2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı herşey gayet güzeldi yalnız bebeğin kalbine bakarken doktor çocuk kardiyologu çağırdı, koroner sinüs biraz geniş dediler bu sorun sayılabilecek bişey değil diyip sadece doğumdan sonra eko önerdiler. Bu konuda bilginiz var mı?

32 de çalışır veya calisamaz raporu alıyorsunuz eğer çalışır alırsanız ise gitmek zorundasınız çalışmaz alırsanız 5 hafta dvretmez
O isteğe bağlı. Normalde tüm gebeler 32 haftadan itibaren izinli ama doğum sonrasına izinlerinizi kullanmak isterseniz çalışır raporu aliyorsunuz

32 de çalışır veya calisamaz raporu alıyorsunuz eğer çalışır alırsanız ise gitmek zorundasınız çalışmaz alırsanız 5 hafta dvretmez
Hayir öyle birsey yok 32. Hafta yasal izinlisiniz. Eğer çalışmak istiyorsanız izninizi doğum sonrası kullanmak istiyorsanız çalışır raporu aliyorsunuz

Hayir öyle birsey yok 32. Hafta yasal izinlisiniz. Eğer çalışmak istiyorsanız izninizi doğum sonrası kullanmak istiyorsanız çalışır raporu aliyorsunuz
Genelde anneler 5 haftayı devretmek istiyor ya ondan yazmıştım bu 24 hafta idari izinden sonra kafa karışıklığı oldu bazı anne adaylarında,
32 haftada isteğe bağlı calisamaz raporu alır ve ya
Yine çalışır raporu alıp 5 hafta çalışıp doğumdan sonraya devreder :)

Emniyet.. bu zamana kadar hep veriliyordu personel eksikliğini bahane edip vermiyorlar
Evet personel eksikliği durumunda vermeme haklari var, bizim ilceden hicbir ogretmene verilmedi. Ben suan icin düşünmüyorum mecbur kalmazsam zaten ama, kaladabilirim ve verilmemesi çok gicik bir durum.

Selam kızlar bende ayın 2 sinde ayrıntılı ultrosana gireceğim bu gün hem kontrol oldum Dr plasenta da bozukluk gördü çok önemli değil ama bebek önde ama bilgin olsun dedi böyle bişi olan varmı

Çıktı da ne oldu bizimkiler vermiyor yine
Cok saçma ya 6 aylik gebe personelemi muhtaçsınız yani degil mi ama...
Havalar çok sıcak....Tam sıcaklara kaldık...izni kullanmayacak arkadaşların işi zor...
Ben senelik izinle bağladım kızlar son iki günüm...nasipse çok uzun bir süre yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…