- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.957
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.541
Benimde yarın kontrolüm var,detaylım haftaya inşallah.Bende çok heyecanlıyım her kontrol öncesiBugun dayanamadim koluma viks sürdüm kızlar. Dün sabah tetanoz asi sonrası kolumu kipirtadamiyorum.
Yrn renkli ayrıntılı ultrasonum var hayırlı sonuçlarla gelirim inşallah
Bugun dayanamadim koluma viks sürdüm kızlar. Dün sabah tetanoz asi sonrası kolumu kipirtadamiyorum.
Yarın benim de detaylı ultrasonum var . Çok stresliyim. İnşallah herşey güzel olur hepimizin için, güzel şeyler duyup dönerizBenimde yarın kontrolüm var,detaylım haftaya inşallah.Bende çok heyecanlıyım her kontrol öncesiÇok güzel haberlerle gel inşallah
Ay benimde var yarın detaylı stres basladi şimdidenYarın benim de detaylı ultrasonum var . Çok stresliyim. İnşallah herşey güzel olur hepimizin için, güzel şeyler duyup döneriz
Çok güzelmiş baktım ama çokta pahalıymış be canım 6 7 8 bin travellerin hepsi benziyo
Bugun dayanamadim koluma viks sürdüm kızlar. Dün sabah tetanoz asi sonrası kolumu kipirtadamiyorum.
Ay benimde var yarın detaylı stres basladi şimdiden
Yarın benim de detaylı ultrasonum var . Çok stresliyim. İnşallah herşey güzel olur hepimizin için, güzel şeyler duyup döneriz
Güzel haberlerle gel canım.Yarın benimde detaylım var
Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahYarın benimde detaylım var
Günaydın kızlar tetanoz aşısı için randevu alıyor muyuz yoksa gidince direk yapıyorlar mı ?
Ya sorma , benim 16:30 da ; hem bebişi çok merak ediyorum, hem de sağlık sorunu çıkmasın diye dualardayım. Umarım hepimizin tüm süreci çok güzell geçer
Giderseniz aşı haftanız geldiyse direk yapıyorlar kaydınız önceden yoksa da kayıt olursunuz.Günaydın kızlar tetanoz aşısı için randevu alıyor muyuz yoksa gidince direk yapıyorlar mı?
Bir oğlumun fotoğrafı çok kötü çıkmıştı. Diğeri de yüzünü göstermemişti
İnşallah, bizimki de normalde iyi poz vermiyor. Hep totosu dönükBir oğlumun fotoğrafı çok kötü çıkmıştı. Diğeri de yüzünü göstermemiştiİnşaAllah siz görebilirsiniz
Benim normali oyle hem tansiyon hem nabzim hep bu sekilde, nabzim da bu ve ustu cikar. 140-150lerde attigi cok olmuştur108 henüz güçlü çarpıntı hissetmediğim bir rakam bakalım cuma dr ne dicek ölmeden cumaya kalırsam
Tetanoz ben küçüklgmden beri brkac kere oldum, her defasında kolum 1 ay kendine gelmyodu kalas gibiHerkese çok teşekkürler. İnş güzel haberler alırız amin.
Kola viksde fayda etmedi tek geçiren buz kompleksi. Oda anlık. Ne fena birsey bu asi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?