- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.821
Beklicem aynen sezeryan bile olsam onun gelişiminin tamamlanması doğacak zamanı dr un deil bebeğin belirlemesi vucutta sancıyla salgılanan oksitosinin süt üretiminde görevli olması hepsi için sancıyı beklicemÇılgın ya o zaman bunda da sancıyı beklersinya o sonrakileri anlatamam bırak hazırlanmayı nefes aldırmıyor ara falan kalmıyor. Ama yinede hayal olarak hatırlıyorum zaten tam hatırlasa kimse tekrar doguramazmıs ya
Dogumdan sonra hastanede yenı dogum yapan birkac kişiyle konusuyoruz ıkımızın yanında annelerımız var.. Biz taze anneler asla bir daha dogurmayız diyoruz annelerimizde dogurursunuzzz kendiniz istersiniz diyorlardıo zaman imkansız gelen şey sonradan cidden istenıyormus garip tabi ilkinde dogum korkum yoktu şimdi inanılmaz ama olsun saglıkla kavusalım ınsallah
Sana helal olsun güzel anneKocam aldır dedi git sen kendini aldır dedim.O daha kan pıhtısıyken benimsedim ben onu 3 gün konuşmadık.. Bir tavır bir tavır sanki çocuk onun deil. Dedim bana bak istemiyomusun tamam bende asla aldırmıyorum alırm çocuklarımı giderim tek başına doğururum sende niye ayrıldılar diye sorarlarsa çocuğumuzu aldırmadı diye açıklama yaparsn dedim. Sora alttan almaya başladı. Bide bir süreçten çıkmışım tiroid kanseri için tedavi almıştım. Yani her bakımdan reddetme hakkı benimken ben kabul etmişim sen akşmdan akşama gelip çocuk sevcen aldır oldu canım
Beklicem aynen sezeryan bile olsam onun gelişiminin tamamlanması doğacak zamanı dr un deil bebeğin belirlemesi vucutta sancıyla salgılanan oksitosinin süt üretiminde görevli olması hepsi için sancıyı beklicem
Elhamdülillah temizim şimdilikSana helal olsun güzel anneaynen dedigin gibi bir cana nasıl kıyılır ha yasayan bir insan ha o Cok gecmıs olsun canım. Şimdi iyimisin? Dedigin gibi tasıyan sen, doguran sen, büyüten sen aldır diyen eşin
Kıyamam baslar baslamaz sancı gir bari diyecegımde sevıypmussun nasılsa birazcık çek
Amin canım inşallahElhamdülillah temizim şimdilikRabbim onu vermeyi kendisi istedi ne hayır murad etti kim bilir. Bide ben ona kıysam sağlıklı evlatlarımdan olurum dedim. Keyif için ya da zor vs diye bencillik yapamam ben boş gebelikten kürtaj olmuştum anestezi almadan o kesenin karnımdan nasıl kazındığını biliyorum o masada dedimki ya bebek olsaydı bu travmayı ömür boyu atlatamazdım.. Sağlıkla kucaklarımıza alalım tek dileğim
Evet benim de hep aklımdaBana da çıktı akademisyen olduğum için ama kararsızım. Birçok doktorla görüştüm fikir aldım ama hepsi benzer şey söylüyor: tamamen güvenli diyemeyiz, çünkü yeterli çalışma yok.
Valla keşke çıkmasaydı bi şekilde korunarak idare ediyoduk der oldum gece gündüz bu meseleyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun.Allah bağışlasın evlatlarınızı.Elhamdülillah temizim şimdilikRabbim onu vermeyi kendisi istedi ne hayır murad etti kim bilir. Bide ben ona kıysam sağlıklı evlatlarımdan olurum dedim. Keyif için ya da zor vs diye bencillik yapamam ben boş gebelikten kürtaj olmuştum anestezi almadan o kesenin karnımdan nasıl kazındığını biliyorum o masada dedimki ya bebek olsaydı bu travmayı ömür boyu atlatamazdım.. Sağlıkla kucaklarımıza alalım tek dileğim
Rabbim sana da hayırla kucaklamak nasip etsin hepimiz bi şekilde imtihan oluyoruzÇok geçmiş olsun.Allah bağışlasın evlatlarınızı.Ve size helal olsun diyorum bu kadar güzel düşünen birini görmedim.Hem de 4.ye gebe kalmışken, Rabbim sağlıkla kavuştursun. . Ben iki defa bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum o yüzden bu gebeliğimde tedirginlik had safhada. Ama çok büyük bir travma,büyük bir imtihan cidden.
Gecmus olsunRabbim sana da hayırla kucaklamak nasip etsin hepimiz bi şekilde imtihan oluyoruzşimdide 3 ü birden boğaz enfeksiyonu olmuş küçk oğlumun ateşi ilaca ve yıkamama rağmen düşmeyince soluğu acilde aldk Rabbim şifa bekleyen herkese şifalar versin neyse kalbini ferah tut bol bol konuş bebeğinle Ve bol bol dua et hepimiz dualarla ayaktayız
Günaydın salı günkü fotomuz bu kız bizi şimdiden dinlemiyo kapatıyo kulakları maymuşultrasonda hep 1 hafta yakın önden çıkıyoz nasıl gelişiyo bu çocuk bilmem sağlıklı beslenmiyorumda bulantılardan maşallah hep böyle gitse keşke
Hayırlı cumalar hanımlar bize %90 kız bebiş geliyor
Benim de 19+2, bu sabah ilk defa göbek deliğinin biraz alt, sağ tarafında tek pıt hissettim sanki.İlk bebeğim ve bugün 19+0 dayız ilk defa net bir şekilde 4 tane peş peşe tekme mıydı neydi bilmiyorum içerden tıklatma hissettim göbek deliğinin 3 parmak altında daha önce nasıl bişey olduğunu bilmediğim için anlayamıyorum ama bu kesin bebekti sanki kızlar şuan tekme atabilirmi ki ben sadece kıpırdar diye bekliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?