- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.841
Ben klomeni bırakınca başladım demir kan ilacına canım bide e nabız da gebelik takibi var oda yazıyo sağlık ocağına gitmen gereken tarihler. Ben baktım ordan sağlık ocağını aradığımda da aynı tarihleri verdilerGünaydın kızlar kan ilacına başlıcaz dedi dr.um sağlık ocağında kan ver getir dedi sonuçları sizler kan ilacı içiyonuz mu ya bunlar beni hiç aramadı aşılar ne zaman başlıcak bu aralar araması lazım sen git konuş diyo ne biçim sağlık ocağı en son gebemiyim diye gittim bida arkasını aramadılar
Saol canımGecmus olsun
Girdim şimdi aşılarım kısmına doğumdan sonraki aşılar çıkıyo başka bulamadım bide sağlık ocağı 10.30a kadar kan alıyo sizin de öyle miBen klomeni bırakınca başladım demir kan ilacına canım bide e nabız da gebelik takibi var oda yazıyo sağlık ocağına gitmen gereken tarihler. Ben baktım ordan sağlık ocağını aradığımda da aynı tarihleri verdiler
O saate bile kalmıyomus bizim. Bi kere problem vardı bekliyoduk bi hemsıre cıktı sistem duzelse bile 9.30 a kadar alamazsak alamayız daha dediGirdim şimdi aşılarım kısmına doğumdan sonraki aşılar çıkıyo başka bulamadım bide sağlık ocağı 10.30a kadar kan alıyo sizin de öyle mi
Bune ya zaten 9da açılmıyomu bunlar ne ara kan vercezO saate bile kalmıyomus bizim. Bi kere problem vardı bekliyoduk bi hemsıre cıktı sistem duzelse bile 9.30 a kadar alamazsak alamayız daha dedi
8.30 da acılıyırdu sanki ilk haftalar kan verırken hemsıre benı ara o saatte bende vakıt kaybetmıyım sen yoldayken kaydını acayım demişti öyle yaptıkBune ya zaten 9da açılmıyomu bunlar ne ara kan vercez
Gene seninki ilgili çıkmış bakalım bundan sonraki süreçler nasıl davrancaklar bunlar ilgisiz ya ben aralık ayında covid oldum beni haftada1 aradı eşim covid olmadı karantinada hergün aradı yeni evliyiz o süreçte kaydını aldırmadı köyden aradılar nasılsın diye beni takan yok8.30 da acılıyırdu sanki ilk haftalar kan verırken hemsıre benı ara o saatte bende vakıt kaybetmıyım sen yoldayken kaydını acayım demişti öyle yaptık
Yıllardır kızımun takıbini o yapıyo canım birde cocugu goturmedıgımde onlar ıcın sorun oluyormus falanGene seninki ilgili çıkmış bakalım bundan sonraki süreçler nasıl davrancaklar bunlar ilgisiz ya ben aralık ayında covid oldum beni haftada1 aradı eşim covid olmadı karantinada hergün aradı yeni evliyiz o süreçte kaydını aldırmadı köyden aradılar nasılsın diye beni takan yok
Temmuzun ilk haftası gitcez o zaman aynıyızYıllardır kızımun takıbini o yapıyo canım birde cocugu goturmedıgımde onlar ıcın sorun oluyormus falanöyle tanısıyoruz onun dısında o gun tarıh verdı ama yanlıs tarıh sonra daha benıde aramadı tarıh 2 haziran demişti aşı için ama 20.haftada olmak gerekıyormus
Aynen canım 19.haftada bir ararımTemmuzun ilk haftası gitcez o zaman aynıyız
Yapılan boylamsal bir araştırma yok, nasıl o kadar emin konuşmuş o doktor hayret. Uzun vadede ne gibi etkisi var kimse bilmiyor. Sadece yapılan 2-3 tane çalışma var onlar da bu süreçten önceki populasyondaki düşük, erken doğum vs gibi olguları aşı olan gebe populasyonu ile karşılaştırmış. Pek fark görünmüyor hatta hiç fark görülmüyor tamam. Ama uzun vadede ne oluyor? Bunu bilen yok. Hamileyken covid geçirirsek uzun vadede ne oluyor onu da bilen yok haliyle.Evet benim de hep aklımdaben bugün bir doktora sordum mutlaka dedi bunun başka yolu yok dedi. Ne biliym yeni birşey olması dezavantaj tabi
Nasıl bi hareket bu benim seyirme gibi olmuştu 2haftada 3 4 kez oda bebekmi bilemedimKizlar benim bebis baya baya basladi hareketlenmeye sizde durumlar nasil
Tebin 3 4 cm aşağı hafif sağ taraf küçük top gibi kabardıNasıl bi hareket bu benim seyirme gibi olmuştu 2haftada 3 4 kez oda bebekmi bilemedim
Resmen vuruyo canim pit pit pit diye hatta az once guzel bir haber alip baya sevindim hissetti mi napti 7 8 kere vurdu arka arkaya. Elimi koymustum bi gun elimin altina vurdu ve vurdugu yerin kipirdadigini bile gordum hergun daha fazla hareketleniyoNasıl bi hareket bu benim seyirme gibi olmuştu 2haftada 3 4 kez oda bebekmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?