2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aynen baharat bile kudurtuyor maalesef sıkıntılı sorunlu bir durum. Sebep onlar değil zaten, onlar sadece tetikleyici. İlk mesaji hatırlamıyorum dogrudur ben lafa ortadan girdim, benzer bir surec yaşadığım icin de paylasmak istedim. İnsallah kökten çözülür bir daha da gelmez. Gecmis olsun. Sevgiler.

Günaydın bayanlar nasılsınız tekmeler ne durumda uğraşıyorum Bi belirti yakalayım diye yok ne tekme ne birsey aklımda hiç olmadığı anda Bi vuruyo öyle mutlu oluyorum ki ne zaman düzene girecek acaba
Ben yemeklerden sonra soğuk su içtikten sonra birde gece yatmadan hissediyorum sanki

Günaydın bayanlar nasılsınız tekmeler ne durumda uğraşıyorum Bi belirti yakalayım diye yok ne tekme ne birsey aklımda hiç olmadığı anda Bi vuruyo öyle mutlu oluyorum ki ne zaman düzene girecek acaba
Canim 25 ten sonra düzenli takip et dedi bana peritenolog demekki 25 ten sonra hareketlerin de bi düzeni olacak

Bebegim icin ne kıyafet ne birsey tekrar kitap aldım bugun kitabın adı:" bebegim mışıl mışıl uyusun" ilkinde cok uykusuz kalan bir anne olarak daha da ne yapayım ben gerçi her annenin anneliği bebeginden öğrendiğini kitapların ise yaramadığını deneyimli anne olarak biliyorum ama gene de ümit ediyorum iste
Bu arada bebegin hareketleri düzenli olmaz ki hiç zaten...birgun cok hissedersiniz birgun neredeyse hic normal yani

Ya kızlar gerçekten bu kızlarda leke oluyomuş ya alnım yanak bıyık bölgem karardı çıldırcam napcam ben güzelliğe önem veren biriyim kendimden soğudum makyaj yapsam dahi kapanmıyo leke açan bişi biliyonuz mu her kremi niye kullanamıyoz onuda anlamıyom çocuk göbekte yüzle bağlantısı ne ki

Çok teşekkür ederimm

Kizimda lekem olmadı oglumda da şu an yok...bence kişiye göre değişiyor. Kafaya takmayın boşuna bende çok kilo alıyorum napayim yani bi sağlıklı dogsunlar da halledilir

Benimde kız ama henüz bişey olmadı inşallah olmaz da ben 4. Aydan beri biolog leke kremi kullanıyorum sabah akşam ama arada düzenli kullanmıyorum

Merhaba arkadaşlar aramızda memesinden süt gelen var mı? Daha önce emziren anneler iyi bilir süt geleceği zaman bir sızıyla gelir. Arada öyle oluyor ve bazen koku da oluyor. Normal mi acaba

Merhaba arkadaşlar aramızda memesinden süt gelen var mı? Daha önce emziren anneler iyi bilir süt geleceği zaman bir sızıyla gelir. Arada öyle oluyor ve bazen koku da oluyor. Normal mi acaba
Sanırım prolaktin hormonu yükseldiğinde öyle oluyordu. Doktora gittiğinizde söyleyin mutlaks

bende de göz altı bıyık ve kaş üstünde oldu

Kizimda lekem olmadı oglumda da şu an yok...bence kişiye göre değişiyor. Kafaya takmayın boşuna bende çok kilo alıyorum napayim yani bi sağlıklı dogsunlar da halledilir
Kilo da alıyorum ya göbek ağır basıyo dik yürüyemiyor gibiyim 2 büklüm olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…