- 13 Haziran 2011
- 12.775
- 7.961
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.181
Normal miydi bide ...buyuk cesaret esinizinkiBu 3. Olacak başka kimseyi almıyorlaralıştı en son ikinci de az kaldı kafası gözüküyor diyordu ne bakıyorsun ayıp diye kızmıştım
Benim kızım görüyor kabus...korkuyoruz haliyle...hepimizden cok heyecanlı olduğu için onun rüyalarına giriyor sanirim...rüyalara takılmamak lazım ama genede etkileniyor insanBenim uykular idare eder seviyede ama o gördüğüm rüyalar yok mu o kadar gerçekçi ve kabusa yakın ki uyanıp ağlıyorum devam etmesin diye kalkıp bi geziniyorum su içiyorum wc filan sonra yatıyorum tekrar başka bir kabus
Geçmiş olsun canım. Sorun da çıkmaz inşallah içini rahat tutArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
İkinci diye ağırdan aldık hep heralde bende bugün bitirdim çantam hazır artık şüküt. Ama ev işleri var dahaBak simdi bende stres oldum sanirim ben doguma yetisemicemhala eksikler bile tamamlanmadi neyime guveniyorum ben. Kosturmak bitmiyor hic birseye vakit bulamiyorum sanki. Hep onumuzdeki hafta yikamaya baslayim diyorum ama bu onumuzdeki hafta durtukleyin beni halledeyim su isleri
Galiba ondanGeçmiş olsun canım. Sorun da çıkmaz inşallah içini rahat tut
İkinci diye ağırdan aldık hep heralde bende bugün bitirdim çantam hazır artık şüküt. Ama ev işleri var daha
Allah şifa versin canım. Tez vakitte toparlanıp evine sizin yanınıza dönsün inş.beyinle göz arası hipofiz ameliyatı canım biraz riskliydi ama şükür şimdi gözetim altında hastanede yatıyor ister istemez stres yapıyorum bebekte hissediyor
olsun kuzum hiç takma kafana benim doktorum iştah az çok farketmez bebeğin gelişimi iyi ve güzel düzenli kilo alıyorsa hiç problem değil zaten fazla alınan kilo size kalıyor dedi. dediğin gibi herkes farklı sağ salim kucağımıza alalım da gerisi önemli değil bi kavuşsak herşeyi unutucaz
Yaa ben de normal doğum istiyorum inşallah öyle bir sorun olmaz hiçbirimizdeBenimde hamileliğim boyunca hiç geçmedi antibiotikte kullandım sadece azaldı sonra yine aynı artık erken doğumdan korkmuyorum ama normal doğum olursa enfeksiyon çocuğa gecebilir filan biseyler okudum o korkutuyor
Normal mi yaptın doğumu pekiİlk oğlumda gebeliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik kullandım, limonlu su içtim, bol su içtim falan ama bir türlü geçmedi. 39+6 da doğum yaptım
Bu mantar nasıl bişey ya benimki mantarmı bilmiyom kaşıntı yok beyaz akıntı ama iç çamaşırımı sertleştiriyo kuruyunca takır tukurNormal mi yaptın doğumu pekibenim de 2 hafta önce bakteri 3 tü normalde 0 - 1 olabiliyomuş diğerlerinde sorun yoktu doktor da bişey demedi şimdi bugünkü tahlilde bakteri 29 olmuş 2 değer de çok az yükselmiş düzelir inşallah aslında soğan suyu yapmak iyi de sakıncalıdır diye yapmak istemiyorum
Canım bende de var maalesef 20.haftadan beri benim kaşıntı gibi şikayetim yoktu akıntım çoktu bazen kokulu oluyordu iki sefer kullandım tek kullanımlık toz antibiyotik bide fitil kullandım bir hafta bol su tabiki bidaha kontrole gitmedim ne durumda ama düzene bindi gibi akıntım çok ayakta durmaz yürümezsem iyiKızlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlilde hiç olan var mı böyle sağlık ocağında yaptırdım tahlil doktor 1 kullanımlık olan antibiyotikten verdi gece yatmadan içilenden hamilelikte sıkıntı olmazmış gönül rahatlığıyla veriyprum dedi bir de bol su iç dedi zaten içmeye çalışıyorum 2 litre inşallah bebeği etkilemez bir de okudum internetten erken doğum u da tetikleyebilirmiş gerçi sancım falan yok ama yarın kontrolüm bakalım doğum doktoru ne der
Mantar demedi doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi akıntım da var normal diye düşündüm oluyomuş heralde akıntıda artma ama seninki farklı ise bilmiyorum mantar hiç olmadımBu mantar nasıl bişey ya benimki mantarmı bilmiyom kaşıntı yok beyaz akıntı ama iç çamaşırımı sertleştiriyo kuruyunca takır tukur
Önemliymiş galiba bebek doğduğunda muhtemelen onda da olabilirmiş kız bebeklerde oluyomuş zaten ama detaylı bilgim yok inşallah sıkıntı çıkarmaz geçerCanım bende de var maalesef 20.haftadan beri benim kaşıntı gibi şikayetim yoktu akıntım çoktu bazen kokulu oluyordu iki sefer kullandım tek kullanımlık toz antibiyotik bide fitil kullandım bir hafta bol su tabiki bidaha kontrole gitmedim ne durumda ama düzene bindi gibi akıntım çok ayakta durmaz yürümezsem iyiinşallah bebeklere geçmez aslında çok önemli Bi konu diye falan diye okudum netten ama tabi her okunan da olacak diye birsey yok
