- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.601
Aynı benBen bagi easyfold 2 aldımbebek mağazasında daha önce deneyip beğenmiştik eşimle zaten. İndirim de çok olunca kaçırmak istemedik inşallah sonradan daha iyisini bulup görüp pişman olmam öyle huylarım da vardır
merhaba kızlarrKızlar, ayak şişmesi, ödem basladi mi? Anam cok sıcak ondan herhaldeeee
Buyume ile mi alakali acaba acaba canim? Oyle olmuyor sanki, kasık agrisi oluyor bende o da hunileşmeden sanirim ama progestan iyi geldi. Oturup sarkitinca asiri oluyor bende de maalesef yamerhaba kızlarr
maalesef bendede başladıayak bileklerim akşam olunca davul gibi oluyor daha şimdiden
bütün gün oturduğum sarktığı için deniliyor. birde el ayaklara uyuşma kramp girmeye başladı inşallah hepsi normaldir.
kızlar bazen alt karın bölgesinde böle içerden karnım sanki yırtılıyormuş geriliyormuş gibi bir his oluyor sizlerde de var mı?
Teşekkür ederim canım. Biberon konusunu ben daha hiç araştırmadım cam mı almak gerek yoksa pp mi ne diyorlar ondan mı sen Hangisinden nara model tercih ettin ?Aynı benHayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Bu arada ebebekte indirim vardı biberon takımı aldım. 100 TL'yi geçince de battaniye 15e düştü. İhtiyacınız varsa değerlendirin
Teşekkür ederim canım. Biberon konusunu ben daha hiç araştırmadım cam mı almak gerek yoksa pp mi ne diyorlar ondan mı sen Hangisinden nara model tercih ettin ?
Kasıkta sertleşme bende de oluyor özellikle sırt üstü yattığımda sanki orda toplanıyor gibi patlıcan gibi hissediyorummerhaba kızlarr
maalesef bendede başladıayak bileklerim akşam olunca davul gibi oluyor daha şimdiden
bütün gün oturduğum sarktığı için deniliyor. birde el ayaklara uyuşma kramp girmeye başladı inşallah hepsi normaldir.
kızlar bazen alt karın bölgesinde böle içerden karnım sanki yırtılıyormuş geriliyormuş gibi bir his oluyor sizlerde de var mı?
rahim büyüyor ondan diyorlar olablir hamilelikte herşey mübah görülüyor galbaBuyume ile mi alakali acaba acaba canim? Oyle olmuyor sanki, kasık agrisi oluyor bende o da hunileşmeden sanirim ama progestan iyi geldi. Oturup sarkitinca asiri oluyor bende de maalesef ya
aynen canım oluyor maalesef aman iyi olsunlar inşallah ta sağlıkla alalım kucagımızaKasıkta sertleşme bende de oluyor özellikle sırt üstü yattığımda sanki orda toplanıyor gibi patlıcan gibi hissediyorum
Merhaba canım, benim de yatakta dönerken ve hapşırırken falan alt karnıma kramp giriyo bayağ acıyor..merhaba kızlarr
Detaylı ultrasona girdin mi canım? Benim eşim aramışta 19.haftadan itibaren organ taramasını yapıyoruz demişler. 20.haftadan itibaren sanıyodum ben.aynen canım oluyor maalesef aman iyi olsunlar inşallah ta sağlıkla alalım kucagımıza
merhaba canım. maalesef oluyor o kramplar geçen gece saat 4 te ayağıma kramp girdi durduk yere uyurken ki ne üstüne yatmışım ne kıvırmışım dümdüz uyandım ama felç oldum sandım bunlara alışmak lazım sanırımMerhaba canım, benim de yatakta dönerken ve hapşırırken falan alt karnıma kramp giriyo bayağ acıyor..
benim detaylı ultrason 8 temmuzda randevum canım. doktorum profesör hocasına yönlendirdi.Detaylı ultrasona girdin mi canım? Benim eşim aramışta 19.haftadan itibaren organ taramasını yapıyoruz demişler. 20.haftadan itibaren sanıyodum ben.
Amin canım.benim detaylı ultrason 8 temmuzda randevum canım. doktorum profesör hocasına yönlendirdi.
detaylıda güvenebilirsiniz dedi. sonraki haftada kendi doktoruma gidicem muayeneye.
bu akşamda annemi götürücem kontrolüm var bakalım 1 aydır görmüyorum bende bebişi annemde ilk defa görücek.
ama merakla detaylıyı bekliyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimizebenim bildiğimde 20 den sonra 28 e kadar yaptırmak gerekiyormuş ama 19+ lar da 20 sayıldıgı için öyle demiştir eşine belki
Anneannesiyle tanışacak minik kuzu oyy çok tatlı yüzünü de gösterir belki..benim detaylı ultrason 8 temmuzda randevum canım. doktorum profesör hocasına yönlendirdi.
detaylıda güvenebilirsiniz dedi. sonraki haftada kendi doktoruma gidicem muayeneye.
bu akşamda annemi götürücem kontrolüm var bakalım 1 aydır görmüyorum bende bebişi annemde ilk defa görücek.
ama merakla detaylıyı bekliyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimizebenim bildiğimde 20 den sonra 28 e kadar yaptırmak gerekiyormuş ama 19+ lar da 20 sayıldıgı için öyle demiştir eşine belki
Geçmiş olsun canım.Evet genelde olur gebelikte kramplar.Sen gidince Dr.una bildirirsin ilaç verebilir magnezyum iyi geliyor genelde.merhaba canım. maalesef oluyor o kramplar geçen gece saat 4 te ayağıma kramp girdi durduk yere uyurken ki ne üstüne yatmışım ne kıvırmışım dümdüz uyandım ama felç oldum sandım bunlara alışmak lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?