- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.901
Yok canım almadım daha alışverişe başlamadım bende ama örnek olarak verdim mama sandalyesini bakalım bu grup bana alışverişte yardımcı olacak sanırımBende daha almadım aynen 6 ayı doldurayım kismet olursa baslarim
Mama sandalyesini şimdiden aldınız mı...bence de çok erken düşünmek için...bebek arabası olmadık yerde lazim olabilir almakta fayda var
7 Aydan sonra odasına geçer diye dusunuyorsan sanırım ilk gebeliginemen bir çocuksa geçemez gecse bile sen gece oda değiştirmekten helak olursun.
Ben de başlamadım ama 6.aydan itibaren başlarız diye düşünüyorum.Bulantılardan falan pek hevesim yoktu ne yalan söylim. Büyüdükçe heves artacaktır zatenAlışverişe başladınız mı? Bana daha erken geliyor hala. 24. Haftadan sonra baslamayı düşünüyorum. Ama liste yapmaya başladım sizinle de paylasirim listemi. Hem deneyimli anneler buna gerek yok ya da sunu da ekle derler listeye belki
Evet ilk gebeliğim7. Aydan sonra odasına geçer diye dusunuyorsan sanırım ilk gebeliginemen bir çocuksa geçemez gecse bile sen gece oda değiştirmekten helak olursun.
Ya şu park yatağı sevmeyen bi benim galiba.Evet ilk gebeliğimValla park yatak da alacağız o dönemde. Duruma göre hareket edeceğiz artık
Büyüyen yataklar için de bir kaç olumsuz yorum gördüm. Bebekler düşüyor filan diye :) Annemlere sık sık gidiyoruz, park yatak bu anlamda bizim için iyi olacak. Bunun dışında benim gözüm de Montessori yataklardaYa şu park yatağı sevmeyen bi benim galiba.Belki de oğlum çok uyumadığı için olabilir pek sevmiyordu.Ama toparlayınca saklama kısmı çok rahat bi çantaya sığıyor baza altında bizim. Bana kalsa klasik orta boy bir beşik ardından minnen büyüyebilen yataklardan var odasına ondan alırım kenarlarada düşmesini engelleyen birşeyler takılırsa tamamdır.
Evet ilk gebeliğimValla park yatak da alacağız o dönemde. Duruma göre hareket edeceğiz artık
Park yatak bende alıp pişman olanlardanım. Alıp ta memnun olanda çoktu Belki de bizimkisi iyi çıkmadı anneme bir iki gittim gicirdamaya başladı. O yüzden bu gebeligimde almayacağım.Ya şu park yatağı sevmeyen bi benim galiba.Belki de oğlum çok uyumadığı için olabilir pek sevmiyordu.Ama toparlayınca saklama kısmı çok rahat bi çantaya sığıyor baza altında bizim. Bana kalsa klasik orta boy bir beşik ardından minnen büyüyebilen yataklardan var odasına ondan alırım kenarlarada düşmesini engelleyen birşeyler takılırsa tamamdır.
