- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.581
Kilolu musunuz neye göre büyüyo bu kadar sağlıksız hamur işinden mi kiBenimki de küçükbebeğin kilosu normal hatta biraz ilerde bile ama gobegim hala cok buyumedi
Kağıt havlu bende koyuyorum ama yine çamaşırlar nemleniyorBenim çok eskiden beri mantara yatkınlığım var. Nasıl anlatsam, bir şeye çok üzülsem hemen mantar oluyorum. Zaten fırsatçı enfeksiyon diyorlarmış doktorlar mantara. Sadece vajinal değil cildimde de oluyor yani. Hamilelikten önce de, hamilelelik sırasında da hep olup geçiyordu. Hamilelik öncesi o mantar için fitiller, kremler hepsini kullanarak çok kez tedavi oldum, geçti de. Çamaşır pamuklu giyip sürekli değiştiriyorum da ama bikaç ay sonra gene oluyordu. Hamilelikte de olup geçiyor olup geçiyor. Doktoruma söyledim hem ilk gittiğime hem şimdi gittiğime. İsterseniz gene o fitillerden kullanalım ama hele hamilelikte çok sık olan birşey önceden yoksa bile dediler. Kullanmadım ilaç, gene geçti. Fakat sıcaklar başlayınca gene başladı çünkü aynen ben de sürekli ama sürekli değiştirip araya havlu kağıt koymama rağmen sıcaktan nerdeyse sürekli nemli çamaşırla dolanıyorum.
Demir eksikliği, kansızlık da mantara kapı açıyor. Benim de kansızlığım vardır doktor Ferro sanolü 2 ye çıkardı bakalım belki toparlar. Ama gerçekten aynı durumdan ben de şikayetçiyim.
Kilolu musunuz neye göre büyüyo bu kadar sağlıksız hamur işinden mi ki
Benim karnımın içi çok dar demekki çok şiştim ama bacaklar kürdan annemde teyze ananemde zayıf sadece göbekleri kalmış annem şuan 120 kilo ve uzun boylu sadece göbek var göbek gitse manken gibi olur bizde göbek genetikİç karin genişliğine göre bence ayni haftalarda olan hatta benim daha geri haftalarında olan bir arkadaşımın karnı bayağı belli oldu o 14. Haftada. Benim annemin de cok fazla göbeği çıkmamış son aylara kadar. Kiloluyum diyemem hatta hala hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlam var şu an. Ama ilk üç ay 2 kilo verdim. Karin büyüklüğü kisiye gore en cok degisen ve hamilelikte standart kabul edilemeyecek tek şey bence
Bende tisortten sanki çok büyük değilmiş gibi görüyorum açıp bakınca anlıyorum büyüdüğünü birde bir süre bi yere gidip geldiysem aynı ayna da bakınca şaşırıyorum büyümüş diyeİç karin genişliğine göre bence ayni haftalarda olan hatta benim daha geri haftalarında olan bir arkadaşımın karnı bayağı belli oldu o 14. Haftada. Benim annemin de cok fazla göbeği çıkmamış son aylara kadar. Kiloluyum diyemem hatta hala hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlam var şu an. Ama ilk üç ay 2 kilo verdim. Karin büyüklüğü kisiye gore en cok degisen ve hamilelikte standart kabul edilemeyecek tek şey bence
Evet mesela yoga falan yapınca benim de karnım normalden daha buyuk gorunuyorBende tisortten sanki çok büyük değilmiş gibi görüyorum açıp bakınca anlıyorum büyüdüğünü birde bir süre bi yere gidip geldiysem aynı ayna da bakınca şaşırıyorum büyümüş diye
Doktorlar havlu kagidi kesinlikle önermiyor. Evde müsait zamanlarda ic camasirini cikarip havalanmasıni sagla ve bol su icBenim çok eskiden beri mantara yatkınlığım var. Nasıl anlatsam, bir şeye çok üzülsem hemen mantar oluyorum. Zaten fırsatçı enfeksiyon diyorlarmış doktorlar mantara. Sadece vajinal değil cildimde de oluyor yani. Hamilelikten önce de, hamilelelik sırasında da hep olup geçiyordu. Hamilelik öncesi o mantar için fitiller, kremler hepsini kullanarak çok kez tedavi oldum, geçti de. Çamaşır pamuklu giyip sürekli değiştiriyorum da ama bikaç ay sonra gene oluyordu. Hamilelikte de olup geçiyor olup geçiyor. Doktoruma söyledim hem ilk gittiğime hem şimdi gittiğime. İsterseniz gene o fitillerden kullanalım ama hele hamilelikte çok sık olan birşey önceden yoksa bile dediler. Kullanmadım ilaç, gene geçti. Fakat sıcaklar başlayınca gene başladı çünkü aynen ben de sürekli ama sürekli değiştirip araya havlu kağıt koymama rağmen sıcaktan nerdeyse sürekli nemli çamaşırla dolanıyorum.
