2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
50 cm ufak gelebilir bebekler 52-53 doğuyor genelde bi tık büyük olmasında fayda var

Ben daha başlamadım ama böyle Bi listeye de çok ihtiyacım var ilk çocuk herşey sıfırdan paylaşırsan memnun olurum

Sadece beşik aldık. Chicco next to me Bunun dışında hiçbir şey almadım

Ben daha başlamadım ama böyle Bi listeye de çok ihtiyacım var ilk çocuk herşey sıfırdan paylaşırsan memnun olurum
Dün joker baby mağazasına girdik. Çok güzel kitapçık şeklinde liste yapmışlar. Ay ay ve doğum öncesi sonrası diye ayrılmış. Mağaza çalışanı kız verdi bize de

Dün joker baby mağazasına girdik. Çok güzel kitapçık şeklinde liste yapmışlar. Ay ay ve doğum öncesi sonrası diye ayrılmış. Mağaza çalışanı kız verdi bize de
Yaa ne güzel benim etrafımda da kafamı karıştıran çok insan var. Nasılsa kışın doğuracaksın bebek arabasına gerek yok yada mama sandalyesi sonra alınır gibi şeyler diyolar kararsızım bende herşeyi hazır olsun istiyorum

Çok güzel birsey benziyo anne yanı sanırım büyük mü peki ne kadarlık olana kadar yatabilir ki biliyomusun
Evet, 7 aya kadar kullanılıyor. Sonrasında zaten odasına geçer diye düşünüyorum. Bizim bazanın kenarında çıkıntı var. Sadece bu tarz ürünleri anne yanı olarak kullanabiliyorum.
Bunun dışında Yoyko park yatak da çok güzel. Aklınızda olsun.

Ben detaylıdan sonra detaylı alışverişe başlayacağım. Ama siz nasıl istiyorsanız öyle yapın bence :) Çevre akıl karıştırıyor biraz aynen

Yoyko nun anne yanı beşiği de var mesela onu tercih etmemende Bi neden var mı boyutu kalitesi açısından canım yoksa tamamen tercihini mi kullandın

Ben detaylıdan sonra detaylı alışverişe başlayacağım. Ama siz nasıl istiyorsanız öyle yapın bence :) Çevre akıl karıştırıyor biraz aynen
Yani illaki alınacak şuan daha doğuma çok var sakin kafayla araştırıp bakıp beğenip almak bana da çok mantıklı geliyo doğduktan sonra vakit bulabilirmiyiz bilmiyorum bazı şeyleri almak için aceleye gelir sanki

Merhaba günaydın arkadaslar merak ettiğim bişey var sizinde sol yada sağ kasiginiza yatarken birden hafif sinir zonklamasi gibi aralıklı ağrı giriyormu son gittiğimizde ayaklari aşağıda idi benim.plasenta rahim.agzinda alt yerleşimli arada tekme atar kanamalar devam edebilir dedi acaba ona vurduğu için mi oluyor çok hissediyorum gün içinde bir yada iki kez ikinci evladım olacak 14-15 haftalarda hissetmeye başladım ama hiç yoğun değil seyirme felan gibi

0-3 ay olarak al canım

Ben hem anne yani hem park yatak almayi düşünüyorum yatak odam cok kucuk, sadece park yatak alırsam hareket ettirmem cok zor olur. O yuzden sabit bir anne yani bir de salonda falan yatirabilmem icin park yatak alacagim. Park yatagi baska yerlere de goturebiliyormusuz o da hosuma gitti

Bende daha almadım aynen 6 ayı doldurayım kismet olursa baslarim
Mama sandalyesini şimdiden aldınız mı...bence de çok erken düşünmek için...bebek arabası olmadık yerde lazim olabilir almakta fayda var
7 Aydan sonra odasına geçer diye dusunuyorsan sanırım ilk gebeligin emen bir çocuksa geçemez gecse bile sen gece oda değiştirmekten helak olursun.

B12 devam mı ne kadar sürüyor benim bitek b12 düşük çıktı ama kimse iğne vermedi vitamin hapların içinden alıyorsam alıyorumdur
Evet devam ediyor. Gün aşırı yaptırıyordum, hafta da bir yapacağım 5 iğnem daha var.Bana iyi geldi gibi çook halsizdim,kalp çarpıntısı fazlalaşmıştı, ayağa kalkınca göz kararması da vardı.Ben düşük olduğunu bilmiyodum tabi kadın doğumcuya gösterince tahlillerimi Dr.um söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…