Ben yaşamadım böyle bişey ama belki bebek aşağıya iniyodur üşüttün mü acaba mideni falanÇok zor Bi gece geçiyorum kızlar ya beni uyutmayan saat başı yataktan kaldıran Bi sancı mı ağrı mı anlam veremediğim Birşey yaşıyorum. Afedersiniz lavaboda oturma istediği geliyo sürekli bebek kendini sanki sıkıp gevşetiyor içeride midemde inanılmaz Bi baskı acı ekşi tatlı tuzlu hepsini karıştırmışım sanki yaşayanınız oldu mu hiç
Ya bilmiyorum ki canım 3 hafta oluyo sanırım en son gideli bebek pozisyonunu almış dönmüş demişti öyle mide ağrısı sadece deyip geçemiyorum bildiğin alarm kurmuş gibi saat başı gelip gidiyo gece boyu ayaktaydım biraz daha takip edip acile gideceğim olmadı. Ağrı geçince bebek çok sakin hareket tekme yok ağrı girdiği zaman kendini kasıyo vuruyo oda ne anlatmaya çalışıyo bilmiyorumMantar demedi doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi akıntım da var normal diye düşündüm oluyomuş heralde akıntıda artma ama seninki farklı ise bilmiyorum mantar hiç olmadım
Önemliymiş galiba bebek doğduğunda muhtemelen onda da olabilirmiş kız bebeklerde oluyomuş zaten ama detaylı bilgim yok inşallah sıkıntı çıkarmaz geçer
Ben yaşamadım böyle bişey ama belki bebek aşağıya iniyodur üşüttün mü acaba mideni falan
Limon nane kaynatıp içsen biraz rahatlatır mı acaba gün başlasın doktora gidersin ya da kendi doktorunu ara belki bişey söylerYa bilmiyorum ki canım 3 hafta oluyo sanırım en son gideli bebek pozisyonunu almış dönmüş demişti öyle mide ağrısı sadece deyip geçemiyorum bildiğin alarm kurmuş gibi saat başı gelip gidiyo gece boyu ayaktaydım biraz daha takip edip acile gideceğim olmadı. Ağrı geçince bebek çok sakin hareket tekme yok ağrı girdiği zaman kendini kasıyo vuruyo oda ne anlatmaya çalışıyo bilmiyorum
Ara mutlaka doktorunu canimYa bilmiyorum ki canım 3 hafta oluyo sanırım en son gideli bebek pozisyonunu almış dönmüş demişti öyle mide ağrısı sadece deyip geçemiyorum bildiğin alarm kurmuş gibi saat başı gelip gidiyo gece boyu ayaktaydım biraz daha takip edip acile gideceğim olmadı. Ağrı geçince bebek çok sakin hareket tekme yok ağrı girdiği zaman kendini kasıyo vuruyo oda ne anlatmaya çalışıyo bilmiyorum
Gunaydin canim ayni durumdayiz geceler kabus oldu sanki huzursuzum uykusuzum neden bu kadar zorlammaya basladik anlamadim hayırlısı ile tamamlayalim insAllahAlarm calmadigi halde alarm calmis gibi uyandim. Uykum var ama uyuyamiyorumo zaman gunaydin diyeyim
Amin canim insallah suan gozumden uyku akiyor ama uyuyamam en iyisi zorlamamakGunaydin canim ayni durumdayiz geceler kabus oldu sanki huzursuzum uykusuzum neden bu kadar zorlammaya basladik anlamadim hayırlısı ile tamamlayalim insAllah
Geçmiş olsun canım ay bende bel ağrısından ne ayağa kalkabiliyorum ne yürüyebiliyorum sinirlerim bozuldu ağırlaştım iyice galiba. Evin işini yapana kadar ölücem sanıyorumÇok zor Bi gece geçiyorum kızlar ya beni uyutmayan saat başı yataktan kaldıran Bi sancı mı ağrı mı anlam veremediğim Birşey yaşıyorum. Afedersiniz lavaboda oturma istediği geliyo sürekli bebek kendini sanki sıkıp gevşetiyor içeride midemde inanılmaz Bi baskı acı ekşi tatlı tuzlu hepsini karıştırmışım sanki yaşayanınız oldu mu hiç
Evet canım kız benim ki, cevremdekiler kız çocuğu kasiga erken yerleşir ondan diyorlar ama bilemedimmerhaba,
aynısı bende de var maalesef..ilk debelikte hiç ağrım olmamıştı, şimdi seke seke yürüyorum bacaklar açık..benim de sol bacağımı basınca sağ kasık fena acıyo..bir de sanki elleriyle vajinanın tam içini gıdıklıomuş gibi bir his başladı, sizlerde de oluyor mu? 32.hafta kontrolümde baş aşağı dönmüştü acaba baya aşağı mı indi tam orada hissediyorum..
Benim dr mda öyle 35de çağırdı bakalim sonrasında 2hafta sonra çağırır diye düşünüyorumBenim drda nerdeyse bir ay sonra cagirdi...32 haftada gitmiştim 35 de gidicem ins
Doğumami eşiniz girecek...vayyy büyük cesaret benim eşim bayılır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?