Demir eksikliği, kansızlık da mantara kapı açıyor. Benim de kansızlığım vardır doktor Ferro sanolü 2 ye çıkardı bakalım belki toparlar. Ama gerçekten aynı durumdan ben de şikayetçiyim.
Kiz sen daha orda msn, fotoda cok normaldi niye o kadar takıntı yaptin yahuuu, herkesin vucut yapisi bambaska, kilo alirken bile kimi insanlar yanaklardan baslar almaya, kimi direkt göbek, kimi kalcalar vs yani takilma bu kadarKilolu musunuz neye göre büyüyo bu kadar sağlıksız hamur işinden mi ki
Kagit havlu koyma canim, doktorlar kesinlikle onaylamiyor. Ama evde ic camasirsiz gezebilirsin. Su icmeye devamKağıt havlu bende koyuyorum ama yine çamaşırlar nemleniyorIslaklık hissettiğim an değişiyorum başka çözüm bulamadım.çok su içince de akıntı çoğalıyor gibi geldi.ama mecbur içicez Kansızlıkla ilişkili olduğunu düşünmemiştim umarım toparlar.ben kimse yokken tamamen havalandırıyorum o da iyi geldi gibi sürekli kuru tutcaz zor..enfeksiyon gebeliğin başından beri var bende ilaç içsem de tekrarlıyor ilişkiyle alakalı da olabilir.2 hafta sonra tekrar idrar tahlili vericem bakalım çıkacak mı yine
Çok sık cinsel ilişki artırır demişti gebelikten bir iki sene önce gittiğim ve çok memnun kaldığım bir doktor. Çocuktan önceki o deneme süreci belki sizde de artmasına neden olmuş olabilir. Mantar idrar testinde çıkmıyor, sürüntü alıyorlar kadın doğum bölümünde. Eğer akıntı yok ama içten kaşınma varsa genelde bu sürüntüyü alıyorlar ya da işte vajinal muayenede zaten hemen görüyorlar.Kağıt havlu bende koyuyorum ama yine çamaşırlar nemleniyorIslaklık hissettiğim an değişiyorum başka çözüm bulamadım.çok su içince de akıntı çoğalıyor gibi geldi.ama mecbur içicez Kansızlıkla ilişkili olduğunu düşünmemiştim umarım toparlar.ben kimse yokken tamamen havalandırıyorum o da iyi geldi gibi sürekli kuru tutcaz zor..enfeksiyon gebeliğin başından beri var bende ilaç içsem de tekrarlıyor ilişkiyle alakalı da olabilir.2 hafta sonra tekrar idrar tahlili vericem bakalım çıkacak mı yine
Bunu bilmiyordum ama işyerinde sürekli çamaşır degiştirme şansım yok. Bütün gün ıslak çamaşırla durmak ya da günlük ped daha kötü. İşyerinde havlu kağıdı sık sık değiştirmek gene bu ikisinden iyi. Ama evdeyken kullanmayım bari, teşekkürlerDoktorlar havlu kagidi kesinlikle önermiyor. Evde müsait zamanlarda ic camasirini cikarip havalanmasıni sagla ve bol su ic
