kullancaksınız dedı eczanelere butun muadıllerıne baktık hepsınde ıcerık aynı ıcım huzursuz hap ıcılmıyor mu ıgne yerıne herkes ıgne mı kullanıyor acaba
Amin insallahAmin inşallah sağ salim atlatalım başka şey istemiyorumProgestan kullanıyorum, kontrole gideceğim bakalım inşallah bebeğim iyidir
geçmişteki kötü tecrübeler çok huzursuz ediyor ister istemezinşallah güzel haberlerle gelirim
enox kullanıodum zaten dun bıttı oksopar aldım ondada var bu ılacın ıcerık maddesı ondan uretılıomus canımHap bilmiyorum kullanmasakta içimiz rahat etmez.baska çare yok sanırım. Enox da öyle bir yazı var mı göremedim bn internetten baktım
Prilam kullanıyorum. Birkaç gündür çok iyiydim bulantım yok diye kesmiştim ilacı . Bugün fenalardayım ben de ama iyi geliyor.Kizlar bulantı için hangi ilaçi kullanıyorsunuz ben bulantidan duramıyorum
Normal devam et canım fazladan içmeKızlar günaydın, nasil gidiyor? Dun midem cok kotuydu, bulanma degil agri vardı, ishal de karıştı biraz. Erkenden yatinca folik asiti de icmeyi unutmusum. Simdi mi icsem napsam bilemedim..
Hic de bununla ilgili bir yazi bulamadm, bakıyorum ama.. icmeyeyim o zaman, 1 seferlik bir sey olmaz herhaldeNormal devam et canım fazladan içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?