2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar gece kısa süren ama cok kotu kramp girdi bacağıma varis olan yerime. Bütün gün ağrıdı ve ödem yaptı ayagim şiş baya....Hadi son aylarda tamam da cok erken daha ya

Çok fena ya klima da yok olsa altında yatıcam hem cam açık hem vantilatör çalıştırıyoruz geceleri
Her yer açık bizde de ama çok ta iyi gelmiyo bana hemen üşütüyorum etkiliyo biraz beni
Kızlar gece kısa süren ama cok kotu kramp girdi bacağıma varis olan yerime. Bütün gün ağrıdı ve ödem yaptı ayagim şiş baya....Hadi son aylarda tamam da cok erken daha ya
Bana da yorulunca oluyo varis başlangıcı olan yerler ağrıyo kramp daha yaşamadım ama artık başladık ağırlaşmaya yolun yarısını bitirdik yavaştan bunlar artacak galiba

Arkadaşlar selam. Benim artık ayaklar baya baya şiş. 2 haftadır akşamları şişiyordu ama artık uyandığımda da şiş. Balon gibi oluyor gerçekten. Kendi doktorum da ayrıntılı usg için gittiğim dpktorum da tansiyon ile ilgili olmadığını söyledi, kan-idrar sonuçları temiz. Genelde tuzlu yemem ama bana tuzu azalt dedi ikisi de. Ancak bu kadar erken olması gözümü fazlasıyla korkutuyor

Magnezyum ve kalsiyum alımında eksikliğiniz de olabilir. Magnezyum takviyesi alıyorum ben mesela. Varis başlangıcı bende de var gebelik öncesinden beridir. Varis çorabı da önerebilir doktor.

Evet personel eksikliği durumunda vermeme haklari var, bizim ilceden hicbir ogretmene verilmedi. Ben suan icin düşünmüyorum mecbur kalmazsam zaten ama, kaladabilirim ve verilmemesi çok gicik bir durum.
Tam anlamadım doktorun ne demek istediğini. Bebek zaten önde olmalı normalde. Plesanta önde mi demek istediniz? Eğer öyle ise benim de plesanta bebeğin önünde, rahim ağzına paralel. 30. haftaya kadar yukarı çıkıyor. Çıkmazsa bile en kötü ihtimalle sezeryan olursunuz korkmayın.

Yanlis alintilama oldu sanırım

Magnezyum ve kalsiyum alımında eksikliğiniz de olabilir. Magnezyum takviyesi alıyorum ben mesela. Varis başlangıcı bende de var gebelik öncesinden beridir. Varis çorabı da önerebilir doktor.
Degelerlerim iyiydi ama belki artık almak gerekebilir. Varis baya var bende malesef. Hala ayağım inmedi iki gün sonra tatile gidiyoruz şansa bak
Bugun son iş günüm kızlar. Senelik izinle idari izin bağladım nasip olursa yokum artik

Kizlar detayliya girdim dün. Ölçümler iyi çok şükür, ancak bir bobrekte idrar birikmesi, genisleme var, takip edilmesi gerekiyor. Doktor ilerleme olrsa arastirma hastanesine gelmelisin ama %99ihtimal bsy olmayacak erkek bebeklerde görünüyor sıklıkla dedi. Ama tabii canım sıkıldı.

Kızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetine erken doğum.riski var
Kanaman mı var plasenta aşağıdaydı dimi benim gibi inşallah bişey olmaz dikkat et yardim al çevrende kim varsa sağlıkla inşallah alırız kucaklarımıza evlatlarımızı stres yapmamaya çalış

Kızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetine erken doğum.riski var
Cok geçmiş olsun. Neden kanamanız mi oldu. Kuzenimde öyle hastanede yatmıştı sukur oğlu şimdi 6 yaşında.icinizi ferah tutun

Cok geçmiş olsun. Neden kanamanız mi oldu. Kuzenimde öyle hastanede yatmıştı sukur oğlu şimdi 6 yaşında.icinizi ferah tutun
13. Haftada olmuştu plasenta aşağıda idi sonra o düzeldi şimdi böyle bir durum var kana şuan yok günde üç fitil magnezyum felan başladı içimi ferah tutuyorum sadece varolan durumun bebeğe zararı olması beni üzüyor

Canım inşallah hersey yoluna girer zamanını bekler yavrun. Üzme kendini yat dinlen sürekli inşallah vaktini bekleyecek içini ferah tut

Bak doktor normal demiş canım. İnşallah hiç birşey olmaz saglıkla dogat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…