2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Size herangi birşey bulaşmadı değilmi bu semptomları göstermesi bulastırıcı yapmaz onu değilmi
Aşılar canlı aşı değilki bulaştırıcı olmaz öyle olsaydı gebelere ve çocuklara yaklaşmayın uyarısında bulunurlardi.geçmiş olsun. Bunyeden bünyeye fark ediyor demekki ben kendim aşı oldum hiç yan etki yaşamadım

Anladım Teşekkür ederim şifa olsun sizede

Ben de ya hem de yanında kavun ve diğer meyvelerle beraber ama doktoruma sordum cik fazla meyve yiyorum zarari olur mu diye sulu meyveleri ye bol bol kilo sorunun yok ödemin yok sıkıntı olmaz dedi
Bende hepsinden hergun yiyorum bı zararını görmedim kiloda fazla değil 1 kilo aldım

Maşallah 1 kilo çok iyi dikkat mi ediyorsun yediklerine yoksa normal rutinindemi herşey bende yiyorum o sayılanlar ama maalesef +3 ile devam ediyorum
3 kiloda fazla değil ki çok iyi. Ben normal yiyorum hamileyken az yiyeyim kilo almayayım gibi düşüncelerim yok ama şişkinlik oluyo bazen fazla yiyemiyorum meyve çok yiyorum

Ooooof hiç kilo almadın mı?
Ne güzeeeeeeeel
Bende anlamadim nasil oldu canim 3. Gebeligim bu 2 si erkekti baya almistim bu kız galiba farkediyor ilk ay 1 bucuk kilo falan almistim bulanti döneminde 2 kilo falan vermişim 10 gün önce hamile kaldigim kilodan daha düşük çıktım bu 10 günde aldıysam bilmiyorum

Kızımda sancim hiç olmamıştı bu bebekte sancim oluyor arada bir çok yorulunca. Geçen doktora sordum magnezyum başlattı baya rahatlattı o. Ama hala devam ediyor korkuyorum erken doğum olacak diye haftaya kontrolüm var inşallah bir sıkıntı yoktur

Allah korusun inşallah bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…