2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aman ya. kıs kıs nereye kadar. Doktorun dediğine baksak çıkıp otlayacagiz abartmasak olur bence . Bir arkadaş ta dayanamadı patates kızartmasını kesti kesti en son yuttu
Evet canım arada kaçamak yapmaktan bişi olmaz abartmamak lazım sadece.. henuz tiksinme yok sanırım bi süre sonra istemiceksin bu tarZ şeyler
Teşekür ederim

Teşekür ederim yorumun için.

Evet ben de çok okudum o yüzden tereddüt ettim. Benim de yaşım 28.

Ben de yapamicam sanırım. Çok kararsız kalmıştım zaten.
canım ya çok gençsin sakınnn

Aşılama / tüp bebek tedavileri sırasında yan etkiden tüpleri patlayıp ameliyatla alınmak zorunda kalan kadınlar var yumurtalıklar kaldığı sürece tüp olmadan da tüp bebek yapılıyor diye forumda okudum ama emin değilim yanlış yönlendirmek istemem isterseniz konu açın bilen birileri vardır
Çocuk sahibi olmak Allah vergisi tabi olduktan sonra illa ki bereketiyle gelir bakılır ama maddi manevi tüm şartların yerinde olması gerektiğini düşünenlerdenim bir haberde görmüştüm;
Prof.Dr. İlber Ortaylı, şöyle konuştu:
“Eşitsiz durumdaki çocukların pozitif görünenleri de ayrı bir problem. Dünyadaki ekonomik yapılanmanın, dünyadaki sınıfsal konunun farklılıklar getirdiği bir gerçek. Bedelini yine çocuklar ödüyor. Eşitsizlik dediğimiz zaman, zengin ve fakir diyoruz, halbuki aradan çok sular geçti. Artık kadınlar aktif üretim hayatına katılıyor. Zengini de fakiri de çocuğunu evde bırakıyor. Ben öğrencilerime, sabah kahvaltıyı birlikte yapamayacaksanız, iyi geceler diyemeyecekseniz, masal anlatamayacak ya da dua okuyamayacaksanız, akşam yarım saat konuşmayacaksanız çocuk doğurmayın diyorum. Kadın çok para kazanıyor çocuğuna istediğini alıyor ama yanında yok.”

Evet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.
Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla tekrar gebelik haberinizi duyarız inşallah...

benden 6-7 tüp kan alınmıştı acaba e nabızdan baksam sonuçlarda hangi değer bu test oluyor tahlildeki kısaltması hakkında bilginiz var mı?

Hataylı değilim canım Karadenizliyim ama 5 yıldır Doğuanadolu da görev yapıyoruz.İyice alıştık acılı soslu kebaplara
Kesinlikle yemeklerimiz çok başka ve lezzetli bol bol ye canım tadını çıkar
Yazı için çok teşekkür ederim.. Evet çocuk bereketi ile gelir ama tek konu maddiyat değil ne yazık ki . İlber hocanın dediğine çok katılıyorum. Çocuğumla kaliteli vakit geçirmem çok önemli. İki çocuğum var zor yetiyordum hiç hazır değildim sürpriz oldu. aldırmaya da karşıyım. Aklımdan da hiç öyle bişey geçmedi zaten karnimdakinin evdekilerden hiç bir farkı yok. Çok zor günler geçiriyorum ama bulantılar halsizlik gerginlik çocuklarımla kaliteli zaman geciremiyorum ve buu daha da üzüyor o yüzden etkili bir korunma yöntemi bulmak istiyorum doğuma vakit var daha araştırıp bakicam o güne kadar. Sağlıkla tamamlarız bu günleri insalalh

Arkadaşlar ben 8+3 hamileyim canım aşırı Fast food istedi ağzım sulanıyor resmen 1 kere yesem birşey olmaz değil mi zararlı diyolarlar ama aşırı canım istedi bebeğime bi zararı olmaz değil mi
Ben dün akşam yedim Arada bir olabilir bence herkesin kendi kararı
Canım bende yaptırıcam ama hangi firma senin ki ? Benimde kilom var aklima takıldı şimdi obezite olunca test olmuyormuymus

Evet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.
Bende aynı durumdayım canım yarın akşam 7de anestezili kürtaj olucam.9haftalığım ama bebeğim 6.haftafa gelişimi durmuş. Diğer hamişler siz moral bozmayın ben tam 6.haftamda çok ağır bir stres yaşadım eşim ölümden döndü. O korkuyla sanırım olanlar oldu. Sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza... Benim 2 yavrum var zaten çok şükür. Rabbim hiç olmayanların kucaklarını doldursun öncelikle Yaşım 37 sanırım tekrar düşünmek içinde geç kalıyorum. Nasip.

Allah sizlere can sağlığı versin hakkınızda hayırlısıyla en kısa zamanda yeniden olur inşallah...

Rabbim evlatlarına eşine sana sağlık sıhhat versin canm nasipte varsa yine olur inşallah. Geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun. İnsalalh tekrar olur sağlıkla. Allah sabır versin

Selam kızlar . Ben nıfty test için iki yerden fiyat aldım . Biri 3500 biri 4000 tl fiyat verdi. Dikkat etmemiz gereken birşey var mı bilen var mı? Ne fark vardır acaba firmalar arası

Size de çok çok geçmiş olsun. Benim de bir evladım var kardeşi olsun istedik ama olmadı nasip değilmiş demekki bende çok geç kaldığımı düşünüyorum yaşım 38 ve kardeş yaş aralığı giderek artacak. Nasip belki de bu hayırlısı olan.. bu arada evet diğer hamişler bence de siz moralinizi yüksek tutun.. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…