2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Allah yardımcımız olsun
Aminnn
İşinden kaynaklı demekki ne yapılır ödem için benim de ilk olduğu için tecrübem yok salatalık yemek ödem attırır vücuttan derler ama ne kadar doğrudur bilmem
Yiyorum, bol su da iciyorum ama sarkitmaktan sanirim dedigin gibi ya, uzatinca hafta sonu sorun yok bi de asiri sicak
Evet ödem canim ben bugün doktora cok meyve yiyorum zarari varmi dedim o da ayaklarima bakti ödem yok kilonda yok yiyebilirsin dedi
Ben de başladı maalesef, asiri sicaktan ve sarkitmaktan. Daha da cok var bakalm

Selam kızlar benim de detaylı ultrasonum iyi geçti.Bir rahatlama geldi üstüme Herşey normal , yolunda. İştahlı bir bebek dedi :) tontik olacak sanırım. Darısı hepinizin başına 12. Haftada ayrıntılı ultrasonda damarda çentik denmişti ama bu kez herşey yolunda dedi, kendiliğinden geçme olasılığı var mıydı bilmiyorum.

Çok çok sevindim canım Darısı ayrıntılıyı bekleyenlerin başına

Kızlar merhaba on gün arayla hem covid hem tetanoz aşısı olacağım doktorum bir etkileşim yapmaz dedi, ama çok korkuyorum yine de.
Covid ve tetanoz aşısı yakın olan var mı herhangi bir sıkıntı oldu mu sizde?

Bugun fetal dna testi icin kan verdim kızlar. İnsallah guzel sonuclar gelir

Detayli ultrasonu gelenlere de hayirli haberler olsun insallah kocaman bir rahatlama ile cevap karsiniz insallah

Hadi hayırlı, güzel haberler inşallah.. Ne zaman çıkarmış sonuçlar?

Oooh maşallah.. Gözün aydın

Doğru söylemiş canım bir haftadır çok net hissediyorum artık gece gündüz hareket ediyor sıklıkla baya baya dışarıdan bile görüyorum minik tekmeleri
Kızlar, ayak şişmesi, ödem basladi mi? Anam cok sıcak ondan herhaldeeee
Malesef bende başladı yine kızımda da davul gibi olurdu bunda da öyle sıcaklara bağlıyorum ben bide hep oturarak çalışmaya

Canım benim de 15 gün oldu ikisinin arası. Doktor bir iki hafta daha bekle dedi.

Çok rahatsz edici ya kanm düşmş olabilirmiş bu gün ranfevu günü baktrcam inşallah

Bende ciddi anlamda başladı. Bileklerim hep şiş kemik görünmüyor
Oyyy yaa cok zor
Evet oturmak cok yapıyor hep uzatmak istiyor o da olmuyor mümkün degl maalesef
Çok rahatsz edici ya kanm düşmş olabilirmiş bu gün ranfevu günü baktrcam inşallah
Benim normalim o, ve evet zorluyor bazen maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…