- 6 Şubat 2021
- 263
- 372
- 53
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.101
Çok teşekkürler darısı başınızaben de yarın gidicem o kadar heyecanlıyım ve stresliyim ki cidden zaman geçmiyor, gözünüz aydın :)
bu arada ben topic'i sürekli takip ediyorum çok sık bir şeyler yazmasam da, herkese sağlıklı günler diliyorum <3
Ayy inanmıyorum erkendenGünaydın güzel hanımlar..dün kontrolüm vardı 10+1 de..herşey yolunda haftasıyla uyumlu , bebeğin boyu 3.3 cm . 3 hafta sonra 2li teste gideceğim. ilk defa eşimle gitmiştik, biz rahat bir çiftiz öyle heyecanlanma vs olmadı hiç en başından beri pek. İlk çocuğum ama olaya daha net bakıyorum.sağlıklı mı, boyu normal mi vs diye.. Neyse “doktora eşim cinsiyeti çok merak ediyor daha erken dedim ama ikna edemedim, bugün öğrenecekmiş deyip güldüm”... Ultrosunda kalça açısına baktı ve açı geniş , kayıtdışı olarak %75 kız diyorum dedi.. ben şok .. zaten kız istiyorum.. daha erken diye moda girmekte istemiyorum ama yine de çok mutlu oldum .. büyük ihtimal kız geliyor bende.ilk cinsiyet tahmini benden olsun
Selam canım bugun kan veriyorum eve geleceklerKızlar selamlaaar, Nifty test yapmayı düşünüyor musunuz?
Ben yaptıracağım haftaya doktoruma soracağım, 11. Haftanın başında vermeyi düşünüyorumKızlar selamlaaar, Nifty test yapmayı düşünüyor musunuz?
O bende de var artı ekşi acı çorba içesim geliyor hep acaba mideyi bastırıyor ondan mı bilemedimOf bende de fena halde karbonhidrat aşkı başladı
Ben iki oğlumda da dokuz ay tatlı sürmedim ağzıma bundada yine ekşi hafif tuzlu acı iyi geliyor banaBenim de öyle hamileliğin başından beri nerde o tatlıya düşkün olan ben .. tatlıyla aram bozuldu canım istemiyo çok nadir yiyorum bişeylerbu arada ben de tatlı yiyen erkek olur diye biliyorum ama değişiyo ya ekşi yiyen de oldu çevremde erkek çıktı
Bir kaç firma var. İsim ve fiyat bilgilerini paylaşalım mı? :)Ben yaptıracağım haftaya doktoruma soracağım, 11. Haftanın başında vermeyi düşünüyorum
Canım nereyle anlaştın? Birkaç firma var. Bir de yurt içi ve yurt dışı var.Selam canım bugun kan veriyorum eve gelecekler
Tabi paylaşalım siz karar verdiniz mi ve ne zaman yaptıracaksınız? Genoks 3000tl galiba, başka birşey bilmiyorumBir kaç firma var. İsim ve fiyat bilgilerini paylaşalım mı? :)
Bulantı çok şükür bende de yok , hiçbirşeyden tiksinmiyorum ama bazı şeyleri çok fazla canım çekmiyor .yaa ben de çok merak ediyorum öyle çok sevdiğim bir şeyi sevmemek gibi şeyler yaşayacak mıyım diye
ama ben normal dümdüz hayatıma devam ediyor gibiyim ne bulantım ne bir şey.. sadece karbonhidrat aşkım coştu o da normalde de olan bir şeydi hahaha
Selam çok pahalı bir test diye pek sıcak bakmıyoruz eşimleKızlar selamlaaar, Nifty test yapmayı düşünüyor musunuz?
Kızlar selamlaaar, Nifty test yapmayı düşünüyor musunuz?
Canım nereyle anlaştın? Birkaç firma var. Bir de yurt içi ve yurt dışı var.
Kizlar bende yaptiricam ama pek bilgim yok firmalarla ilgili ? Benle de paylaşabilir misiniz ?Kac hafta kac gunlukken vericeksiniz kanı ?Tabi paylaşalım siz karar verdiniz mi ve ne zaman yaptıracaksınız? Genoks 3000tl galiba, başka birşey bilmiyorum
Genoks 3000, İstanbul Lab. 3900 dedi canım. Özel hastanede yurt dışı muadili için yanlış hatırlamıyorsam 3 küsür fiyat verdi doktor.Tabi paylaşalım siz karar verdiniz mi ve ne zaman yaptıracaksınız? Genoks 3000tl galiba, başka birşey bilmiyorum
Canım 10-12. hafta arasında yapılıyormuş. Ekşi sözlükte sadece bir tane olumsuz yorum gördüm. Hemşire iş veya ev adresinize gelip kan alıyormuş. Sonuçlar yaklaşık iki hafta sonra mail ile geliyormuş. Cinsiyeti görüyorlarmış ama Sağlık Bakanlığı'nın prosedürleri nedeniyle paylaşmıyorlar.Kizlar bende yaptiricam ama pek bilgim yok firmalarla ilgili ? Benle de paylaşabilir misiniz ?Kac hafta kac gunlukken vericeksiniz kanı ?
Birde ayrıca perinatoloğa gitmeye gerek var mı ? Ultrason icin ? Dün gittigim doktor kafamı karıştırdıPerinatoloğa git ,o muayene etsin ,sonra nifty testi ver dedi.Gerek var mı ? Siz ense kalınlıgina ve burun kemigine baktiricak misiniz ?
Kızlar selamlaaar, Nifty test yapmayı düşünüyor musunuz?
Nereye yaptırıyorsunuz ? Ben firmalar konusunda kararsız kaldım daSelam canım bugun kan veriyorum eve gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?