2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aynı ben Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanınBu arada ebebekte indirim vardı biberon takımı aldım. 100 TL'yi geçince de battaniye 15e düştü. İhtiyacınız varsa değerlendirin

Son düzenleme:
Kızlar, ayak şişmesi, ödem basladi mi? Anam cok sıcak ondan herhaldeeee
merhaba kızlarr
maalesef bendede başladı ayak bileklerim akşam olunca davul gibi oluyor daha şimdiden

bütün gün oturduğum sarktığı için deniliyor. birde el ayaklara uyuşma kramp girmeye başladı inşallah hepsi normaldir.
kızlar bazen alt karın bölgesinde böle içerden karnım sanki yırtılıyormuş geriliyormuş gibi bir his oluyor sizlerde de var mı?

kızlar ben 17 haftayı bıtırdım gunde 1 tane prılam ıcıyordum ama aksam unutmusum ıcmeyı ve bugün sabahtan berı bulantılarım gecmedı ılk kızımda bu haftalarda gecmıstı bu sefer hala gecmemıs prılam alıskanlık yapmıs olabılır mı acaba

Buyume ile mi alakali acaba acaba canim? Oyle olmuyor sanki, kasık agrisi oluyor bende o da hunileşmeden sanirim ama progestan iyi geldi. Oturup sarkitinca asiri oluyor bende de maalesef ya

Aynı ben Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanınBu arada ebebekte indirim vardı biberon takımı aldım. 100 TL'yi geçince de battaniye 15e düştü. İhtiyacınız varsa değerlendirin
Teşekkür ederim canım. Biberon konusunu ben daha hiç araştırmadım cam mı almak gerek yoksa pp mi ne diyorlar ondan mı sen Hangisinden nara model tercih ettin ?

Heeyyyoooo

Kontrolden geliyorummmm

Bir oğlum vardı.. Şimdi bugün itibariyle artık ikincisi de kesinleşti.. Bugüne dek hep “erkek gibi” deniyordu, bugün net şekilde gördük pipiyi

Temmuzun son haftası detaylı randevum olucak.. Şimdilik her şey yolunda çok şükür..

Hepimiz sağlıkla kavuşalım

Kasıkta sertleşme bende de oluyor özellikle sırt üstü yattığımda sanki orda toplanıyor gibi patlıcan gibi hissediyorum

Buyume ile mi alakali acaba acaba canim? Oyle olmuyor sanki, kasık agrisi oluyor bende o da hunileşmeden sanirim ama progestan iyi geldi. Oturup sarkitinca asiri oluyor bende de maalesef ya
rahim büyüyor ondan diyorlar olablir hamilelikte herşey mübah görülüyor galba
ödem yapmasa vücut iyi de maalesef yaza da denk geldi kaçışı yok

Kasıkta sertleşme bende de oluyor özellikle sırt üstü yattığımda sanki orda toplanıyor gibi patlıcan gibi hissediyorum
aynen canım oluyor maalesef aman iyi olsunlar inşallah ta sağlıkla alalım kucagımıza

Merhaba canım, benim de yatakta dönerken ve hapşırırken falan alt karnıma kramp giriyo bayağ acıyor..

Kızlar detaylıya kac haftalıkken girdiniz?
Ben sata göre 2 hafta önde olmalıydım. Sonra beklenen tarıhı 19 kasım dıyınce ona gore hesaplamaya basladım. Son gıttıklerımde 5-7 gun arası daha onde cıkıyor tarıh ortalama.
İlk söylenene göre hesaplayınca haftaya 20+1 oluyorum kafam karısık

Merhaba canım, benim de yatakta dönerken ve hapşırırken falan alt karnıma kramp giriyo bayağ acıyor..
merhaba canım. maalesef oluyor o kramplar geçen gece saat 4 te ayağıma kramp girdi durduk yere uyurken ki ne üstüne yatmışım ne kıvırmışım dümdüz uyandım ama felç oldum sandım bunlara alışmak lazım sanırım

Detaylı ultrasona girdin mi canım? Benim eşim aramışta 19.haftadan itibaren organ taramasını yapıyoruz demişler. 20.haftadan itibaren sanıyodum ben.
benim detaylı ultrason 8 temmuzda randevum canım. doktorum profesör hocasına yönlendirdi.
detaylıda güvenebilirsiniz dedi. sonraki haftada kendi doktoruma gidicem muayeneye.
bu akşamda annemi götürücem kontrolüm var bakalım 1 aydır görmüyorum bende bebişi annemde ilk defa görücek.
ama merakla detaylıyı bekliyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize benim bildiğimde 20 den sonra 28 e kadar yaptırmak gerekiyormuş ama 19+ lar da 20 sayıldıgı için öyle demiştir eşine belki

Amin canım. Hayırlı sonuçlar alalım inş. hepimiz.20 yi beklerim ben de bakalım, ararım ben tekrar bilgi alırım.

Anneannesiyle tanışacak minik kuzu oyy çok tatlı yüzünü de gösterir belki..

Geçmiş olsun canım.Evet genelde olur gebelikte kramplar.Sen gidince Dr.una bildirirsin ilaç verebilir magnezyum iyi geliyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…