Kiz sen daha orda msn, fotoda cok normaldi niye o kadar takıntı yaptin yahuuu, herkesin vucut yapisi bambaska, kilo alirken bile kimi insanlar yanaklardan baslar almaya, kimi direkt göbek, kimi kalcalar vs yani takilma bu kadar
Kagit havlu koyma canim, doktorlar kesinlikle onaylamiyor. Ama evde ic camasirsiz gezebilirsin. Su icmeye devam
Gunluk ped ve kağıt havlu gibi urunler koymaktansa birakin islansin, günlük çamaşır değiştirin yeter deniyor, eger sans varsa belki günde 1 kere degisiklik yapilablr işyerinde. Şundan biliyorm annem kullanıyordu, bende de bi ara aliskanlik yapmisti, kasinti, idrar yolu enfeksiyonu, akinti vs hic bitmiyordu, bitmedikce kullanmaya devam ediyordum. Doktor anneme sakın kullanma demis, bana da ayrıca baska bi doktor gittiğimde kullanma dedi, cidden belli bir sure devam etti ama sonra o durum kesilmeye başladı. Sonra da neredeyse tamamen bitti. Bir de genital bölgeyi taharet esnasında yikarken kullanılan sivi sabun da cok etkiliyor. Bazilari bana meğer alerji yapiyormus mesela. Sonradan keşfettim. İslak mendil kullanmak zaten ne mümkün. Yasaynca uzun yazdm kusuruma bakmaBunu bilmiyordum ama işyerinde sürekli çamaşır degiştirme şansım yok. Bütün gün ıslak çamaşırla durmak ya da günlük ped daha kötü. İşyerinde havlu kağıdı sık sık değiştirmek gene bu ikisinden iyi. Ama evdeyken kullanmayım bari, teşekkürler
Şuan mantar yok çok şükür ama enfeksiyon var diye düşünüyorum ilişkiden oluyor yapacak bir şey yok sanırım su içiyorum bol bol o yüzden şikayetim yok en azından. İnşallah sizde de bir şey yoktur varsa da geçerÇok sık cinsel ilişki artırır demişti gebelikten bir iki sene önce gittiğim ve çok memnun kaldığım bir doktor. Çocuktan önceki o deneme süreci belki sizde de artmasına neden olmuş olabilir. Mantar idrar testinde çıkmıyor, sürüntü alıyorlar kadın doğum bölümünde. Eğer akıntı yok ama içten kaşınma varsa genelde bu sürüntüyü alıyorlar ya da işte vajinal muayenede zaten hemen görüyorlar.
Ben de artık bugün can sıkıcı hale gelmeye başladığı için doktoruma mesaj attım. Bir fitil önermiştiniz, sonrasında geçtiği için içmeme gerek kalmamıştı ama yeniden başladı ne önerirsiniz dedim. Sen kullan o dediğim ilacı dedi. İdrarda yanma, yaparken zorlanma var mı dedi ama yok çok şükür.
Sizin öyle bir durum olursa idrar tahlili değil, idrar kültürü verin ki verecekleri antibiyotikte daha nokta atışı davranabilsinler. Kağan Kocatepe videosunda öyle diyordu daha doğrusuBen de bayram bitişi gidip bi idrar kültürü vericem.
