- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.741
22saat yolculuk yaptım hemde otobüsleMerhaba kızlar. Şeker yükleme ne zaman yapılıyor, ne zamanı önerdi doktprlarınız? Bir de uzun yolculuğa çıkılıyor mu hamileyken ?Kendi doktoruma henüz danışmadım, ama yolculuk yapma durumum var ? Acaba tehlikeli olur mu?
25 haftaya randevu verdi şeker icinMerhaba kızlar. Şeker yükleme ne zaman yapılıyor, ne zamanı önerdi doktprlarınız? Bir de uzun yolculuğa çıkılıyor mu hamileyken ?Kendi doktoruma henüz danışmadım, ama yolculuk yapma durumum var ? Acaba tehlikeli olur mu?
25 haftaya randevu verdi şeker icin
22saat yolculuk yaptım hemde otobüsleikili koltukta yatarak yada ayaklarımı uzatarak geldim molalarda sürekli yürüdüm yanıma kuruyemiş, meyve filan aldım bı sıkıntı olmadı bayramdan snra tekrar geri gidicem. Sen yinede doktoruna danış
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için . Pandemi olduğu için uçağa binmek istemiyorum , kendi arabamızla molalar şeklinde gidelim madem. 12 saat sürer yol. Şeker yüklemesine beni 24 te çağırdı ama şehir dışında olursam uzatma ihtimalim var mı diye size sormak istedim .uzun yolculuklarda ara verip yuruyus yapmak gerekiyor sanirim kan dolasimi icin ucak daha kisa surdugu icin tercih ediliyor doktorunuza sorunca bize de haber verin.
Cumhurbaşkanlığı genelgesi bekleniyor.bugün yarın çıkar herhaldeİdari izin hakkında kurumundan ilk duyum alan yazsin lutfen
Genelge cikti dun aksam ama gebelerle ilgili hiçbir şey yazmıyor. Kamuda normal düzene geçilecek yazıyor sadeceCumhurbaşkanlığı genelgesi bekleniyor.bugün yarın çıkar herhalde
İçişleri bakanlığının genelgesi o zaten orda da bununla ilgili cumhurbaşkanlığı genelgesi yayınlanacak diyoGenelge cikti dun aksam ama gebelerle ilgili hiçbir şey yazmıyor. Kamuda normal düzene geçilecek yazıyor sadece
Duyum alan var mı arkadaşlar genelge çıktı ama bizim duruma açıklama yok
Genelge cikti dun aksam ama gebelerle ilgili hiçbir şey yazmıyor. Kamuda normal düzene geçilecek yazıyor sadece
Duyum alan var mı arkadaşlar genelge çıktı ama bizim duruma açıklama yok
Cumhurbaşkanlığı genelgesi bekleniyor.bugün yarın çıkar herhalde
İçişleri bakanlığının genelgesi o zaten orda da bununla ilgili cumhurbaşkanlığı genelgesi yayınlanacak diyo
Umudum yok ama bekliyorum. Cumhirbaskanligininda yayinlayacagini bilmiyordum. Valilik karar verecek yazıyor sadeceBana kalırsa gebeler icin bir sure daha devam eder bu izin durumu. Ama sadece tahmin tabii...
Hayırlısı inşallah bakalim ne çıkacak sonuçUmudum yok ama bekliyorum. Cumhirbaskanligininda yayinlayacagini bilmiyordum. Valilik karar verecek yazıyor sadece
Hangisini oldunuz?günaydın hanımlar ben bu sabah covid aşımı oldum
Tebrikler şifa olsun ağrı vs yapıyor mu acaba?günaydın hanımlar ben bu sabah covid aşımı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?