- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.581
Evet ödem canim ben bugün doktora cok meyve yiyorum zarari varmi dedim o da ayaklarima bakti ödem yok kilonda yok yiyebilirsin dediKızlar, ayak şişmesi, ödem basladi mi? Anam cok sıcak ondan herhaldeeee
AminnnAllah yardımcımız olsun
Yiyorum, bol su da iciyorum ama sarkitmaktan sanirim dedigin gibi ya, uzatinca hafta sonu sorun yokİşinden kaynaklı demekki ne yapılır ödem için benim de ilk olduğu için tecrübem yok salatalık yemek ödem attırır vücuttan derler ama ne kadar doğrudur bilmem
Ben de başladı maalesef, asiri sicaktan ve sarkitmaktan. Daha da cok var bakalmEvet ödem canim ben bugün doktora cok meyve yiyorum zarari varmi dedim o da ayaklarima bakti ödem yok kilonda yok yiyebilirsin dedi
Ayaklarini yükseğe koyarak yat canim bol da su iç yapacak birşey yokAminnn
Yiyorum, bol su da iciyorum ama sarkitmaktan sanirim dedigin gibi ya, uzatinca hafta sonu sorun yokbi de asiri sicak
Ben de başladı maalesef, asiri sicaktan ve sarkitmaktan. Daha da cok var bakalm
Çok çok sevindim canımSelam kızlar benim de detaylı ultrasonum iyi geçti.Bir rahatlama geldi üstümeHerşey normal , yolunda. İştahlı bir bebek dedi :) tontik olacak sanırım. Darısı hepinizin başına 12. Haftada ayrıntılı ultrasonda damarda çentik denmişti ama bu kez herşey yolunda dedi, kendiliğinden geçme olasılığı var mıydı bilmiyorum.
Evde olunca oyle yapıyorum da, okulda koca gun asagida ayaklar. Su iciyorum Allahtan epeyyAyak
Ayaklarini yükseğe koyarak yat canim bol da su iç yapacak birşey yok
Bugun fetal dna testi icin kan verdim kızlar. İnsallah guzel sonuclar gelir
Detayli ultrasonu gelenlere de hayirli haberler olsun insallah kocaman bir rahatlama ile cevap karsiniz insallah
Kızlar detaylı ultrasonu oldum hersey yolunda binlerce şükür. Boyu elleri ayakları baya uzunmuş. 26 cnm 400 gr dediSülalede kim uzun diyor ben 1.72 yım beni uzun saymadı galiba. Babamız 2 metre dedim gerçi ben ultrasona pek inanmıyorum kizimada demişlerdi 47 cm cikti renkli görmek müthiş bir duygu. Hep elleri başında yada çenesindeydi düşünceli olcak oglusum benim. Umarım herkes güzel haberlerle gelmiştir bugun
Sağol canım, 20 gun kadar sonra diyorlar ama dojtorum daha erken geliyor genelde dedi bakalım bekliyoruzHadi hayırlı, güzel haberler inşallah.. Ne zaman çıkarmış sonuçlar?
Bende ciddi anlamda başladı. Bileklerim hep şiş kemik görünmüyorKızlar, ayak şişmesi, ödem basladi mi? Anam cok sıcak ondan herhaldeeee
Doğru söylemiş canım bir haftadır çok net hissediyorum artık gece gündüz hareket ediyor sıklıkla baya baya dışarıdan bile görüyorum minik tekmeleriSelam kızlarbende dün Dr a gittim herşey yolunda bebiş 1 hafta önden bile gidiyor arada hareket hissetmeye başladım ama bazen hissedemiyorum dedim daha 1-2 haftan var panik olma dese de ben tabiki sizlerin bildiği üzere panik haldeyim
Malesef bende başladı yine kızımda da davul gibi olurdu bunda da öyle sıcaklara bağlıyorum ben bide hep oturarak çalışmayaKızlar, ayak şişmesi, ödem basladi mi? Anam cok sıcak ondan herhaldeeee
Canım benim de 15 gün oldu ikisinin arası. Doktor bir iki hafta daha bekle dedi.Kızlar merhaba on gün arayla hem covid hem tetanoz aşısı olacağım doktorum bir etkileşim yapmaz dedi, ama çok korkuyorum yine de.
Covid ve tetanoz aşısı yakın olan var mı herhangi bir sıkıntı oldu mu sizde?
Hangi marka aldınnnKızlar e bebekte bagi marka bebek arabalarında güzel indirim var, almak isteyenlere duyurulurben indirimi görünce dayanamadım siparişi verdim
Çok rahatsz edici ya kanm düşmş olabilirmiş bu gün ranfevu günü baktrcam inşallahBenim normali oyle hem tansiyon hem nabzim hep bu sekilde, nabzim da bu ve ustu cikar. 140-150lerde attigi cok olmuştur
Tetanoz ben küçüklgmden beri brkac kere oldum, her defasında kolum 1 ay kendine gelmyodu kalas gibibu sefer nasil olacak blmyrm ama bu yil icinde 1 kere daha olmstm parmagimi kestim dye, o da 1 ayda duzelmsti
Oyyy yaa cok zorBende ciddi anlamda başladı. Bileklerim hep şiş kemik görünmüyor
Evet oturmak cok yapıyor hep uzatmak istiyor o da olmuyor mümkün degl maalesefDoğru söylemiş canım bir haftadır çok net hissediyorum artık gece gündüz hareket ediyor sıklıkla baya baya dışarıdan bile görüyorum minik tekmeleri
Malesef bende başladı yine kızımda da davul gibi olurdu bunda da öyle sıcaklara bağlıyorum ben bide hep oturarak çalışmaya
Benim normalim o, ve evet zorluyor bazen maalesefÇok rahatsz edici ya kanm düşmş olabilirmiş bu gün ranfevu günü baktrcam inşallah
TeşekkürlerOooh maşallah.. Gözün aydın
Ben bagi easyfold 2 aldımHangi marka aldınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?