- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.041
Evet canım arada kaçamak yapmaktan bişi olmaz abartmamak lazım sadece.. henuz tiksinme yok sanırım bi süre sonra istemiceksin bu tarZ şeylerAman ya. kıs kıs nereye kadar. Doktorun dediğine baksak çıkıp otlayacagizabartmasak olur bence . Bir arkadaş ta dayanamadı patates kızartmasını kesti kesti en son yuttu
canım ya çok gençsin sakınnnTeşekür ederim
Teşekür ederim yorumun için.
Evet ben de çok okudum o yüzden tereddüt ettim. Benim de yaşım 28.
Ben de yapamicam sanırım. Çok kararsız kalmıştım zaten.
Aşılama / tüp bebek tedavileri sırasında yan etkiden tüpleri patlayıp ameliyatla alınmak zorunda kalan kadınlar var yumurtalıklar kaldığı sürece tüp olmadan da tüp bebek yapılıyor diye forumda okudum ama emin değilim yanlış yönlendirmek istemem isterseniz konu açın bilen birileri vardırKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum daha doğuma çok var düşünmek için zaman çok.
3. Çocuğum olacak ve başka çocuk düşünmüyorum artık. Bahsetmiştim korunurken hamile kaldım diye. Riske atmak istemiyorum artık doğumdan sonra hem bir hamilelik daha geçirecek güçte değilim hem de bir çocuğa daha bakacak. Tüplerimi bağlamayı düşünüyorm dün doktorumla da konuştum bir riski olmadığını sadece bir daha çocuk istersen olmicagini söyledi. Tüpleri açtırmak istersem acarmış ama düşük bir ihtimal. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Çok teşekkür ederimAllah tekrar sağlıcakla nasip etsin canımen kısa zamanda Çok geçmiş olsun
Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla tekrar gebelik haberinizi duyarız inşallah...Evet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.
benden 6-7 tüp kan alınmıştı acaba e nabızdan baksam sonuçlarda hangi değer bu test oluyor tahlildeki kısaltması hakkında bilginiz var mı?Gebeliğin ilk haftası bakılıyor canım normalde kan testinde bakılmıştır seninde muhakkak..
Çiğ et , yıkanmamış sebze ,kedi kılı pisliğinde olan bişey .Normalde geçirsen sıkıntı olmayacak bi enfeksiyon ama gebeyken geçirirsen ve bebeğe geçerse sıkıntı olabiliyor ,beyin ve kafa yapılarını etkilediğini söyledi doktorum ..Doktorum beni sıkı sıkı tembihledi dışarıdan asla et yememem konusunda o yüzden uyarmak istedim senide
Kesinlikle yemeklerimiz çok başka ve lezzetliHataylı değilim canım Karadenizliyim ama 5 yıldır Doğuanadolu da görev yapıyoruz.İyice alıştık acılı soslu kebaplara
Yazı için çok teşekkür ederim.. Evet çocuk bereketi ile gelir ama tek konu maddiyat değil ne yazık ki . İlber hocanın dediğine çok katılıyorum. Çocuğumla kaliteli vakit geçirmem çok önemli. İki çocuğum var zor yetiyordum hiç hazır değildim sürpriz oldu. aldırmaya da karşıyım. Aklımdan da hiç öyle bişey geçmedi zaten karnimdakinin evdekilerden hiç bir farkı yok. Çok zor günler geçiriyorum ama bulantılar halsizlik gerginlik çocuklarımla kaliteli zaman geciremiyorum ve buu daha da üzüyor o yüzden etkili bir korunma yöntemi bulmak istiyorum doğuma vakit var daha araştırıp bakicam o güne kadar. Sağlıkla tamamlarız bu günleri insalalhAşılama / tüp bebek tedavileri sırasında yan etkiden tüpleri patlayıp ameliyatla alınmak zorunda kalan kadınlar var yumurtalıklar kaldığı sürece tüp olmadan da tüp bebek yapılıyor diye forumda okudum ama emin değilim yanlış yönlendirmek istemem isterseniz konu açın bilen birileri vardır
Çocuk sahibi olmak Allah vergisi tabi olduktan sonra illa ki bereketiyle gelir bakılır ama maddi manevi tüm şartların yerinde olması gerektiğini düşünenlerdenim bir haberde görmüştüm;
Prof.Dr. İlber Ortaylı, şöyle konuştu:
“Eşitsiz durumdaki çocukların pozitif görünenleri de ayrı bir problem. Dünyadaki ekonomik yapılanmanın, dünyadaki sınıfsal konunun farklılıklar getirdiği bir gerçek. Bedelini yine çocuklar ödüyor. Eşitsizlik dediğimiz zaman, zengin ve fakir diyoruz, halbuki aradan çok sular geçti. Artık kadınlar aktif üretim hayatına katılıyor. Zengini de fakiri de çocuğunu evde bırakıyor. Ben öğrencilerime, sabah kahvaltıyı birlikte yapamayacaksanız, iyi geceler diyemeyecekseniz, masal anlatamayacak ya da dua okuyamayacaksanız, akşam yarım saat konuşmayacaksanız çocuk doğurmayın diyorum. Kadın çok para kazanıyor çocuğuna istediğini alıyor ama yanında yok.”
