- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.821
Inşallah canım, olumlu düşünüyorum ben de insallah saglikla kavusacagizBak doktor normal demiş canım. İnşallah hiç birşey olmaz saglıkla dogat
Sabahları genelde el ve ayaklar şiş kalkıyorum yüzükler olmuyor o dereceArkadaşlar selam. Benim artık ayaklar baya baya şiş. 2 haftadır akşamları şişiyordu ama artık uyandığımda da şiş. Balon gibi oluyor gerçekten. Kendi doktorum da ayrıntılı usg için gittiğim dpktorum da tansiyon ile ilgili olmadığını söyledi, kan-idrar sonuçları temiz. Genelde tuzlu yemem ama bana tuzu azalt dedi ikisi de. Ancak bu kadar erken olması gözümü fazlasıyla korkutuyor
Çok geçmiş olsun stres olmamaya çalış kasılmalar artmasınKızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetineerken doğum.riski var
%99 demiş doktorlara güven kuzu valla ne dedilerse çıkıyor, bir tanıdıkta olmuştu sonra geçti oğlu şimdi 3 yaşında hiçbir şeyi yokKizlar detayliya girdim dün. Ölçümler iyi çok şükür, ancak bir bobrekte idrar birikmesi, genisleme var, takip edilmesi gerekiyor. Doktor ilerleme olrsa arastirma hastanesine gelmelisin ama %99ihtimal bsy olmayacak erkek bebeklerde görünüyor sıklıkla dedi. Ama tabii canım sıkıldı.
20. Hafta yazıyor arkadaşın günlüğünde .19 + lar yani diye düşündüm o yüzden sordum20 + larda girilebiliyor bende öyle girdim
İnşallah canım inşallah yeterki sağlıklı olsunCanım inşallah hersey yoluna girer zamanını bekler yavrun. Üzme kendini yat dinlen sürekli inşallah vaktini bekleyecek içini ferah tut
Aşağıda idi canım.da yukarı dönmüş buna vasa previa diyorlar damarlar aşağıda yerleşmiş bebek vurdukca sıkıntı tabi bu büyüdükçe artacak dedi erken doğum belirtileri varKanaman mı var plasenta aşağıdaydı dimi benim gibiinşallah bişey olmaz dikkat et yardim al çevrende kim varsa sağlıkla inşallah alırız kucaklarımıza evlatlarımızı stres yapmamaya çalış
Evde yatış verdi suanlik canımSabahları genelde el ve ayaklar şiş kalkıyorum yüzükler olmuyor o derecegün içinde geçiyor, fazla ayakta kalmazsam şişmiyor ama kalırsam şişip ağrıyor benim de, varisim de var inşallah ilerleyen aylar zorlamaz
Çok geçmiş olsun stres olmamaya çalış kasılmalar artmasınİnşallah sorunsuz taburcu olursunuz
%99 demiş doktorlara güven kuzu valla ne dedilerse çıkıyor, bir tanıdıkta olmuştu sonra geçti oğlu şimdi 3 yaşında hiçbir şeyi yokİçini ferah tut
Bugün kimseden ses çıkmadı sıcaklardan mı ki acaba
Günaydınbu gün ayrıntılı usg var umarım herşey yolundadır bana da dua edin kızlar
Bunu bilmiyodum benim de yukarıya biraz çıkmış ama yine de kanama alanı varmış derinlerde o yüzden ağır iş çok ayakta kalmak yasak bana inşallah sağlıkla atlatırız bu zorlu süreciAşağıda idi canım.da yukarı dönmüş buna vasa previa diyorlar damarlar aşağıda yerleşmiş bebek vurdukca sıkıntı tabi bu büyüdükçe artacak dedi erken doğum belirtileri var
Ben sıcağı seviyorum ama bikaç gündür aşırı sıcak olsun çıplak çıplak dolaşıyoruz artık evde ne yapalımGerçekten klimasız durulmuyor. Onu da sürekli çalıştırmak olmuyor. Uuuuuf yaz hamileliği kötüymüş. Oğlumda ne güzel kış hamilesiydim.
Takvimine göre 19+ ‘lardasın sanırım. Ayrıntılı için erken değil mi?Doktor beni 22+ ‘da çağırdı
Bende de oluyor hala bulantı .aşı 2_3 güne geçiyor vurdukları yer biraz sert oluyor ikinci gün burada bir arkadaş söylemişti kolonya sıkmıştım biraz üstüne .selam kızlar. beni dün sağlık ocağından aradılar. tetanoz aşısı için sabah gittim vuruldum ilkte ağrı yoktu hissetmedim ama şimdi yavaştan kol ağrısı başladı daha da fazlalaşır mı ağrı.
zaten sabah baş ağrısı mide bulantısıyla uyandım bide aşı üstüne fena oldu ateş filan yapar diyorlar inşallah kötüleşmezbulantı hala geçmedi benim haftada 2-3 gün sersem ediyor resmen beni ya
Cok sag ol canim, geçecek inşallah ben de olumlu düşünmeye çalışıyorumSabahları genelde el ve ayaklar şiş kalkıyorum yüzükler olmuyor o derecegün içinde geçiyor, fazla ayakta kalmazsam şişmiyor ama kalırsam şişip ağrıyor benim de, varisim de var inşallah ilerleyen aylar zorlamaz
Çok geçmiş olsun stres olmamaya çalış kasılmalar artmasınİnşallah sorunsuz taburcu olursunuz
%99 demiş doktorlara güven kuzu valla ne dedilerse çıkıyor, bir tanıdıkta olmuştu sonra geçti oğlu şimdi 3 yaşında hiçbir şeyi yokİçini ferah tut
bazısında sonuna kadar devam ediyormuş bulantı ama inşallah hafif atlatırızBende de oluyor hala bulantı .aşı 2_3 güne geçiyor vurdukları yer biraz sert oluyor ikinci gün burada bir arkadaş söylemişti kolonya sıkmıştım biraz üstüne .
Bende olacak sanırım sonuna kadar azalsada ilacı içmeyince oluyor dün içmemiştim gece vs bulandı ekmek attım ağzıma vs ama gece gece bulanınca çok kötü hissettim sonra bi şekilde uyumuşum keşke geçsebazısında sonuna kadar devam ediyormuş bulantı ama inşallah hafif atlatırız
hımmm bende o zman deneyim kolonya işe yarar inşallah .
çalıştığım için kolumu kullanmak zorunda kalıyorum baya hissettiriyor şuan ağrıyı bakalım geçer inşallah
Geçmiş olsunBunu bilmiyodum benim de yukarıya biraz çıkmış ama yine de kanama alanı varmış derinlerde o yüzden ağır iş çok ayakta kalmak yasak bana inşallah sağlıkla atlatırız bu zorlu süreci
Erkelerde söylüyorlar sanırım böyle dediği gibi düzelir canını sıkmaKizlar detayliya girdim dün. Ölçümler iyi çok şükür, ancak bir bobrekte idrar birikmesi, genisleme var, takip edilmesi gerekiyor. Doktor ilerleme olrsa arastirma hastanesine gelmelisin ama %99ihtimal bsy olmayacak erkek bebeklerde görünüyor sıklıkla dedi. Ama tabii canım sıkıldı.
Geçmiş olsunRahim.agzinda damarlar var yerleşmiş sürekli rahim kasilmasi var
evet bende ne zman ilaç içmesem yada deneme amaçlı bıraksam çok kötü oluyordu.Bende olacak sanırım sonuna kadar azalsada ilacı içmeyince oluyor dün içmemiştim gece vs bulandı ekmek attım ağzıma vs ama gece gece bulanınca çok kötü hissettim sonra bi şekilde uyumuşum keşke geçse
Vali de veriyor emniyet müdürü vermiyor şans işte herkes evdeyken ben çalışcamHangi il ki canım il il değişiyor mu bu. Valinin insiyatifinde mi ki genelge var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?