2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Beklicem aynen sezeryan bile olsam onun gelişiminin tamamlanması doğacak zamanı dr un deil bebeğin belirlemesi vucutta sancıyla salgılanan oksitosinin süt üretiminde görevli olması hepsi için sancıyı beklicem

Sana helal olsun güzel anne aynen dedigin gibi bir cana nasıl kıyılır ha yasayan bir insan ha o Cok gecmıs olsun canım. Şimdi iyimisin? Dedigin gibi tasıyan sen, doguran sen, büyüten sen aldır diyen eşin

Kıyamam baslar baslamaz sancı gir bari diyecegımde sevıypmussun nasılsa birazcık çek

Sana helal olsun güzel anne aynen dedigin gibi bir cana nasıl kıyılır ha yasayan bir insan ha o Cok gecmıs olsun canım. Şimdi iyimisin? Dedigin gibi tasıyan sen, doguran sen, büyüten sen aldır diyen eşin
Elhamdülillah temizim şimdilik Rabbim onu vermeyi kendisi istedi ne hayır murad etti kim bilir. Bide ben ona kıysam sağlıklı evlatlarımdan olurum dedim. Keyif için ya da zor vs diye bencillik yapamam ben boş gebelikten kürtaj olmuştum anestezi almadan o kesenin karnımdan nasıl kazındığını biliyorum o masada dedimki ya bebek olsaydı bu travmayı ömür boyu atlatamazdım.. Sağlıkla kucaklarımıza alalım tek dileğim

Amin canım inşallah kesinlikle öyle Allah kolaylıgını verir inşallah. Allah yasatmasın kürtajı.. Dedigin gibi birde bebek olsaydı

Evet benim de hep aklımda ben bugün bir doktora sordum mutlaka dedi bunun başka yolu yok dedi. Ne biliym yeni birşey olması dezavantaj tabi

Çok geçmiş olsun.Allah bağışlasın evlatlarınızı.Ve size helal olsun diyorum bu kadar güzel düşünen birini görmedim.Hem de 4.ye gebe kalmışken, Rabbim sağlıkla kavuştursun.. Ben iki defa bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum o yüzden bu gebeliğimde tedirginlik had safhada.Ama çok büyük bir travma,büyük bir imtihan cidden.

Rabbim sana da hayırla kucaklamak nasip etsin hepimiz bi şekilde imtihan oluyoruz şimdide 3 ü birden boğaz enfeksiyonu olmuş küçk oğlumun ateşi ilaca ve yıkamama rağmen düşmeyince soluğu acilde aldk Rabbim şifa bekleyen herkese şifalar versin neyse kalbini ferah tut bol bol konuş bebeğinle Ve bol bol dua et hepimiz dualarla ayaktayız

İlk bebeğim ve bugün 19+0 dayız ilk defa net bir şekilde 4 tane peş peşe tekme mıydı neydi bilmiyorum içerden tıklatma hissettim göbek deliğinin 3 parmak altında daha önce nasıl bişey olduğunu bilmediğim için anlayamıyorum ama bu kesin bebekti sanki kızlar şuan tekme atabilirmi ki ben sadece kıpırdar diye bekliyodum

Gecmus olsun

Yaaaa o nasıl poz öyleeeeee? Maşallah

Hayırlı cumalar hanımlar bize %90 kız bebiş geliyor

Hayırlı olsun.. Sağlıkla kavuşun

Bugün ara gazı kaçak bi kontrolüm vardı. Hani şu dayanamayıp gidilenlerden

Kendi doktorum 12.haftamda “erkek gibi” demişti oran vermemişti. Ondan sonraki iki kontrolde de bağdaştı bebiş ve hiç göstermedi. Bugün 15+6’yım ve gittiğim başka bir doktor “%95 erkek” dedi Ama yine inatçıydı benimki, ne açtı ne gösterdi hatta bu kez yüzünü bile dönmedi. Bu oranı da doktor ufak bir an yakaladı oradan söyledi.

Hâlâ netleşmemiş gibi hissetsem emin olamasam da şu an pattisim erkek

Kız / erkek hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Benim de 19+2, bu sabah ilk defa göbek deliğinin biraz alt, sağ tarafında tek pıt hissettim sanki.
Sanki diyorum çünkü böyle minik bir baloncuk değmiş gibi küçücük bir histi, anlamadım
Hemen eşimi uyandırdım, galiba birşey hissettim diye Benden fazla heyecanla bekliyor kendisi tekmeleri. İnşallah bu hissettiğim bebeğin dokunuşudur, çok heyecanlı

Bende birkaç akşamdır hissediyorum maşallah artık arka arkaya geceler ama bende gündüz yada sabah hissetmiyorum ya bizi gece dikeçek gündüz uyuyacak ya da ben hareket
Halindeyken anlamıyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…