- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.861
Bende korka korka bekliyorum inşallah kalkmazİdari izne yaklaştıkça kalkacak diye korkuyorum ne düşünüyorsunuz kalkar mı
21 haziranda toplanti varmis bende korkuyorum valla kalkti derlerse diye. A ayparcam14
AmiinRabbim sana da hayırla kucaklamak nasip etsin hepimiz bi şekilde imtihan oluyoruzşimdide 3 ü birden boğaz enfeksiyonu olmuş küçk oğlumun ateşi ilaca ve yıkamama rağmen düşmeyince soluğu acilde aldk Rabbim şifa bekleyen herkese şifalar versin neyse kalbini ferah tut bol bol konuş bebeğinle Ve bol bol dua et hepimiz dualarla ayaktayız
Bizim sağlık ocağı, aile hekimimiz çok ilgililer.Sürekli şu gün takip var diye tembihliyolar.Kan verirken de sıra olursa da sıkıntı yapılmıyor kişiler bitene kadar galiba 10:30 da bitiyor.Kilo, tansiyon,kan gurubu,idrar tahlili herşeye bakılıyor. Dr.B12 iğnesi verdi mesela gidip orada yaptırdım.Gene seninki ilgili çıkmış bakalım bundan sonraki süreçler nasıl davrancaklar bunlar ilgisiz ya ben aralık ayında covid oldum beni haftada1 aradı eşim covid olmadı karantinada hergün aradı yeni evliyiz o süreçte kaydını aldırmadı köyden aradılar nasılsın diye beni takan yok
Elhamdülillah bu gün daha iyiyizAmiinDua tek dayanağımız.. Çok çok geçmiş olsun canım.3 ünün birden rahatsızlanması kötü olmuş. Benim de bi oğlum var aynen bu şekilde ateşi düşmezdi çok dirençliydi ateşi. Tabi çok daha dikkatli olmak gerekiyor bu durumda.Sanırım büyüdükçe biraz kırılıyor o direnç, bizde bi tık hafifledi.
Aynı korku bende de var umarım kalkmaz ama hislerim kalkar diyorİdari izne yaklaştıkça kalkacak diye korkuyorum ne düşünüyorsunuz kalkar mı
B12 devam mı ne kadar sürüyor benim bitek b12 düşük çıktı ama kimse iğne vermedi vitamin hapların içinden alıyorsam alıyorumdurBizim sağlık ocağı, aile hekimimiz çok ilgililer.Sürekli şu gün takip var diye tembihliyolar.Kan verirken de sıra olursa da sıkıntı yapılmıyor kişiler bitene kadar galiba 10:30 da bitiyor.Kilo, tansiyon,kan gurubu,idrar tahlili herşeye bakılıyor. Dr.B12 iğnesi verdi mesela gidip orada yaptırdım.
Canım yanlıs hatırlamıyorsam yenidoganlar 50 ve 56 olarak ıkıye ayrılıyor. Gaye bebe var mesela onlar 56 cm di öyle hatırlıyorum. Benim kızım 2750 dogmustu 0-3 aylar bile büyük gelıyordu ılk zamanlar 4 ay kadar kullandı cogunu. Biraz 0-3 biraz 3-6 alırsın. Daha buyuk ayları alma derim duruma göre bakarsın bebek iri olursa belki ıkı aylıkken 3-6 tam olabilir mesela bakarsın. Patikli tulumların ömrü daha az oluyor evet bizim 4 ay kullandık diyprum ama tulumlar asla o kadar uzun sürmüypr kısa ömürlü oluyor baya. Tulum bana cok kullanıslı gelmedi acıkcası cogu anne cok memnun ama bence alt ist takımlar daha iyi neden bezini acarken tamamen cıkarmıyodum tulum bu acıdan zor oluyor ayagından cıkar falan. Kızım reflüydü mesela alt ust oldugu için üstünü cıkarıyordum genelde cunku gun ıcınde kac kez degıstırdıgımı sayamıyordum. Birde eger tulum alacaksan tam ortadan acılanları al tek bacagından acılmasın derim oda zor oluyor. He bir gercek var tulumlar tatlı duruyor :)Arkadaşlar aranızda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bebek kıyafeti alırken yenidoğan yazanlar 50 cm yazıyor genelde bunlar bebeğe olur mu ufak mı gelir ya da? Yeni doğan mı alınmalı 3 ay kıyafeti mi alınmalı? Bir de patikli tulum lar kullanışlı oluyor mu? Çevremdekiler ayakları büyük oluesa Sığmaz patik siz al diyorlar ama yok genelde patiksiz
Arkadaşlar aranızda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bebek kıyafeti alırken yenidoğan yazanlar 50 cm yazıyor genelde bunlar bebeğe olur mu ufak mı gelir ya da? Yeni doğan mı alınmalı 3 ay kıyafeti mi alınmalı? Bir de patikli tulum lar kullanışlı oluyor mu? Çevremdekiler ayakları büyük oluesa Sığmaz patik siz al diyorlar ama yok genelde patiksiz
