2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ekimin ilk sabahına ağlamaklı uyanan sadece ben miyim
Bu ay kızımıza kavuşma ayımız olacak inşallah ama beni bi heyecan bi duygusallık sardı sabah sabah,sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Ben de heyecanla bekliyorum ağlamaklı değil ama gülmekli ve düşünceli bir şekilde acaba nasıl olacak diye ilk olacağı için inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
Günaydın kızlar.. Bu haftalarda b12 iğnesi kullanan var mı aranızda?
Aslında b12 nerdeyse sınırdaydı benim 2 hafta önce ama iğme vermedi doktor hap verdi inşallah hemen etki eder
Kız şurda hemen hemen 1 ay kaldı zaten son zamanlarda da hiç iş yapamıcaz belki de hemen at makineye bakım başla bi yerden bugünün işini yarına bırakma

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlilde hiç olan var mı böyle sağlık ocağında yaptırdım tahlil doktor 1 kullanımlık olan antibiyotikten verdi gece yatmadan içilenden hamilelikte sıkıntı olmazmış gönül rahatlığıyla veriyprum dedi bir de bol su iç dedi zaten içmeye çalışıyorum 2 litre inşallah bebeği etkilemez bir de okudum internetten erken doğum u da tetikleyebilirmiş gerçi sancım falan yok ama yarın kontrolüm bakalım doğum doktoru ne der

Nasil 3 kez...9 ay boyunca 3 kez mi

Hamileliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonu geçmedi, 24 haftadan beriden erken doğum riskim var dediler ama günde 3-3,5 litre den fazla su içmeye başladım o günden beri halen idrar enfeksiyonum az da olsa çıkıyor ama antibiyotik kullanmıyorum, şu an 33 haftalığım, bol su için suyunuz azalmasın, tek çaresi bu, antibiyotik biraz azaltıyor

Teşekkür ederim yazdığın için daha fazla su içmem lazım artık mecburen bir de araştırdım içtiğimiz suya çok az sirke katarsak iyi geliyormuş enfeksiyona inşallah sorunsuz alırız kucağımıza bebeklerimizi

Ne güzel yanında olacaklar umarım çocuklarım da gelebilir covid yüzünden görüş yasak gibi doğuma eşimle girecem bakalım nasıl geçecek

Sagol canim o zman normaldir herhalde bazıları 32 den sonra 2 haftaya düşmeliydi falan dediler bana da evham yaptim
Benim drda nerdeyse bir ay sonra cagirdi...32 haftada gitmiştim 35 de gidicem ins
Ne güzel yanında olacaklar umarım çocuklarım da gelebilir covid yüzünden görüş yasak gibi doğuma eşimle girecem bakalım nasıl geçecek
Doğumami eşiniz girecek...vayyy büyük cesaret benim eşim bayılır herhalde

Bugün normal kontrolden geldim en son detaylı ultrasona girdiğim raporlara baktırdım her şey iyi çok şükür bu ikidir cinsiyetini göremediler umarım değişmez yalnız tombiş bebek olduğunu söyledi doktora sordum vitaminleri doğuma kadar mı kullanacam diye evet dedi bende 1 ay kullandıysam 2 ay kullanmadım bu vitaminler bebeğe kilo yapıyor mu acaba ?? Hiç fikrim yok kullanma taraftarı pek değilim yediklerimden faydalanmak istiyorum büyük oğlumda da 3 ay kullanmıştım gayet de iyi doğdu bu arada yatay pozisyon da sancılarım bu yüzden daha doğum kanalına girmemiş

Benim drda nerdeyse bir ay sonra cagirdi...32 haftada gitmiştim 35 de gidicem ins

Doğumami eşiniz girecek...vayyy büyük cesaret benim eşim bayılır herhalde
Bu 3. Olacak başka kimseyi almıyorlar alıştı en son ikinci de az kaldı kafası gözüküyor diyordu ne bakıyorsun ayıp diye kızmıştım

Bu 3. Olacak başka kimseyi almıyorlar alıştı en son ikinci de az kaldı kafası gözüküyor diyordu ne bakıyorsun ayıp diye kızmıştım
Bizim ilk bebek, eşim “tabi ki ben de seninle gelicem” diyor ama bence neye tamam dediğini bilmiyor Doğumda bayılan baba çok, ama neyse ki her tarafta doktor hemşire var, ilgilenirler artık

Senin de ikinci mi....ilkse Kasım başı olabilir

Ben bile durdum durdum iki güne hallettim herseyi az birsey kaldı bezi kuveti vs...sende bir an önce basla canim
Masallah canim alacak bir kac parca varda yikayacak bir dunya bugun emzik aldim 2 li kutusuda var birde kova
Yıkanıyo beyazlar ve yünlüler kaldı
Oh mis

Ben doğal doğum seviyorum ya bırak kendi gelsin daha sağlıklı oluyor bebekler
İnsallah bu minnosunda oyle olur annesi
Heh valla bizim ev revir üçüde 15 gün oldu hala gece öksürük tutuyor hala burunlar dolu birer kutu antibiyotik soğuk algınlığı ilacı bitirdik hala aynı

Bizimde öyle işte ilaca rağmen düzelme yok ne yapacağımı şaşırdım artık
Kizlar ayni kizimda oyle artik caresiz kaliyor insan

Aranızda doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı? Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısının işlerini hiç beğenmedim, telefonla çeksem daha başarılı olur yani, o kadar kötü. Dışarıdan ayarlamak istiyorum ama normal doğum için de nasıl organize edilir, hiç bilmiyorum

Bayanlar ağrısız kasılmalarım var kaça kadar normaldi bebek sürekli sertleşiyor nefesimi kesiyor

Cok dogru canim yoksa ortada kalicaz Allah korusun

Benim uykular idare eder seviyede ama o gördüğüm rüyalar yok mu o kadar gerçekçi ve kabusa yakın ki uyanıp ağlıyorum devam etmesin diye kalkıp bi geziniyorum su içiyorum wc filan sonra yatıyorum tekrar başka bir kabus

Benimde hamileliğim boyunca hiç geçmedi antibiotikte kullandım sadece azaldı sonra yine aynı artık erken doğumdan korkmuyorum ama normal doğum olursa enfeksiyon çocuğa gecebilir filan biseyler okudum o korkutuyor

Benimde hamileliğim boyunca hiç geçmedi antibiotikte kullandım sadece azaldı sonra yine aynı artık erken doğumdan korkmuyorum ama normal doğum olursa enfeksiyon çocuğa gecebilir filan biseyler okudum o korkutuyor
İlk oğlumda gebeliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik kullandım, limonlu su içtim, bol su içtim falan ama bir türlü geçmedi. 39+6 da doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…