2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar ben yatarken bir taraftan bi tarafa dönmek için önce sırt üstü pozisyona gelip sonra dönüyorum ama her gördüğünde annem fena kızıyor Neymiş efendim kalkıp oturumuma gelip öyle dönecekmişim diğer tarafa ama gece çok fazla dönüyorum ben Her defasında nasıl kalkayım .Sizler nasıl yapıyorsunuz bebişime zarar vermiyorumdur dimi

Bilmiyorum ama o kadar takmamak gerekiyor bence ben hamilelikten önce nasilsam hala öyleyim ya bir tek yüz üstü yatamıyorum artık kendim rahatsız oluyorum onun harici her şey aynı

Bende böyle kalkıyorum ve bu sebepten stres yapıyorum nasıl yapmalıyız çok dönüyorum ve sırtımdan dönüyorum

30 hafta sonrasina kadar sirt üstü yatmak sanıldığı kadar tehlikeli degil cok uzun sure yatmadiginiz surece sadece pozisyon degistirirken bira yatmak inanin hic sorun yaratmaz size tedirgin olmayin. Ben eskiden nasil yatiyorsam hala ayni yatiyorum. Arada sirt ustu uzanip dinleniyorum da.

Ultrason icin gidildiginde de hep sirt ustu yatiyoruz o kadar sorun olsa orda da sirt ustu yatirmazlar

Arkadaşlar evde kendi cihazıyla şekerini ölçenler var mı? Açlık şekerimi ölçtüm ama tokluk bilemedim nasıl yapmam lazım?
Yemekten iki saat sonra olceceksiniz
Benim annemde öyle der kizar hep. İlkinde cok dikkat ediyordum ama bunda çokta doğru olduğunu dusunmuyorum nasıl kolayına gelirse öyle dönüyorum cok ani hareket etmiyorum o kadar
Kızlar bazı günler bebek çok vururken bazı günler az vuruyor siz dede. Böyle mi acaba
Aynen

Bikdigin normal dönüyorum biraz daha yavas sadece

Ben karnıma yük vermeden yüz üstü dönüyorum sağ veya sola yatıp bir bacağımı kendime çekiyorum sonra pozisyon değişip sırt üstü yattığımda oluyor.bence çok sakıncası yoktur dönme şeklinin

Bir de hamilelik hormonların tavan resmen. Arkadaşıma geldik iki günlüğüne. Annesini kaybetmişti iki yıl önce filan. Annesinin eşyalarına hiç dokunmamış. Aseton filan yarım kalmış. Tuvalet masasında duruyor. Ona çaktırmıyorum. Ama nasıl duygulandım. Akşam da ondan gizli baya ağladım Bu yarım kalmışlık hissi beni baya etkiledi.

Ben de senin gibi dönüyorum yavaşça..ama sırt üstü uzun süre uzanamıyorum belim ağırıyo sadece dönerken ve uyandığımda bazen sırtüstü pozisyonda buluyorum kendimi o zaman belim ağırmıyo nedense
Benim de öyle canım. Bazen çok hissediyorum. Bazen az.
Bie de bir kaç gün gezelim dedik ayaklarım bir şişti. İki numara büyüdü resmen
Ben de pazar ve pazartesi dolaştım biraz bir de ayaküstü çok durdum aslında doktor dikkat etmen lazım demişti ama en azından bir tatlı yapmak istemiştim arefe günü
Hele bayramın 1.günü arada dinlenmeme rağmen yine yordummu kendimi ne yaptıysam ayaklarım resmen balon oldu ilk defa başıma geldi gece uyudum ayaklarım yüksekte ama yine de tam inmedi bugün 3 kez tuzlu soğuk suya soktum egzersizler yaptım azalmış ama yine inmedi artık böyle mı kalacaklar bilmiyorum kafaya taktım biraz

İyi bayramlar son zamanlar da benim de bebek karnımın içinde bir yere toplanıyor bir ağrı oluyor yatıyorum geçiyor şükür, açken daha çok oynadığını farkettim ve son zamanlarda çok ayaktayım iş güç şiştim elin ayağım ayaklarım ne kadar ağrıdıysa dinlenince uyutmuyor ağrıdan

İyi geceler benim karnım 7 8 aylık gibi kızlar benim gibi olan varmı henüz hamileliğin ortası daha nasıl olacak bu işler

Benim çok eskiden beri mantara yatkınlığım var. Nasıl anlatsam, bir şeye çok üzülsem hemen mantar oluyorum. Zaten fırsatçı enfeksiyon diyorlarmış doktorlar mantara. Sadece vajinal değil cildimde de oluyor yani. Hamilelikten önce de, hamilelelik sırasında da hep olup geçiyordu. Hamilelik öncesi o mantar için fitiller, kremler hepsini kullanarak çok kez tedavi oldum, geçti de. Çamaşır pamuklu giyip sürekli değiştiriyorum da ama bikaç ay sonra gene oluyordu. Hamilelikte de olup geçiyor olup geçiyor. Doktoruma söyledim hem ilk gittiğime hem şimdi gittiğime. İsterseniz gene o fitillerden kullanalım ama hele hamilelikte çok sık olan birşey önceden yoksa bile dediler. Kullanmadım ilaç, gene geçti. Fakat sıcaklar başlayınca gene başladı çünkü aynen ben de sürekli ama sürekli değiştirip araya havlu kağıt koymama rağmen sıcaktan nerdeyse sürekli nemli çamaşırla dolanıyorum.
Demir eksikliği, kansızlık da mantara kapı açıyor. Benim de kansızlığım vardır doktor Ferro sanolü 2 ye çıkardı bakalım belki toparlar. Ama gerçekten aynı durumdan ben de şikayetçiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…