- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.781
O isteğe bağlı. Normalde tüm gebeler 32 haftadan itibaren izinli ama doğum sonrasına izinlerinizi kullanmak isterseniz çalışır raporu aliyorsunuz32 de çalışır veya calisamaz raporu alıyorsunuz eğer çalışır alırsanız ise gitmek zorundasınız çalışmaz alırsanız 5 hafta dvretmez
Hayir öyle birsey yok 32. Hafta yasal izinlisiniz. Eğer çalışmak istiyorsanız izninizi doğum sonrası kullanmak istiyorsanız çalışır raporu aliyorsunuz32 de çalışır veya calisamaz raporu alıyorsunuz eğer çalışır alırsanız ise gitmek zorundasınız çalışmaz alırsanız 5 hafta dvretmez
Çıktı da ne oldu bizimkiler vermiyor yineIzin devam edecek diye dusunuyorum demistim çıktı, hayirlisi olsun kizlar
Nerde çalışıyorsun?Çıktı da ne oldu bizimkiler vermiyor yine
Evet evet aynen isteğe bağlıO isteğe bağlı. Normalde tüm gebeler 32 haftadan itibaren izinli ama doğum sonrasına izinlerinizi kullanmak isterseniz çalışır raporu aliyorsunuz
Genelde anneler 5 haftayı devretmek istiyor ya ondan yazmıştım bu 24 hafta idari izinden sonra kafa karışıklığı oldu bazı anne adaylarında,Hayir öyle birsey yok 32. Hafta yasal izinlisiniz. Eğer çalışmak istiyorsanız izninizi doğum sonrası kullanmak istiyorsanız çalışır raporu aliyorsunuz
Emniyet.. bu zamana kadar hep veriliyordu personel eksikliğini bahane edip vermiyorlarNerde çalışıyorsun?
Evet personel eksikliği durumunda vermeme haklari var, bizim ilceden hicbir ogretmene verilmedi. Ben suan icin düşünmüyorum mecbur kalmazsam zaten ama, kaladabilirim ve verilmemesi çok gicik bir durum.Emniyet.. bu zamana kadar hep veriliyordu personel eksikliğini bahane edip vermiyorlar
Ya gerçekten mi nasıl kurum o öyleÇıktı da ne oldu bizimkiler vermiyor yine
Gerçekten haksızlik benim eşim de emniyet te çalışıyor yıllık izni bile zor veriyolar yani gerçekten sinir oldum herkes hamile de emniyet tekiler sağlık çalışanları değil mi ?Emniyet.. bu zamana kadar hep veriliyordu personel eksikliğini bahane edip vermiyorlar
Cok saçma ya 6 aylik gebe personelemi muhtaçsınız yani degil mi ama...Çıktı da ne oldu bizimkiler vermiyor yine
Havalar çok sıcak....Tam sıcaklara kaldık...izni kullanmayacak arkadaşların işi zor...Genelde anneler 5 haftayı devretmek istiyor ya ondan yazmıştım bu 24 hafta idari izinden sonra kafa karışıklığı oldu bazı anne adaylarında,
32 haftada isteğe bağlı calisamaz raporu alır ve ya
Yine çalışır raporu alıp 5 hafta çalışıp doğumdan sonraya devreder :)
Merhaba bende çok merak ediyorumArkadaşlar bende detaylı ultrason İçin araştırma yapıyorum Cerrahpaşa ali benian giden duyan var mı özeller çok pahalı ist avrp yakası
Hangi il ki canım il il değişiyor mu bu. Valinin insiyatifinde mi ki genelge var amaEmniyet.. bu zamana kadar hep veriliyordu personel eksikliğini bahane edip vermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?