2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yıkanabilir bebek bezi düşünen var mı? Yada kullanmış tecrübesi olan. İlkinde hazır kullandim. Bu bebikte düşünüyorum ama tabi aklımda deli sorular

Yıkanabilir bebek bezi düşünen var mı? Yada kullanmış tecrübesi olan. İlkinde hazır kullandim. Bu bebikte düşünüyorum ama tabi aklımda deli sorular
Ahh bende düşünüyorum kesinlikle hem bebek için hemde bizim için bence çok yerarli olduğunu düşünüyorum zahmetini saymazsak tabi.bende merak ediyorum kullananlar hangisiyle başladı

Canm halsizlik çok varsa bir şeyler eksik demekki vücudunda bence bir vitamin değerlerini ölçtür beslenmene dikkat et

Ahh bende düşünüyorum kesinlikle hem bebek için hemde bizim için bence çok yerarli olduğunu düşünüyorum zahmetini saymazsak tabi.bende merak ediyorum kullananlar hangisiyle başladı
Little bloomz bakıyorum ama iç bezleri bile çok çeşit ped şekli katlamalısı kumaş çeşitleri. Birde cover olanları var. Kullanan olsa da fikir alsak

Normalde nasıl duruyo ki zaten kafası yukarda ayakları aşağıda ama dönüyo arada illaki yan da yatar ama bilmiyorum benim ilk olduğu için doktora da sormadım
Normalde bu haftalarda baş yukarıda ayaklar aşağıda olur. Benimki yan yatmış sanki kucağımda uzaniyor gibi düşün

Ben oğullarımda kullandım ama büyüklerdi. Bunda da kullanmayı düşünüyorum. Sadece tek sıkıntı kakayı akıtmak. Bazen kusacak gibi oluyordum

Ya bende kararsızım bi yanım al hazır olsun diyor ,bi yanım belki gerek kalmaz diyor.
Kremi hangi markanın alacaksın
Earth mama alacağım pahalı ama iyi diye duydum herşey çok pahalı ya, göğüs kapakları da ucuz bişey değil duruma göre alacağım inşallah gerek kalmaz diyelim

Earth mama alacağım pahalı ama iyi diye duydum herşey çok pahalı ya, göğüs kapakları da ucuz bişey değil duruma göre alacağım inşallah gerek kalmaz diyelim
Evet canım öyle valla ama yeterki sağlıkla gelsinler parayla olacak işler hallolur elbet.200 e yakın fiyattalar kapaklar ama bu dediğim marka yüzde elli indirime inmiş 100 küsürdü o yüzden sordum

Hamile kaldığım ilk zamanlar bakıyodum düşünmüştüm ben de ama uğraşmak ta istemedim sonradan fikrim değişti galiba hazır bez kullanıcaz
Normalde bu haftalarda baş yukarıda ayaklar aşağıda olur. Benimki yan yatmış sanki kucağımda uzaniyor gibi düşün
O anlık öyle yatmış olabilir mi belki de dönüyodur

Ben oğullarımda kullandım ama büyüklerdi. Bunda da kullanmayı düşünüyorum. Sadece tek sıkıntı kakayı akıtmak. Bazen kusacak gibi oluyordum

Liner den akıtma kolay diyorlar ama gerçekten benimde en çok o kısım büyüyor gözüme hep bebek kakası kalmıyor ki
En merak ettiğim çiş zaten ıslak kakayi akitincada ıslanıyor falan yıkama zamanına kadar nem kokusu oluyor mu sonuçta nemli kalan kumaş koku yapar ya. Ne yapmak lazım sen nasil yapmıştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…