2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hamburgeri ev yapımı yiyprsanız tolere edilebilir de mc veya burgerking msg bulundurduğu için riskli ciğer böbrek hep yasak dışardan salata riskli yine toplamda 9 ay dikkat edilecek bi şey ve iyi de şeyler bence dikkat edilmeli kola kahve kafein organ gelişimi sırasında sıkıntı hepsinin bi sebebi var

Kesinlikle katılıyorum .Herkes kendi durumuna göre gebelik geçirir senin toksoplazmaya bağışıklığın vardır yersin içersin rahat davranırsın,benim yoktur et yerken didik didik ederim çiğ kalmış mı diye.Herkes kendini bilir ona göre davranır.Bu süreçte rahat olanlarada saygım var panik olanlarada.Kaybı olmayanlar tabikide kaybı olanlara göre rahat davranacak bu çok normal ilk gebeliğimde ben hiç bilmezdim bunları.
Ama şimdi herşeye dikkat eder korkar oldum.Rabbim her annenin bebeğini korusun inşallah

Günaydın güzel hanımlar..dün kontrolüm vardı 10+1 de..herşey yolunda haftasıyla uyumlu , bebeğin boyu 3.3 cm . 3 hafta sonra 2li teste gideceğim. ilk defa eşimle gitmiştik, biz rahat bir çiftiz öyle heyecanlanma vs olmadı hiç en başından beri pek. İlk çocuğum ama olaya daha net bakıyorum.sağlıklı mı, boyu normal mi vs diye.. Neyse “doktora eşim cinsiyeti çok merak ediyor daha erken dedim ama ikna edemedim, bugün öğrenecekmiş deyip güldüm”... Ultrosunda kalça açısına baktı ve açı geniş , kayıtdışı olarak %75 kız diyorum dedi .. ben şok .. zaten kız istiyorum.. daha erken diye moda girmekte istemiyorum ama yine de çok mutlu oldum .. büyük ihtimal kız geliyor bende.ilk cinsiyet tahmini benden olsun

Ama benim asıl sorduğum bi sıkıntı olsa kanama mı olur

Geçen hafta gitmiştim Beni kontrole çağırmamıştı ama sırf bunun için gidesim geldi benim de

Günaydın Ben gibi sık idrara çıkan varmı acaba 2 gündür gece 3 sefer kalkıyorum ... sabah kalkınca da burnum tıkalı açarken kanadığını görüyorum
Dun gece 6 kere kalktım tuvalete resmen saka gibi. Ama dr normal diyor burun kanamaları da normal doyor

Günaydın Ben gibi sık idrara çıkan varmı acaba 2 gündür gece 3 sefer kalkıyorum ... sabah kalkınca da burnum tıkalı açarken kanadığını görüyorum
Enkaz 3-4 kez kalkıyorum.. kabus gibi ama normal hamilelikte..içiniz rahat olsun ..burnum kanamıyor ama o da full tıkalı 10 haftadır

ben de son zamanlarda aşırı karbonhidrat hamur işi yeme isteğiyle dolup taşıyorum noluyo ya o kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama bir haftadır çok kötüyüm sürekli hamur işi falan yiyesim geliyo imdat cidden

Evet canım ben de çok sık kalkıyorum önceden hiç kalkmazdım şimdi en az üç kez kalkıyorum , ve susamış da oluyorum , kalkmışken su da içiyorum muhtemelen ondan dolayı .

Doktordan geldik biz de 7+6da minik kalbi duyduk şükür ygmygm
ben de yarın gidicem o kadar heyecanlıyım ve stresliyim ki cidden zaman geçmiyor, gözünüz aydın :)

bu arada ben topic'i sürekli takip ediyorum çok sık bir şeyler yazmasam da, herkese sağlıklı günler diliyorum <3

Sürekli ekşi şeyler yemek istiyorum ben de , çoban salata yapıp bolca limon nar ekşisi döküp yiyorum , yazarken bile canım istedi

eskiden tatlıyı çikolatayı çok yerdim şimdi canım hiç istemiyor
Bazen dondurma istiyorum ama genel olarak hep ekşi

cinsiyetle ilgisi var mıdır acaba Ekşi isteyenlerin erkek olur diyorlar ama ...

Ben de öyleyim ya sürekli ekşi şeyler arayışında ekşi kuru erik vişne Ben de kız mı acaba diyordum erkek miymiş

yaa ben de çok merak ediyorum öyle çok sevdiğim bir şeyi sevmemek gibi şeyler yaşayacak mıyım diye
ama ben normal dümdüz hayatıma devam ediyor gibiyim ne bulantım ne bir şey.. sadece karbonhidrat aşkım coştu o da normalde de olan bir şeydi hahaha

Benim de öyle hamileliğin başından beri nerde o tatlıya düşkün olan ben .. tatlıyla aram bozuldu canım istemiyo çok nadir yiyorum bişeyler bu arada ben de tatlı yiyen erkek olur diye biliyorum ama değişiyo ya ekşi yiyen de oldu çevremde erkek çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…