Gün boyu öyle gezmiyorum canım ıslaklık hissettiğim de koyuyorum iyi geliyor kuru tutmasını sağlıyor.sağolasın yinedeDoktorlar havlu kagidi kesinlikle önermiyor. Evde müsait zamanlarda ic camasirini cikarip havalanmasıni sagla ve bol su ic
Kiz sen daha orda msn, fotoda cok normaldi niye o kadar takıntı yaptin yahuuu, herkesin vucut yapisi bambaska, kilo alirken bile kimi insanlar yanaklardan baslar almaya, kimi direkt göbek, kimi kalcalar vs yani takilma bu kadar
Kagit havlu koyma canim, doktorlar kesinlikle onaylamiyor. Ama evde ic camasirsiz gezebilirsin. Su icmeye devam
Bende senin gibi dönüyorum ama sırt üstü yatınca müthiş dinleniyorum bebeğin hareketlerini daha fazla hissediyorum inşallah dediğin gibi etkilenmezlerKızlar ben yatarken bir taraftan bi tarafa dönmek için önce sırt üstü pozisyona gelip sonra dönüyorum ama her gördüğünde annem fena kızıyorNeymiş efendim kalkıp oturumuma gelip öyle dönecekmişim diğer tarafa ama gece çok fazla dönüyorum ben Her defasında nasıl kalkayım .Sizler nasıl yapıyorsunuz bebişime zarar vermiyorumdur
Diğer dediklerinizi biliyorum, ben de çok uzun yıllardır yaşıyorum. Yazmıştım zaten o ilk mesajımda, okumuşsunuzdur. Ama kağıt havluyu duymamıştım. Dikkat edicem. Aslında sadece ıslaklık, sabunla yıkama vs de değil sebep. Mantar oluşumu o kadar komplike ki. Gluten ve şeker tüketimi de azdırıyor çünkü onu beslemiş oluyoruz. Biraz tatlıyı fazla kaçırdığımda dahi etkiliyor beni.Gunluk ped ve kağıt havlu gibi urunler koymaktansa birakin islansin, günlük çamaşır değiştirin yeter deniyor, eger sans varsa belki günde 1 kere degisiklik yapilablr işyerinde. Şundan biliyorm annem kullanıyordu, bende de bi ara aliskanlik yapmisti, kasinti, idrar yolu enfeksiyonu, akinti vs hic bitmiyordu, bitmedikce kullanmaya devam ediyordum. Doktor anneme sakın kullanma demis, bana da ayrıca baska bi doktor gittiğimde kullanma dedi, cidden belli bir sure devam etti ama sonra o durum kesilmeye başladı. Sonra da neredeyse tamamen bitti. Bir de genital bölgeyi taharet esnasında yikarken kullanılan sivi sabun da cok etkiliyor. Bazilari bana meğer alerji yapiyormus mesela. Sonradan keşfettim. İslak mendil kullanmak zaten ne mümkün. Yasaynca uzun yazdm kusuruma bakma
Enfeksiyon şüpheniz varsa bir idrar kültürü vermeniz lazım. Sizi korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın. Sadece idrar yolu enfeksiyonları ya da benzerleri gebelikte mutlaka saptanması ve tedavi edilmesi gereken durumlarŞuan mantar yok çok şükür ama enfeksiyon var diye düşünüyorum ilişkiden oluyor yapacak bir şey yok sanırım su içiyorum bol bol o yüzden şikayetim yok en azından. İnşallah sizde de bir şey yoktur varsa da geçer
Gün boyu öyle gezmiyorum canım ıslaklık hissettiğim de koyuyorum iyi geliyor kuru tutmasını sağlıyor.sağolasın yinede
İlk hamilelikmi peki benim ilk çocukta karnım yoktu hiç şimdi ikinci ama bu defada çok fena büyüdü şaşkınım vallaBenimki de küçükbebeğin kilosu normal hatta biraz ilerde bile ama gobegim hala cok buyumedi
Benim ilkİlk hamilelikmi peki benim ilk çocukta karnım yoktu hiç şimdi ikinci ama bu defada çok fena büyüdü şaşkınım valla
Tabiki öyle.İki hafta sonra bakılacak sağolunEnfeksiyon şüpheniz varsa bir idrar kültürü vermeniz lazım. Sizi korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın. Sadece idrar yolu enfeksiyonları ya da benzerleri gebelikte mutlaka saptanması ve tedavi edilmesi gereken durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?