2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İnsan başına gelecekleri bildiği için olsun bitsin diyo
Bide başka çocuklarn varken hamile olmak çok daha zor ilk olsa sabahtan akşama yatarım ama evde 3 çocuk biri 19 aylık sürekli birşey istiyolar misal hep ayaktasın çocuğn emziği kayboldu akşam koltuğun altına bakim dedim ben vefat sonrasnda karnmdan çok rahatsz oldum

İlk gebelik her zaman en rahatı benimde çocuk rahatsız düzelmedi bi türlü toparlanıyor tekrar hastalanıyor kendimi dinlenirken görmedim hiç bu gebelikte

İlk gebelik her zaman en rahatı benimde çocuk rahatsız düzelmedi bi türlü toparlanıyor tekrar hastalanıyor kendimi dinlenirken görmedim hiç bu gebelikte
Heh valla bizim ev revir üçüde 15 gün oldu hala gece öksürük tutuyor hala burunlar dolu birer kutu antibiyotik soğuk algınlığı ilacı bitirdik hala aynı

Günaydın kizlar benim yürümem çok değişti pengueni de geçtim artık sol bacağıma basınca kasığım ağrıyor sizde de oluyor mu
merhaba,
aynısı bende de var maalesef..ilk debelikte hiç ağrım olmamıştı, şimdi seke seke yürüyorum bacaklar açık..benim de sol bacağımı basınca sağ kasık fena acıyo..bir de sanki elleriyle vajinanın tam içini gıdıklıomuş gibi bir his başladı, sizlerde de oluyor mu? 32.hafta kontrolümde baş aşağı dönmüştü acaba baya aşağı mı indi tam orada hissediyorum..

Heh valla bizim ev revir üçüde 15 gün oldu hala gece öksürük tutuyor hala burunlar dolu birer kutu antibiyotik soğuk algınlığı ilacı bitirdik hala aynı
Bizimde öyle işte ilaca rağmen düzelme yok ne yapacağımı şaşırdım artık

çok üzüldüm geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin...

Benim kizimda 8 yasinda nasipse birlikte gidecegiz hastaneye...o babasiyla eve dönecek benim başımda gorumcem kalacak.ertesi gün foto çekimi için gene gelecekler iki gün okula gondermeyecegim yani

Bu arada kizlar genital bölge temizliğini napiyorsunuz...bugun ağdaya gideceğim ama korkuyorum acidan erken doğumu tetikler diye...kizimda 9 ay gittim gerçi ama bunda yeni gidecegim

ben 7-8 yıl önce lazer yaptırmıştım ama tamamen bitmedi az da olsa var geçen ay göbeğimden kendim yapamaz hale geldim mecburen ağdaya gittim hiç kendimi kasmadım bi sıkıntı olmadı

Kireçlenme olayını ilk kez duydum canım.
Bende öncekilerde hoc duymamıştım netten arastirdim biraz plesantada oluyormus bu doğuma yakin olurmuş zaten 36. Haftadan sonra beklenirmis benimki erken baslamis eğer ilerlerse bebegin suyunu azaltabilirmis simdilik korkulacak birşey yok dedi ama 36. Haftada cagirdi tekrar arasi fazla degil mi sizlerin artik ne kadar zamanda cagirmaya başladılar

Cok geçmiş olsun canim. Doktor korkulacak bir sey yok diyorsa icin ferah olsun.

Beni de ayda bir kontrol ediyor 32 de kontrol olmuştu bir ay sonra göreyim tekrar dedi önümüzdeki hafta insallah kontrolum. Cok heyecanlıyım. Zaman yaklaştıkça yavas akmaya başladı gene

36. haftadan sonra 2 hafta sonra gel der herhalde diye düşünüyorum çünkü miadı gelmiş oluyor.

Sagol canim o zman normaldir herhalde bazıları 32 den sonra 2 haftaya düşmeliydi falan dediler bana da evham yaptim

Sagol canim o zman normaldir herhalde bazıları 32 den sonra 2 haftaya düşmeliydi falan dediler bana da evham yaptim
Ben sevindim demek ki riskli bir durum yok riskli olsa daha erken çağırırdı diye düşünüyorum. Kimi doktor daha yakından takip etmek istiyor ama bence cok sık kontrole gerek yok. Bosu bosuna stres oluyor onsan bence yurt disinda sadece 3 kez ultrason hakkiniz var devlette mesela biz surekli ultrasondayiz

Uykuyla aranız nasıl canım benim bayağ kötü bu ara hep böyle mi gidecek diye. Modum çok düşük o yüzden.Hatta iştahım da da kesilme var.
kuzum benim de acayip kötü hele bu 3 gündür asla durmuyor. eşim ameliyat oldu sanırım onun stresiyle daha da hareketlendi ama zaten tekmelerden uyuyamıyordum şimdide kaburgamın içine girmeye çalıştıgı için ağrıdan uyuyamıyorum.
bana diyorlardı ama sona doğru yeri daraldığı için uyutmaz diye doğruymuş ,
iştahı da hiç sorma valla bende aynıyım son ay çok acıkcan çok kilo alcan dediler ama ben hala 6 kilo ile devam ediyorum ama şükür bebeğin kilosu gelişimi filan iyi canım yemek istemese de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum baskıdan dolayı hemen doyma hissi geliyor. elimden geldiğince az ve sık yemeye çalışıyorum
kuzenim son ay 10 kilo almış herkesin farklı sanırım bünyeye göre

Allah yardımcımız olsun şu kaburga ağrısı benim de çok oluyor.Ben de 5 buçuk kilo aldım.İştahım böyle az olması moralimi bozuyor ama düzelebilir tabi. Çünkü hamilelikte çok değişkenlik gösteriyor vücut.Herkesin yapısı farklı az kaldı diye motive edeceğiz kendimizi ne yapalım.Hergün birbirinin aynısı gibi geliyor bana artık.Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin bizlere. Eşine de geçmiş olsun. Ciddi bi ameliyat mıydı ki stres yapma bari.

Haklisin canim ben yine doktoruma yazdim dayanamadim önceki bebegimin de 37 de kalbi durdugu icin korkuyorum doktorum da haftaya kontrol olarak gel tekrar sonra da haftalık görüşelim dedi galiba önceden kaybim olduğunu unutmuş ki şimdi böyle cagirdi

Aaa üzüldüm canım kaybın için. Sağ salim alalim bebeklerimizi insallah kucagimiza

beyinle göz arası hipofiz ameliyatı canım biraz riskliydi ama şükür şimdi gözetim altında hastanede yatıyor ister istemez stres yapıyorum bebekte hissediyor
olsun kuzum hiç takma kafana benim doktorum iştah az çok farketmez bebeğin gelişimi iyi ve güzel düzenli kilo alıyorsa hiç problem değil zaten fazla alınan kilo size kalıyor dedi. dediğin gibi herkes farklı sağ salim kucağımıza alalım da gerisi önemli değil bi kavuşsak herşeyi unutucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…