- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.841
Amin inşallah çok haklısınevet bende ne zman ilaç içmesem yada deneme amaçlı bıraksam çok kötü oluyordu.
şimdi bi haftadır bıraktım şükür 4 gündür iyiydim ama bugün başladı gene.
artık hayırlısı evlatlarımız sağlıklı olsun da bunları çekelim
Ben 4 gün uyuyamadım ağrıdan 1 hafta sonra geçti anca. Ateş yapmadi ama ağrı fena. Kolonya ise yaramadı tek hafifleten buz koymak olduselam kızlar. beni dün sağlık ocağından aradılar. tetanoz aşısı için sabah gittim vuruldum ilkte ağrı yoktu hissetmedim ama şimdi yavaştan kol ağrısı başladı daha da fazlalaşır mı ağrı.
zaten sabah baş ağrısı mide bulantısıyla uyandım bide aşı üstüne fena oldu ateş filan yapar diyorlar inşallah kötüleşmezbulantı hala geçmedi benim haftada 2-3 gün sersem ediyor resmen beni ya
yaaaa eyvah eyvah bakalım bende ne derece yapacakBen 4 gün uyuyamadım ağrıdan 1 hafta sonra geçti anca. Ateş yapmadi ama ağrı fena. Kolonya ise yaramadı tek hafifleten buz koymak oldu
SağolunGeçmiş olsun
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da yatmak bişey değil birde insanlara yük olmak varBunu bilmiyodum benim de yukarıya biraz çıkmış ama yine de kanama alanı varmış derinlerde o yüzden ağır iş çok ayakta kalmak yasak bana inşallah sağlıkla atlatırız bu zorlu süreci
Bende philips avent kullandım ilk çocuğumda bundada devam edicem inşallah gayet memnunumSüt sağma makinesi ne öneriyorsunuz
Ben 2. Bebegimde çekinmiştim beyninde damarlarda genişleme görmüştü onun için istemişti size sebep soylemediyse kontrol amaclı mi istedi acabaBende dün ayrintiliya girdim kizlar bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için burun kemigine, kalbine bakamadi. Bakabildigi kadarıyla normal dedi. 2hafta sonraya tekrar randevu verdi. Birde fetal eko çektirmemi istedi. Sizin doktorlar da istedi mi o an stresten sorun mu var diye sormadım. Smdi stres yapiyorum
Aminnn inşallah canimErkelerde söylüyorlar sanırım böyle dediği gibi düzelir canını sıkma
Elden bişey gelmiyo ne yapalım allah yardımcımız olsun mecbur annelere yine iş düşüyo başkasına yük oluyomuş gibi oluyoruz ama annelere naz geçiyo yineİnşallah canım sağlıklı olsunlar da yatmak bişey değil birde insanlara yük olmak var
Bebek 1 hafta önde canım birde iğne hap kan sulandırıcı kullanıyorum ona rağmen plasenta da bozukluk var ciddi değil ama var dedi ilacı artırabiliriz dedi venlere baktır dediTertemiz sonuçlarla gel inşallahMerak ettim neden bu kadar erken giriyorsun detaylıya
Bebek önde tatlım haftasını kaçırıyorum diğer türlü ayın başında ve sonunda geliyormuş bakan perinetolog ay sonu zamanı geçiyor o sebeptenGerçekten klimasız durulmuyor. Onu da sürekli çalıştırmak olmuyor. Uuuuuf yaz hamileliği kötüymüş. Oğlumda ne güzel kış hamilesiydim.
Takvimine göre 19+ ‘lardasın sanırım. Ayrıntılı için erken değil mi?Doktor beni 22+ ‘da çağırdı
Annem kardeşimin çocuklarına bakıyor malesef hiç bir faydası yokElden bişey gelmiyo ne yapalım allah yardımcımız olsun mecbur annelere yine iş düşüyo başkasına yük oluyomuş gibi oluyoruz ama annelere naz geçiyo yine
İlacı arttıralım derken kan sulandiricinin dozunu mu arttıracak?Bebek 1 hafta önde canım birde iğne hap kan sulandırıcı kullanıyorum ona rağmen plasenta da bozukluk var ciddi değil ama var dedi ilacı artırabiliriz dedi venlere baktır
Yok mu başka yardim edebilecek kimse çevrende zor durumdasın şuanAnnem kardeşimin çocuklarına bakıyor malesef hiç bir faydası yok
Evet bu ilaçlara rağmen böyle artırabiliriz bakılsın ama azaltmayacağız dediİlacı arttıralım derken kan sulandiricinin dozunu mu arttıracak?
Merhaba benim eşimde oldu dün öğlen ama bugun ateşi cıktı bende korktum işin açığı sizin eşiniz ateşi ne zaman cıktı ne kadar sürdü? Aşının etkisimi yoksa bir kaç önceden kapılmış covid mi endişelendimbenım doktorumda bıontech ol cunku o daha etkılı dedı esım oldu haftasonu baya fena oldu ates yaptı korktum işin açıkcası
Eşim.yanimda canımYok mu başka yardim edebilecek kimse çevrende zor durumdasın şuan
Çok şükür bir sorun yok herşey güzel dedi Dr çok şükür bin şükür darısı sizlere arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?