2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Geçmiş olsun canım arkadaşım yaptırmıştı mecburen sorun yaşamadı ve evde hep yattı annesi baktı eşi baktı sağlıcakla kucağına aldı 15. Hafta düşük mü oldu canım
Evet canım 15 haftalık düşük yaşadım karnımda öldü 8 ay sonra tekrar gebe kaldım allah nasip ederse inş bu bebeğimi. İnş sorun yaşamam gerek kalmaz yatamam ben hiç 2 çocuğum var biri okula gidiyor ben götürüp getiriyorum evim merdivenli 4. kat . Hareketli bi hayatım var çok zor imkansız yani ama bebek için de dikkat etmem lazım biz annelerin işi çok zor . Çok şükür kalp atışı duydum çok mutluyum.

Bazı durumlarda serklaj bazı durumlarda pesser uygulaması yapılıyormuş. Çok bilgim yok ama bir araştırın dilerseniz.

kizlar vitaminlere kacinci hafta basliyoruz bilen var mi? Bana doktor vitaminlerle ilgili hic bisey soylemedi. test bile yapmadik degerlerime bakilmadi. sadece folik asit kullan dedi bu kadar
Ben şuan 7. Haftadayım ve omega3, d3k2, foliksit kullanıyorum direkt başladı doktorum. 6. Haftada sağlık ocağında tüm testler yapıldı. Mutlaka sağlık ocağına git değerlerine baktır. Bazı doktorlar 3. Aydan sonra başlıyormuş takviyeye ama benimki direkt kullanabilirsin anne iyiyse bebek de her daim iyidir dedi

cok tesekkur ederim ben hic saglik ocagina gitmedim. yarin gideyim bari cunku bende demir eksikligi hep vardi. 7. haftadayim bende insallah gec kalmamisimdir

cok tesekkur ederim ben hic saglik ocagina gitmedim. yarin gideyim bari cunku bende demir eksikligi hep vardi. 7. haftadayim bende insallah gec kalmamisimdir
Bende de demir eksikliğine bağlı kansızlık var şuan ona başlamayalım o 3. Aydan sonra demişti yani geç kalmamışsındır muhtemelen korkma içini ferah tut

Bende de demir eksikliğine bağlı kansızlık var şuan ona başlamayalım o 3. Aydan sonra demişti yani geç kalmamışsındır muhtemelen korkma içini ferah tut
bir de benim kullandigim folikasit 400 luk kimisinin 600 luk oluyormus sizinki kac acaba

Ayrıca kan hapından önce 400 lük folikasit kullanıyordum.. kan hapının içinde 500 luk var. Bu miktarlar yeterli sanrım
Bende de Demir eksiklği var 7. Hafta itibari ile başladım içinde b12 ve folikasitte var (gyno ferro sanol), sanada belki hepsi birlikte verir
eyvah eyvah..! Ben cok gec kalmadan yavastab yavastan saglik ocaginin yolunu tutayim en iyisi. Tesekkur ederim cevaplarin icin ❤

Serklaj duydum pesser ilk defa duydum açıkçası sağolun evet müsait bir zamanda bakacağım umarım gerek kalmaz
Yazılışından emin değilim ama Çağrı Gülümser var instagramda. Kaydedilmiş hikaye kısımlarında bakarsanız görürsünüz. Yuvarlak plastik bir halka. Dediğiniz gibi inşallah gerek kalmaz ama yine de bilginiz olsun

eyvah eyvah..! Ben cok gec kalmadan yavastab yavastan saglik ocaginin yolunu tutayim en iyisi. Tesekkur ederim cevaplarin icin ❤
Bu arada bana sağlık ocağı vermedi ilacı. hatta sağlık ocagında yaptırdım testlerimi aile Hekimi herşey çok normal dedi. Kadın doğumcu verdi kan ilacını ilk gebeliğimde de içmiştim

yolunda ilerliyorum öyleyse. önce saglik ocaginda test sonra kadin doguma. Bu arada ne ilgili doktorlar var masallah bebegin gramina boyuna kadar soyleyip, ne yiyip ne yenmeyecegine kadar yardimci oluyorlar. ben kendi doktorumdan lafi resmen cimbizla aliyorum. Gecenlerde lekelenmem oldu dedim o yerlesme lekesidir bosver dedi gecti cagirmadi bile kendim gittim. eee kucuk yer burasi. kurdun olmadigi yerde cakallar hukum sürermis ya o hesap. Allahim sana emanet tum bebekler

Çoğu doktor sen sormadan söylemiyor canım ama içine sinmeyen birine devam etmeni önermem

Çok üzüldüm gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…