- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.957
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.801
Her yer açık bizde de ama çok ta iyi gelmiyo bana hemen üşütüyorum etkiliyo biraz beniÇok fena ya klima da yok olsa altında yatıcam hem cam açık hem vantilatör çalıştırıyoruz geceleri
Bana da yorulunca oluyo varis başlangıcı olan yerler ağrıyo kramp daha yaşamadım ama artık başladık ağırlaşmaya yolun yarısını bitirdik yavaştan bunlar artacak galibaKızlar gece kısa süren ama cok kotu kramp girdi bacağıma varis olan yerime. Bütün gün ağrıdı ve ödem yaptı ayagim şiş baya....Hadi son aylarda tamam da cok erken daha ya
Magnezyum ve kalsiyum alımında eksikliğiniz de olabilir. Magnezyum takviyesi alıyorum ben mesela. Varis başlangıcı bende de var gebelik öncesinden beridir. Varis çorabı da önerebilir doktor.Kızlar gece kısa süren ama cok kotu kramp girdi bacağıma varis olan yerime. Bütün gün ağrıdı ve ödem yaptı ayagim şiş baya....Hadi son aylarda tamam da cok erken daha ya
Tam anlamadım doktorun ne demek istediğini. Bebek zaten önde olmalı normalde. Plesanta önde mi demek istediniz? Eğer öyle ise benim de plesanta bebeğin önünde, rahim ağzına paralel. 30. haftaya kadar yukarı çıkıyor. Çıkmazsa bile en kötü ihtimalle sezeryan olursunuz korkmayın.Evet personel eksikliği durumunda vermeme haklari var, bizim ilceden hicbir ogretmene verilmedi. Ben suan icin düşünmüyorum mecbur kalmazsam zaten ama, kaladabilirim ve verilmemesi çok gicik bir durum.
Tertemiz sonuçlarla gel inşallahGünaydınbu gün ayrıntılı usg var umarım herşey yolundadır bana da dua edin kızlar
Inşallah güzel sonuçlarla gelirsinGünaydınbu gün ayrıntılı usg var umarım herşey yolundadır bana da dua edin kızlar
20 + larda girilebiliyor bende öyle girdimTertemiz sonuçlarla gel inşallahMerak ettim neden bu kadar erken giriyorsun detaylıya
Yanlis alintilama oldu sanırımTam anlamadım doktorun ne demek istediğini. Bebek zaten önde olmalı normalde. Plesanta önde mi demek istediniz? Eğer öyle ise benim de plesanta bebeğin önünde, rahim ağzına paralel. 30. haftaya kadar yukarı çıkıyor. Çıkmazsa bile en kötü ihtimalle sezeryan olursunuz korkmayın.
Her yer açık bizde de ama çok ta iyi gelmiyo bana hemen üşütüyorum etkiliyo biraz beni
Bana da yorulunca oluyo varis başlangıcı olan yerler ağrıyo kramp daha yaşamadım ama artık başladık ağırlaşmaya yolun yarısını bitirdik yavaştan bunlar artacak galiba
Degelerlerim iyiydi ama belki artık almak gerekebilir. Varis baya var bende malesef. Hala ayağım inmedi iki gün sonra tatile gidiyoruz şansa bakMagnezyum ve kalsiyum alımında eksikliğiniz de olabilir. Magnezyum takviyesi alıyorum ben mesela. Varis başlangıcı bende de var gebelik öncesinden beridir. Varis çorabı da önerebilir doktor.
Kanaman mı var plasenta aşağıdaydı dimi benim gibiKızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetineerken doğum.riski var
Rabbim yardimcin olsun canim atlatirsin insAllah rahim ağzı açıklığı falan ni varmis neden riskKızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetineerken doğum.riski var
Cok geçmiş olsun. Neden kanamanız mi oldu. Kuzenimde öyle hastanede yatmıştı sukur oğlu şimdi 6 yaşında.icinizi ferah tutunKızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetineerken doğum.riski var
13. Haftada olmuştu plasenta aşağıda idi sonra o düzeldi şimdi böyle bir durum var kana şuan yok günde üç fitil magnezyum felan başladı içimi ferah tutuyorum sadece varolan durumun bebeğe zararı olması beni üzüyorCok geçmiş olsun. Neden kanamanız mi oldu. Kuzenimde öyle hastanede yatmıştı sukur oğlu şimdi 6 yaşında.icinizi ferah tutun
Canım inşallah hersey yoluna girer zamanını bekler yavrun. Üzme kendini yat dinlen sürekli inşallah vaktini bekleyecek içini ferah tutKızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetineerken doğum.riski var
Rahim.agzinda damarlar var yerleşmiş sürekli rahim kasilmasi varRabbim yardimcin olsun canim atlatirsin insAllah rahim ağzı açıklığı falan ni varmis neden risk
Bak doktor normal demiş canım. İnşallah hiç birşey olmaz saglıkla dogatKizlar detayliya girdim dün. Ölçümler iyi çok şükür, ancak bir bobrekte idrar birikmesi, genisleme var, takip edilmesi gerekiyor. Doktor ilerleme olrsa arastirma hastanesine gelmelisin ama %99ihtimal bsy olmayacak erkek bebeklerde görünüyor sıklıkla dedi. Ama tabii canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?