- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.881
10 yaş altı çocuğu olup calismayan var mı kiYani 10 yaş altı çocuğu olan annelere kalkar da hamilelere kalkmaz diye umut ediyorum
50 cm ufak gelebilir bebekler 52-53 doğuyor genelde bi tık büyük olmasında fayda varArkadaşlar aranızda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bebek kıyafeti alırken yenidoğan yazanlar 50 cm yazıyor genelde bunlar bebeğe olur mu ufak mı gelir ya da? Yeni doğan mı alınmalı 3 ay kıyafeti mi alınmalı? Bir de patikli tulum lar kullanışlı oluyor mu? Çevremdekiler ayakları büyük oluesa Sığmaz patik siz al diyorlar ama yok genelde patiksiz
Ben daha başlamadım ama böyle Bi listeye de çok ihtiyacım var ilk çocuk herşey sıfırdan paylaşırsan memnun olurumAlışverişe başladınız mı? Bana daha erken geliyor hala. 24. Haftadan sonra baslamayı düşünüyorum. Ama liste yapmaya başladım sizinle de paylasirim listemi. Hem deneyimli anneler buna gerek yok ya da sunu da ekle derler listeye belki
Sadece beşik aldık. Chicco next to meAlışverişe başladınız mı? Bana daha erken geliyor hala. 24. Haftadan sonra baslamayı düşünüyorum. Ama liste yapmaya başladım sizinle de paylasirim listemi. Hem deneyimli anneler buna gerek yok ya da sunu da ekle derler listeye belki
Dün joker baby mağazasına girdik. Çok güzel kitapçık şeklinde liste yapmışlar. Ay ay ve doğum öncesi sonrası diye ayrılmış. Mağaza çalışanı kız verdi bize deBen daha başlamadım ama böyle Bi listeye de çok ihtiyacım var ilk çocuk herşey sıfırdan paylaşırsan memnun olurum
Çok güzel birsey benziyo anne yanı sanırım büyük mü peki ne kadarlık olana kadar yatabilir ki biliyomusunSadece beşik aldık. Chicco next to meBunun dışında hiçbir şey almadım
Yaa ne güzel benim etrafımda da kafamı karıştıran çok insan var. Nasılsa kışın doğuracaksın bebek arabasına gerek yok yada mama sandalyesi sonra alınır gibi şeyler diyolar kararsızım bende herşeyi hazır olsun istiyorumDün joker baby mağazasına girdik. Çok güzel kitapçık şeklinde liste yapmışlar. Ay ay ve doğum öncesi sonrası diye ayrılmış. Mağaza çalışanı kız verdi bize de
Evet, 7 aya kadar kullanılıyor. Sonrasında zaten odasına geçer diye düşünüyorum. Bizim bazanın kenarında çıkıntı var. Sadece bu tarz ürünleri anne yanı olarak kullanabiliyorum.Çok güzel birsey benziyo anne yanı sanırım büyük mü peki ne kadarlık olana kadar yatabilir ki biliyomusun
Ben detaylıdan sonra detaylı alışverişe başlayacağım. Ama siz nasıl istiyorsanız öyle yapın bence :) Çevre akıl karıştırıyor biraz aynenYaa ne güzel benim etrafımda da kafamı karıştıran çok insan var. Nasılsa kışın doğuracaksın bebek arabasına gerek yok yada mama sandalyesi sonra alınır gibi şeyler diyolar kararsızım bende herşeyi hazır olsun istiyorum
Yoyko nun anne yanı beşiği de var mesela onu tercih etmemende Bi neden var mı boyutu kalitesi açısından canım yoksa tamamen tercihini mi kullandınEvet, 7 aya kadar kullanılıyor. Sonrasında zaten odasına geçer diye düşünüyorum. Bizim bazanın kenarında çıkıntı var. Sadece bu tarz ürünleri anne yanı olarak kullanabiliyorum.
Bunun dışında Yoyko park yatak da çok güzel. Aklınızda olsun.
Yani illaki alınacak şuan daha doğuma çok var sakin kafayla araştırıp bakıp beğenip almak bana da çok mantıklı geliyo doğduktan sonra vakit bulabilirmiyiz bilmiyorum bazı şeyleri almak için aceleye gelir sankiBen detaylıdan sonra detaylı alışverişe başlayacağım. Ama siz nasıl istiyorsanız öyle yapın bence :) Çevre akıl karıştırıyor biraz aynen
Bizim bazanın ayakları nedeniyle canım. Chicconun ayakları katlanabilir, böylelikle bazaya uyum sağladı.Yoyko nun anne yanı beşiği de var mesela onu tercih etmemende Bi neden var mı boyutu kalitesi açısından canım yoksa tamamen tercihini mi kullandın
0-3 ay olarak al canımArkadaşlar aranızda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bebek kıyafeti alırken yenidoğan yazanlar 50 cm yazıyor genelde bunlar bebeğe olur mu ufak mı gelir ya da? Yeni doğan mı alınmalı 3 ay kıyafeti mi alınmalı? Bir de patikli tulum lar kullanışlı oluyor mu? Çevremdekiler ayakları büyük oluesa Sığmaz patik siz al diyorlar ama yok genelde patiksiz
Bende daha almadım aynen 6 ayı doldurayım kismet olursa baslarimAlışverişe başladınız mı? Bana daha erken geliyor hala. 24. Haftadan sonra baslamayı düşünüyorum. Ama liste yapmaya başladım sizinle de paylasirim listemi. Hem deneyimli anneler buna gerek yok ya da sunu da ekle derler listeye belki
Mama sandalyesini şimdiden aldınız mı...bence de çok erken düşünmek için...bebek arabası olmadık yerde lazim olabilir almakta fayda varYaa ne güzel benim etrafımda da kafamı karıştıran çok insan var. Nasılsa kışın doğuracaksın bebek arabasına gerek yok yada mama sandalyesi sonra alınır gibi şeyler diyolar kararsızım bende herşeyi hazır olsun istiyorum
7 Aydan sonra odasına geçer diye dusunuyorsan sanırım ilk gebeliginEvet, 7 aya kadar kullanılıyor. Sonrasında zaten odasına geçer diye düşünüyorum. Bizim bazanın kenarında çıkıntı var. Sadece bu tarz ürünleri anne yanı olarak kullanabiliyorum.
Bunun dışında Yoyko park yatak da çok güzel. Aklınızda olsun.
Evet devam ediyor. Gün aşırı yaptırıyordum, hafta da bir yapacağım 5 iğnem daha var.Bana iyi geldi gibi çook halsizdim,kalp çarpıntısı fazlalaşmıştı, ayağa kalkınca göz kararması da vardı.Ben düşük olduğunu bilmiyodum tabi kadın doğumcuya gösterince tahlillerimi Dr.um söyledi.B12 devam mı ne kadar sürüyor benim bitek b12 düşük çıktı ama kimse iğne vermedi vitamin hapların içinden alıyorsam alıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?