2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar tepki alicam belki ama yine de soylicem biraz abartmiyor musunuz yemek durumlarını.Ne bilim hamburger yemek falan yani hamileyiz hasta değiliz ki.Ben hostesim uçuşa da gidiyorum,canım isterse hamburger de yiyorum,çay kahve de içiyorum en ufak bi kisitlamam yok kendime.Zira doktorum da gayet rahat ne istersen ye iç hiçbi kısıtlama yok dedi ben çok rahat takiliorum wala.Hatta bı aylığına Amerika'ya gidicez eşimle,doktorum koronodan da korkma hicbisi olmaz,gebeliğin sonlarına yaklaşmış olsan erken doğumu tetikleme riski var ama şuan hicbi problem yok nasıl istiosan öle yasa dedi.

Ne güzel kac haftaliksiniz bulanti falan yok galiba masallah

Ne güzel kac haftaliksiniz bulanti falan yok galiba masallah
Ay yok kuzum ne bulantı yoku 4 kilo vermişim oluyorum açlıktan.8 haftaligim.Su an en büyük hayalim iyileşip hamburger yemek şöyle karamelize soganli,cheddar peynirlişimdi canım şalgam çekti sipariş verdik onu bekliorum

Bende ilk gebeligimde ikili testi yaptırdığımda 13+0 dim

Göğüs ucu yaralarından ölücem sanıyordum doğumdan sonra kanıyordu ve inanılmaz yaraydı kopacak falan diyordum denemediğim şey kalmadı krem, silikon göğüs ucu falan bana tek iyi gelen şey silverette gümüş kapak allah razı olsun arkadaşımdan o göndermişti ve hemen iyilesmisti

Katılıyorum çok güzel yazmışsınız. Abartmadan yenilebilir herşeyin fazlası zarar. Ilk hamileliğimde dikkat ettiğim tek şey dışarda yeşillik yemiyordum ve çiğ ete kıymaya dokunmuyordum onun dışında arada kola bile içtim

Ben katılıyorum belli yiyecekler içecekler dışında (alkol deniz mahsulleri sakatat gibi) sorun olmaz bence

çay kahvr ne istersem iciyorum falan deyince rahat geciyor galiba dedim ben çay falan içemez oldum tiryakiydim oysa ki ama yakinda azalır ins da rahatlariz

kızlar benim yüzüm çok sivilcelendi iltihaplı sivilceler özellikle valla millet içine çıkasım gelmiyor o derece cok

çay kahvr ne istersem iciyorum falan deyince rahat geciyor galiba dedim ben çay falan içemez oldum tiryakiydim oysa ki ama yakinda azalır ins da rahatlariz
Sorma kuzum sorma.Ben çay tiryakisiydim ağzıma suremiorum şimdibulantılar bitsin de fırtına gibi donucem sanırım

Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte bu acınızı unutturacak sağlıklı bir gebeliğiniz olur bence ümidi kesmeyin yaşınızda hiç geç değil 47 yaşında bile normal yollarla hamile kalıp sağlıklı hamilelik ve doğum yaşayanlar oluyor pozitif düşünün allahın izniyle rabbim ol derse olur inşallah hemen o mutlu haberi alırsınız birkaç ay içinde

Desteğiniz ve güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin.

Kızlar bi şey sorucam ama biraz utanıyorum 5-6 haftalıkken hafif pembe akıntı gelmişti ogünden beri progestan kullanıyorum aslında bana göre o yerleşme kanamasıydı doktora da g cinsel ilişki durumunu sormadım ogünden beri ara vermiştik ama dün gece olanlar oldu sizce bi sıkıntı olur mu olsa kan gelir demi

Evet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.
Demek ki sagliksizmis arkadaşım. Uzulme diyemeyiz elde degil ama ALLAH sizlere ömür versin inşallah
Bi sorun yaratmaz dimi
Zaten öyle oldu 20-21 de yumurtlama gördüm ben
İşerleyen zamanlarda o açık kapanır diye düşünüyorum
Yine de kalbini duydum çok şükür
Hiçbir sikinti yaratmaz merak etmeyin
Niye acele ettiniz ki...benim hiç kanamam olmamasına rağmen bir dusugum var dye dr yasakladı...riske atılacak haftalardaki hala dikkatli olmak lazım

Muhtemelen bişey olmayacaktır.Şuan artık kendini üzme ,olmuş bitmiş.Ama bi sekilde doktoruna sor ,yasağınız yok ise devam edersiniz için rahat olur.Bunu en iyi seni muayene yapan doktorun bilir canım
Bu arada bizimde yasak ,doktor daha ben sormadan söylemişti.12.haftadan sonra olabilir muhtemelen ama ben biraz tedirgin yaklaşıyorum eşimde aynı şekilde ,ilk gebeligimde de öyle olmuştu.bir elin parmaklarını gecmedi iliski sayımız tüm gebelik boyunca

Selam kızlar . Ben nıfty test için iki yerden fiyat aldım . Biri 3500 biri 4000 tl fiyat verdi. Dikkat etmemiz gereken birşey var mı bilen var mı? Ne fark vardır acaba firmalar arası
Günaydın Bazıları daha kapsamlı hastalıklara bakıyormuş sanırım onu doktora sormak lazım, ailede genetik hastalık gibi birşey yoksa bence o kadar kapsamlıya gerek yok inşallah 10+6 olduğumda kontrolüm var doktorumla konuşup testi ve firmaları da sorup 11+2de falan kan vermeyi düşünüyorum,eğer fikrim değişmezse

Günaydın Ben gibi sık idrara çıkan varmı acaba 2 gündür gece 3 sefer kalkıyorum ... sabah kalkınca da burnum tıkalı açarken kanadığını görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…