- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.161
Ben de heyecanla bekliyorum ağlamaklı değil ama gülmekli ve düşünceli bir şekilde acaba nasıl olacak diye ilk olacağı içinEkimin ilk sabahına ağlamaklı uyanan sadece ben miyim
Bu ay kızımıza kavuşma ayımız olacak inşallah ama beni bi heyecan bi duygusallık sardı sabah sabah,sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Aslında b12 nerdeyse sınırdaydı benim 2 hafta önce ama iğme vermedi doktor hap verdi inşallah hemen etki ederGünaydın kızlar..Bu haftalarda b12 iğnesi kullanan var mı aranızda?
Kız şurda hemen hemen 1 ay kaldı zaten son zamanlarda da hiç iş yapamıcaz belki de hemen at makineye bakım başla bi yerden bugünün işini yarına bırakmaBak simdi bende stres oldum sanirim ben doguma yetisemicemhala eksikler bile tamamlanmadi neyime guveniyorum ben. Kosturmak bitmiyor hic birseye vakit bulamiyorum sanki. Hep onumuzdeki hafta yikamaya baslayim diyorum ama bu onumuzdeki hafta durtukleyin beni halledeyim su isleri
Nasil 3 kez...9 ay boyunca 3 kez miBen sevindim demek ki riskli bir durum yok riskli olsa daha erken çağırırdı diye düşünüyorum. Kimi doktor daha yakından takip etmek istiyor ama bence cok sık kontrole gerek yok. Bosu bosuna stres oluyor onsan benceyurt disinda sadece 3 kez ultrason hakkiniz var devlette mesela biz surekli ultrasondayiz
Hamileliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonu geçmedi, 24 haftadan beriden erken doğum riskim var dediler ama günde 3-3,5 litre den fazla su içmeye başladım o günden beri halen idrar enfeksiyonum az da olsa çıkıyor ama antibiyotik kullanmıyorum, şu an 33 haftalığım, bol su için suyunuz azalmasın, tek çaresi bu, antibiyotik biraz azaltıyorKızlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlilde hiç olan var mı böyle sağlık ocağında yaptırdım tahlil doktor 1 kullanımlık olan antibiyotikten verdi gece yatmadan içilenden hamilelikte sıkıntı olmazmış gönül rahatlığıyla veriyprum dedi bir de bol su iç dedi zaten içmeye çalışıyorum 2 litre inşallah bebeği etkilemez bir de okudum internetten erken doğum u da tetikleyebilirmiş gerçi sancım falan yok ama yarın kontrolüm bakalım doğum doktoru ne der
Teşekkür ederim yazdığın için daha fazla su içmem lazım artık mecburen bir de araştırdım içtiğimiz suya çok az sirke katarsak iyi geliyormuş enfeksiyona inşallah sorunsuz alırız kucağımıza bebeklerimiziHamileliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonu geçmedi, 24 haftadan beriden erken doğum riskim var dediler ama günde 3-3,5 litre den fazla su içmeye başladım o günden beri halen idrar enfeksiyonum az da olsa çıkıyor ama antibiyotik kullanmıyorum, şu an 33 haftalığım, bol su için suyunuz azalmasın, tek çaresi bu, antibiyotik biraz azaltıyor
Ne güzel yanında olacaklar umarım çocuklarım da gelebilir covid yüzünden görüş yasak gibi doğuma eşimle girecem bakalım nasıl geçecekBenim kizimda 8 yasinda nasipse birlikte gidecegiz hastaneye...o babasiyla eve dönecek benim başımda gorumcem kalacak.ertesi gün foto çekimi için gene gelecekler iki gün okula gondermeyecegim yani
Bu arada kizlar genital bölge temizliğini napiyorsunuz...bugun ağdaya gideceğim ama korkuyorum acidan erken doğumu tetikler diye...kizimda 9 ay gittim gerçi ama bunda yeni gidecegim
Aynen öyle 9 ayda 3 detaylı ultrason var çok şükür 2 2.5 ayda bir gittim sıkıntın yoksa ki allah dağına göre kar verirmiş ya çocuklu olunca nasıl yapardım bilemiyorumNasil 3 kez...9 ay boyunca 3 kez mi