Toxoplazma yazıyor canımbenden 6-7 tüp kan alınmıştı acaba e nabızdan baksam sonuçlarda hangi değer bu test oluyor tahlildeki kısaltması hakkında bilginiz var mı?
Ben dün akşam yedimArkadaşlar ben 8+3 hamileyim canım aşırı Fast food istedi ağzım sulanıyor resmen 1 kere yesem birşey olmaz değil mi zararlı diyolarlar ama aşırı canım istedibebeğime bi zararı olmaz değil mi
Canım bende yaptırıcam ama hangi firma senin ki ? Benimde kilom var aklima takıldı şimdi obezite olunca test olmuyormuymuskızlar nifty test yaptırmaya karar verdim. Bunun için bugun biriyle görüştüm bana karından kan sulandırıcı iğne yada coraspin kullanıp kullanmadığımı sordu ayrıca obezite varmı diye sordu.. bunların sonucu etkilediğini söyledi çok detay soramadım
internette IgM- IgG olarak yazıyor sonuçlarımda arattım çıkmadı sanırım yapılmamış tekrar gittiğimde doktora danışayım teşekkür ederimToxoplazma yazıyor canım
Bende aynı durumdayım canım yarın akşam 7de anestezili kürtaj olucam.9haftalığım ama bebeğim 6.haftafa gelişimi durmuş. Diğer hamişler siz moral bozmayın ben tam 6.haftamda çok ağır bir stres yaşadım eşim ölümden döndü. O korkuyla sanırım olanlar oldu. Sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza... Benim 2 yavrum var zaten çok şükür. Rabbim hiç olmayanların kucaklarını doldursun öncelikleEvet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.
Allah sizlere can sağlığı versin hakkınızda hayırlısıyla en kısa zamanda yeniden olur inşallah...Bende aynı durumdayım canım yarın akşam 7de anestezili kürtaj olucam.9haftalığım ama bebeğim 6.haftafa gelişimi durmuş. Diğer hamişler siz moral bozmayın ben tam 6.haftamda çok ağır bir stres yaşadım eşim ölümden döndü. O korkuyla sanırım olanlar oldu. Sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza... Benim 2 yavrum var zaten çok şükür. Rabbim hiç olmayanların kucaklarını doldursun öncelikleYaşım 37 sanırım tekrar düşünmek içinde geç kalıyorum. Nasip.
Rabbim evlatlarına eşine sana sağlık sıhhat versin canm nasipte varsa yine olur inşallah. Geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsın inşallahBende aynı durumdayım canım yarın akşam 7de anestezili kürtaj olucam.9haftalığım ama bebeğim 6.haftafa gelişimi durmuş. Diğer hamişler siz moral bozmayın ben tam 6.haftamda çok ağır bir stres yaşadım eşim ölümden döndü. O korkuyla sanırım olanlar oldu. Sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza... Benim 2 yavrum var zaten çok şükür. Rabbim hiç olmayanların kucaklarını doldursun öncelikleYaşım 37 sanırım tekrar düşünmek içinde geç kalıyorum. Nasip.
Canım çok geçmiş olsun. İnsalalh tekrar olur sağlıkla. Allah sabır versinBende aynı durumdayım canım yarın akşam 7de anestezili kürtaj olucam.9haftalığım ama bebeğim 6.haftafa gelişimi durmuş. Diğer hamişler siz moral bozmayın ben tam 6.haftamda çok ağır bir stres yaşadım eşim ölümden döndü. O korkuyla sanırım olanlar oldu. Sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza... Benim 2 yavrum var zaten çok şükür. Rabbim hiç olmayanların kucaklarını doldursun öncelikleYaşım 37 sanırım tekrar düşünmek içinde geç kalıyorum. Nasip.
Bu test ne için ilk defa duydum :)Selam kızlar . Ben nıfty test için iki yerden fiyat aldım . Biri 3500 biri 4000 tl fiyat verdi. Dikkat etmemiz gereken birşey var mı bilen var mı? Ne fark vardır acaba firmalar arası
Size de çok çok geçmiş olsun.Bende aynı durumdayım canım yarın akşam 7de anestezili kürtaj olucam.9haftalığım ama bebeğim 6.haftafa gelişimi durmuş. Diğer hamişler siz moral bozmayın ben tam 6.haftamda çok ağır bir stres yaşadım eşim ölümden döndü. O korkuyla sanırım olanlar oldu. Sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza... Benim 2 yavrum var zaten çok şükür. Rabbim hiç olmayanların kucaklarını doldursun öncelikleYaşım 37 sanırım tekrar düşünmek içinde geç kalıyorum. Nasip.
Ben de yeni araştırıyorum. Çok kafam karıştı. Bebeğin kromozomları , genetik hastalıklar var mı filan inceleniyormuş.Bu test ne için ilk defa duydum :)
Vajinal alınca uyku yapacağını sanmıyorum hamilelikten o uykuipek_annesi Asiltutku ben de yatmadan önce alıyorum ama sabah vajinal fitil şeklinde kullandım yine de aşırı uyku yaptı şaşırdım bu kadar olmasına
Zaten ilk gebelikte vajinal alınca uyku olmuyordu bunda neden oldu anlamadımVajinal alınca uyku yapacağını sanmıyorum hamilelikten o uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?