- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 18
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.081
Kesinlikle katılıyorum .Herkes kendi durumuna göre gebelik geçirir senin toksoplazmaya bağışıklığın vardır yersin içersin rahat davranırsın,benim yoktur et yerken didik didik ederim çiğ kalmış mı diye.Herkes kendini bilir ona göre davranır.Bu süreçte rahat olanlarada saygım var panik olanlarada.Kaybı olmayanlar tabikide kaybı olanlara göre rahat davranacak bu çok normal ilk gebeliğimde ben hiç bilmezdim bunları.Hamburgeri ev yapımı yiyprsanız tolere edilebilir de mc veya burgerking msg bulundurduğu için riskli ciğer böbrek hep yasak dışardan salata riskli yine toplamda 9 ay dikkat edilecek bi şey ve iyi de şeyler bence dikkat edilmelikola kahve kafein organ gelişimi sırasında sıkıntı hepsinin bi sebebi var
Ben de doktoruma sordum 10 ile 14. Hafta arasında yapılıyor merak etme dediBende ilk gebeligimde ikili testi yaptırdığımda 13+0 dim
Ama benim asıl sorduğum bi sıkıntı olsa kanama mı olurMuhtemelen bişey olmayacaktır.Şuan artık kendini üzme ,olmuş bitmiş.Ama bi sekilde doktoruna sor ,yasağınız yok ise devam edersiniz için rahat olur.Bunu en iyi seni muayene yapan doktorun bilir canım
Bu arada bizimde yasak ,doktor daha ben sormadan söylemişti.12.haftadan sonra olabilir muhtemelen ama ben biraz tedirgin yaklaşıyorum eşimde aynı şekilde ,ilk gebeligimde de öyle olmuştu.bir elin parmaklarını gecmedi iliski sayımız tüm gebelik boyunca
Geçen hafta gitmiştim Beni kontrole çağırmamıştı ama sırf bunun için gidesim geldi benim deGünaydınBazıları daha kapsamlı hastalıklara bakıyormuş sanırım onu doktora sormak lazım, ailede genetik hastalık gibi birşey yoksa bence o kadar kapsamlıya gerek yok inşallah 10+6 olduğumda kontrolüm var doktorumla konuşup testi ve firmaları da sorup 11+2de falan kan vermeyi düşünüyorum,eğer fikrim değişmezse
hiç sıkıntı yapma olsaydı zaten bu saate kadar lekelenmen olurdu bence suan acaba bısey olacak mı sıkıntısı senı daha cok uzer ıcını ferah tut .Ama benim asıl sorduğum bi sıkıntı olsa kanama mı olur
Dun gece 6 kere kalktım tuvalete resmen saka gibi. Ama dr normal diyor burun kanamaları da normal doyorGünaydınBen gibi sık idrara çıkan varmı acaba 2 gündür gece 3 sefer kalkıyorum ... sabah kalkınca da burnum tıkalı açarken kanadığını görüyorum
Enkaz 3-4 kez kalkıyorum.. kabus gibi ama normal hamilelikte..içiniz rahat olsunGünaydınBen gibi sık idrara çıkan varmı acaba 2 gündür gece 3 sefer kalkıyorum ... sabah kalkınca da burnum tıkalı açarken kanadığını görüyorum
Of bende de fena halde karbonhidrat aşkı başladıben de son zamanlarda aşırı karbonhidrat hamur işi yeme isteğiyle dolup taşıyorum noluyo yao kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama bir haftadır çok kötüyüm sürekli hamur işi falan yiyesim geliyo imdat cidden
Evet canım ben de çok sık kalkıyorum önceden hiç kalkmazdım şimdi en az üç kez kalkıyorum , ve susamış da oluyorum , kalkmışken su da içiyorum muhtemelen ondan dolayı .GünaydınBen gibi sık idrara çıkan varmı acaba 2 gündür gece 3 sefer kalkıyorum ... sabah kalkınca da burnum tıkalı açarken kanadığını görüyorum
ben de yarın gidicem o kadar heyecanlıyım ve stresliyim ki cidden zaman geçmiyor, gözünüz aydın :)
Evet ya bende hafta sayıyorum normale dönmek için ama ramazan zor zamanlarimiza geldi tutamayız galibaSorma kuzum sorma.Ben çay tiryakisiydim ağzıma suremiorum şimdibulantılar bitsin de fırtına gibi donucem sanırım
Ben de öyleyim ya sürekli ekşi şeyler arayışında ekşi kuru erik vişneSürekli ekşi şeyler yemek istiyorum ben de , çoban salata yapıp bolca limon nar ekşisi döküp yiyorum , yazarken bile canım istedi
eskiden tatlıyı çikolatayı çok yerdim şimdi canım hiç istemiyor
Bazen dondurma istiyorum ama genel olarak hep ekşi
cinsiyetle ilgisi var mıdır acabaEkşi isteyenlerin erkek olur diyorlar ama ...
yaa ben de çok merak ediyorum öyle çok sevdiğim bir şeyi sevmemek gibi şeyler yaşayacak mıyım diyeSürekli ekşi şeyler yemek istiyorum ben de , çoban salata yapıp bolca limon nar ekşisi döküp yiyorum , yazarken bile canım istedi
Benim de öyle hamileliğin başından beri nerde o tatlıya düşkün olan ben .. tatlıyla aram bozuldu canım istemiyo çok nadir yiyorum bişeylerSürekli ekşi şeyler yemek istiyorum ben de , çoban salata yapıp bolca limon nar ekşisi döküp yiyorum , yazarken bile canım istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?