2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Amin inşallah çok haklısın

Ben 4 gün uyuyamadım ağrıdan 1 hafta sonra geçti anca. Ateş yapmadi ama ağrı fena. Kolonya ise yaramadı tek hafifleten buz koymak oldu

Ben 4 gün uyuyamadım ağrıdan 1 hafta sonra geçti anca. Ateş yapmadi ama ağrı fena. Kolonya ise yaramadı tek hafifleten buz koymak oldu
yaaaa eyvah eyvah bakalım bende ne derece yapacak ağrı ilerlerse denerim teşekkür ederim

Ben 2. Bebegimde çekinmiştim beyninde damarlarda genişleme görmüştü onun için istemişti size sebep soylemediyse kontrol amaclı mi istedi acaba

İnşallah canım sağlıklı olsunlar da yatmak bişey değil birde insanlara yük olmak var
Elden bişey gelmiyo ne yapalım allah yardımcımız olsun mecbur annelere yine iş düşüyo başkasına yük oluyomuş gibi oluyoruz ama annelere naz geçiyo yine

Tertemiz sonuçlarla gel inşallah Merak ettim neden bu kadar erken giriyorsun detaylıya
Bebek 1 hafta önde canım birde iğne hap kan sulandırıcı kullanıyorum ona rağmen plasenta da bozukluk var ciddi değil ama var dedi ilacı artırabiliriz dedi venlere baktır dedi

Bebek önde tatlım haftasını kaçırıyorum diğer türlü ayın başında ve sonunda geliyormuş bakan perinetolog ay sonu zamanı geçiyor o sebepten

benım doktorumda bıontech ol cunku o daha etkılı dedı esım oldu haftasonu baya fena oldu ates yaptı korktum işin açıkcası
Merhaba benim eşimde oldu dün öğlen ama bugun ateşi cıktı bende korktum işin açığı sizin eşiniz ateşi ne zaman cıktı ne kadar sürdü? Aşının etkisimi yoksa bir kaç önceden kapılmış covid mi endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…