- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.761
Hangisini oldunuz?
Tebrikler şifa olsun ağrı vs yapıyor mu acaba?
Bol bol antikor olsun hem siz hem bebeğinizeteşekkür ederim biontec seçtim 4-5 saati geçti kol ağrısı filan olmadı çok şükür
Ben de cumartesi oldum ertesi gün kolumda çok hafif iğne acısı dışında hiçbir şey olmadı şükürgünaydın hanımlar ben bu sabah covid aşımı oldum
Uzun yolculuklarda 2 saatte bir mola ve 5-10 dk yürüyüş öneriliyor. Ben 7 saat gittim geldim biraz ayağım şişti ama bi sıkıntı olmadı. Şeker yüklene de 25. haftada oluyor sanırım.Merhaba kızlar. Şeker yükleme ne zaman yapılıyor, ne zamanı önerdi doktprlarınız? Bir de uzun yolculuğa çıkılıyor mu hamileyken ?Kendi doktoruma henüz danışmadım, ama yolculuk yapma durumum var ? Acaba tehlikeli olur mu?
Ben de aynı fikirdeyim ama internetten biraz araştırdım yine de gözümle görerek deneyerek almayı düşünüyorum bakalım inşallah istediğimiz kalitede ve uygun fiyatta bulabilirizHanımlar bebek arabasi icin fikri olan var mı?Fiyatlar bir hayli uçuk.. Valla hem kullanışlı hem sağlam olsun diyorum.. Hemde fazla tuzlu olmasinMarka olarak bikdiginiz var mi.. Yada begendiginiz fikir olmasi acasindan soruyorum teşekkürker
Doktorunuz size özel bilgi verir bu konuda. Ben hem2 kez 10 saat araba yolculuğu yaptım, hem de 2 kez uçakla 1,5 saat yolculuk, doktor sorun olmaz demişti. Yalnızca araba yolculuğunda 2 saatte bir mola verip 10dk yürümek gerekiyor kan dolaşımı için.Merhaba kızlar. Şeker yükleme ne zaman yapılıyor, ne zamanı önerdi doktprlarınız? Bir de uzun yolculuğa çıkılıyor mu hamileyken ?Kendi doktoruma henüz danışmadım, ama yolculuk yapma durumum var ? Acaba tehlikeli olur mu?
Bol bol antikor olsun hem siz hem bebeğinize
Ben de cumartesi oldum ertesi gün kolumda çok hafif iğne acısı dışında hiçbir şey olmadı şükürşifa olsun hepimize
Merhaba arkadaşlar. Ben de Rabbimin izniyle inşallah Kasım annesi olacagim hep birlikte inşallah saglicakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Hanımlar bebek arabasi icin fikri olan var mı?Fiyatlar bir hayli uçuk.. Valla hem kullanışlı hem sağlam olsun diyorum.. Hemde fazla tuzlu olmasinMarka olarak bikdiginiz var mi.. Yada begendiginiz fikir olmasi acasindan soruyorum teşekkürker
Öğretmen misin kalkmadı canım yayımlandı genelge bende şu an 21 haftalik oldum 15 Eylül 32 . Hafta en agustis sonunda cagirirlar bir kaç hafta yarıyor bu izin bakalimSelam kizlar uzun zamandır okuyorum yazamıyorum cuma detaylım var inşallah sonuçlarımiz güzel çıkar, bu arada izin konusunda tedirginim Eylül'de baslamiycam okula diye seviniyordum umarım kalkmaz bu izinler
Nasil birkac hafta. 32 de zaten normal iznin başlıyor...yokuz artık yaniÖğretmen misin kalkmadı canım yayımlandı genelge bende şu an 21 haftalik oldum 15 Eylül 32 . Hafta en agustis sonunda cagirirlar bir kaç hafta yarıyor bu izin bakalim
Aynen çok saçma onlar da canKeşke sağlık bakanlığı ve mit de dahil edilseydi. Oralarda çalışam hamile arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Üzüldüm onlar adına
Bende çok üzülüyorum ıkisinin de çalışma şartları bizimkilerden çok zordur eminim Allah yardımcıları olsunKeşke sağlık bakanlığı ve mit de dahil edilseydi. Oralarda çalışam hamile arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Üzüldüm onlar adına
32 de çalışır veya calisamaz raporu alıyorsunuz eğer çalışır alırsanız ise gitmek zorundasınız çalışmaz alırsanız 5 hafta dvretmezNasil birkac hafta. 32 de zaten normal iznin başlıyor...yokuz artık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?