2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
22saat yolculuk yaptım hemde otobüsle ikili koltukta yatarak yada ayaklarımı uzatarak geldim molalarda sürekli yürüdüm yanıma kuruyemiş, meyve filan aldım bı sıkıntı olmadı bayramdan snra tekrar geri gidicem. Sen yinede doktoruna danış

25 haftaya randevu verdi şeker icin
uzun yolculuklarda ara verip yuruyus yapmak gerekiyor sanirim kan dolasimi icin ucak daha kisa surdugu icin tercih ediliyor doktorunuza sorunca bize de haber verin.
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için . Pandemi olduğu için uçağa binmek istemiyorum , kendi arabamızla molalar şeklinde gidelim madem. 12 saat sürer yol. Şeker yüklemesine beni 24 te çağırdı ama şehir dışında olursam uzatma ihtimalim var mı diye size sormak istedim .

Bana kalırsa gebeler icin bir sure daha devam eder bu izin durumu. Ama sadece tahmin tabii...
Genelge cikti dun aksam ama gebelerle ilgili hiçbir şey yazmıyor. Kamuda normal düzene geçilecek yazıyor sadece
Duyum alan var mı arkadaşlar genelge çıktı ama bizim duruma açıklama yok

Hanımlar bebek arabasi icin fikri olan var mı?Fiyatlar bir hayli uçuk.. Valla hem kullanışlı hem sağlam olsun diyorum.. Hemde fazla tuzlu olmasin Marka olarak bikdiginiz var mi.. Yada begendiginiz fikir olmasi acasindan soruyorum teşekkürker

Cumhurbaşkanlığı genelgesi bekleniyor.bugün yarın çıkar herhalde

İçişleri bakanlığının genelgesi o zaten orda da bununla ilgili cumhurbaşkanlığı genelgesi yayınlanacak diyo

Bana kalırsa gebeler icin bir sure daha devam eder bu izin durumu. Ama sadece tahmin tabii...
Umudum yok ama bekliyorum. Cumhirbaskanligininda yayinlayacagini bilmiyordum. Valilik karar verecek yazıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…