- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 53
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.821
Evet canım 15 haftalık düşük yaşadım karnımda öldü 8 ay sonra tekrar gebe kaldım allah nasip ederse inş bu bebeğimi. İnş sorun yaşamam gerek kalmaz yatamam ben hiç 2 çocuğum var biri okula gidiyor ben götürüp getiriyorum evim merdivenli 4. kat . Hareketli bi hayatım var çok zor imkansız yani ama bebek için de dikkat etmem lazım biz annelerin işi çok zorGeçmiş olsun canım arkadaşım yaptırmıştı mecburen sorun yaşamadı ve evde hep yattı annesi baktı eşi baktısağlıcakla kucağına aldı 15. Hafta düşük mü oldu canım
Bazı durumlarda serklaj bazı durumlarda pesser uygulaması yapılıyormuş. Çok bilgim yok ama bir araştırın dilerseniz.Hamişler merhaba ben bugün dr a gittim ,7 hafta 5 günlük dedi dr , kalp atışını da duyduk bi önceki gebelik kaybım 15 haftalık olduğu için dr 12. Haftada servikal uzunluğa bakacakmış yeterli değilse serklaj yapicam ama şimdilik herşey yolunda dedi. Yaptıran varmı yada belirtileri varmı servikal yetmezliğin.. açıkcası korktum daha önce duymamıştım. Umarım güzel ilerler, bebek te kese de kalp atısıda güzel görünüyor dedi sorun yokmuş inş da olmaz. Tüm gebeler sağlıcakla kucağına alsın vaktinde inşallah..
Ben şuan 7. Haftadayım ve omega3, d3k2, foliksit kullanıyorum direkt başladı doktorum. 6. Haftada sağlık ocağında tüm testler yapıldı. Mutlaka sağlık ocağına git değerlerine baktır. Bazı doktorlar 3. Aydan sonra başlıyormuş takviyeye ama benimki direkt kullanabilirsin anne iyiyse bebek de her daim iyidir dedikizlar vitaminlere kacinci hafta basliyoruz bilen var mi? Bana doktor vitaminlerle ilgili hic bisey soylemedi. test bile yapmadik degerlerime bakilmadi. sadece folik asit kullan dedi bu kadar
Serklaj duydum pesser ilk defa duydum açıkçası sağolun evet müsait bir zamanda bakacağım umarım gerek kalmazBazı durumlarda serklaj bazı durumlarda pesser uygulaması yapılıyormuş. Çok bilgim yok ama bir araştırın dilerseniz.
cok tesekkur ederim ben hic saglik ocagina gitmedim. yarin gideyim bari cunku bende demir eksikligi hep vardi. 7. haftadayim bende insallah gec kalmamisimdirBen şuan 7. Haftadayım ve omega3, d3k2, foliksit kullanıyorum direkt başladı doktorum. 6. Haftada sağlık ocağında tüm testler yapıldı. Mutlaka sağlık ocağına git değerlerine baktır. Bazı doktorlar 3. Aydan sonra başlıyormuş takviyeye ama benimki direkt kullanabilirsin anne iyiyse bebek de her daim iyidir dedi
Bende de demir eksikliğine bağlı kansızlık var şuan ona başlamayalım o 3. Aydan sonra demişti yani geç kalmamışsındır muhtemelen korkma içini ferah tutcok tesekkur ederim ben hic saglik ocagina gitmedim. yarin gideyim bari cunku bende demir eksikligi hep vardi. 7. haftadayim bende insallah gec kalmamisimdir
bir de benim kullandigim folikasit 400 luk kimisinin 600 luk oluyormus sizinki kac acabaBende de demir eksikliğine bağlı kansızlık var şuan ona başlamayalım o 3. Aydan sonra demişti yani geç kalmamışsındır muhtemelen korkma içini ferah tut
10+3Kaç haftalık şu an biz 9+0
Bende de Demir eksiklği var 7. Hafta itibari ile başladım içinde b12 ve folikasitte var (gyno ferro sanol), sanada belki hepsi birlikte verirbir de benim kullandigim folikasit 400 luk kimisinin 600 luk oluyormus sizinki kac acaba
Ayrıca kan hapından önce 400 lük folikasit kullanıyordum.. kan hapının içinde 500 luk var. Bu miktarlar yeterli sanrımbir de benim kullandigim folikasit 400 luk kimisinin 600 luk oluyormus sizinki kac acaba
Kızınızda tutmamışKızımın usgsine baktım merak ettim karından soldaymisbakalım burda kaç kişide tutacak ramzi teorisi
Ayrıca kan hapından önce 400 lük folikasit kullanıyordum.. kan hapının içinde 500 luk var. Bu miktarlar yeterli sanrım
eyvah eyvah..! Ben cok gec kalmadan yavastab yavastan saglik ocaginin yolunu tutayim en iyisi. Tesekkur ederim cevaplarin icin ❤Bende de Demir eksiklği var 7. Hafta itibari ile başladım içinde b12 ve folikasitte var (gyno ferro sanol), sanada belki hepsi birlikte verir
Kesenin içinde sağdaysa öyle diyor teori yani karnınızın sağı değil tutan çok varmış tutmayanda varAa ilk defa duydum benim de karından sağda kız mı yani
Yazılışından emin değilim ama Çağrı Gülümser var instagramda. Kaydedilmiş hikaye kısımlarında bakarsanız görürsünüz. Yuvarlak plastik bir halka. Dediğiniz gibi inşallah gerek kalmaz ama yine de bilginiz olsunSerklaj duydum pesser ilk defa duydum açıkçası sağolun evet müsait bir zamanda bakacağım umarım gerek kalmaz
Bu arada bana sağlık ocağı vermedi ilacı. hatta sağlık ocagında yaptırdım testlerimi aile Hekimi herşey çok normal dedi. Kadın doğumcu verdi kan ilacını ilk gebeliğimde de içmiştimeyvah eyvah..! Ben cok gec kalmadan yavastab yavastan saglik ocaginin yolunu tutayim en iyisi. Tesekkur ederim cevaplarin icin ❤
Evet ama Tutanlar da çokmusKızınızda tutmamış
Çoğu doktor sen sormadan söylemiyor canım ama içine sinmeyen birine devam etmeni önermemyolunda ilerliyorum öyleyse. önce saglik ocaginda test sonra kadin doguma. Bu arada ne ilgili doktorlar var masallah bebegin gramina boyuna kadar soyleyip, ne yiyip ne yenmeyecegine kadar yardimci oluyorlar. ben kendi doktorumdan lafi resmen cimbizla aliyorum. Gecenlerde lekelenmem oldu dedim o yerlesme lekesidir bosver dedi gecti cagirmadi bile kendim gittim. eee kucuk yer burasi. kurdun olmadigi yerde cakallar hukum sürermis ya o hesap. Allahim sana emanet tum bebekler
Çok üzüldüm gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olsunBugün kalp atışlarını duymak için gittik ama maalesef duyamadık. Kesede anormallik var bebeğin gelişimş durmuş. Haftaya kadar bekleyip gebeliği sonlandıralım dedi doktorumuz.. Çok üzgünüm.. Sizlere sağlıklı gebelik diliyorum. Hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?