- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.881
Aşılar canlı aşı değilki bulaştırıcı olmaz öyle olsaydı gebelere ve çocuklara yaklaşmayın uyarısında bulunurlardi.geçmiş olsun. Bunyeden bünyeye fark ediyor demekki ben kendim aşı oldum hiç yan etki yaşamadımSize herangi birşey bulaşmadı değilmi bu semptomları göstermesi bulastırıcı yapmaz onu değilmi
Saglikci degilim ama;Tek hekim bir seferde en fazla 10 gün rapor verir ikinci kontrolde bir 10 gün daha yazabilir.Günaydın kızlar aramızda sağlıkçı varsa tek hekimden en fazla kaç gün rapor alabiliyoruz cevaplayabilir mi?
Anladım Teşekkür ederim şifa olsun sizedeAşılar canlı aşı değilki bulaştırıcı olmaz öyle olsaydı gebelere ve çocuklara yaklaşmayın uyarısında bulunurlardi.geçmiş olsun. Bunyeden bünyeye fark ediyor demekki ben kendim aşı oldum hiç yan etki yaşamadım
Gunaydun canım nasılsınGünaydın mutlu pazarlar
Allah kolaylık versinMerhaba canım iyiyiz pek giremiyorum bu ara iş güç yogunluğu bazen giriyorum okuyorum mesajlarınızı cevap veremiyorum
Bende hepsinden hergun yiyorum bı zararını görmedim kiloda fazla değil 1 kilo aldımBen de ya hem de yanında kavun ve diğer meyvelerle beraber ama doktoruma sordum cik fazla meyve yiyorum zarari olur mu diye sulu meyveleri ye bol bol kilo sorunun yok ödemin yok sıkıntı olmaz dedi
Maşallah 1 kilo çok iyi dikkat mi ediyorsun yediklerine yoksa normal rutinindemi herşey bende yiyorum o sayılanlar ama maalesef +3 ile devam ediyorumBende hepsinden hergun yiyorum bı zararını görmedim kiloda fazla değil 1 kilo aldım
Aynen canim benimde hic kilo yok dahaBende hepsinden hergun yiyorum bı zararını görmedim kiloda fazla değil 1 kilo aldım
3 kiloda fazla değil ki çok iyi. Ben normal yiyorum hamileyken az yiyeyim kilo almayayım gibi düşüncelerim yok ama şişkinlik oluyo bazen fazla yiyemiyorum meyve çok yiyorumMaşallah 1 kilo çok iyi dikkat mi ediyorsun yediklerine yoksa normal rutinindemi herşey bende yiyorum o sayılanlar ama maalesef +3 ile devam ediyorum
Allah yardımcınız olsun inşallah zamanını doldurur neden öyle dedi ki ne sıkıntınız varKızlar merhaba doktor tuvalet dışında kalkmayı yasakladı yatış verdi oğlum.var 5 yaşında çok canimm sıkkın dua edin cuma günü hurmetineerken doğum.riski var
Benim de hiç takıntım yok herşeyi yiyorum zaten miğde bulantısı yeni yeni geçmiş sayılır doya doya yiyesim var.2 kilo almıştım en son ki tartıldığımda.Bende hepsinden hergun yiyorum bı zararını görmedim kiloda fazla değil 1 kilo aldım
Aynen canim benimde hic kilo yok daha
Aynen canim benimde hic kilo yok daha
Bende anlamadim nasil oldu canim 3. Gebeligim bu 2 si erkekti baya almistim bu kız galiba farkediyor ilk ay 1 bucuk kilo falan almistim bulanti döneminde 2 kilo falan vermişim 10 gün önce hamile kaldigim kilodan daha düşük çıktım bu 10 günde aldıysam bilmiyorumOoooof hiç kilo almadın mı?
Ne güzeeeeeeeel
Allah korusun inşallah bir sıkıntı yokturKızımda sancim hiç olmamıştı bu bebekte sancim oluyor arada bir çok yorulunca. Geçen doktora sordum magnezyum başlattı baya rahatlattı o. Ama hala devam ediyor korkuyorum erken doğum olacak diye haftaya kontrolüm var inşallah bir sıkıntı yoktur
Inşallah bi sorun yokturKızımda sancim hiç olmamıştı bu bebekte sancim oluyor arada bir çok yorulunca. Geçen doktora sordum magnezyum başlattı baya rahatlattı o. Ama hala devam ediyor korkuyorum erken doğum olacak diye haftaya kontrolüm var inşallah bir sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?