Odemdi canim belliydi ellerim ayaklarım şişmişti sekeri ve karbonhidrati azaltınca hemen gidiyor ama tatli istediğim çok fazla bas edemiyorum gerçekten.
Slm kızlar nasip olursa inşallah bende mart annesi olucam son bir haftadır ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bide kendini içerde topluyo karnım taş gibi oluyo 1 dk falan sürüp geçiyo normal mi bunlar yaşayan varmı ???
Sizin şuan ki durumunuzu merak ettim bende şuan aynı durumdayım tüm gün devam eden adet ağrılarım var belimde bacağıma vuruyor ayakta 10 dakkadan fazla durunca ağrı artıyor
Iste bende de ayni durum gerçekten çok yemiyorum gebelikten önce aynı şeyleri yerdim yıllardır aynı kiloda kaldim. Şimdi azıcık tatli yesem hemen fark ediyor insallah çok çabuk aldığımız gibi çok çabuk da veririz
Söylemesi ayıp bende de bir istah var ki çok kilo aldım diye tutmaya çalışıyorum beceremiyorum saka bir yana basta cok az mide bulantısı yaşadım hic kusmadim bir zorluğunu görmedim. Senin bulantı nasil bu kadar sürmüş ya çok uzun bir süre
sadece bulantı değil 7 aydır her yediğimi kahveyi bile çıkarıyorum o kadar alıştım ki artık daha şimdiden ağrı çekiyorum ilkinde hiç yoktu sağlıkla gelsin de bunlara da şükür razıyım ben
sadece bulantı değil 7 aydır her yediğimi kahveyi bile çıkarıyorum o kadar alıştım ki artık daha şimdiden ağrı çekiyorum ilkinde hiç yoktu sağlıkla gelsin de bunlara da şükür razıyım ben
Kızlar siz bunlara kilo mu diyorsunuz 17 kilo aldım. Son kontrolümde bebişim de göbekli çıktı. Doktor diyet yapmamı söyledi. Ne kadar sezeryan da olsa kilolu bebek istemeyiz dedi doktor
Kızlar siz bunlara kilo mu diyorsunuz 17 kilo aldım. Son kontrolümde bebişim de göbekli çıktı. Doktor diyet yapmamı söyledi. Ne kadar sezeryan da olsa kilolu bebek istemeyiz dedi doktor
Benim doktorum en baştan beri söylüyor her kontrolde kiloya dikkat edelim diye her zaman çok almışsın diyor valla doktora gideceğim zaman onun stresi daha çok basıyor yine kızacak diye
Benim doktorum en baştan beri söylüyor her kontrolde kiloya dikkat edelim diye her zaman çok almışsın diyor valla doktora gideceğim zaman onun stresi daha çok basıyor yine kızacak diye
Ben 46 kiloyla hamile kaldım o yüzden heralde doktorum kiloyu çok önemsemiyordu ama son kontrolde çocukta haftasına göre önde çıkınca artık yediğine dikkat et dedi.
Ben 46 kiloyla hamile kaldım o yüzden heralde doktorum kiloyu çok önemsemiyordu ama son kontrolde çocukta haftasına göre önde çıkınca artık yediğine dikkat et dedi.
Kızımda da 15 kilo almıştım toplamda. Kilo vermek için hiç uğraşmadıgım halde doğumdan bir ay sonra tekrar eski kiloma döndüm. Bunda da öyle olur diye umuyorum bende kilo durmuyor pek.
Sizin şuan ki durumunuzu merak ettim bende şuan aynı durumdayım tüm gün devam eden adet ağrılarım var belimde bacağıma vuruyor ayakta 10 dakkadan fazla durunca ağrı artıyor
Haala devam ediyo hatta bi kaç tane daha sıkıntım başladı kalbim sıkışıyo sanki nefes alamıyorum sürekli kasıyo kendini sürekli yorgunum aşağıya çok baskı oluyo neden oluyo bilmiyorum aslında benim 2 . Doğumum ama ilkinde böyle şeyler yaşamadım suyum geldi 39 haftada suni sancıyla doğumum 12 saate oldu salı günü kontrolüm var doktoruma anlatıcam bakalım ne diycek
Kızımda da 15 kilo almıştım toplamda. Kilo vermek için hiç uğraşmadıgım halde doğumdan bir ay sonra tekrar eski kiloma döndüm. Bunda da öyle olur diye umuyorum bende kilo durmuyor pek.
@susam_benim 2.gebeligimde öyle olmuştu 32.haftadan sonra yukarı çıkması bekleniyor demişti doktor nitekim öyle de olmuştu tabi o süreye kadar cinsellik yoktu neredeyse kanamam olması ihtimaline karşı çok şükür öyle böyle geçti şimdi kızım 3 yasinda bu 3.gebeligim bunda sa suyum cok azalmış sınırda normalde 1 mart sezaryen tarihi verildi ama doktor marta kadar dayanamaz su bittiği şubatın basi ortasi fark etmez alırım dedi
Tecrübeli Annelere bir sorum olacak Kacıncı haftadan sonra muayene sıklıgı artıyor ve haftada bire düşüyor ? Her hafta gittiğimizde muayene ücreti ödüyor muyuz acaba ? Yoksa kontrol gibi bir durum söz konusu oluyor mu ? İlk gebeliğim oldugu için cok bir bilgim yok acıkcası size sorayım dedim
Merhaba 35 e kadar ayda 1 şşeklinde gitti ilk 2 hamileliğimde sonra nst için haftada 1 gidiyordum bu 3.gebelik suyum azaldığı için erken doğum riskin var 27.haftadan itibaren 10 günde bir gidiyorum çağırıyor kontrole ilk gün ücret 10.gun kontrol oluyor Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin