2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende dün ayrintiliya girdim kizlar bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için burun kemigine, kalbine bakamadi. Bakabildigi kadarıyla normal dedi. 2hafta sonraya tekrar randevu verdi. Birde fetal eko çektirmemi istedi. Sizin doktorlar da istedi mi o an stresten sorun mu var diye sormadım. Smdi stres yapiyorum

Sabahları genelde el ve ayaklar şiş kalkıyorum yüzükler olmuyor o derece gün içinde geçiyor, fazla ayakta kalmazsam şişmiyor ama kalırsam şişip ağrıyor benim de, varisim de var inşallah ilerleyen aylar zorlamaz
Kızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetine erken doğum.riski var
Çok geçmiş olsun stres olmamaya çalış kasılmalar artmasın İnşallah sorunsuz taburcu olursunuz
%99 demiş doktorlara güven kuzu valla ne dedilerse çıkıyor, bir tanıdıkta olmuştu sonra geçti oğlu şimdi 3 yaşında hiçbir şeyi yok İçini ferah tut

Kanaman mı var plasenta aşağıdaydı dimi benim gibi inşallah bişey olmaz dikkat et yardim al çevrende kim varsa sağlıkla inşallah alırız kucaklarımıza evlatlarımızı stres yapmamaya çalış
Aşağıda idi canım.da yukarı dönmüş buna vasa previa diyorlar damarlar aşağıda yerleşmiş bebek vurdukca sıkıntı tabi bu büyüdükçe artacak dedi erken doğum belirtileri var

Evde yatış verdi suanlik canım

Bugün kimseden ses çıkmadı sıcaklardan mı ki acaba

Gerçekten klimasız durulmuyor. Onu da sürekli çalıştırmak olmuyor. Uuuuuf yaz hamileliği kötüymüş. Oğlumda ne güzel kış hamilesiydim.

Günaydın bu gün ayrıntılı usg var umarım herşey yolundadır bana da dua edin kızlar

Takvimine göre 19+ ‘lardasın sanırım. Ayrıntılı için erken değil mi? Doktor beni 22+ ‘da çağırdı

Aşağıda idi canım.da yukarı dönmüş buna vasa previa diyorlar damarlar aşağıda yerleşmiş bebek vurdukca sıkıntı tabi bu büyüdükçe artacak dedi erken doğum belirtileri var
Bunu bilmiyodum benim de yukarıya biraz çıkmış ama yine de kanama alanı varmış derinlerde o yüzden ağır iş çok ayakta kalmak yasak bana inşallah sağlıkla atlatırız bu zorlu süreci

Ben sıcağı seviyorum ama bikaç gündür aşırı sıcak olsun çıplak çıplak dolaşıyoruz artık evde ne yapalım

selam kızlar. beni dün sağlık ocağından aradılar. tetanoz aşısı için sabah gittim vuruldum ilkte ağrı yoktu hissetmedim ama şimdi yavaştan kol ağrısı başladı daha da fazlalaşır mı ağrı.
zaten sabah baş ağrısı mide bulantısıyla uyandım bide aşı üstüne fena oldu ateş filan yapar diyorlar inşallah kötüleşmez bulantı hala geçmedi benim haftada 2-3 gün sersem ediyor resmen beni ya

Bende de oluyor hala bulantı .aşı 2_3 güne geçiyor vurdukları yer biraz sert oluyor ikinci gün burada bir arkadaş söylemişti kolonya sıkmıştım biraz üstüne .

Cok sag ol canim, geçecek inşallah ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum

Bende de oluyor hala bulantı .aşı 2_3 güne geçiyor vurdukları yer biraz sert oluyor ikinci gün burada bir arkadaş söylemişti kolonya sıkmıştım biraz üstüne .
bazısında sonuna kadar devam ediyormuş bulantı ama inşallah hafif atlatırız
hımmm bende o zman deneyim kolonya işe yarar inşallah .
çalıştığım için kolumu kullanmak zorunda kalıyorum baya hissettiriyor şuan ağrıyı bakalım geçer inşallah

Bende olacak sanırım sonuna kadar azalsada ilacı içmeyince oluyor dün içmemiştim gece vs bulandı ekmek attım ağzıma vs ama gece gece bulanınca çok kötü hissettim sonra bi şekilde uyumuşum keşke geçse

Erkelerde söylüyorlar sanırım böyle dediği gibi düzelir canını sıkma

evet bende ne zman ilaç içmesem yada deneme amaçlı bıraksam çok kötü oluyordu.
şimdi bi haftadır bıraktım şükür 4 gündür iyiydim ama bugün başladı gene.
artık hayırlısı evlatlarımız sağlıklı olsun da bunları çekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…