2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yok canım almadım daha alışverişe başlamadım bende ama örnek olarak verdim mama sandalyesini bakalım bu grup bana alışverişte yardımcı olacak sanırım

Ben de başlamadım ama 6.aydan itibaren başlarız diye düşünüyorum.Bulantılardan falan pek hevesim yoktu ne yalan söylim. Büyüdükçe heves artacaktır zaten. Elimizden geldiğince fikirlerimizi paylaşırız tabi.

Evet ilk gebeliğim Valla park yatak da alacağız o dönemde. Duruma göre hareket edeceğiz artık
Ya şu park yatağı sevmeyen bi benim galiba.Belki de oğlum çok uyumadığı için olabilir pek sevmiyordu.Ama toparlayınca saklama kısmı çok rahat bi çantaya sığıyor baza altında bizim.Bana kalsa klasik orta boy bir beşik ardından minnen büyüyebilen yataklardan var odasına ondan alırım kenarlarada düşmesini engelleyen birşeyler takılırsa tamamdır.

Büyüyen yataklar için de bir kaç olumsuz yorum gördüm. Bebekler düşüyor filan diye :) Annemlere sık sık gidiyoruz, park yatak bu anlamda bizim için iyi olacak. Bunun dışında benim gözüm de Montessori yataklarda

Evet ilk gebeliğim Valla park yatak da alacağız o dönemde. Duruma göre hareket edeceğiz artık

Park yatak bende alıp pişman olanlardanım. Alıp ta memnun olanda çoktu Belki de bizimkisi iyi çıkmadı anneme bir iki gittim gicirdamaya başladı. O yüzden bu gebeligimde almayacağım.

İlk kızımdan baya şey oldugu için bakmadım. Detaylıdan sonra kampanya yakalarsam alırım yakalamazsam bende 6.ayı beklerim :)

Evet canım kışın dogacaklar ee pandemide var ilk zamanlar ihtiyac duymayacaksın. Ama yinese sen bilirsin bir kac ay sonra yada önce alacaksın zaten al gitsin :) ama mama sandalyesi dur alma bosuna yer kaplamasın 6. Ay için ayrı alıişveriş yaparsın :) birde ikea mama sandalyesini kesinlikle tavsiye ederim fiyat olarak uygun daha minimal sade ve cidden cok kullanıslı ben kızımı onunla duşa bile sokuyordum acayıp rahat oluyor

Böyle tavsiyeler geldikçe not ediyorum hep markalarıyla beraber sanırım biraz hevesli ve heyecanlıyım da alışveriş için kabul ediyorum

Böyle tavsiyeler geldikçe not ediyorum hep markalarıyla beraber sanırım biraz hevesli ve heyecanlıyım da alışveriş için kabul ediyorum
Alacak o kadar çok şey varki yukarıda bir arkadasada yazmıstım kıyafet alırken 0-3 ve 3-6 dışında almamanı tavsıye ederım. Kilosu az yada fazla olur yada dogdktan sonra hızlı alır falan aldıklarının mevsimi uymayabilir

Tamam canım
Sen nasılsın nasıl gidiyo

Kızlar şu elinizdeki listeleri paylaşsanızya bizlerle
Şu linkte listeler var

Park yatak bende alıp pişman olanlardanım. Alıp ta memnun olanda çoktu Belki de bizimkisi iyi çıkmadı anneme bir iki gittim gicirdamaya başladı. O yüzden bu gebeligimde almayacağım.
Sende memnun kalmamışsın.Bizim ki hala sağlam ama bana çok hantal büyük geliyordu.Bi türlü yer veremiyordum yatak odasında yada şöyle portatif ufak bi beşik alıcaksın odaya, yatak odasına falan rahat rahat taşıyacaksın bence daha kullanışlı olur.

Çok doğru katılıyorum ben de ama içe giydirilen zıbınlar çok kullanılıyor kaka deyiyo falan, e kış bebeği de olucaklar bol bol lazım olabilir diye düşünüyorum ben. Her bebek farklı kimisi hızla büyüyor kimisi yavaş internetten alışveriş yapılabilir zamanla bebeğin gelişimine göre.

Ben yatak odasına aldığım beşiği sabah salona taşırım diye düşünüyordum ama arkadaşım o besiklerin tek basina kolay kolay taşınmadığını böyle düşünerek alırsam hata edeceğimi söyledi. Bende yatak odasına besik salona uygun ana kucaklarından almaya karar verdim

Bizde reflüden 2 gunde makıneyo full dokduruyorduk ama reflu olmayan bir bebek ile rahat olur kakada primada nadie cıkıyordu bakalım bu sefer nasıl olacak

Şu ufak sallanan beşikler ilk bir yıl acayip kullanışlı yatak odası başta olmak üzere evin her yerinde kullandım. Sora mobilya beşik alındı çocuk beşikten aşa sarkıyodu uyanınca kafa üstü düşme riskini göze alan alsın derim,
Park yatak anneme almştk gidip geliyoruz diye ortadan kalkması iyi oluyodu. Sarkma imkanı yok vs rahattı bi şikayetimiz olmadı. Benimkiler 1 yaştan sonra hep yer döşeğinde yattı öneriyorum çok kullanışlı her yere taşınır güvenli şimdi daha en büyük kzm 5 yaşında anca 2 ranza alalım odaları ayıralım diyoruz kızlar erkekler olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…