2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hic de bununla ilgili bir yazi bulamadm, bakıyorum ama.. icmeyeyim o zaman, 1 seferlik bir sey olmaz herhalde
Bana doktor 2 tane içmemi söyledi 800 mg oluyor. Otizmle ilgili sorduğumda o çok yüksek miktarlarda alındığında olabiliyormuş bu gayet normal bir miktar dedi .Biraz kafam karışık ama iki doktor da onayladı birbirini

Folik asit ten bir kutu ya yakın bitirdim 9+0 dayım ne zaman a kadar içmem gerekiyor

Benimde unuttuğum günler oluyor fazladan içmiyorum normal devam ediyorum
Tamam cnm ben de oyle yapacağım cok sağ ol
Nasil ama ya her yerde 400diyor cok ilgincmis.. icindeki folik asit miktarına baktiniz mi peki, hepsinde 400olmyo çünkü acaba oyle bsy mi dedim...

Kızlar günaydın, nasil gidiyor? Dun midem cok kotuydu, bulanma degil agri vardı, ishal de karıştı biraz. Erkenden yatinca folik asiti de icmeyi unutmusum. Simdi mi icsem napsam bilemedim..
Ozlettin kendini nerelerdesin aksamlari mi aliyorsun ? O zaman simdi iç aksam icmezsin ,birde yarın devam edersin

Bu kadar büyütecek ne var bunda anlamadım ben domuzuda Allah yaratmış var demekki sebebi..

Kalp atışlarını duyduk bugün çok şükür 6+4 te 7 mm boyundaymış kese solda hayırlısı olsun insAllah hepimiz için

Bu kadar büyütecek ne var bunda anlamadım ben domuzuda Allah yaratmış var demekki sebebi..
tabi Allah yaratmış ama biz müslümanlarada haram kılmış helali haramı bilip yaşadığımız için ondandır kaygımız..Ama mecburen kullanıyoruz bi canlıya hayat vermek için rabbim affetsin

tabi Allah yaratmış ama biz müslümanlarada haram kılmış helali haramı bilip yaşadığımız için ondandır kaygımız..Ama mecburen kullanıyoruz bi canlıya hayat vermek için rabbim affetsin
benım sormamdakı amaç eger bır muadılı varsa onu kullanmak ıcındi olurda yıne ben bulursam sızlere muhakkak yzacagım sımdı yada ılerıde bu konuda goren okuyan olursa bılgılenmıs olurlar . dınlemıs olduklarıma danısmıs olduklarıma ıstınaden soyluorum muadılı yoksa kullanılabılıyormus bunlar bebegede gecmıyormus

Maşallah canım çok güzel hep güzel haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…