2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok teşekkürler darısı başınıza Ben de ikinci olmasına rağmen aşırı heyecanlandım

Ayy inanmıyorum erkenden süper haber ama yinede alışveriş yapma ne olur ne olmaz

Bence canımızın çektiği şeyler biraz da vücudun ihtiyaç duyduğu şeyler :) örneğin suya ihtiyaç varsa salatalık yemek istemek gibi ya da c vit ihtiyacı varsa limon istemek gibi

Benim ilk hamileliğimde böyleydi tatlıya bakamıyordum hep ekşi limon tuzlayıp yıyordum o derece kızım oldu bakalım sizlerin ne olacak

Ben iki oğlumda da dokuz ay tatlı sürmedim ağzıma bundada yine ekşi hafif tuzlu acı iyi geliyor bana

Bulantı çok şükür bende de yok , hiçbirşeyden tiksinmiyorum ama bazı şeyleri çok fazla canım çekmiyor .

karbonhidrat hep severdim ben de hala seviyorum

Kızlar selamlaaar, Nifty test yapmayı düşünüyor musunuz?
Canım nereyle anlaştın? Birkaç firma var. Bir de yurt içi ve yurt dışı var.
Tabi paylaşalım siz karar verdiniz mi ve ne zaman yaptıracaksınız? Genoks 3000tl galiba, başka birşey bilmiyorum
Kizlar bende yaptiricam ama pek bilgim yok firmalarla ilgili ? Benle de paylaşabilir misiniz ?Kac hafta kac gunlukken vericeksiniz kanı ?
Birde ayrıca perinatoloğa gitmeye gerek var mı ? Ultrason icin ? Dün gittigim doktor kafamı karıştırdı Perinatoloğa git ,o muayene etsin ,sonra nifty testi ver dedi.Gerek var mı ? Siz ense kalınlıgina ve burun kemigine baktiricak misiniz ?

Canım 10-12. hafta arasında yapılıyormuş. Ekşi sözlükte sadece bir tane olumsuz yorum gördüm. Hemşire iş veya ev adresinize gelip kan alıyormuş. Sonuçlar yaklaşık iki hafta sonra mail ile geliyormuş. Cinsiyeti görüyorlarmış ama Sağlık Bakanlığı'nın prosedürleri nedeniyle paylaşmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…