- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.461
hava o kadar sıcak ki dışardan gelince duş almamanın imkanı yok çok şükür bir sıkıntı olmadı ama tetenoz covid aşısından kat kat daha fazla kol ağrısı yaptıAçıktır herhalde ya 1 gün çalışıversin aşıdan sonra su yasak mı bana duşa girebilirsin dedi geçen ay
Bizimkiler sorumsuz ya yoğun bi yer değil yeni sağlık ocağı sallamasyon hep 26sına kadarda 10 gün var bilemedim napcamı tatildeyim bende gidemedimCanım cok yogunlar hangi birini arayacaklar. Sadece hamile degil bebeklerin, cocukların takıbını yapıyorlar. Üstüne birde korona aşıları. Bana bir iki gunden birşey olmaz dedi ama senin baya fazla olmus. Hemsırenın numarasını istrseydın keske
Ben daha önce 5 doz vurulmuş birisi olarak söylüyorum , 5-10 günden bir şey olmuyor .. 1 ay sonra bile gitseniz 2. doz yerine sayılıyorBizimkiler sorumsuz ya yoğun bi yer değil yeni sağlık ocağı sallamasyon hep 26sına kadarda 10 gün var bilemedim napcamı tatildeyim bende gidemedim
Benım ki kagıda yazıyor zaten aramayıda şöylr yapar cok gecer sıstemlerınde cıkar oyle arıyorlar mecburiyetten yani :) kızım 5 yasında 5 yıldır her gıttıgımde sonra 5 ay sonrada olsa kagda yazar eger 15-20 gun yada fazla gıtmezsem gelmen lazım diye arar. Bir daha gittiginde mutlaka numarasını isteBizimkiler sorumsuz ya yoğun bi yer değil yeni sağlık ocağı sallamasyon hep 26sına kadarda 10 gün var bilemedim napcamı tatildeyim bende gidemedim
Sorun olmaz ben de 21 haziranda vuruldum 2.dozu da 29 temmuzda vurulcam öyle konuştuk ebeyle sorun olmaz dediTam 1ay önce tetenoz oldum bu ay aksadı bugün gidemedim ya aramıyolarda 26 sında açılcklar galiba geç gitmemin zararı olur mu ki günü gününe mi olmalı
Çok sevindim korktum eşimde kızdı gitmiyon korkudan diye sıcaktan zor geldiBen daha önce 5 doz vurulmuş birisi olarak söylüyorum , 5-10 günden bir şey olmuyor .. 1 ay sonra bile gitseniz 2. doz yerine sayılıyor.. ama siz bayram dönüşü aksatmadan gidin
Onlar aramadan hemen git pazartesi. Bi hafta ön günden bisey olacağını sanmam bazı doktorlar bir doz istiyormuş soruyor hemşire siz bir doz mu olacaksınız vs diye.Tam 1ay önce tetenoz oldum bu ay aksadı bugün gidemedim ya aramıyolarda 26 sında açılcklar galiba geç gitmemin zararı olur mu ki günü gününe mi olmalı
İyi hadi ya sevindim eşim aksatma aşılar önemli diye evham yapınca kızınca çok önemli 1 gün bile geçmemesi lazım deyince korktumSorun olmaz ben de 21 haziranda vuruldum 2.dozu da 29 temmuzda vurulcam öyle konuştuk ebeyle sorun olmaz dedi
Benim vurulmam lazım ya en son çocukken vuruldum aşı hep kaçtım aşıdanOnlar aramadan hemen git pazartesi. Bi hafta ön günden bisey olacağını sanmam bazı doktorlar bir doz istiyormuş soruyor hemşire siz bir doz mu olacaksınız vs diye.
Ben de senin gibiyimBenim vurulmam lazım ya en son çocukken vuruldum aşı hep kaçtım aşıdan
Gram uykum yokSelam kızlar nasıl gidiyor hamislikruh halleriniz ne durumda ,bende duygusallık uyku hala devam ediyor sizlerde durumlar nasıl
Selaam, benim de uykum cok geliyor yaa hep uyusam ama bence sicaklarin da etkisi var bunda. Onun disinda hamilelik iyi gidiyorSelam kızlar nasıl gidiyor hamislikruh halleriniz ne durumda ,bende duygusallık uyku hala devam ediyor sizlerde durumlar nasıl
Duygusallık bende de var önceden de vardı arttı uyku aynı normal sağa sola dönmek aynen problem ama tabiki cabuk yoruluyorum dışarı çıkınca özellikleGram uykum yokbi terslik var bende anlamadım duygusaldım zaten bi fark göremedim rahat değilim hiç sağ sola dön dur göbekten dönemiyom tutarak dönüyom halsizlik çok hiç kalkasım yok yerimden çabuk yoruluyom
Ilk çocuğumda vardı.. Sorakilerde olmadı valla inşallah da olmazBakalım canım :) basta zaten ıslak mendili sadece hastanede falan kullanırım. Evde bir kac ay kullanmam.
Mendil işini önlükle görüyordun o zaman :) inşallah bu minnoşlarda olmaz reflü. Çok çaresiz bırakıyor anneyı
İnşallah canımIlk çocuğumda vardı.. Sorakilerde olmadı valla inşallah da olmaz
Normalde nasıl duruyo ki zaten kafası yukarda ayakları aşağıda ama dönüyo arada illaki yan da yatar ama bilmiyorum benim ilk olduğu için doktora da sormadımGünaydın arkadaşlar,sabah doktora gittim, bebiş yan duruyormuş. Kafası sağ göğsümün altında ayakları sol göğsümün altında. Bu duruş seni biraz zorluyordur dedi. Hakiketen sırtım çok ağrıyor,hareket ederken zorlanıyorum. Ben de diğer ikisinde böyle değildim deyip duruyordum. Meğerse pozisyondamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?