- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.021
Ben bi kaç kez yedimAynen azda olsa yiyeyim kafama taktım yemem lazım
Toxoplazma bağışıklığın yoksa kesinlikle yeme bence.Onun yerine evde canının isteğini geçirecek şeyler yap veya yaptır eşine.Benim kaç gündür Hatay usülü döner istiyor canım ama korkudan dışarıdan alamıyoruz ,bağışıklığımda yok benim extra dikkat etmem gerekiyor çiğ et v.s .Onun yerine evde ona benzer şeyler yaparak geçirdim.Zaten bi kere ısırınca geçti isteğimArkadaşlar ben 8+3 hamileyim canım aşırı Fast food istedi ağzım sulanıyor resmen 1 kere yesem birşey olmaz değil mi zararlı diyolarlar ama aşırı canım istedibebeğime bi zararı olmaz değil mi
Teşekkür ederim başlayayım o zaman bir de varis çorabını hamileyken de kullanabiliyomuyuz benim de bacaklarım varise elverişli ne zaman kullansam doğuma yakın mı yoksabence başla canım ilk çatlak olutugunda gerısı gelıyor ben her dusta bebe yagı kullanırdım sorun yasamadım bır tek sezeryan oldum varıs corabı duymamıstım o zaman bacaklarımda damar catlakları olmustu onun olmaması ıcınde dogumda varıs corabı gıydrrlerse olmuyormus allah kısmet ederse bu sefer onuda alacagım
Aman ya. kıs kıs nereye kadar. Doktorun dediğine baksak çıkıp otlayacagizBen bi kaç kez yedim
doguma alındıgında gıydrmelerı gerekıyormus benım bacaklarım cok fenaydı şükür gectı ama sonrqadan ogrendım bu bılgıyı valıze ılk konması gerekenlerden :)Teşekkür ederim başlayayım o zaman bir de varis çorabını hamileyken de kullanabiliyomuyuz benim de bacaklarım varise elverişli ne zaman kullansam doğuma yakın mı yoksa
Teşekkürler tecrübeli annelerle bir arada olmak ta başka güzel yadoguma alındıgında gıydrmelerı gerekıyormus benım bacaklarım cok fenaydı şükür gectı ama sonrqadan ogrendım bu bılgıyı valıze ılk konması gerekenlerden :)
Yiyorum valla Allah affetsinArkadaşlar ben 8+3 hamileyim canım aşırı Fast food istedi ağzım sulanıyor resmen 1 kere yesem birşey olmaz değil mi zararlı diyolarlar ama aşırı canım istedibebeğime bi zararı olmaz değil mi
Yani dünyanın binbir türlü hali sonuçta ne olur bilinmez.. korunma konusunda bürsürü iğne ilaç falan var hatta erkeklerin iğnesi bile varBağlatıp sonra pişman olanları çok duydum. Benim şahsi fikrim doğru olmadığı yönünde insanlar ikinciye evlenip çocuk isteyebiliyorlar başımıza ne geleceğini hiç bir zaman bilemiyoruz çünkü başka sebeplerden de tekrar çocuk istenebiliyor. Yanlış anlamayın yani benim kendi düşüncem böyle herkesin kendi kararı tabiki en doğrusunu siz bilirsiniz. Ben 28 yaşındayım böyle bişey istemem.
Bende 2013 mayıs annesiyimbaya ara vermişiz seninle ben ben herseyi unutmuşum sanki ilk heyecan gibi
Evet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.Bende 2013 mayıs annesiyimbaya ara vermişiz seninle ben ben herseyi unutmuşum sanki ilk heyecan gibi
O ne canım texoplzma bağışıklık hiç duymadımToxoplazma bağışıklığın yoksa kesinlikle yeme bence.Onun yerine evde canının isteğini geçirecek şeyler yap veya yaptır eşine.Benim kaç gündür Hatay usülü döner istiyor canım ama korkudan dışarıdan alamıyoruz ,bağışıklığımda yok benim extra dikkat etmem gerekiyor çiğ et v.s .Onun yerine evde ona benzer şeyler yaparak geçirdim.Zaten bi kere ısırınca geçti isteğim
Teşekür ederimDinen kadının ve erkeğin kısırlaştırılması haram. İki yöntemi birlikte kullanıp korunabilirsiniz
Teşekür ederim yorumun için.Ben olsam yaptırmazdım sanırım , korunma yönteminiz neydi bilmiyorum ama başka bir yol denerdim
Vajinal solda ,karından ise sağdaysa kız diyorlarmıs.Ama benim ilk gebeligimdekilere baktım tutmamıs bende bu teori
Evet ben de çok okudum o yüzden tereddüt ettim. Benim de yaşım 28.Bağlatıp sonra pişman olanları çok duydum. Benim şahsi fikrim doğru olmadığı yönünde insanlar ikinciye evlenip çocuk isteyebiliyorlar başımıza ne geleceğini hiç bir zaman bilemiyoruz çünkü başka sebeplerden de tekrar çocuk istenebiliyor. Yanlış anlamayın yani benim kendi düşüncem böyle herkesin kendi kararı tabiki en doğrusunu siz bilirsiniz. Ben 28 yaşındayım böyle bişey istemem.
Ben de yapamicam sanırım. Çok kararsız kalmıştım zaten.Psikolojik olarakta zor bi durum ben yapamazdım sanırım.. ayrıca öyle bir hayat ki başımıza ne gelir bilemeyiz
Hatay deyince merak ettim nerelisinizToxoplazma bağışıklığın yoksa kesinlikle yeme bence.Onun yerine evde canının isteğini geçirecek şeyler yap veya yaptır eşine.Benim kaç gündür Hatay usülü döner istiyor canım ama korkudan dışarıdan alamıyoruz ,bağışıklığımda yok benim extra dikkat etmem gerekiyor çiğ et v.s .Onun yerine evde ona benzer şeyler yaparak geçirdim.Zaten bi kere ısırınca geçti isteğim
Genelde yumurtlama günü adetin 12.14 günleri olur ama sizin farklı bir tarihte olduysa mesela adetin 20 günü diyelim. Ogun birliktelik sonucu döllenme olduysa gec dollenmedir o yüzden ultrasonda son adet tarihinize gore geriden gelir. Ama hiçbir sıkıntı yaratmaz
Hataylı değilim canım Karadenizliyim ama 5 yıldır Doğuanadolu da görev yapıyoruz.Hatay deyince merak ettim nerelisiniz
Gebeliğin ilk haftası bakılıyor canım normalde kan testinde bakılmıştır seninde muhakkak..O ne canım texoplzma bağışıklık hiç duymadımama kesin bende bi ısırık alsam bidaha yemem şimdi yicem yicem diyorum ama
Allah tekrar sağlıcakla nasip etsin canımEvet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.
Anldım canım çok sağol söylediğin için bunu bi düşüneyimGebeliğin ilk haftası bakılıyor canım normalde kan testinde bakılmıştır seninde muhakkak..
Çiğ et , yıkanmamış sebze ,kedi kılı pisliğinde olan bişey .Normalde geçirsen sıkıntı olmayacak bi enfeksiyon ama gebeyken geçirirsen ve bebeğe geçerse sıkıntı olabiliyor ,beyin ve kafa yapılarını etkilediğini söyledi doktorum ..Doktorum beni sıkı sıkı tembihledi dışarıdan asla et yememem konusunda o yüzden uyarmak istedim senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?