Arkadaşlar aranızda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bebek kıyafeti alırken yenidoğan yazanlar 50 cm yazıyor genelde bunlar bebeğe olur mu ufak mı gelir ya da? Yeni doğan mı alınmalı 3 ay kıyafeti mi alınmalı? Bir de patikli tulum lar kullanışlı oluyor mu? Çevremdekiler ayakları büyük oluesa Sığmaz patik siz al diyorlar ama yok genelde patiksiz
Günaydın benim de dusuk çıktı b12 dilalti sprey verdi doktorum ekstra kullandiklarimin yanina. Benim ilk ve ikinci kan testinde ust sınıra yain çıkmıştı bana birak b12yi demisti şimdi tekrar alt sınıra yakin çıkınca takviyeye geri döndükB12 devam mı ne kadar sürüyor benim bitek b12 düşük çıktı ama kimse iğne vermedi vitamin hapların içinden alıyorsam alıyorumdur
Benimde öyle arayan soran olmadı. 19 haftada ben hatirlatayim bari asi 20de oluyormuş.Günaydın kızlar kan ilacına başlıcaz dedi dr.um sağlık ocağında kan ver getir dedi sonuçları sizler kan ilacı içiyonuz mu ya bunlar beni hiç aramadı aşılar ne zaman başlıcak bu aralar araması lazım sen git konuş diyo ne biçim sağlık ocağı en son gebemiyim diye gittim bida arkasını aramadılar
İdari izne yaklaştıkça kalkacak diye korkuyorum ne düşünüyorsunuz kalkar mı
Bende cok korkuyorum inşallah kalkmaz sıcak havalarda ise gelmek zulüm olur21 haziranda toplanti varmis bende korkuyorum valla kalkti derlerse diye. A ayparcam14
10 yas alti olan annelere izin veren kurum o kadar az ki...Yani 10 yaş altı çocuğu olan annelere kalkar da hamilelere kalkmaz diye umut ediyorum
0_3 ay yazani almanı tavsiye ederim. İlk ay bile boy atıyorlar yeni doğan hemen küçülür. Ben tulumları kullanışlı bulmuyorum alt üst ayrı alti açık çorap giydirebilecegim modellere bakacağım. Tulum şık oluyor gezmeye giderken felan ama kullanışlı degilArkadaşlar aranızda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bebek kıyafeti alırken yenidoğan yazanlar 50 cm yazıyor genelde bunlar bebeğe olur mu ufak mı gelir ya da? Yeni doğan mı alınmalı 3 ay kıyafeti mi alınmalı? Bir de patikli tulum lar kullanışlı oluyor mu? Çevremdekiler ayakları büyük oluesa Sığmaz patik siz al diyorlar ama yok genelde patiksiz
Oğlum 56 cm doğdu. Yenidoğanları 20 gün giydi giyemedi. Ultrasonu hep 2 hafta önden gidiyordu doguncada yanıltmadı boy kilo az fazlaydı maşallah. Bu bebeğim uyumlu haftayla. Yenidoğan setinin yanına yenidogan 2li 3lu setlerden 4 tane daha alıp sonra 3 ay 56cm olanlardan alirim biraz. Tulum ben çok severek kullandım ama kusması falan çok yoktu çokta yakışıyor keretalaraArkadaşlar aranızda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bebek kıyafeti alırken yenidoğan yazanlar 50 cm yazıyor genelde bunlar bebeğe olur mu ufak mı gelir ya da? Yeni doğan mı alınmalı 3 ay kıyafeti mi alınmalı? Bir de patikli tulum lar kullanışlı oluyor mu? Çevremdekiler ayakları büyük oluesa Sığmaz patik siz al diyorlar ama yok genelde patiksiz
Teşekkür ederim bende ilk olacağı için hiç bilmiyorum neyi ne kadar giyebilir herkes farklı bir şey söylüyor benim de çok aklım karıştı :)Oğlum 56 cm doğdu. Yenidoğanları 20 gün giydi giyemedi. Ultrasonu hep 2 hafta önden gidiyordu doguncada yanıltmadı boy kilo az fazlaydı maşallah. Bu bebeğim uyumlu haftayla. Yenidoğan setinin yanına yenidogan 2li 3lu setlerden 4 tane daha alıp sonra 3 ay 56cm olanlardan alirim biraz. Tulum ben çok severek kullandım ama kusması falan çok yoktu çokta yakışıyor keretalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?