2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de nişanımdan bir gün önce kedi beslerken kedicik elime tırnaklarını geçirmişti. Elim davul gibi olmuştu. Hem tetanoz hem de kuduz aşısı yapmıştı doktor. Nişanı davul gibi bir el ile geçirmiştim

canim kiz oldugumuz kesinlesti eklersin

Olsum canım panik falan bitircez inşallah bu süreci çok rahat olmakta elde degil ki ele söylemek kolay oluyor panik yapma dıye ama insan kendı yasayınca öyle olmuyor o yuzden hıc takma kafana dogal birşey annesin sen tedirginsin

Merhaba kızlar kontrolden geldim her sey yolunda cok şükür 19 cm 240 gr olmuş minik vee kız olduğu kesinleşti burda ki nub teorisi tutmadı bizde
Maşallah çok sevindim
bugün detaylıya giren herkes te inşallah güzel haberler verirler bize ❤
Merak etme 1 hafta 10 gün sonra yerinde durmaz gece gündüz hissedersin daha yeni güçleniyolar bir de bizim vücut yağlanmasına bağlı ondan da geç hissedilebiliyomuş kişiden kişiye değişiyo o yüzden endişelenme azcık daha sabır yerinde durmayacak daha seni meraklandırmayacak annesi
Ben de ilk hissetmeye başlayalı 2 hafta oluyo ancak güçlendi maşallahı var şimdi sanki tekmeliyo boks yapıyo sabah akşam artık ayıt ediliyo acaba bebek mı bağırsak mı demiyorum

Bende pıt pıtları hissediyorum hergün çok aşağıda hissediyorum yukarı çıkmıcakmı bu ya kasıkta dolanıyo çitlembikne zaman gitsem 1 hafta önden gidiyo bizimde inşallah hep böyle ilerler sağlıklı beslenirler

İnşallah kızlar insan panik olmak istemese de eli hep karnın da ben de bu durumdan hoşnut değilim Allahım herkesin evladını korusun benimkini de ama işte annelik çok başka kaç kez doğurursam doğur çok başka Teşekkur ederim yanımda olduğunuz için

Kızlar, ayak şişmesi, ödem basladi mi? Anam cok sıcak ondan herhaldeeee
Bende başlamadı heralde ya da ben anlamıyorum
az mı çok mu var mı yok mu diye ama gözle görülür şişme ve rahatsızlık hissetmiyorum olsa anlardım heralde sıcaktandır ben ce de

Bende başlamadı heralde ya da ben anlamıyorum
az mı çok mu var mı yok mu diye ama gözle görülür şişme ve rahatsızlık hissetmiyorum olsa anlardım heralde sıcaktandır ben ce de

Uyusunca ve biraz sertlesince anlaşılıyor bugun 36 dereceydi burasi, birkac gundur bu şekilde gidiyor, nemli, basık

Kızlar detaylı ultrasonu oldum hersey yolunda binlerce şükür. Boyu elleri ayakları baya uzunmuş. 26 cnm 400 gr dediSülalede kim uzun diyor ben 1.72 yım beni uzun saymadı galiba. Babamız 2 metre dedim gerçi ben ultrasona pek inanmıyorum kizimada demişlerdi 47 cm cikti renkli görmek müthiş bir duygu. Hep elleri başında yada çenesindeydi düşünceli olcak oglusum benim. Umarım herkes güzel haberlerle gelmiştir bugun

Uyusunca ve biraz sertlesince anlaşılıyor bugun 36 dereceydi burasi, birkac gundur bu şekilde gidiyor, nemli, basık
İşinden kaynaklı demekki ne yapılır ödem için benim de ilk olduğu için tecrübem yok salatalık yemek ödem attırır vücuttan derler ama ne kadar doğrudur bilmem

Çok şükür sevindim iyi olmanıza maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…