- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.441
Bir. tane beğendim, çok sağlam ve güvendiğim bir marka. Biraz ağır ama donanımı çok ve katlamak açmak tek elle aşırı kolay. Sanırım alıcam onu gözü karartıpBir kararsız olarak bende burdayımneyseki bu sefer beşik falan düşünme durumum yok hazır hepsi Aldıgın araba hafif olsun ve tek elle acılsın ona dikkat et :)
Asansör ve kendi aracın varsa iyi canım agırlık falan bunlar olmadıgında önem tasıyorBir. tane beğendim, çok sağlam ve güvendiğim bir marka. Biraz ağır ama donanımı çok ve katlamak açmak tek elle aşırı kolay. Sanırım alıcam onu gözü karartıp
Ama hastane çıkışları falan çok karışık işlermiş meğer. Sınırsız seçenek, çeşitli kombinler, battaniyeler pikeler eldivenler vs vs. Ay hepsi de güzel, seçemiyorum
Al işte, çok fazla detay varAsansör ve kendi aracın varsa iyi canım agırlık falan bunlar olmadıgında önem tasıyoreldiven ayrı alacaksan bilekten lastikli olanları al onlar elden cıkmıyor. Hastane setlerı içindekiler sürekli cıkıyo hastane cıkıslarında ıkı beden var 50 cm ve 56 cm Bebek iri olursa 50 olan risk
Asıl onların marka işi falan zordu bak onları basarmıssınAl işte, çok fazla detay var
Neyse, şu an için battaniye, ağız bezi, emzik, bebek bezi, ıslak mendil ve alt açma örtüsü hazırBunları seçmek kolaydı
Reflü ne demek bilirim 9 ay kusmuştu kızım kabusBelkide o zaman cıktılarbenım kız 2016 dogumlu o zamandan sonra cıktıgı kesin diktirmişsin yine benım var battanıye sadece kızıma müslin almamıstım ondan alıcam bir tane tamamdır battaniye olarak. Reflü falan yoksa cok ihtiyacın olmadı demek ki bizim mendillerde hal kalmamıstı. Önlükler ve üstlerde aynı şekilde neyse cok sukur gectı
Mühendisinoğlu sağolsun, onun incelemelerinden yola çıkıp aldım çiş kaka malzemeleriniAsıl onların marka işi falan zordu bak onları basarmıssınbir hastane cıkısı ile basladın mı gerisi gelir
Kız o zaman nasıl sildin cocugun agzınıReflü ne demek bilirim 9 ay kusmuştu kızım kabus
Hangi markaları aldın? İncelemedim hazıra konayımkosucukaplumbaga .!.:Mühendisinoğlu sağolsun, onun incelemelerinden yola çıkıp aldım çiş kaka malzemeleriniDiğerleri de gördükçe alındı. Şimdi hastane çıkışlarında gözüm, bakalım :) Hayırlısı ile gelseler de giymeye başlasalar aldıklarımızı
Ben sleepy’nin bio naturelini aldım bez olarak, ıslak mendilde de yeni doğan için vardı, hangi seriydi bilmiyorum şimdi, odada kolide duruyor :)Kız o zaman nasıl sildin cocugun agzını
Hangi markaları aldın? İncelemedim hazıra konayımAmin canım inşallah
Büyük ihtimal bende öylr yapacagımda bakalım inşallah memnun kalırız hiç denemedigim bir marka :)Ben sleepy’nin bio naturelini aldım bez olarak, ıslak mendilde de yeni doğan için vardı, hangi seriydi bilmiyorum şimdi, odada kolide duruyor :)
Instagram hesabından yıldızlı ürünlere bakarsın, ona göre karar verirsin. Bebek bezi üretimini bildiğimden en pahalısının en kalitelisi olduğu algısına sahip değilimBebeğin cildi seçecek bezini, biz denemeye sleepy ile başlayacağız bakalım.
Benimde öyle bunu doktora sormayı unuttum ama o zaten her şey normal dediSelam güzel anneler nasılsınız?
Kontrollerinizi yazmanız beni çok mutlu ediyor, malum her hafta kontrole gitmediğmizden biri gidip kilo filan yazınca heh benimki de bu hafta bu kilolarda o zaman diyorum
Sizlere bir de sorum var. Benim bebişin hareketleri hep çok aşağıda sanki. Göbek deliğimden 4 parmak filan aşağıda. 16 haftalıkken de orda hissediyordum hala orda yukarı çıkması gerekmez mi artık?
Sizinki nerelerde hareket ediyor??
Benimkide öyle yaSelam güzel anneler nasılsınız?
Kontrollerinizi yazmanız beni çok mutlu ediyor, malum her hafta kontrole gitmediğmizden biri gidip kilo filan yazınca heh benimki de bu hafta bu kilolarda o zaman diyorum
Sizlere bir de sorum var. Benim bebişin hareketleri hep çok aşağıda sanki. Göbek deliğimden 4 parmak filan aşağıda. 16 haftalıkken de orda hissediyordum hala orda yukarı çıkması gerekmez mi artık?
Benimki de oyle hala gobek deligimin 4 parmak altinda falan ama sadece daha genis bir alanda hissediyorum bazen mesaneme be yapiyorsa tekme falan atiyor heralde virden tuvalete gitme ihtiyaci hissediyorumSelam güzel anneler nasılsınız?
Çevremde deneyip memnun olan çok aile var, ve bu iş kesinlikle çocuğun vücuduna uyumda bitiyor. Her markanın organiği, osu busu var, birini alıp deneyinBüyük ihtimal bende öylr yapacagımda bakalım inşallah memnun kalırız hiç denemedigim bir marka :)
Valla önlük çok kullandım bide 6 aydan sonra ek gıda dönemi misal 6-9 ay arası kustuğunda komple yıkıyodumKız o zaman nasıl sildin cocugun agzını
Hangi markaları aldın? İncelemedim hazıra konayımAmin canım inşallah
Detaylıya girdim 2 hafta önce bana da bişey denmedi normal denmiştiBenimde öyle bunu doktora sormayı unuttum ama o zaten her şey normal dedi
Demek ki normal canımBenimkide öyle ya
Evet evet benim de öyle yine aşağıda ama daha sağda ve sol taraflarda hissediyorum bizim rahim yatayına büyüyor herhaldeBenimki de oyle hala gobek deligimin 4 parmak altinda falan ama sadece daha genis bir alanda hissediyorum bazen mesaneme be yapiyorsa tekme falan atiyor heralde virden tuvalete gitme ihtiyaci hissediyorum
Bakalım canım :) basta zaten ıslak mendili sadece hastanede falan kullanırım. Evde bir kac ay kullanmam.Çevremde deneyip memnun olan çok aile var, ve bu iş kesinlikle çocuğun vücuduna uyumda bitiyor. Her markanın organiği, osu busu var, birini alıp deneyin
Mendil işini önlükle görüyordun o zaman :) inşallah bu minnoşlarda olmaz reflü. Çok çaresiz bırakıyor anneyıValla önlük çok kullandım bide 6 aydan sonra ek gıda dönemi misal 6-9 ay arası kustuğunda komple yıkıyodumkokmasn diye
Canım cok yogunlar hangi birini arayacaklar. Sadece hamile degil bebeklerin, cocukların takıbını yapıyorlar. Üstüne birde korona aşıları. Bana bir iki gunden birşey olmaz dedi ama senin baya fazla olmus. Hemsırenın numarasını istrseydın keskeTam 1ay önce tetenoz oldum bu ay aksadı bugün gidemedim ya aramıyolarda 26 sında açılcklar galiba geç gitmemin zararı olur mu ki günü gününe mi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?