- 6 Şubat 2021
- 263
- 372
- 53
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.061
Evet ben de araştırdım şimdi ama fiyat bulamadımBen de yeni araştırıyorum. Çok kafam karıştı. Bebeğin kromozomları , genetik hastalıklar var mı filan inceleniyormuş.
Ne güzel kac haftaliksiniz bulanti falan yok galiba masallahKızlar tepki alicam belki ama yine de soylicem biraz abartmiyor musunuz yemek durumlarını.Ne bilim hamburger yemek falan yani hamileyiz hasta değiliz ki.Ben hostesim uçuşa da gidiyorum,canım isterse hamburger de yiyorum,çay kahve de içiyorum en ufak bi kisitlamam yok kendime.Zira doktorum da gayet rahat ne istersen ye iç hiçbi kısıtlama yok dediben çok rahat takiliorum wala.Hatta bı aylığına Amerika'ya gidicez eşimle,doktorum koronodan da korkma hicbisi olmaz,gebeliğin sonlarına yaklaşmış olsan erken doğumu tetikleme riski var ama şuan hicbi problem yok nasıl istiosan öle yasa dedi.
Ay yok kuzum ne bulantı yoku 4 kilo vermişim oluyorum açlıktan.8 haftaligim.Su an en büyük hayalim iyileşip hamburger yemekNe güzel kac haftaliksiniz bulanti falan yok galiba masallah
Bende ilk gebeligimde ikili testi yaptırdığımda 13+0 dimBelki burda da konyada olup doktor önerisi verecek birileri vardir.
Eşi almamaları sorun ya onların da hakkı bu heyecanı yaşamak
Teşekür ederim canım9+6 çıktı cnm 10. Hafta ile 12. Hafta arası yapılıyor beni neden o kadar uzağa atti ben de anlamadım gideceğim zaman 13. Haftanın içinde olacam.
Göğüs ucu yaralarından ölücem sanıyordum doğumdan sonra kanıyordu ve inanılmaz yaraydı kopacak falan diyordum denemediğim şey kalmadı krem, silikon göğüs ucu falan bana tek iyi gelen şey silverette gümüş kapak allah razı olsun arkadaşımdan o göndermişti ve hemen iyilesmistiGöğüs uçları İçin anestol ve madecassol karıştırıp sürmek hemen geçiriyor haricinde denemediğim şey kalmamıştı 8 sene oldu hala aklımda yazmadım bile biyere.. mucizemdi seninde aklında olsun canım.. önlem içinde gümüş göğüs ucu diye bişeyler diyorlar herkes memnunmuş denemedim bilemiyorumAma araştırıcam sende araştırabilirsin
Katılıyorum çok güzel yazmışsınız. Abartmadan yenilebilir herşeyin fazlası zarar. Ilk hamileliğimde dikkat ettiğim tek şey dışarda yeşillik yemiyordum ve çiğ ete kıymaya dokunmuyordum onun dışında arada kola bile içtimKızlar tepki alicam belki ama yine de soylicem biraz abartmiyor musunuz yemek durumlarını.Ne bilim hamburger yemek falan yani hamileyiz hasta değiliz ki.Ben hostesim uçuşa da gidiyorum,canım isterse hamburger de yiyorum,çay kahve de içiyorum en ufak bi kisitlamam yok kendime.Zira doktorum da gayet rahat ne istersen ye iç hiçbi kısıtlama yok dediben çok rahat takiliorum wala.Hatta bı aylığına Amerika'ya gidicez eşimle,doktorum koronodan da korkma hicbisi olmaz,gebeliğin sonlarına yaklaşmış olsan erken doğumu tetikleme riski var ama şuan hicbi problem yok nasıl istiosan öle yasa dedi.
Ben katılıyorum belli yiyecekler içecekler dışında (alkol deniz mahsulleri sakatat gibi) sorun olmaz benceKızlar tepki alicam belki ama yine de soylicem biraz abartmiyor musunuz yemek durumlarını.Ne bilim hamburger yemek falan yani hamileyiz hasta değiliz ki.Ben hostesim uçuşa da gidiyorum,canım isterse hamburger de yiyorum,çay kahve de içiyorum en ufak bi kisitlamam yok kendime.Zira doktorum da gayet rahat ne istersen ye iç hiçbi kısıtlama yok dediben çok rahat takiliorum wala.Hatta bı aylığına Amerika'ya gidicez eşimle,doktorum koronodan da korkma hicbisi olmaz,gebeliğin sonlarına yaklaşmış olsan erken doğumu tetikleme riski var ama şuan hicbi problem yok nasıl istiosan öle yasa dedi.