Benim drda nerdeyse bir ay sonra cagirdi...32 haftada gitmiştim 35 de gidicem insSagol canim o zman normaldir herhalde bazıları 32 den sonra 2 haftaya düşmeliydi falan dediler bana da evham yaptim
Doğumami eşiniz girecek...vayyy büyük cesaret benim eşim bayılır herhaldeNe güzel yanında olacaklar umarım çocuklarım da gelebilir covid yüzünden görüş yasak gibi doğuma eşimle girecem bakalım nasıl geçecek
Evet garipmis gercektenAynen öyle 9 ayda 3 detaylı ultrason var çok şükür 2 2.5 ayda bir gittim sıkıntın yoksa ki allah dağına göre kar verirmiş ya çocuklu olunca nasıl yapardım bilemiyorum
Bu 3. Olacak başka kimseyi almıyorlarBenim drda nerdeyse bir ay sonra cagirdi...32 haftada gitmiştim 35 de gidicem ins
Doğumami eşiniz girecek...vayyy büyük cesaret benim eşim bayılır herhalde
Bizim ilk bebek, eşim “tabi ki ben de seninle gelicem” diyor ama bence neye tamam dediğini bilmiyorBu 3. Olacak başka kimseyi almıyorlaralıştı en son ikinci de az kaldı kafası gözüküyor diyordu ne bakıyorsun ayıp diye kızmıştım
Masallah canimSenin de ikinci mi....ilkse Kasım başı olabilir
Ben bile durdum durdum iki güne hallettim herseyi az birsey kaldı bezi kuveti vs...sende bir an önce basla canim
Oh misYıkanıyo beyazlar ve yünlüler kaldı
İnsallah bu minnosunda oyle olur annesi
Ben doğal doğum seviyorum ya bırak kendi gelsin daha sağlıklı oluyor bebekler
Heh valla bizim ev revir üçüde 15 gün oldu hala gece öksürük tutuyor hala burunlar dolubirer kutu antibiyotik soğuk algınlığı ilacı bitirdik hala aynı
Kizlar ayni kizimda oyle artik caresiz kaliyor insanBizimde öyle işte ilaca rağmen düzelme yok ne yapacağımı şaşırdım artık
Cok dogru canim yoksa ortada kalicaz Allah korusunBen de heyecanla bekliyorum ağlamaklı değil ama gülmekli ve düşünceli bir şekilde acaba nasıl olacak diye ilk olacağı içininşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
Aslında b12 nerdeyse sınırdaydı benim 2 hafta önce ama iğme vermedi doktor hap verdi inşallah hemen etki eder
Kız şurda hemen hemen 1 ay kaldı zaten son zamanlarda da hiç iş yapamıcaz belki de hemen at makineye bakım başla bi yerden bugünün işini yarına bırakma
Amin canim insAllahAaa üzüldüm canım kaybın için.Sağ salim alalim bebeklerimizi insallah kucagimiza
Benimde hamileliğim boyunca hiç geçmedi antibiotikte kullandım sadece azaldı sonra yine aynı artık erken doğumdan korkmuyorum ama normal doğum olursa enfeksiyon çocuğa gecebilir filan biseyler okudum o korkutuyorKızlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlilde hiç olan var mı böyle sağlık ocağında yaptırdım tahlil doktor 1 kullanımlık olan antibiyotikten verdi gece yatmadan içilenden hamilelikte sıkıntı olmazmış gönül rahatlığıyla veriyprum dedi bir de bol su iç dedi zaten içmeye çalışıyorum 2 litre inşallah bebeği etkilemez bir de okudum internetten erken doğum u da tetikleyebilirmiş gerçi sancım falan yok ama yarın kontrolüm bakalım doğum doktoru ne der
İlk oğlumda gebeliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik kullandım, limonlu su içtim, bol su içtim falan ama bir türlü geçmedi. 39+6 da doğum yaptımBenimde hamileliğim boyunca hiç geçmedi antibiotikte kullandım sadece azaldı sonra yine aynı artık erken doğumdan korkmuyorum ama normal doğum olursa enfeksiyon çocuğa gecebilir filan biseyler okudum o korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?