- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.721
Ben 1 aydır biyolog leke kremi kullanıyorum sabah akşam henüz leke çıkmadı eski lekeleri de sivilce lekelerini de ve çilleri de azaltıyo cildi eşitliyoCildimde sivilce leke fln çıktı önceden kalma kremlerimi sürüyom sakıncası olur mu ki çocukta leke çıkar mı ne bulursam sürüyom geçsin diye
Ilk hamilelik mi benim 3. Gebelik ama yok tik.. çok entersan..20 hafta bitmek üzere hala hissetmiyorum.doktorda kalp atışını duymasam endişelenecektim.sanırım herkeste farklı bu hissetme olayı.21 de hissederim diye bekliyorum
Yaa evet akrepler genel de böyle galba29 ekim doğumlu bir akrebimgenel mizaç evet akrepler cok konuşmayı sevmez kendi içinde derin düşünceli tiplerdir bizim doğum tarihi yay gibi görünüyor az erken doğuruyum da akrep olsun bari diyorum yaylar da çok özgür ruhlu oluyormuş
Inş 20 haftada duyarız.. bende unutuyorum hamile olduğumub bazenn.Bende 19 a yeni girdim sirt ustu uzanirsam hafif kıpırdama hissediyorum o da cok sık değil bundan sonra hareketlenirler galiba ben kiloda almadim göbekte cok hafif var hamile gibi hissedemiyorum hatta bazen
Merhabalar. Benim ilk hamileliğim. Ben 16 dan beri pıt pıt hissediyordum ama bu 2 gündür baya baya hissediyorum.hatta dün öyle çok oynadı ki 10 dk boyunca birşey oluyor sandım.Ilk hamilelik mi benim 3. Gebelik ama yok tik.. çok entersan..
Eskiden yuvarlak kutudayken almıştım sivilcelendirdiydi çokBen 1 aydır biyolog leke kremi kullanıyorum sabah akşam henüz leke çıkmadı eski lekeleri de sivilce lekelerini de ve çilleri de azaltıyo cildi eşitliyo
Bizim doğum tarihlerimiz aynıymış, ben kararsız kaldım, yay mı daha iyi akrep mi29 ekim doğumlu bir akrebimgenel mizaç evet akrepler cok konuşmayı sevmez kendi içinde derin düşünceli tiplerdir bizim doğum tarihi yay gibi görünüyor az erken doğuruyum da akrep olsun bari diyorum yaylar da çok özgür ruhlu oluyormuş
Bende bunu düşünüyordum ama ilk sezeryanimdan sonra iki hafta toparlanamadim. Gece sürekli emzirecegim düşünülürse sürekli nasıl alcam beşikten o sanciyla diye anne yani olanlardan almaya karar verdim
Ben baştan beri bu beşikte takildim kaldım hoşuma gitti kullanışlı da ilerisi için
Bende bu haberi bekliyorum amiri aradim valilikten gelecek genelgeyi bekliyoruz dedi ama benim umudum yok hersey normale döndü cunkuSelam kızlarr ❤
Bu 1 temmuz itibariyle tüm yasaklar kalacakmış ama kamuda 24 haftaydı izine çıkma oda kalkmışmı bilgisi olan varmı 32. haftaya mı alındı gene acaba
Gebelikte her krem surulmez dikkat edinCildimde sivilce leke fln çıktı önceden kalma kremlerimi sürüyom sakıncası olur mu ki çocukta leke çıkar mı ne bulursam sürüyom geçsin diye
Akrep erkeği kesinlikle çok fenaBizim doğum tarihlerimiz aynıymış, ben kararsız kaldım, yay mı daha iyi akrep miYay en yaramaz çocuk burcuymuş, bir de dediğiniz gibi özgürlüğe düşkünmüş. Akrep de kanatsız melek değildir, eşimden biliyorum
Aynen canim sağlıklı olsunlar da büyük oğlum ikizler mesela zor bir burc ama yükseleni de akrep ikisinin de zor yönlerini taşıyor yapacak birşey yokYaa evet akrepler genel de böyle galbaçokkk derinn düşünceler hemde ben pek burçlardan anlamam ama kardeşime söylene söylene aynı ayda doğurcam sanırım tarihleri bile yakın gözüküyor iyi olsunlarda artık napalım
Anne yanı şeklinde de kuruluyoBende bunu düşünüyordum ama ilk sezeryanimdan sonra iki hafta toparlanamadim. Gece sürekli emzirecegim düşünülürse sürekli nasıl alcam beşikten o sanciyla diye anne yani olanlardan almaya karar verdim
Bilmem bana iyi geldi artık deneyip görücemAnne yanı şeklinde de kuruluyo
hayırlısı inşallahAynen canim sağlıklı olsunlar da büyük oğlum ikizler mesela zor bir burc ama yükseleni de akrep ikisinin de zor yönlerini taşıyor yapacak birşey yok
Ilk tecrübe ilk heyecan hadi bakalım saglikla büyüsünler insAllahhayırlısı inşallahbenim ilk bebiş bakalım bende neler yaşıcam
inşallah canım inşallah Rabbim tüm evlatları korusun sağlıkla kavuşalımIlk tecrübe ilk heyecan hadi bakalım saglikla büyüsünler insAllah
uzun yolculuklarda ara verip yuruyus yapmak gerekiyor sanirim kan dolasimi icin ucak daha kisa surdugu icin tercih ediliyor doktorunuza sorunca bize de haber verin.Merhaba kızlar. Şeker yükleme ne zaman yapılıyor, ne zamanı önerdi doktprlarınız? Bir de uzun yolculuğa çıkılıyor mu hamileyken ?Kendi doktoruma henüz danışmadım, ama yolculuk yapma durumum var ? Acaba tehlikeli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?