İlk kızımdan baya şey oldugu için bakmadım. Detaylıdan sonra kampanya yakalarsam alırım yakalamazsam bende 6.ayı beklerim :)Alışverişe başladınız mı? Bana daha erken geliyor hala. 24. Haftadan sonra baslamayı düşünüyorum. Ama liste yapmaya başladım sizinle de paylasirim listemi. Hem deneyimli anneler buna gerek yok ya da sunu da ekle derler listeye belki
Evet canım kışın dogacaklar ee pandemide var ilk zamanlar ihtiyac duymayacaksın. Ama yinese sen bilirsin bir kac ay sonra yada önce alacaksın zaten al gitsin :) ama mama sandalyesi dur almaYaa ne güzel benim etrafımda da kafamı karıştıran çok insan var. Nasılsa kışın doğuracaksın bebek arabasına gerek yok yada mama sandalyesi sonra alınır gibi şeyler diyolar kararsızım bende herşeyi hazır olsun istiyorum
Böyle tavsiyeler geldikçe not ediyorum hep markalarıyla beraberİlk kızımdan baya şey oldugu için bakmadım. Detaylıdan sonra kampanya yakalarsam alırım yakalamazsam bende 6.ayı beklerim :)
Evet canım kışın dogacaklar ee pandemide var ilk zamanlar ihtiyac duymayacaksın. Ama yinese sen bilirsin bir kac ay sonra yada önce alacaksın zaten al gitsin :) ama mama sandalyesi dur almabosuna yer kaplamasın 6. Ay için ayrı alıişveriş yaparsın :) birde ikea mama sandalyesini kesinlikle tavsiye ederim fiyat olarak uygun daha minimal sade ve cidden cok kullanıslı ben kızımı onunla duşa bile sokuyordum acayıp rahat oluyor
Alacak o kadar çok şey varkiBöyle tavsiyeler geldikçe not ediyorum hep markalarıyla berabersanırım biraz hevesli ve heyecanlıyım da alışveriş için kabul ediyorum
Tamam canımAlacak o kadar çok şey varkiyukarıda bir arkadasada yazmıstım kıyafet alırken 0-3 ve 3-6 dışında almamanı tavsıye ederım. Kilosu az yada fazla olur yada dogdktan sonra hızlı alır falan aldıklarının mevsimi uymayabilir
İyi canım hamd olsun sen nasılsınTamam canım
Sen nasılsın nasıl gidiyo
Bende iyiyim şükür cuma günü kontrol vardı iyi geçti doktor bebeğin eşi de gayet olması gereken yerde dedi kanamam falan da yok mutluyumİyi canım hamd olsun sen nasılsın
Şu linkte listeler varKızlar şu elinizdeki listeleri paylaşsanızya bizlerle
Sende memnun kalmamışsın.Bizim ki hala sağlam ama bana çok hantal büyük geliyordu.Bi türlü yer veremiyordum yatak odasında yada şöyle portatif ufak bi beşik alıcaksın odaya, yatak odasına falan rahat rahat taşıyacaksın bence daha kullanışlı olur.Park yatak bende alıp pişman olanlardanım. Alıp ta memnun olanda çoktu Belki de bizimkisi iyi çıkmadı anneme bir iki gittim gicirdamaya başladı. O yüzden bu gebeligimde almayacağım.
Çok doğru katılıyorumAlacak o kadar çok şey varkiyukarıda bir arkadasada yazmıstım kıyafet alırken 0-3 ve 3-6 dışında almamanı tavsıye ederım. Kilosu az yada fazla olur yada dogdktan sonra hızlı alır falan aldıklarının mevsimi uymayabilir
Ben yatak odasına aldığım beşiği sabah salona taşırım diye düşünüyordum ama arkadaşım o besiklerin tek basina kolay kolay taşınmadığını böyle düşünerek alırsam hata edeceğimi söyledi. Bende yatak odasına besik salona uygun ana kucaklarından almaya karar verdimSende memnun kalmamışsın.Bizim ki hala sağlam ama bana çok hantal büyük geliyordu.Bi türlü yer veremiyordum yatak odasında yada şöyle portatif ufak bi beşik alıcaksın odaya, yatak odasına falan rahat rahat taşıyacaksın bence daha kullanışlı olur.
Ya masallah canım bir daha olmasın inşallahBende iyiyim şükür cuma günü kontrol vardı iyi geçti doktor bebeğin eşi de gayet olması gereken yerde dedi kanamam falan da yok mutluyum
Bizde reflüden 2 gunde makıneyo full dokduruyorduk ama reflu olmayan bir bebek ile rahat olurÇok doğru katılıyorumben de ama içe giydirilen zıbınlar çok kullanılıyor kaka deyiyo falan, e kış bebeği de olucaklar bol bol lazım olabilir diye düşünüyorum ben. Her bebek farklı kimisi hızla büyüyor kimisi yavaş internetten alışveriş yapılabilir zamanla bebeğin gelişimine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?