2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Uzun yolculuklarda 2 saatte bir mola ve 5-10 dk yürüyüş öneriliyor. Ben 7 saat gittim geldim biraz ayağım şişti ama bi sıkıntı olmadı. Şeker yüklene de 25. haftada oluyor sanırım.

Ben de aynı fikirdeyim ama internetten biraz araştırdım yine de gözümle görerek deneyerek almayı düşünüyorum bakalım inşallah istediğimiz kalitede ve uygun fiyatta bulabiliriz

Doktorunuz size özel bilgi verir bu konuda. Ben hem2 kez 10 saat araba yolculuğu yaptım, hem de 2 kez uçakla 1,5 saat yolculuk, doktor sorun olmaz demişti. Yalnızca araba yolculuğunda 2 saatte bir mola verip 10dk yürümek gerekiyor kan dolaşımı için.

Şeker yüklemesi için 24.hafta dedi doktorum.

Selam kizlar uzun zamandır okuyorum yazamıyorum cuma detaylım var inşallah sonuçlarımiz güzel çıkar, bu arada izin konusunda tedirginim Eylül'de baslamiycam okula diye seviniyordum umarım kalkmaz bu izinler

Merhaba arkadaşlar. Ben de Rabbimin izniyle inşallah Kasım annesi olacagim hep birlikte inşallah saglicakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Hoşgeldiiiinnnn

Biraz tuzlu ama benim gözüm Mamas Papas Ocarro modelinde. Daha kendim incelemedim, gidip birebir bakmadım ama hem alan arkadaşım var memnun hem de özellikleri, görünüşü vs. çok beğendim

Selam kizlar uzun zamandır okuyorum yazamıyorum cuma detaylım var inşallah sonuçlarımiz güzel çıkar, bu arada izin konusunda tedirginim Eylül'de baslamiycam okula diye seviniyordum umarım kalkmaz bu izinler
Öğretmen misin kalkmadı canım yayımlandı genelge bende şu an 21 haftalik oldum 15 Eylül 32 . Hafta en agustis sonunda cagirirlar bir kaç hafta yarıyor bu izin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…