- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.601
Aynen baharat bile kudurtuyor maalesef sıkıntılı sorunlu bir durum. Sebep onlar değil zaten, onlar sadece tetikleyici. İlk mesaji hatırlamıyorum dogrudur ben lafa ortadan girdim, benzer bir surec yaşadığım icin de paylasmak istedim. İnsallah kökten çözülür bir daha da gelmez. Gecmis olsun. Sevgiler.Diğer dediklerinizi biliyorum, ben de çok uzun yıllardır yaşıyorum. Yazmıştım zaten o ilk mesajımda, okumuşsunuzdur. Ama kağıt havluyu duymamıştım. Dikkat edicem. Aslında sadece ıslaklık, sabunla yıkama vs de değil sebep. Mantar oluşumu o kadar komplike ki. Gluten ve şeker tüketimi de azdırıyor çünkü onu beslemiş oluyoruz. Biraz tatlıyı fazla kaçırdığımda dahi etkiliyor beni.
Ama arttığında, yaşayan bilir, gerçekten artık insanı çileden çıkarıyor.
Günaydın canımGünaydın
Günaydın bayanlar nasılsınız tekmeler ne durumda uğraşıyorum Bi belirti yakalayım diye yok ne tekme ne birsey aklımda hiç olmadığı anda Bi vuruyo öyle mutlu oluyorum ki ne zaman düzene girecek acabaGünaydın
Ben yemeklerden sonra soğuk su içtikten sonra birde gece yatmadan hissediyorum sankiGünaydın bayanlar nasılsınız tekmeler ne durumda uğraşıyorum Bi belirti yakalayım diye yok ne tekme ne birsey aklımda hiç olmadığı anda Bi vuruyo öyle mutlu oluyorum ki ne zaman düzene girecek acaba
Canim 25 ten sonra düzenli takip et dedi bana peritenolog demekki 25 ten sonra hareketlerin de bi düzeni olacakGünaydın bayanlar nasılsınız tekmeler ne durumda uğraşıyorum Bi belirti yakalayım diye yok ne tekme ne birsey aklımda hiç olmadığı anda Bi vuruyo öyle mutlu oluyorum ki ne zaman düzene girecek acaba
Çok teşekkür ederimmAynen baharat bile kudurtuyor maalesef sıkıntılı sorunlu bir durum. Sebep onlar değil zaten, onlar sadece tetikleyici. İlk mesaji hatırlamıyorum dogrudur ben lafa ortadan girdim, benzer bir surec yaşadığım icin de paylasmak istedim. İnsallah kökten çözülür bir daha da gelmez. Gecmis olsun. Sevgiler.
Kizimda lekem olmadı oglumda da şu an yok...bence kişiye göre değişiyor. Kafaya takmayın boşuna bende çok kilo alıyorum napayim yani bi sağlıklı dogsunlar da halledilirYa kızlar gerçekten bu kızlarda leke oluyomuş ya alnım yanak bıyık bölgem karardı çıldırcam napcam ben güzelliğe önem veren biriyim kendimden soğudum makyaj yapsam dahi kapanmıyoleke açan bişi biliyonuz mu her kremi niye kullanamıyoz onuda anlamıyom çocuk göbekte yüzle bağlantısı ne ki
Benimde kız ama henüz bişey olmadı inşallah olmaz da ben 4. Aydan beri biolog leke kremi kullanıyorum sabah akşam ama arada düzenli kullanmıyorumYa kızlar gerçekten bu kızlarda leke oluyomuş ya alnım yanak bıyık bölgem karardı çıldırcam napcam ben güzelliğe önem veren biriyim kendimden soğudum makyaj yapsam dahi kapanmıyoleke açan bişi biliyonuz mu her kremi niye kullanamıyoz onuda anlamıyom çocuk göbekte yüzle bağlantısı ne ki
Sanırım prolaktin hormonu yükseldiğinde öyle oluyordu. Doktora gittiğinizde söyleyin mutlaksMerhaba arkadaşlar aramızda memesinden süt gelen var mı? Daha önce emziren anneler iyi bilir süt geleceği zaman bir sızıyla gelir. Arada öyle oluyor ve bazen koku da oluyor. Normal mi acaba
bende de göz altı bıyık ve kaş üstünde olduYa kızlar gerçekten bu kızlarda leke oluyomuş ya alnım yanak bıyık bölgem karardı çıldırcam napcam ben güzelliğe önem veren biriyim kendimden soğudum makyaj yapsam dahi kapanmıyoleke açan bişi biliyonuz mu her kremi niye kullanamıyoz onuda anlamıyom çocuk göbekte yüzle bağlantısı ne ki
Öyle yapayım. Diğerlerinde son haftalarda falan gelmişti bunda erken olunca merak ettimSanırım prolaktin hormonu yükseldiğinde öyle oluyordu. Doktora gittiğinizde söyleyin mutlaks
Bıyık çıkmış gibi beyaz tenliyim çok kötü napcam bilmiyombende de göz altı bıyık ve kaş üstünde oldu
Kilo da alıyorum ya göbek ağır basıyo dik yürüyemiyor gibiyim 2 büklüm olmuşumKizimda lekem olmadı oglumda da şu an yok...bence kişiye göre değişiyor. Kafaya takmayın boşuna bende çok kilo alıyorum napayim yani bi sağlıklı dogsunlar da halledilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?