2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Cildimde sivilce leke fln çıktı önceden kalma kremlerimi sürüyom sakıncası olur mu ki çocukta leke çıkar mı ne bulursam sürüyom geçsin diye

Cildimde sivilce leke fln çıktı önceden kalma kremlerimi sürüyom sakıncası olur mu ki çocukta leke çıkar mı ne bulursam sürüyom geçsin diye
Ben 1 aydır biyolog leke kremi kullanıyorum sabah akşam henüz leke çıkmadı eski lekeleri de sivilce lekelerini de ve çilleri de azaltıyo cildi eşitliyo

Yaa evet akrepler genel de böyle galba çokkk derinn düşünceler hemde ben pek burçlardan anlamam ama kardeşime söylene söylene aynı ayda doğurcam sanırım tarihleri bile yakın gözüküyor iyi olsunlarda artık napalım

Bende 19 a yeni girdim sirt ustu uzanirsam hafif kıpırdama hissediyorum o da cok sık değil bundan sonra hareketlenirler galiba ben kiloda almadim göbekte cok hafif var hamile gibi hissedemiyorum hatta bazen
Inş 20 haftada duyarız.. bende unutuyorum hamile olduğumub bazenn.

Ilk hamilelik mi benim 3. Gebelik ama yok tik.. çok entersan..
Merhabalar. Benim ilk hamileliğim. Ben 16 dan beri pıt pıt hissediyordum ama bu 2 gündür baya baya hissediyorum.hatta dün öyle çok oynadı ki 10 dk boyunca birşey oluyor sandım.
İç karın genişliği ile alakalı olabilir mi acaba gerçe 24 e kadar hissetmeyen de varmış okuduğum kadarıyla

Ben hayatımda 50 üstü olmadım kilo almak için herşey denedim olmadı piskolaga gittim iştah açıyomuş dediler ilaçları açtı uykuda çok yapıyo çalışıyodumda minicik hapı dilime deydirmem yeterdi tatlıydı uyku yapıyo iştah açtı ama yine dal gibiydim şimdi 54 ama göbek çok şiş ya bnm siz nasıl şişmiyonuz içim dar mı kidaha martta şiştim

Bizim doğum tarihlerimiz aynıymış, ben kararsız kaldım, yay mı daha iyi akrep mi Yay en yaramaz çocuk burcuymuş, bir de dediğiniz gibi özgürlüğe düşkünmüş. Akrep de kanatsız melek değildir, eşimden biliyorum

Bende bunu düşünüyordum ama ilk sezeryanimdan sonra iki hafta toparlanamadim. Gece sürekli emzirecegim düşünülürse sürekli nasıl alcam beşikten o sanciyla diye anne yani olanlardan almaya karar verdim
Selam kızlarr ❤
Bu 1 temmuz itibariyle tüm yasaklar kalacakmış ama kamuda 24 haftaydı izine çıkma oda kalkmışmı bilgisi olan varmı 32. haftaya mı alındı gene acaba
Bende bu haberi bekliyorum amiri aradim valilikten gelecek genelgeyi bekliyoruz dedi ama benim umudum yok hersey normale döndü cunku
Gebelikte her krem surulmez dikkat edin

Akrep erkeği kesinlikle çok fena benim bebek kız olduğu icin akrep olsun istiyorum ben de yay olarak tanıdığım cok yakınım 3 kişi var kadin erkek farketmiyor üçü de insan yoruyor ama tabiki nasip birdr yükselen etkisi var tabi

Aynen canim sağlıklı olsunlar da büyük oğlum ikizler mesela zor bir burc ama yükseleni de akrep ikisinin de zor yönlerini taşıyor yapacak birşey yok

Bende bunu düşünüyordum ama ilk sezeryanimdan sonra iki hafta toparlanamadim. Gece sürekli emzirecegim düşünülürse sürekli nasıl alcam beşikten o sanciyla diye anne yani olanlardan almaya karar verdim
Anne yanı şeklinde de kuruluyo

Eklentiler

• Screenshot_20210628-100231_Hepsiburada.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 14
Aynen canim sağlıklı olsunlar da büyük oğlum ikizler mesela zor bir burc ama yükseleni de akrep ikisinin de zor yönlerini taşıyor yapacak birşey yok
hayırlısı inşallah benim ilk bebiş bakalım bende neler yaşıcam

Merhaba kızlar. Şeker yükleme ne zaman yapılıyor, ne zamanı önerdi doktprlarınız? Bir de uzun yolculuğa çıkılıyor mu hamileyken ?Kendi doktoruma henüz danışmadım, ama yolculuk yapma durumum var ? Acaba tehlikeli olur mu?

uzun yolculuklarda ara verip yuruyus yapmak gerekiyor sanirim kan dolasimi icin ucak daha kisa surdugu icin tercih ediliyor doktorunuza sorunca bize de haber verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…