Ay yok kuzum ne bulantı yoku 4 kilo vermişim oluyorum açlıktan.8 haftaligim.Su an en büyük hayalim iyileşip hamburger yemekşöyle karamelize soganli,cheddar peynirli şimdi canım şalgam çekti sipariş verdik onu bekliorum
Sorma kuzum sorma.Ben çay tiryakisiydim ağzıma suremiorum şimdiçay kahvr ne istersem iciyorum falan deyince rahat geciyor galiba dedim ben çay falan içemez oldum tiryakiydim oysa ki ama yakinda azalır ins da rahatlariz
Cig ete neden dokunulmuyoKatılıyorum çok güzel yazmışsınız. Abartmadan yenilebilir herşeyin fazlası zarar. Ilk hamileliğimde dikkat ettiğim tek şey dışarda yeşillik yemiyordum ve çiğ ete kıymaya dokunmuyordum onun dışında arada kola bile içtim
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte bu acınızı unutturacak sağlıklı bir gebeliğiniz olur bence ümidi kesmeyin yaşınızda hiç geç değil 47 yaşında bile normal yollarla hamile kalıp sağlıklı hamilelik ve doğum yaşayanlar oluyor pozitif düşünün allahın izniyle rabbim ol derse olur inşallah hemen o mutlu haberi alırsınız birkaç ay içindeSize de çok çok geçmiş olsun.Benim de bir evladım var kardeşi olsun istedik ama olmadı nasip değilmiş demekki bende çok geç kaldığımı düşünüyorum yaşım 38 ve kardeş yaş aralığı giderek artacak. Nasip belki de bu hayırlısı olan.. bu arada evet diğer hamişler bence de siz moralinizi yüksek tutun.. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri
Desteğiniz ve güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin.Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte bu acınızı unutturacak sağlıklı bir gebeliğiniz olur bence ümidi kesmeyin yaşınızda hiç geç değil 47 yaşında bile normal yollarla hamile kalıp sağlıklı hamilelik ve doğum yaşayanlar oluyor pozitif düşünün allahın izniyle rabbim ol derse olur inşallah hemen o mutlu haberi alırsınız birkaç ay içinde
Demek ki sagliksizmis arkadaşım. Uzulme diyemeyiz elde degil ama ALLAH sizlere ömür versin inşallahEvet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.
Hiçbir sikinti yaratmaz merak etmeyinBi sorun yaratmaz dimi
Zaten öyle oldu 20-21 de yumurtlama gördüm ben
İşerleyen zamanlarda o açık kapanır diye düşünüyorum
Yine de kalbini duydum çok şükür
Niye acele ettiniz ki...benim hiç kanamam olmamasına rağmen bir dusugum var dye dr yasakladı...riske atılacak haftalardaki hala dikkatli olmak lazımKızlar bi şey sorucam ama biraz utanıyorum5-6 haftalıkken hafif pembe akıntı gelmişti ogünden beri progestan kullanıyorum aslında bana göre o yerleşme kanamasıydı doktora da g cinsel ilişki durumunu sormadım ogünden beri ara vermiştik ama dün gece olanlar oldu sizce bi sıkıntı olur mu olsa kan gelir demi
Muhtemelen bişey olmayacaktır.Şuan artık kendini üzme ,olmuş bitmiş.Ama bi sekilde doktoruna sor ,yasağınız yok ise devam edersiniz için rahat olur.Bunu en iyi seni muayene yapan doktorun bilir canımKızlar bi şey sorucam ama biraz utanıyorum5-6 haftalıkken hafif pembe akıntı gelmişti ogünden beri progestan kullanıyorum aslında bana göre o yerleşme kanamasıydı doktora da g cinsel ilişki durumunu sormadım ogünden beri ara vermiştik ama dün gece olanlar oldu sizce bi sıkıntı olur mu olsa kan gelir demi
GünaydınSelam kızlar . Ben nıfty test için iki yerden fiyat aldım . Biri 3500 biri 4000 tl fiyat verdi. Dikkat etmemiz gereken birşey var mı bilen var mı? Ne fark vardır acaba firmalar arası
Parazit olabiliyor çiğ etteCig ete neden dokunulmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?